2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla çok ince düşünmüşsün gerçekten :))
aslında mantıklı tabii ama... aman 9 ay değil mi bu idare etsinler bence :) ben de evde dağınıklık olsun istemiyorum da minimum parça adedinde şeyler almaya özen gösteriyorum. minicik bebeğin amma yayıntısı oluyormuş yaa daha karnımdayken evi tarumar etti kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim mesai bitiyor çıkış hazırlıklarına geçeyim...
Kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm siziii opuyorumnanaktan

Bende öyle yapcam cnm yani dediğin gibi dolabın kulpları değişecek,odanın rengi zaten maviydi (eşimin genç odasını evlenince herşeyini çocuk odasına koyduğumuz için dolabı,yatağı,bilg.masası,perdesi zaten var ve çok güzel) renk konusunda zaten boya zamanı gelmişti bende iki renk yapayım diyorum.yani duvarın üst yarısı krem,alt yarısı mavi.ortadanda bi bordür tamamdır..bir iki de yatacağı duvarın o tarafa da sticker..böyle ufak tefek değişikliklerle zaten çok güzel olacağından eminim.çünkü dediğim gibi şimdiki çocuklar pek bilmiş.azcık büyüdüklerinde beğenmicekler..ama park yatak zaten şart.ilk zamanlar yatak odamızda olacak.sonrada 1 yaşında filan kendi odasına aynen yatağını götürürüz.hem içinde oyunda oynar..bide benim annemler izmirde.oraya gittiğimde bile yatağı yanımda götürcem :)) gittiği yerde yatağını yadırgamasın diye) bakalım cnm planlar böyle ama bebişler bakalım bize neler yaptıracaklar )

iyi akşamlar güzel anneler ben çıkıyorum kendinize ve güzel bebişlerinize iyi bakın

Kızlar aşırı yoğun 1 gün geçirdim ama sonunda c.tesi izni kaptım cuma c.tesi izin ofhhh. Gerçi misafir var yatılı ama olsun umarım herkes iyidir mesai bitmek üzere biraz geçmiş bakıp çıkıyorum öptüm

Çok iyiyiz ooo maaşallah canım korkma olmadı epidural normal yaparsın ama bende çok KORKUYORUM :kedi: :))
güvendiğin bir siteden al ikisinide ne uğraşıcaksın oralarda hem bana gösterdiğin çok güzeldi
Buluşmaya gelicem yaa o zaman aliim dioum bakalım artık e-bebekten alış-veriş yaptm geçen ama orda da 250 tl araba mesela başka yerde en uygun 200 e-bebekte alış-veriş çeki veriolar 50 tl hediye die ama sonuçta aynı şeye gelio :)
Doğru sölüosun canım bende akşam rüyamda hep beşik gördüm ahah
Byy

amma yazmışsınız ancak okudum bitti
bu bebeklerimizin kiloları ile yazdıklarınızı ilgiyle okudum ben hamilelğimin başından beri 7 kilo aldım ama bebeğim cumartesi günü yani 22+1 de 410 gramdı bana çok küçük geldi ben bu kadar kilo almışken hem de elimden geleni de yapıyorum süt ve muz önermişler yapıyorum ama bakalım detaylıda ne çıkacak bu arada sadece 4 kilo alanları da çok pis kıskandım :kedi:

Kızzlllar yüzümde hüpür hüpüür biiler çıktı çene altmda başladı şimdi yanakalrıma kadar geldi isilik gibi bişi yediimden mi acaba ne yedm ki beni böle yapıcak ben yaaaa ( çok kötü dışarı çıkmak istemioum yarın sağlıkocağına gdip göstericem kendimi

Ben de nereye aldım anlamadım 7 kiloyu dooğğru zaten gögüsler en az 4 kilo yapar,bebeğin suyu 1 kilo desen bebek 571 600 gr de plasenta da 1 kilo olsa diğer kalan bize bakk biz hiç kilo almamısızş 1 kilo
hesap nası ama avutma hesabı kaydirigubbakcemile3

canım benim bizde buna AVUT KENDİNİ DAVUT deniliyor 7 kilo da sorun değil ama asıl kiloyu bundan sonra alacağımız düşünülürse benim hedefim olan 14 kilo şimdiden suya düştü üstelik 20 kilo alıp 2 kilo doğrursam daha da enteresan bir durum olacak

kaydirigubbakcemile3
Gerçi doğumda tam 10 kilo gidiyormuş arkadaş 75 le grdim 65 le çıktım diyor ama bakalım...
15 kilo alsak 10 gitse 5 kalsa bile çok iyi ama dediğin gibi bu fikir suya düştü galiba (

kaydirigubbakcemile3
Gerçi doğumda tam 10 kilo gidiyormuş arkadaş 75 le grdim 65 le çıktım diyor ama bakalım...
15 kilo alsak 10 gitse 5 kalsa bile çok iyi ama dediğin gibi bu fikir suya düştü galiba (

walla canım dediğim gibi artık ipin ucu kaçtı bari tombik ve sağlıklı bir oğluşum olsa

merhaba arkadaslar . böyle bır durum nasıl farkedılır bılenınız var mı allah kımseye yasatmasın. ben boyle bısey olmasından cok korkuyorum da yanı kanama mı olur karın agrısı mı nasıl faarkedilir nasıl en erken mudahale edılebılır acaba

Son düzenleme:

Bazen hiç belli olmuyor canım hiçbir belirti olmuyor ama benim ilk bebiş karnımda ölmüş 1 hafta öle dolaşmışım 9+3 te aldılar.Fakat 1 hafta öncesini hatırlıoum üşüttüm gibi bütün gün istifra etmiştim hiç kalkamadım çok kötüydüm dedm heralde rüzgarda kaldım felan yan ben öle hatırlıoum zaten benim içime doğmuştu bi problem olacağı Allah ın taktiri işte....

çok tesekkur ederım canım cok saol erken donemde pek farkedılmeye bılıyor sanırım ve senın yasadıklaarını paylastıgın sayfayı okumustum özelden mesaj yazmak ıstedım ama mesaj sınırlamam oldugu ıcın bırsey yazamadım ama sımdı burdasın allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın

Ben de bugün tartıda 80 kg gördüm :)) toplam 9 kg almış oldum maşallah geleceğim parlak... Bebiş de 600 gr civarındaydı bu ayın başı itibariyle, mayısın ilk haftasına randevu alacam bakalım umarım bebişe yansımıştır...

Ben yazın bundan almayı düşünüyorum fiyatına da fiyat denmez markete,gezmeye hemen minibüste rahat olur ist. anneme götürürüm diye çok çok iyi birşey değil belki ama ayakalrı yerden kesilsin zaten iyi birşey alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…