slm kızlar hepinize
bakıyorum alınan kilolar yazılıyor bende dün gittin bebeğim 22,5 cm kilomuzda 430 gr.çıktı maşallah bayağı büyümüş bende bu zamana kadar toplam 1.5 kilo almışımm biraz az diye üzülüyordum ama dün içim rahatladı maşallah bebişimin kilosu gayet iyi çıktı.
geçen sene martta arkadaşım doğum yaptı 7 kg ile tamamladı akşamları yiyemiyordu miğdesi fena yanıyordu v.s. 3.5 kg doğdu bebiş. Pek alınan kilo ile alakası yok bebek alacağını alıyor aldığımız vitaminler bizim için dişlerimiz çürümesin v.s. diye...
yaa ben mide bulantısıda çekmedim aşermem falanda olmadı ama açıkçası gebe kalmadan önce ne kadar yemek yiyorsam aynı düzende devam ediyorum tabi meyve tutkumuz farklı bebeğimde bende meyveye bayılıyoruz ve günde en az 2 kez koca bir tabak dolusu karışık meyve tüketiyoruz
yaa ben mide bulantısıda çekmedim aşermem falanda olmadı ama açıkçası gebe kalmadan önce ne kadar yemek yiyorsam aynı düzende devam ediyorum tabi meyve tutkumuz farklı bebeğimde bende meyveye bayılıyoruz ve günde en az 2 kez koca bir tabak dolusu karışık meyve tüketiyoruz
ben de aynı şekilde mide bulantısı çekmedim,benzer birini görmek güzel :)
çünkü hamileyim deyince insanların ilk sorsu mide bulantısı oluyor,cevabım da onları şaşırtıyor :)
Ben yazın bundan almayı düşünüyorum fiyatına da fiyat denmez markete,gezmeye hemen minibüste rahat olur ist. anneme götürürüm diye çok çok iyi birşey değil belki ama ayakalrı yerden kesilsin zaten iyi birşey alıcam
toxicim kraftın arabası güzel aliminyum sanırım hafifmiş çünki 9 kg fiyatıda güzel bu yazlık arabada kullanışlı ama benim koca ikinci arabayı almaz biz aldık 370 milyona biraz pahalı diye başka almaz hem boş ver yer kaplar iyi aslındada bizim arabamızda 8 kg aslında o bile bana ağır geldi ama bundan hafiflride bastonlar oluyor
yaa en azından sağlıklı ve bebişlere faydalı olan şeyi tüketiyoruz ben buna ek olarakta günde kiloluk 1 paket süt ve akşamları yatmadan önce 1 kase yoğurt yiyorum hem rahat uyuyorum hemde mideme ii geliyor
ya bişiy sorcam benim meleğim yemek yememe bayılıyor yemek yerken yediğim tekmeleri sayamıyorum sizdede öyle oluyormu bişiy yer yada içeerken oynuyorlarmı
+ mesaneme vurma alışkanlığımız var bazen zor wc ye gidiyorum sıpa fena tepiyor idrar torbamı
maşaalah ikimizede canım bende mide bulantısı çekmedim allaha şükür 2 kg aldım şimdiye kadarda doktor maaşallah bebiş iyi dedi meyve dedinde canım kocaya çilek söylemeyi unutmuşum şimdi olsaydı keşke of of
kızlar yaz ayında doğum yapacağımız için kara kara düşünüyordum ama sanırım ii yerden bakmak lazım en güzel ve taze meyve sebzelerin mevsimindeyiz
bilmiyorum ama ben yaz meyvelerine bayılıyorum yaaaa
yaa en azından sağlıklı ve bebişlere faydalı olan şeyi tüketiyoruz ben buna ek olarakta günde kiloluk 1 paket süt ve akşamları yatmadan önce 1 kase yoğurt yiyorum hem rahat uyuyorum hemde mideme ii geliyor
ya bişiy sorcam benim meleğim yemek yememe bayılıyor yemek yerken yediğim tekmeleri sayamıyorum sizdede öyle oluyormu bişiy yer yada içeerken oynuyorlarmı
+ mesaneme vurma alışkanlığımız var bazen zor wc ye gidiyorum sıpa fena tepiyor idrar torbamı
canım bende oluyor muz ve dondurma yediğimde odamı seviyor acaba sütünü yağsız pınarın var ondan al istersen yağlı süt çok ki,lo aldırırmış bir kilo içiyorsun sonuçta
kızlar yaz ayında doğum yapacağımız için kara kara düşünüyordum ama sanırım ii yerden bakmak lazım en güzel ve taze meyve sebzelerin mevsimindeyiz
bilmiyorum ama ben yaz meyvelerine bayılıyorum yaaaa
canım ben kızartmadan uzak duruyorum genelde tost makinasında ızgara yiyorum et türlerini patates falanda haşlama yemeye özen gösteriyorum patlıcanıda közleyip yemekte kullanıyorum kızartma sende yeme bence oda kilo yapıyor hemde direk yağ olarak vucudumuzda kalıcaklar sonradan.
süt olarak ben omega içerikli olanı tercih ediyorum bu zaman kadarda 1,5 kilo almışım.ama yemeklere ve yediklerime eskiden farklı biraz özen gösteriyorum ekmeği normaldede sevmezdim ama şimdi sabah kahvaltıda 2-3 dilim yiyorum bi daha yemiyorum sabahları 11 de falan kalkıyorum öğlen yemiyorum meyve yiyorum akşamda 6 da sadece yemek yiyorum akşam yatmadanda yoğurt yiyorum ama en azında midem rahat oluyor kızartma gibi ağır yemeklerden uzak dur bence ilerde midenle ilgili sorun yaşarsın