2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşin gelince ağla yaa beni eziolar bi sürü laf ettiler de ama onları kötüleme kendini acındır sadece ayy bide herşey aşaıya alınıyo diosun off bizdede bi ara öle olu dönem dönem bizde tamamen ayırcas ama kayınvalidem kırılır die ben pek ısrar etmiyorum ama bebek olunca eski pelin yok artık bebei görmek isteyen paşa paşa gelir bebekle de zırt pırt inemem yani buraya gelsin ama mutfaıda kullanmasını pek istemioum :kedi: napiim bi kızartma yapıo sulu sulu atıo heryere sıçrıo benim tezgah aram fayans değil koyu kahve mdf rezil oluo off aman ya
Allah bizim için en hayırlısını versşn kavga dövüş kırgınlık olmadan en kısa zamanda ayıralım herşeylerimizi... :Saruboceq:

canım ben yapamıyorum öyle bir an önce masayı toplayayım bılaşıkları yıkıyayım da eşimle yukarıya çıkayım diye bakıyorum.k.validem geç kalkar sofradan genelde yemekleri buzdolabına koyar onun dışında herşeyi ben toparlar yıkarım.bunlar önemli de değil yaptığım halde bana böyle davranılmasına sinir oluyorum ayy bugün çok fenayım yaa ağlamaktan helak oldum

Eşimi de aradım anlattım bu ikinci patlayışım oluyor artık dışarı çıkalım dedim yemeklik yok evde bişi yapamam dedim.O zaten benim yanımdadır her zaman tamam dedi konuşucak annesiyle de banane yaaa artık ne olacaksa da olsun evlendiysem benim bir de evim varsa kimseyi düşünemem kocamdan başkaaaa...

iyi yapmışsın canım.. belki oğulları iki laf edince utanırlar...

Ben onlara saygıda kusur etmedim sürekli güler yüzlü olup kızları gibi davrandım onlar içinde öyle olduğumu sanıyordum ama artık yok hamileliğimde herşeyi anladım kızları gibi görseler böyle olmazdı...benim kocamın işi de karşıda bişey olsun da bir an önce karşıya taşınalım en iyisi böylee olacak eminimm..

eşim de okuyordur tahminim şimdi kızdım ağladım telefonda kimseye anlatmayacağımı biliyor buraya yazdığımı tahmin ediyor girip okuyordur HİİİÇTE UMRUMDA DEĞİL napiiiim.

Bak canım ben neyi çözdüm kötülüyerek birşeye varamıyorsun
artık biraz abartıp kendimi acındırıp,çarpıtılacak laflarını (.ok kötü anlamda olmasa de) çarpıtıp hemen arkamı dönüp ağlar gibi yapıyorum yani görümcemde gelince vır vır öter zaten ablasını çok iyi tanır hep benim arkamdadır.Dyorum anneni çok seviyorum çok iyi bir insan ama ablan gelince deişiyo acındırıoum napiim benim mutllulum daha önemli.
Ama çokta ispatlayamayacaım şeyler demioyorum sadece olayları birazcık abartıp kendi tarafıma çekiyorum daha doğrusu öyle yaptımda rahatladım birşey demiyorum artık o görüyo yani
artık ne olursa olsun benden başka kimseyi savunmuo ne de olsa bütüngün yok...

En iyisini yapmışsın cnm..allahtan eşin anlayışlıymışş..ama sende biraz yumuşak huylusun sanırım.yani yemeği filan sen niye yapıyonki orda anlamadım gitti..biraz mesafeli ol bence.aşağıda olsalarda o kadar sık sık girip çıkma bence..öle yapınca yüz göz olunuyo ne yapsanda yaranamazsın..ama deiğim gibi işte baştan ayarını yapcaktın cnm ahh..mesela onlara gittiğimizde çay içerler ben hiç içmem çay filan.k.validem kendisi koyar kalkar ben hiç ona bile el sürmem.misafir gibi oturur giderim.haa bana misafirliğe gelindiğindede hizmet ederim o ayrı.evime gelene ayrı hürmetim vardır ama onlarda kraliçe gibiyim hiiiççç beni ilgilendirmezzzz...

Eyvah o zman benim yazdıklarımı okuyunca buluşmda seni bırakıcakmış yaa görmesin beni kaydirigubbakcemile3

Eyvah o zman benim yazdıklarımı okuyunca buluşmda seni bırakıcakmış yaa görmesin beni kaydirigubbakcemile3

eşim öyle iyi biridir ki ne burada okuduğunu ne de bana neden yazdığımı sormaz seni de görse tanısa tek kelime etmez tanısanız anlardınız...o olmasa hiçbirşeye katlanmam..

