2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

e bebek te chicco ürünlerinde %25 indirim sadece anne sağlık ve bebek beslenme ürünlerinde varmış.
bende araba ve prk yataklarda da var sandım ama yanılmışım

Merhaba arkadaşlar..herkes bebişleriyle iyidir umarım.bende 4-5 günlük nezle maceramdan sonra şükür 2 gündür iyiyim.
Dün bebişimin hareketlerini hissedemedim gece yatınca daha net hissettiğim için geceyi bekledim ama yine pek bişey olmadı..eşimde böyle olunca iyice stres oldu.bekledik bekledik bi hareket yok..bizde acile gitmeye karar verdik.en azından ultrasonla bakılsın diye.gittik şükürki bi şey yok dedi dr.gerçi 10 sn filan baktı..devlet hastanesi işte..bende bişey sormadım normalmi böle olması filan diye..yarın zaten dr umda randevum var.inş..bi sorun yoktur..günlerce hergün çok güzel hissedince böyle hiç hissedememek veya çok zayıf bir-iki hissetmek beni çok endişelendiriyo..acaba diyorum bebiş pozisyon filanmı değiştirdi..ne bileyim aklıma herşey geliyo..sizlerde hareketlilik durumu nasl.böyle bikaç gün doğru düzgün hissetmediğiniz oluyormu ????

e bebek te chicco ürünlerinde %25 indirim sadece anne sağlık ve bebek beslenme ürünlerinde varmış.
bende araba ve prk yataklarda da var sandım ama yanılmışım

maalesef canım ama onlarda lazım olan şeyler
bide her 250 tl ye 50 tl hediye çeki veriyor belki o sana yarar yerimseniben
ama orda istediğin park yataklar varmı bilmiyorum

kızlar sımdı kaan kocatepenın vıdeosunu ızlıyorum dıyokı seker sayımında aç veya tok olmanız kesıınlıkle ama kesınlıkle farketmıyo dıyo...

panik yapma fazla canım bende de oluyor bazen çok hareketli bazende acaba mı diyecek kadar az hareketi dönüp yer değiştirdikleri içinde bizim hissetmemiz bazen karışabiliyor

Tatlım meraba çok geçmiş olsun.

Bizimki çok zıpır maşallah ama hiç durmuyo. senin rahatsızlığından etkilenip bebeğinde dinlenmeye çekilmiştir belki. ÖZellikle tepki verdiği şeyler yok mu? Benim bebeğim çikolata tatlıı ve portakal suyuna özellikle tepki verio. NE zaman olursa olsun bunları yediğimde kuduruo sanki. Sende gözlemle yediklerini oynatmak istediğinde işe yararbide oynamıo die üzme sıkma kendini biliosun ne hissedersek hissedio bebeklerimiz..

Son düzenleme:
panik yapma fazla canım bende de oluyor bazen çok hareketli bazende acaba mı diyecek kadar az hareketi dönüp yer değiştirdikleri içinde bizim hissetmemiz bazen karışabiliyor

Valla iyice panik oldum dün..çünkü normalde feci hareket ediyodu düne kadar..eşimde çok üzüldü canı sıkıldı bişey oldu sandı..bende öyle oldum ama ona yansıtmamaya çalıştım artık..

Saol cnmm...Belki hastalığımdan sonra dediğin gibide olabilir..inşallah öyledir..valla cnm ben normalde sürekli hareketini hissettiğim için pek net bişey yok bilip uyguladığım..ama en çok gece yatınca özelliklede soluma yatınca sürekli tepikliyo..sağa dönüyorum acaba rahatsızmı oluyo diye..o zaman daha az tepik yapıyo..yani benim en çok bildiğim durum bu şekilde..dün gecede yatınca hissetmeyince iyice pimpiriklendim..insan ister istemez rahat olamıyo işte cnm...

daha dra gitmeme şeker ölçümü yapılmasına 2 haftadan fazla var ama ben bebeğimi özledim:
dr özlediğinizde gelin demişti biz kesin dayanamayız erkenden gideriz

verdiğiniz videoların hiçbirini açamadım internetimde gene sorun var galba offf

Kızlar bebişlerimiz genelde aslan olucak ağustos anneleri olarak..okuyun..:))

ASLAN
Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani, uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. ılginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur.
Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını, ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.

bende aslan bebeğiymişim ama yazılanların tam tesri acaip uysalmışım ve hiç üzmemişim annemi o kadar rahatmış ki beni büyütürken hiç sıkıntı çekmemiş

bu arada gönderdiğim video birinin bebeği için hazırladığı mozart dinletisi hoşunuza gidiceğini düşünüyorum yani dinlemekte fayda var

aaaa şimdi baktım ve gördümmm dediğim gibi usg edc 06/08/2010 yazıyor raporda tahmin ettiğim gibi demekki d.tarihi erken görünüyor bebişin gramı yüksek olunca...

