e bebek te chicco ürünlerinde %25 indirim sadece anne sağlık ve bebek beslenme ürünlerinde varmış.
bende araba ve prk yataklarda da var sandım ama yanılmışım
Merhaba arkadaşlar..herkes bebişleriyle iyidir umarım.bende 4-5 günlük nezle maceramdan sonra şükür 2 gündür iyiyim.
Dün bebişimin hareketlerini hissedemedimgece yatınca daha net hissettiğim için geceyi bekledim ama yine pek bişey olmadı..eşimde böyle olunca iyice stres oldu.bekledik bekledik bi hareket yok..bizde acile gitmeye karar verdik.en azından ultrasonla bakılsın diye.gittik şükürki bi şey yok dedi dr.gerçi 10 sn filan baktı..devlet hastanesi işte..bende bişey sormadım normalmi böle olması filan diye..yarın zaten dr umda randevum var.inş..bi sorun yoktur..günlerce hergün çok güzel hissedince böyle hiç hissedememek veya çok zayıf bir-iki hissetmek beni çok endişelendiriyo..acaba diyorum bebiş pozisyon filanmı değiştirdi..ne bileyim aklıma herşey geliyo..sizlerde hareketlilik durumu nasl.böyle bikaç gün doğru düzgün hissetmediğiniz oluyormu ????
Tatlım meraba çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar..herkes bebişleriyle iyidir umarım.bende 4-5 günlük nezle maceramdan sonra şükür 2 gündür iyiyim.
Dün bebişimin hareketlerini hissedemedimgece yatınca daha net hissettiğim için geceyi bekledim ama yine pek bişey olmadı..eşimde böyle olunca iyice stres oldu.bekledik bekledik bi hareket yok..bizde acile gitmeye karar verdik.en azından ultrasonla bakılsın diye.gittik şükürki bi şey yok dedi dr.gerçi 10 sn filan baktı..devlet hastanesi işte..bende bişey sormadım normalmi böle olması filan diye..yarın zaten dr umda randevum var.inş..bi sorun yoktur..günlerce hergün çok güzel hissedince böyle hiç hissedememek veya çok zayıf bir-iki hissetmek beni çok endişelendiriyo..acaba diyorum bebiş pozisyon filanmı değiştirdi..ne bileyim aklıma herşey geliyo..sizlerde hareketlilik durumu nasl.böyle bikaç gün doğru düzgün hissetmediğiniz oluyormu ????
panik yapma fazla canım bende de oluyor bazen çok hareketli bazende acaba mı diyecek kadar az hareketi dönüp yer değiştirdikleri içinde bizim hissetmemiz bazen karışabiliyor
Tatlım meraba çok geçmiş olsun.
Bizimki çok zıpır maşallah ama hiç durmuyo. senin rahatsızlığından etkilenip bebeğimde dinlenmeye çekilmiştir belki. ÖZellikle tepki verdiği şeyler yok mu? Benim bebeğim çikolata tatlıı ve portakal suyuna özellikle tepki verio. NE zaman olursa olsun bunları yediğimde kuduruo sanki. Sende gözlemle yediklerini oynatmak istediğinde işe yararbide oynamıo die üzme sıkma kendini biliosun ne hissedersek hissedio bebeklerimiz..
kızlar sımdı kaan kocatepenın vıdeosunu ızlıyorum dıyokı seker sayımında aç veya tok olmanız kesıınlıkle ama kesınlıkle farketmıyo dıyo...
aaaa şimdi baktım ve gördümmm dediğim gibi usg edc 06/08/2010 yazıyor raporda tahmin ettiğim gibi demekki d.tarihi erken görünüyor bebişin gramı yüksek olunca...
bende aslan bebeğiymişim ama yazılanların tam tesri acaip uysalmışım ve hiç üzmemişim annemi o kadar rahatmış ki beni büyütürken hiç sıkıntı çekmemiş
bu arada gönderdiğim video birinin bebeği için hazırladığı mozart dinletisi hoşunuza gidiceğini düşünüyorum yani dinlemekte fayda var
Bu arada şu kilo hesaplamayı nası yapıolar acaba sonuçta tartıya koyup tartmıolar ya kese ölçüsüne göre mi?
Terleme açısından problem olmaz terlemedkleri için ama kusarsa off feci kokar o zaman kusarsa yıkarız :)yıkanmamsı gerekıyosa yıkamayız canım.. ama pamukla veya pamuklu ınce bı bezle boynunu koltuk altını bacaklarını gobegının cevresını sılınebılır dıye dusunuyorum... yoksa o sıcakta kokar yavrucaklar...
