gunaydınn kızlar bizde geldıkkk..newar ne yok gorusmeeylı herkes ıyıdır ınsalah.. guzel bı gun dılıyorumm..carcabuk aksam olsunn..
gözün aydın lazuz iyi olmanıza sevindim
Günaydın şekerim, hoşgeldin...
Hayat işte, akıp gidiyoruz hayatla. Sen nasılsın bakalım??
ıyıiizz prensesimle cok şukurr....akıp gıdıyoruz bızde şişip gıdıyoruzz kılolardan bahsetmıssınızz tartıya cıkmaya ceknıyom walla:) 3hafta once 68 ıdım..sanıyorumkı 70 oldum nolucak bılmıyorum elımde degıll ben bısey yapmıyorum(guclubacismile
iyiyim tatlım çok şükür
yoğunluk olmadan bi geleyim yanınıza dedim:)
beni unutmayın sakın
günaydın herkese.
burcu valla hiç görünmüyorsun rahat bıraksınlar artık seni :) ben her fırsatte burdayım artık çok sıkıldım çalışmaktan
günaydın kızlar...biz geldik dün renkli dopplerimiz vardı çok şükür herşey yolundaymış bebişimiz 430 gr olmuş...
gunaydınn kızlar bizde geldıkkk..newar ne yok gorusmeeylı herkes ıyıdır ınsalah.. guzel bı gun dılıyorumm..carcabuk aksam olsunn..
Belki vücudun su tutuyordur, hamilelikte olurmuş çünkü. Tuzu biraz azalt, bakalım fark var mı? Ben de vermişim; 53,5'tan 52,2'ye düşmüşüm :sinifsinif: . Bebek biraz almış 10 günde 100gr'a yakın. Boya gitmiş en çok. Utandım vallahi p.tesi günü hastanede. Hamileler önce kilo ve tansiyon ölçtürüyorlar, sonra muayeneye giriyorlar. Şimdi herkes çıkıyor tartıya; 70 gelen var, 80 gelen var, 96 geleni gördüm. Ben bir çıktım tartıya 52,2 geldi. Herkes bana bakıyor, ucubeymişim gibi :tomato: şaşırdım ne yapacağımı...
Yarın da 100gr şeker testim var, sabahın köründe gideceğiz, bakalım artık...
Belki vücudun su tutuyordur, hamilelikte olurmuş çünkü. Tuzu biraz azalt, bakalım fark var mı? Ben de vermişim; 53,5'tan 52,2'ye düşmüşüm :sinifsinif: . Bebek biraz almış 10 günde 100gr'a yakın. Boya gitmiş en çok. Utandım vallahi p.tesi günü hastanede. Hamileler önce kilo ve tansiyon ölçtürüyorlar, sonra muayeneye giriyorlar. Şimdi herkes çıkıyor tartıya; 70 gelen var, 80 gelen var, 96 geleni gördüm. Ben bir çıktım tartıya 52,2 geldi. Herkes bana bakıyor, ucubeymişim gibi :tomato: şaşırdım ne yapacağımı...
Yarın da 100gr şeker testim var, sabahın köründe gideceğiz, bakalım artık...
Günaydın onatcım; şekercim... Çok şükür uğraşıp gidiyoruz, sen nasılsın??
bebek alsında gerısı hıc onemlı degıl canım ya almısız vermısız... ama kılo meselesı bence tamamen bunyeyle alakalı... senın hem bebişe gıdıyo bıde galıba senın bunyende hızlı yakıyo galıba... bence en guzelı:):)
hadıı ya cnm sen kacla hamıle kalmıstınn.. aslında ıyıdee zayıf olmak hıc almadıysan bılmıyom . buneyeden bunyeye fark edıyor ya.cok tuzlu yemem ben, çalışıyorum hem ıs ew arası yogun gecıyor. dınlenemıyorum.hem cokta su ıcıyorum ama bılemıyorum sebeını..goguslerım fdılan buyudler baya zatende buyuktuler ya benım yapım kemıklerımde ırııdr zatenn.hayırlsı dıyorum yawrum saglıcakla dogsunda veırım kıloları ama bı taraftanda korkuyorum daha 4 ay war dogumaaa halım ne olur. yazın sıcagında??bilmiyorumkismile
Bebekte bir sorun olmadığı sürece elbette sorun yok. Genelde fazla hareket etmeme izin vermiyor evdekiler. Kıprış kıprış olsam sorun yok da... Başkalarına söyleyince garip garip yüzüme bakıyorlar. Yüzüme söylemiyorlar ama "Bak bak, zayıf kalmak için kesin diyet yapıyordur" der gibi bakıyorlar. Sinirleniyorum ben de haliyle, o ifadeyi görünce.
48'le hamile kaldım ben. Ara ara verdik-aldık. İşte en son 53,5 oldum en fazla, hani iştahım da yerinde. Her acıktığımda tıkınıyorum; az tıkınıyorum ama olsun... Bir de meyva tıkınıyorum, kalorili şeyler yemiyorum (meyva istiyor canım ne yapayım), belki ondan çok almıyorum. Hadi almıyorum, niye veriyorum? Orası meçhul. bilmiyorumkismile Yaz sıcağında hiç yiyemem artık. Bakalım ne yapacağım?
senın metobolızma hızlı calsıyor demekkı yakıyorr:) olsun cnm al alma bebegn saglıklı olsunda..şöyle tombişş tomiş bebekler getırırırz ınsallahh allahımın ıznıylee..şeker yuklemesı bnmde 29 nısanda cok war ozledım bebgımı gormeeyelı oldsenağlamau bayaaa(
Görünmüyor... Nereye koydunki??
http://hizliresimyukle.com/showpic-3155/14042010052.jpg buradan bakabılırsınız sannırım oğlusuma
Avatar resmine eklemen gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?