Bu arada şu kilo hesaplamayı nası yapıolar acaba sonuçta tartıya koyup tartmıolar ya kese ölçüsüne göre mi?

bende aslan bebeğiymişim ama yazılanların tam tesri acaip uysalmışım ve hiç üzmemişim annemi o kadar rahatmış ki beni büyütürken hiç sıkıntı çekmemiş

Senin yükselenin çok farklı ozaman aslana göre bu durumda hiç uymuyosun )

bu arada gönderdiğim video birinin bebeği için hazırladığı mozart dinletisi hoşunuza gidiceğini düşünüyorum yani dinlemekte fayda var

Teşekkürler.eve gidince açarım.burda hoparlörüm olmadığı için bakamıyorum..

Bu arada şu kilo hesaplamayı nası yapıolar acaba sonuçta tartıya koyup tartmıolar ya kese ölçüsüne göre mi?

Valla bende onu hep merak etmişimdir.boyu filan ölçülürde kilo olayı nasıl anlaşılıyo acaba???

kızlar sizce müzik nasıl dinletilmeli yani bu konuda bi bildiği olan var mı kulaklı falan mı yada ne biliyim biz dinlediğimzde bebeğimizde duyuyordur dimi

Terleme açısından problem olmaz terlemedkleri için ama kusarsa off feci kokar o zaman kusarsa yıkarız :)
Ben laf arasında yıkamıcam dedim ağzını bile açamaz.Genelde formül uyguluyorum kendi anneme sana bişi dersem alınma diyoru beraberken anneee ya ben öle istemiyorum kardeşim benim değil mi gibi konuşunca sönüo geri kalan herkes bişi diemiolar sonuçta sen dourcan yakarım ortalıı uleynn :)
Birşey olmaz canım en fasla diyet verir geçen hafat doum yapan bi arkadas gibi çok risk varsa sezeryan yaaprlar sen kafana takma...
Arkadas yıkadı ütüledi bi odaya bi güzel koydu ama en son çantaya doldurdu ki kırışmasın die ben öle yapıcam...
valla bende aynı durumdayım. Ne kadar hızlısınız kızlar , bende ne bebeğe kıyafet var, ne kendime var, daha oda falanda yok ortada,bittim ben
Benişlere var da kimse kendine almadı daah heralde daha şimdiden önce bebişlerimizi düşünüouz bakalım kendimize ne alıcaz :)

Chicco dar mı mothercare de gördüm kareydi maaşallah han gibiydi yani ufakları da var onlar yeni mi bilmem almışken büyük en iyisi tabi.
Çok iyiyiz canım sen ansılsın
civcivbebe fiyatlar çok geld, b, kere bana bi daha bakmadım CADIARZU .O senin kullanmana bağlı daah doğrusu bebeğine 3-4 yaşına kadar yatan bile var yani ben aylardır araştırıyorum içine koyup oyun oynatmakta güzel ama benim beişte sıkıntılı olursa durmazsa o da var yani.güle güle kullanın canım...
kızlar sımdı kaan kocatepenın vıdeosunu ızlıyorum dıyokı seker sayımında aç veya tok olmanız kesıınlıkle ama kesınlıkle farketmıyo dıyo...
canım ben saabh acıcık bişiler atıştırdım die karnım guruldamasına ragmen testimi iptal etti 3 gün sonra aç gel dedi dr kesinlikle olmas yanlış çıkar dedi.Ama açken kan alıyorlar sonra şeker yükleyip 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar bir açlık nir tokluk olarak..AÇ GİT MUTLAKA...
daha dra gitmeme şeker ölçümü yapılmasına 2 haftadan fazla var ama ben bebeğimi özledim:
dr özlediğinizde gelin demişti biz kesin dayanamayız erkenden gideriz
Canım sen yine de çok sık gitme biz de özlüouz ama bak yurt dışındaki arkadaşlar en fasla gebelik boyunca 3-4 kez görebiliolar demek bişi biliolar ki bu yurtdışındakiler

Kızlar bizim baba şuan istanbul a gitti saraçhaneden bu beşiği alıcak ilk zaman için çok rahat oluyormuş dün arkadasta eflatun u vardı
6 aylık yatıo hala mis gibi 0-18 ay park beşiği de alıcaktım ama arkadaş dedi onu da 1 yaşından sonra kullan şimdi alma sonra alırsın kafam karışık off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…