2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bı pazarları nası yetıstırıyosunuz okadar işi canım ya... Allah kolaylık versın ınankı zooooor

bı pazarları nası yetıstırıyosunuz okadar işi canım ya... Allah kolaylık versın ınankı zooooor

yetışterecemdee dıee gobegım catlıyor wallaaa..hem dınlenmek ıstıyorumm tek pazarımda hem gezmek ıstıyorumm .ama işte oldugu kadarıyla ıdare edıyoruz.. hızlı yogun yasamaya alıstıkkk zaman dar yetmıyorr kii.. onca yogunlugaada bı suru kılo aldım nasıl olduysa bende anlamıyomm:)))ohaoldumsmile

Kocamla kavga edıyorum arada yardım etmıyorsun dusunmuyorsun fılan falannn..sinirlenıyorummm yapmak ıstedıgım cok sey war yapamıyorsun yetısmıyorr zaman hemen akıp gıdıyorr.uyumak ısterım her pazarr öğlene kaadar .sonra kalkarım gerı erkenden günn bıtıyor cunku uyunca işler yetısmıyorrr topalarlayamıyorum sonraa.

Wild_Wild_Cat sendeee hoşgeldınnn? nasılsınızz bakalım?

Daha iyi olacağım sanırım; ama önce iki kolumun daha iyi iş görmesi gerek... Not: Bana Çiğdem de

bı garıbım bugun canım ya... uykum var ama uyuyamıyorum acım yemek yıyemıyorum boyle garıp bısı ıste...

Sen nasılsın canım?

Ben de bir garipim, bu aralar o uykusuzluk beni de buldu. Sağa sola dönüp duruyorum saatlerce. Dün şeker testim vardı 100grlık. Düşük çıktı ama yine de ilki yüksek olduğu için diyetisyene gönderdiler, sağolsun su tutuyormuşum, hemen hemen herşeyi yasakladı. İki kolumdan da çifter çifter kan alındı, ağrıyor ikisi de o yüzden... Onun haricinde, karışığım biraz...

canım benım ya Allah gucunuzu arttırsın...

canım benımmmm... benımde toplayabılır su ıns olmazda... cunku annem hamıleyken vucudu hep su topluyomus... nelerı yasakladı doktor ???

aaaa kıslarrrrr benım yarın doktor kontrolum var ya... unuttum yarın şeker yuklemesıde yaparlar herhalde....

canım benımmmm... benımde toplayabılır su ıns olmazda... cunku annem hamıleyken vucudu hep su topluyomus... nelerı yasakladı doktor ???

Tuzu günde 1 çaykaşığı kadar almam gerekirmiş. Her türlü tatlı, 5 fındık, 2 ceviz haricinde kuruyemiş, kızartmalar, börekler, z.yağı hariç her türlü yağ, yemeklerde soğanlar çiğden atılacak, kavurmalar, ciğer vs vs, veee en kötüsüüüsüüü çekirdeği yasakladı. Çok tuzlu diye. Saatle yiyorum artık. Kitapçık halinde bir çizelge var, ona yazdı herşeyi. Ara öğünlerde sıfr meyva yiyordum, artık yanında proteinle yemem lazımmış, şekerim fırlamasın diye. Vıdı vıdı vıdı dedi...

oooo hersyı yasaklamıslarrr.... ayyy ınsallah bı problem cıkmaz bende...

Evet nefes almayı bir de WC'ye gitmemi yasaklamamış -şimdilik-. Çıkmaz sanırım. Niye çıksın?

canım ya bılmıyorum 4 gundur elım ayagım şişmeye basladı ama boyle davul gıbı bakalım ne dıcek doktor... senn varmıydı şişlikler falan??

Kızlaaarr ben de geldiimm... ben de bugün işe gelme zulmunü çeken talihsizlerdenimmm :))) amaaa tüm gün çalışamam biraz önce geldimm 1 2 saat sonrada çıkarım.. :))

Çiğdemcim ayyy bend e çok yerim çekirdekk eyvahhh... bakalım bende durum ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…