2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım.
arabayı ben de uzun süre araştırdım karar veremedim bir türlü, en sonunda bunu aldık işte... ama travel sistem en iyisi bence araba koltuğu/ana kucağıyla uyumlu olması yani...
park yatak ne zamana kadar kullanılabiliyor buarada? annem de kendi evine bebek için birşey alacak da, gündüzleri annemde olacak çünkü bebek 6. aydan sonra...

yani 3lü olduğunu idda ediyor annem port bebe anakucağı ve normal araba ama anladığım kadarıyla 2li. bu arada sepetinde güzel güle güle kullan

Cahilliğimin kusuruna bakmayın ama portbebe de ne oluyo:kedi:ki.yani bebek arabasına oto koltuğu(ana kucağı) takılıyorda port bebe nasıl oluyo??

Atma canım beki 2. ye kullanırsın
park yatak bebege bağlı 4 e kadar bile kullanan varmış ama 0-3 e kadar kullanılıo die bilioum..

yani 3lü olduğunu idda ediyor annem port bebe anakucağı ve normal araba ama anladığım kadarıyla 2li. bu arada sepetinde güzel güle güle kullan

hmm anladım, yok portbebe yok bunda 2li canım... ama belki ayrıca satıyorlardır takımı vardır belki bilmiyorum. portbebe pek kullanılmıyor diye biliyorum ama ben, bi de çok ağır kocaman hengame gibi geldi bana ama çok da deneyimli sayılmam bu konuda tabi :)

Atma canım beki 2. ye kullanırsın

park yatak bebege bağlı 4 e kadar bile kullanan varmış ama 0-3 e kadar kullanılıo die bilioum..

valla çalıştığım için 2.yi düşünmüyorum aslında ama belli de olmaz di mi :) doğru diyosun... herşeyi saklamak lazım...
park yatak almak mantıklı olabilir o zaman annemlere, zaten 3 yaşından sonra normal yatağa yatar heralde...

bu modelin öle olduğuna emin misin canım bende o tarz istiyorum 1 yaşına kadar anakucağı monte olan modellere bakıyorum ama senin arabanın özelliklerinde yazmıyor öle oluşu başka model mi acaba:uhm:

Off kanser olucam eim ist alıcaktı şu sepet beşiklerden ama çooook çeşit varmış istediimden yokmuş park yataıda istediimden yokmuş ama burda 250 ye sorduuumuz aynı park yataı 150 civarlarında demişler :S
En iyisi kendim gidince kendim alıcam napiiim...

Olsun canım zten kullanmadın iade edip başka alamasmısın o zaman

bir denerim canım ama bizim kocaya söylesem belki bana kızar böylesi kısmetmiş ne yapalım beni eşim benden büyükte 49 yaşında ben 32 yaşındayım

Hiç olmadı kullanacak biri çıkar aman 1. ciler sağlıklı olsunda 2. leri düşünürüs soora zemuszemus

aynı resim :)) benim istediğim araba yani kraft twist aynı zamanda portbebede olabiliyor o yüzden taktım ona yani mesela bebeğiniz büyüdü artık portbebede taşımıyorsunuz ama bi yere gittiniz ve uyudu 2 büklüm uyumak yerine araba hemen portbebe oluyor ve rahat rahat uyuyor amma düşünmüşüm dimi :)))

Valla cnm bu araba konusunda benim için olmazsa olmazlarım; iki yönlü kullanılabilmesi,çok ağır olmaması,açılıp kapanması çok pratik olmalı..çünkü bizim ev 3.katta ve asansörümüz yok.3 kat inip çıkarken çok ağır bişey olmaması lazım yani..otomobilimiz var o yüzden oto koltuğu+ana kucağıda şart zaten.hatta hastaneden çıkarkende onunla çıkıcaz sanırım..

Annende kalıcaksa bebişin en güzeli işte park yatak olur annen için..hem biraz büyüdüğünde içinde oyun oynayabilir devamlı gözünün önünde olabilir her odaya götürülebilir gibi özelliklerinden dolayı bence en iyisi olur.tabi yinede sen bilirsin cnm..Bu yataklar bebişin karakterine bağlı değişiyo cnm kullanım yaşı.kimi bebek 2 yaşına kadarda yatıyo kimisi 3 yaşına kadarda..yani çocuğun sıkılganlığıyla,yatağını sevip sevmemesiyle ilgili..hatta ben bu bebek arabaları içinde aynı şeyi duydum.hatta bi akrabamızın oğlu arabaya binmiyo hiçç..ne kadar zor bişey.kız çok zorlanıyodu..inşallah bizim bebişler böle enterasan olmaz yerimseniben

herkese merhaba, Biz de bebişin odasını tamamlamak ile uğraşıyoruz. Çok güzel beyaz mobilyalarını, pembe beyaz nevresimlerini uyku setlerini aldık. Mayısta gelecekler. Bugün de Park yatak ve elektrikli sallanan beşik siparişi verdik. Kameralı telsizler v.s. hem hamilelikte hem de hazırlıklarda yolu yarıladık hayırlısıyla. 2 hafta önce profesör'e gittik ölçümler dobler yapıldı ve geç yumurtladığıma karar verildi. Fotoları çıktı çoğunluk bana benzetiyor bakalım ... Doğumu normal düşünüyoruz ama çok da korkuyorum bakalım... Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Beklenen doğum tarihi 15 ağustos, isim "EDA" diye düşünüyoruz. Hepinizi çok öptüm & Sevgiler

bu modelin öle olduğuna emin misin canım bende o tarz istiyorum 1 yaşına kadar anakucağı monte olan modellere bakıyorum ama senin arabanın özelliklerinde yazmıyor öle oluşu başka model mi acaba:uhm:

valla gözümün önünde çıkardı adam koltuğu... :)
almadan önce sen sor yine de belki 2 çeşidi vardır ama benim aldığımda koltuk çıkıp ana kucağı kalıyor sadece eminim yani...

güvendiğin bir siteden al ikisinide ne uğraşıcaksın oralarda hem bana gösterdiğin çok güzeldi

bende maxi-cosinin bu modelini düşünüyorum ama hala düşünüyorumm

valla herşeyi inceliyoruz en küçük ayrıntısına kadar ama beğendirememe olasılığımız da var tabi doğru söylüyosun :)) mesela dediğin sebeplerden dolayı ben odasını sade bir takım seçiyorum renkli kelebek şekilli kulplarla etiketlerle falan süsleyeceğim, hani sonradan beğenmezse modifiye edebileceğim şekilde :) ama arabada ya da park yatakta öyle bir şans yok tabi... ne diyeyim artık şansa 45 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…