Ben laf arasında yıkamıcam dedim ağzını bile açamaz.Genelde formül uyguluyorum kendi anneme sana bişi dersem alınma diyoru beraberken anneee ya ben öle istemiyorum kardeşim benim değil mi gibi konuşunca sönüo geri kalan herkes bişi diemiolar sonuçta sen dourcan yakarım ortalıı uleynn :)yıkanmaması gerekiyorsa yıkamayalım tabikide ama şimdi bizmkiler de gelecek doğumda kayınvalidemler hergün yıkanıcak diyor onlara falan nasıl anlatırım bu durumu bilmiyorum bildiklerinden şaşmazlar çünkü biliyorum inşallah hastaneden yıkamayın falan derler göbeği düşşene kadar da bizde ona göre yıkamayız...
Birşey olmaz canım en fasla diyet verir geçen hafat doum yapan bi arkadas gibi çok risk varsa sezeryan yaaprlar sen kafana takma...merhaba güzel anneler bu gün şeker yüklemem yapıldı biraz fazla çıktı yarın tekrardan gidip daha fazla şeker yükleyecek doktorum olmazsa diyet verecekmiş bana bebğim çok iyi 732 gr olmuş oğluşum hepinizi kocaman öpüyorum
Arkadas yıkadı ütüledi bi odaya bi güzel koydu ama en son çantaya doldurdu ki kırışmasın die ben öle yapıcam...şeymacım ben 7. ayda yani 1 ay sonra hazırlamayı düşünüyorum erken doğum olur falan hazırda dursun öle nolcak... malum erken doğum modası almış başını gidiyor inş. hiç kimse için öle bişe olmazda 1 saat bile bebeklerimiz için çok önemliymiş
Benişlere var da kimse kendine almadı daah heralde daha şimdiden önce bebişlerimizi düşünüouz bakalım kendimize ne alıcaz :)valla bende aynı durumdayım. Ne kadar hızlısınız kızlar , bende ne bebeğe kıyafet var, ne kendime var, daha oda falanda yok ortada,bittim ben
Chicco dar mı mothercare de gördüm kareydi maaşallah han gibiydi yani ufakları da var onlar yeni mi bilmem almışken büyük en iyisi tabi.bende park yatak alacağım cnm ve chicconunkini de inanılmaz beğeniyorum ama dediğin gibi biraz içi dar. (satıcının dediğine göre yeni modeller böleymiş ama bilemedim )
resmi var mı aldığın park yatağın
bide hangi internet sitesinden aldın cnm ?
Çok iyiyiz canım sen ansılsıntoksicim nasılsın canım umarım iyisindir bebişinle canım ben 1 aydır kafa patlatıyorum eşimle gittik chico mağazasına elimizde mezure ölçtük enlerini boylarını pahalı kare modeli var biliyorsun renkleri şahane ama boyu kısa içine nevresim yorgan battaniye küçük olucak küçük takım arıycan birde 1 yaşına kadar rahat yatar sonra 400 lira para boşa gidicek bebek rahat edemezse bu pier cardin park yatak piyasada chico dan sonra en iyi yatak tabi chico kadar güzel olmasada ama sağlam kumaşı ses yapmıyormuş 340 tl boyutu 70-120 normal beşik gibi nevresimde sığar yatakta onu aldım napiym uzun vadede düşünmek lazım ucuzunu alanlarda söküldü ses çıkarıyo falan diyo kızlar size civciv bebeyi, tavsiye ederim firma sahibi çok dürüst çalışıyor biz arabamızı oradan aldık bir günde geldi orjinal paketinde herşeyi istediğimiz gibi birde havalede + 100-7 indirim yapıyorlar piğer cardin yatak her yerde 345 ama civciv bebede havale ile 320 ye düşüyor
canım ben saabh acıcık bişiler atıştırdım die karnım guruldamasına ragmen testimi iptal etti 3 gün sonra aç gel dedi dr kesinlikle olmas yanlış çıkar dedi.Ama açken kan alıyorlar sonra şeker yükleyip 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar bir açlık nir tokluk olarak..AÇ GİT MUTLAKA...kızlar sımdı kaan kocatepenın vıdeosunu ızlıyorum dıyokı seker sayımında aç veya tok olmanız kesıınlıkle ama kesınlıkle farketmıyo dıyo...
Canım sen yine de çok sık gitme biz de özlüouz ama bak yurt dışındaki arkadaşlar en fasla gebelik boyunca 3-4 kez görebiliolar demek bişi biliolar ki bu yurtdışındakilerdaha dra gitmeme şeker ölçümü yapılmasına 2 haftadan fazla var ama ben bebeğimi özledim:
dr özlediğinizde gelin demişti biz kesin dayanamayız erkenden gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?