2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ılık suyla sılsek olmazmı ki???

Yımamanın amacı göbeği ıslatmamak sanırım çok iyi kurulanmassa mikrop kapabilir die böyle diyorum ama o zaman eve gelince ne yapıcam belli olmas pimpirikliim tutarsa yıkarmıyım acaba nasip bakalım :)

aaaa şimdi baktım ve gördümmm dediğim gibi usg edc 06/08/2010 yazıyor raporda tahmin ettiğim gibi demekki d.tarihi erken görünüyor bebişin gramı yüksek olunca...

Yımamanın amacı göbeği ıslatmamak sanırım çok iyi kurulanmassa mikrop kapabilir die böyle diyorum ama o zaman eve gelince ne yapıcam belli olmas pimpirikliim tutarsa yıkarmıyım acaba nasip bakalım :)

yıkanmamsı gerekıyosa yıkamayız canım.. ama pamukla veya pamuklu ınce bı bezle boynunu koltuk altını bacaklarını gobegının cevresını sılınebılır dıye dusunuyorum... yoksa o sıcakta kokar yavrucaklar...

ewet cnm bende yıkamıyorlar diye biliyorumbenim kaç tane kuzenim doğum yaptı yakın arkadaşlarım doğurdu hiç birini yıkamamışlar hastanede de.
bende yıkamam diyorum.göbek düşene kdr çok önemliymiş.mikroplu falan olmaz cnm iyice bi silinince..
ben arkımın bebeğini hatırlıyorum normal doğumda ölece getirmişlerdi çıktığı gb kan falan vardı kafasında bebişin.

yıkanmaması gerekiyorsa yıkamayalım tabikide ama şimdi bizmkiler de gelecek doğumda kayınvalidemler hergün yıkanıcak diyor onlara falan nasıl anlatırım bu durumu bilmiyorum bildiklerinden şaşmazlar çünkü biliyorum inşallah hastaneden yıkamayın falan derler göbeği düşşene kadar da bizde ona göre yıkamayız...

Kızlar biz ablamın oğlunu yıkamıştık göbeği düşmeden, yıkayıp kuruladıktan sonra üstüne bişey döküyoduk adını unuttum. Bizde genelde yıkıyolar . ıyice kuruladıktan sonra bi sorun olucağını sanmıyorum. :))

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler bu gün şeker yüklemem yapıldı biraz fazla çıktı yarın tekrardan gidip daha fazla şeker yükleyecek doktorum olmazsa diyet verecekmiş bana bebğim çok iyi 732 gr olmuş oğluşum hepinizi kocaman öpüyorum

bende şekerimin çok çıkmasından korkuyorum yaaa ((
çok fazla tatlı yiyorum çünküüü

kıslar pekı dogum cantalarımızı ne zman hazırlamaya baslıyalım???

merhaba herkese bugün şeker yüklemem vardı 1 saat bugün bayılmadım heralde bidaha hiç bayılmam aç kalınca ve okadar şeker alınca gözlerim başım çok kötü oldu inş. sonucumuz iyi çıkar... biraz geçmişi okudum herkes artık alışveriş derdinde zemuszemus eşim diyoki sizin forum temmuz sonu ağustos başı bomboş olur heralde kaydirigubbakcemile3

bu arada deveraux amniyosentez sonucu kötü çıkmış keşke tekrarlasa çünkü kötü sonuç alıpta sağlıklı kucağına alan çook kişi var tabiiki kendi tercihleri Allah yardımcıları olsun çok zor bi karar ve durum...

masallah mert bebege:):) canım ıns ıkıncı yukleme ıyı cıkarda dıyete gerek kalmaz ıns...

gecmıs olsun canım umarım yarınkı sonucun ıyı cıkar bazen oyle yanlısta olculuyor .oglusunda buyumus masallah kılosuda ıyı.

kıslar pekı dogum cantalarımızı ne zman hazırlamaya baslıyalım???

şeymacım ben 7. ayda yani 1 ay sonra hazırlamayı düşünüyorum erken doğum olur falan hazırda dursun öle nolcak... malum erken doğum modası almış başını gidiyor inş. hiç kimse için öle bişe olmazda 1 saat bile bebeklerimiz için çok önemliymiş

Bende haftaya hzırlamaya baslıcam 6. ayımı doldurmus 7ye donmus olcam sonucta... bıde yolculuga cıkıcam ne olur ne olmaz dıye... bbeişimin kıyafetlerını yıkayıp utulıcem ılk ısım o:):)

sağolun arkadaşlar 140 çıkması gerekiyormuş benim 153 çıktı sadece 50 gr yüklemişti yarınsa 100 gr yükleyecekmiş erkenden gel dedieğer yine yüksek çıkarsa şeker yasak gerçi şekerde sevmem pek niye çıktı bende anlamadım

yaa ben daha doğru dürüst üst baş bile almnadım siz çanta hazırlamaktan bahsediyorsunuz ben geri kaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…