aynı resim :)) benim istediğim araba yani kraft twist aynı zamanda portbebede olabiliyor o yüzden taktım ona yani mesela bebeğiniz büyüdü artık portbebede taşımıyorsunuz ama bi yere gittiniz ve uyudu 2 büklüm uyumak yerine araba hemen portbebe oluyor ve rahat rahat uyuyor amma düşünmüşüm dimi :)))
valla herşeyi inceliyoruz en küçük ayrıntısına kadar ama beğendirememe olasılığımız da var tabi doğru söylüyosun :)) mesela dediğin sebeplerden dolayı ben odasını sade bir takım seçiyorum renkli kelebek şekilli kulplarla etiketlerle falan süsleyeceğim, hani sonradan beğenmezse modifiye edebileceğim şekilde :) ama arabada ya da park yatakta öyle bir şans yok tabi... ne diyeyim artık şansa 45 :))
Çok iyiyiz ooo maaşallah canım korkma olmadı epidural normal yaparsın ama bende çok KORKUYORUM :kedi: :))herkese merhaba, Biz de bebişin odasını tamamlamak ile uğraşıyoruz. Çok güzel beyaz mobilyalarını, pembe beyaz nevresimlerini uyku setlerini aldık. Mayısta gelecekler. Bugün de Park yatak ve elektrikli sallanan beşik siparişi verdik. Kameralı telsizler v.s. hem hamilelikte hem de hazırlıklarda yolu yarıladık hayırlısıyla. 2 hafta önce profesör'e gittik ölçümler dobler yapıldı ve geç yumurtladığıma karar verildi. Fotoları çıktı çoğunluk bana benzetiyor bakalım ... Doğumu normal düşünüyoruz ama çok da korkuyorum bakalım... Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Beklenen doğum tarihi 15 ağustos, isim "EDA" diye düşünüyoruz. Hepinizi çok öptüm & Sevgiler
Buluşmaya gelicem yaa o zaman aliim dioum bakalım artık e-bebekten alış-veriş yaptm geçen ama orda da 250 tl araba mesela başka yerde en uygun 200 e-bebekte alış-veriş çeki veriolar 50 tl hediye die ama sonuçta aynı şeye gelio :)güvendiğin bir siteden al ikisinide ne uğraşıcaksın oralarda hem bana gösterdiğin çok güzeldi
Doğru sölüosun canım bende akşam rüyamda hep beşik gördüm ahahvalla çok ince düşünmüşsün gerçekten :))
aslında mantıklı tabii ama... aman 9 ay değil mi bu idare etsinler bence :) ben de evde dağınıklık olsun istemiyorum da minimum parça adedinde şeyler almaya özen gösteriyorum. minicik bebeğin amma yayıntısı oluyormuş yaa daha karnımdayken evi tarumar etti kaydirigubbakcemile3
ByyKızlar aşırı yoğun 1 gün geçirdim ama sonunda c.tesi izni kaptım cuma c.tesi izin ofhhh. Gerçi misafir var yatılı ama olsun umarım herkes iyidir mesai bitmek üzere biraz geçmiş bakıp çıkıyorum öptüm
amma yazmışsınız ancak okudum bitti
bu bebeklerimizin kiloları ile yazdıklarınızı ilgiyle okudum ben hamilelğimin başından beri 7 kilo aldım ama bebeğim cumartesi günü yani 22+1 de 410 gramdı bana çok küçük geldi ben bu kadar kilo almışken hem de elimden geleni de yapıyorum süt ve muz önermişler yapıyorum ama bakalım detaylıda ne çıkacak bu arada sadece 4 kilo alanları da çok pis kıskandım :kedi:
Ben de nereye aldım anlamadım 7 kiloyu dooğğru zaten gögüsler en az 4 kilo yapar,bebeğin suyu 1 kilo desen bebek 571 600 gr de plasenta da 1 kilo olsa diğer kalan bize bakk biz hiç kilo almamısızş 1 kilo
hesap nası ama avutma hesabı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3canım benim bizde buna AVUT KENDİNİ DAVUT deniliyor 7 kilo da sorun değil ama asıl kiloyu bundan sonra alacağımız düşünülürse benim hedefim olan 14 kilo şimdiden suya düştü üstelik 20 kilo alıp 2 kilo doğrursam daha da enteresan bir durum olacak
kaydirigubbakcemile3
Gerçi doğumda tam 10 kilo gidiyormuş arkadaş 75 le grdim 65 le çıktım diyor ama bakalım...
15 kilo alsak 10 gitse 5 kalsa bile çok iyi ama dediğin gibi bu fikir suya düştü galiba(
merhaba arkadaslar bu mesaj önceki günlere ait geçmişi okuyordum da. böyle bır durum nasıl farkedılır bılenınız var mı allah kımseye yasatmasın. ben boyle bısey olmasından cok korkuyorum da yanı kanama mı olur karın agrısı mı nasıl faarkedilir bebeğin yaşamadığı nasıl en erken mudahale edılebılır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?