yaa ben daha doğru dürüst üst baş bile almnadım siz çanta hazırlamaktan bahsediyorsunuz ben geri kaldım valla :d
Bende haftaya hzırlamaya baslıcam 6. ayımı doldurmus 7ye donmus olcam sonucta... bıde yolculuga cıkıcam ne olur ne olmaz dıye... bbeişimin kıyafetlerını yıkayıp utulıcem ılk ısım o:):)
sağolun arkadaşlar 140 çıkması gerekiyormuş benim 153 çıktı sadece 50 gr yüklemişti yarınsa 100 gr yükleyecekmiş erkenden gel dedieğer yine yüksek çıkarsa şeker yasak gerçi şekerde sevmem pek niye çıktı bende anlamadım
Bende haftaya hzırlamaya baslıcam 6. ayımı doldurmus 7ye donmus olcam sonucta... bıde yolculuga cıkıcam ne olur ne olmaz dıye... bbeişimin kıyafetlerını yıkayıp utulıcem ılk ısım o:):)
yaa ben daha doğru dürüst üst baş bile almnadım siz çanta hazırlamaktan bahsediyorsunuz ben geri kaldım valla
valla bende aynı durumdayım. Ne kadar hızlısınız kızlar , bende ne bebeğe kıyafet var, ne kendime var, daha oda falanda yok ortada,bittim ben
a_şeymacım nasıl oluyoo yaaaw .of ben anlamadım şimdii 24.haftada 6 aylık oluyorlar 6 yı doldurmamış oluyoruz daha.sen mi 1 ay fazla söledin ben mi yanlış okudum yoksa cnm.
bilemedim ben çok çabuk geçti sanki yaaaa
bende daha pıjama gecelık falan almadım gecen carsıdan baktım asırı pahalıydı mecbur alıcaz bılıyorlar o yuzden fıyatlar ucuk burda bende haftaya yavas yavas alıp cantayı hazırlıyım dıyorum sende alırsın yavas yavas dahada allah vermesın erken dogum cok erken bıze 7 ayımıza gırıp hazırlamalıyız bence
evet canım 24. haftayı doldurdugunda 6.ayıda doldurmus oluyosun canım... 7ye donuyoruz yanı yavas yavas:):)
kıkızlar umarım bugün iyisinizdir dün gece akşamdan geceye kadar bilgisayar başında hangi park beşiği alsam diye düşündüm ben chiconunkini istiyordum renkleri güzel diye ama boyu 100cm arkadaşla 120 olursa küçük nevresim aramaya gerek kalmayacaktı birde pier cardinin var o70-120 normal beşik boyutunda fiyatıda340 tl chico350 ydi galiba eşim uyuyordu kaldırdım ben karar veremedim diye forumlarda diyorlarki cihiconunkinde 1 seneden sonra rahat edemez eşimde içi biraz geniş olursa rahat oynar falan dedi 1 sene sonra tekrar yatakmı alıcam arkadaşlar pier cardinin renklerini pek beğenmiyordum ama onu sipariş verdim mecburen başka beğendiğim yok park yataklarda içine yatakta biri 49 diğeri 69 du 20 lira fark var olmuşken 69 olanı olsun dedim birde alez altını ıslatırsa diye örtü oda 14 tl di indirimde havalede yapıyorlar 3 parça 400 tl bilmiyorum iyimi kötümü yaptım kızlar chicodada çok hevesim vardı
kıkızlar umarım bugün iyisinizdir dün gece akşamdan geceye kadar bilgisayar başında hangi park beşiği alsam diye düşündüm ben chiconunkini istiyordum renkleri güzel diye ama boyu 100cm arkadaşla 120 olursa küçük nevresim aramaya gerek kalmayacaktı birde pier cardinin var o70-120 normal beşik boyutunda fiyatıda340 tl chico350 ydi galiba eşim uyuyordu kaldırdım ben karar veremedim diye forumlarda diyorlarki cihiconunkinde 1 seneden sonra rahat edemez eşimde içi biraz geniş olursa rahat oynar falan dedi 1 sene sonra tekrar yatakmı alıcam arkadaşlar pier cardinin renklerini pek beğenmiyordum ama onu sipariş verdim mecburen başka beğendiğim yok park yataklarda içine yatakta biri 49 diğeri 69 du 20 lira fark var olmuşken 69 olanı olsun dedim birde alez altını ıslatırsa diye örtü oda 14 tl di indirimde havalede yapıyorlar 3 parça 400 tl bilmiyorum iyimi kötümü yaptım kızlar chicodada çok hevesim vardı
merhaba hanımlar nasılsınız?
ya bu gecelık ve terlık meselesını napcam bılmıyorum ben .. oyle allı pullu gecelık takımı almak ıstemıyorum nolur soyle guzel penye pıjama alıp gıysem olmaz mı yanı??? bıde ılla tuylu terlık mı laım:):)
valla benim kendime bende de yok kaydirigubbakcemile3 daha ev bulmam lazım bu evden taşınmam lazım ona göre badana boya sonra oda hazırlamam lazım olan tek şeyimiz kıyafetlerimiz onlarıda ben hamilelikten önce ne görüp begendiysem aldığım şeyler bide hediye geliyor sürekli dün hastane çıkışı hediye gedi bi onu alcaktım oda geldi gerisini annemle eşim daha erken daha erken diyip duruyorlarklava: Ama benim içim gidiyo hep bişeler almak istiyorum
bende park yatak alacağım cnm ve chicconunkini de inanılmaz beğeniyorum ama dediğin gibi biraz içi dar. (satıcının dediğine göre yeni modeller böleymiş ama bilemedim )
resmi var mı aldığın park yatağın
bide hangi internet sitesinden aldın cnm ?
offf senin durumda vahimmiş, neyse bende mutfak tadilatı olcak yani dolap eklenicek, neyse yaparız artık bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?