Bizimde alışveriş olayı aşaıdaydı canım birşey istediinde aç kalıyordum yukarda.ınan nsan evinde yemek yapınca vs. evini daha bi seviyor yoksa otel gibi evde dahi durmak istemiyorum yemek te yapmayınca sadece yat temizle.en son ist. dönerken hep ağladım gelmek istemiyorum sevmiyorum orayıda evide diye çok üzüldü

Toxic cim sende fenasın haa benim gibi kaydirigubbakcemile3

Ay sorma benimde kendi eşim aklıma gelmedi değil biliyomusun biraz önce..gerçi daha hangi topik tam bilmiyo ama valla bi bulursa beni buralarda amanınnnn..dedikodu yaptığımı görcek..ama napayım yaa.ben zaten burda gurbetteyim ankarada hiç kimsem yok..bazen dolup taşıyorum anlatacak dertleşecek bi arkadaşım bile yok.(angel cığım hariç)
e eşimde bazen anlatıyom böle böle diye o da bazen kızıyo aramız bozuluyo..öylede olsun istemiyorum..o yüzden burda çok iyi rahatlıyorum ben şahsen ki herşeyide anlatmıyorum yaniii...

eşim öyle iyi biridir ki ne burada okuduğunu ne de bana neden yazdığımı sormaz seni de görse tanısa tek kelime etmez tanısanız anlardınız...o olmasa hiçbirşeye katlanmam..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yağcıııı seniiii.okucak tabiiii :roflol:

Kızlar o dediklerinizi ben iş yerinde yapıyorummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım yemeği genelde ikimiz yaparız k.validemle bazen de o yapar yaptığı saate denk gelemezsem çünkü benim dediğim zaman ve benim istediğim yemek olmaz evde..
şimdi büyük temizlik yapıorlar ondan ben yapıorum yemeği.Nasıl mesafeli olunur bilmiyorum işte sabah bir kez indim bir de 4 te aşağıya 2.kaynanadan bi ton laf yedimm inmiorm diye..

Sonra benim burada hiçkimsem yok benim mis.gelmez pek.misafir gelir k.valideme bizim asla gelemeyiz deme şansımız yoktur gideriz ben kalkarım (hamile halimle bile)çayı demlerim yanında ne varsa herşeyi hazırlarım servisi yaparım sonra da kalkıp bulaşıkları toparlarım ki onların misafiri de öyle az buz olmaz bir oda dolusu insan hadi yaptım diyelim bir kerede kızım sen yoruldun otur demez bana.Geçen gün misafirlerden biri dedi ay sen hamile hamile ne çok iş yapıorsun dedi yorulmadın mı dedi ben de gülümsedim sadece k.validem kalkmaz yerinden ben yaparım herşeyi öyle yani...Biri gelir mutfaktan çıkamam kolay kolay geçen gün yine bi başka misfir kapıdan çıkarken k.valideme dedi ki ooo sen işlerini kolaylamışsın dedi benden için mutfaktan içeri deli gibi servis yapıyorum..kadın gördü dedi ama kayınvalidem de tık yok insan evet yardımcı oluyor gelinim deseydi okadar gönlüm olacaktı ama hiç sesini çıkarmadı...

Valla benim kociş de topiği biliyor okusa çok kızar cadımısın sen neden bizimkileri çekiştiriyosun diye ama napıyım kime anlatıyım

Sen alıştırmışsın çiğdemcim ben valla gittiğimde bulaşıkları bile genelde toplamıyorum zaten senede 1 hafta gidiyoruz onda da görümcem toplar ben toplamaya kalksam da aman zahmet etme derler o konuda haklarını yemem bana gelince bile ben işten geliyorum diye o hazırlıyor ben sadece makinaya diziyorum bulaşıkları o geri kalan işleri yapıyor

boşver canım boşver okusun sen de öyle de benim ark.yok burada oraya yazıyorum rahatlıyorum de bana dese okuyorum diye ben derim ona..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yağcıııı seniiii.okucak tabiiii :roflol:

şimdi güldüm iştekaydirigubbakcemile3 ama hiç aklıma gelmedi yaa ben ona herzaman söylüyorum kii o olmasa ben ne buralara gelir ne de bukadar topluluğun içine girerdim...

Valla benim kociş de topiği biliyor okusa çok kızar cadımısın sen neden bizimkileri çekiştiriyosun diye ama napıyım kime anlatıyım

benimki de biliyor kullanıcı adımı da biliyor arada diyor bana girip bakıcam bakiim neler yazıyorsun :))) dimi ama başka kime anlatalım... okursada da okusun çokta umrumda değil zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…