Eşin gelince ağla yaa beni eziolar bi sürü laf ettiler de ama onları kötüleme kendini acındır sadece ayy bide herşey aşaıya alınıyo diosun off bizdede bi ara öle olu dönem dönem bizde tamamen ayırcas ama kayınvalidem kırılır die ben pek ısrar etmiyorum ama bebek olunca eski pelin yok artık bebei görmek isteyen paşa paşa gelir bebekle de zırt pırt inemem yani buraya gelsin ama mutfaıda kullanmasını pek istemioum :kedi: napiim bi kızartma yapıo sulu sulu atıo heryere sıçrıo benim tezgah aram fayans değil koyu kahve mdf rezil oluo off aman yatamam kızlar anladım av.yakası neresi olursa eşim getirir beni.
didemcim aynen öyle yapıcam şimdi ilk defa böyle bişy yapıyorum ama artık YETTİİİİİ.yemin ederim yeter yani benim de bir gururum var salak gibi lafları yiyip yiyip geliyorum evime anlasınlar biraz kızdığımı ben kızıp kızıp kendikendime geçiriyorum kızgınlığımı ama yeter....
Canım bence senin kayınvaliden kendi kaynanasına kızmız ondan sana surat yapmış.Benim gibi yap bak ben yemek hazırladıysam sonunda tatlı varsa tatlıyı alıp oturma odasına geçiyorum 2 saatte yiyorum baktım hala toplamamış ay çok wc geldi die koşarak çıkıyorum bida aşaı nmioum toplasın die :))
yes baby
düşünmek istemioum bebek olunca neler olunca yandıkk artık
dedim geçen komşunun ikizleri vardı o gelenlere kucaa almayın sallamayın alışırlarsa ben ne yaparım tek ikisini birden walla kucaa alıştırmadan sallamadan büyüttü onları kayınvalidemde dedi walla ben alırım kucaıma.tabiki alıcaksın biblo olsun köşede dursun die dourmucazz heralde babaannesi o kadarda hakkı olsun ama lıngırı lıngırı bütün gün kucakta izin veremem yani bide ben gaddarım biraz aglasa aglar susar derim pek şımartmam ama yandık o mahmetti görümcemin oğlunu ben ne yapıcam(((((((((((
Kızlar ben bakırköyden gelicem beni alın demiyorum ben gelirim de nası geiceeimi yazarsınız dimi buluşma yerine malum pek bilmioum da
canım ben yapamıyorum öyle bir an önce masayı toplayayım bılaşıkları yıkıyayım da eşimle yukarıya çıkayım diye bakıyorum.k.validem geç kalkar sofradan genelde yemekleri buzdolabına koyar onun dışında herşeyi ben toparlar yıkarım.bunlar önemli de değil yaptığım halde bana böyle davranılmasına sinir oluyorum ayy bugün çok fenayım yaa ağlamaktan helak oldum
Eşimi de aradım anlattım bu ikinci patlayışım oluyor artık dışarı çıkalım dedim yemeklik yok evde bişi yapamam dedim.O zaten benim yanımdadır her zaman tamam dedi konuşucak annesiyle de banane yaaa artık ne olacaksa da olsun evlendiysem benim bir de evim varsa kimseyi düşünemem kocamdan başkaaaa...
walla arkadaşlar yazdıklarınızı sinirlerim bozularak ama aynı duyguyla yazıyoruım bence sorunlu olan onlar değil biziz sonuçta bunlar bizim anamız değil en başından onlara gelinleri gibi davranmadık evlat olmaya çalıştık ama onlar tabi yılların tecrübesi bize her fırsatta GELİN olduğumuzu hatırlatıyorlar
sizlerle aynı duygulardayım ilk zamanlar ben de salak gibiydim ama şimdi her dediği her yaptığı batıyor yüzünü bile göresim gelmiyor
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KOCAMIN TAYİNİ MARSA ÇIKSIN İSTİYORUM BUNLARDAN UZAKLAŞMAK İÇİN
Bak canım ben neyi çözdüm kötülüyerek birşeye varamıyorsuncanım ben yapamıyorum öyle bir an önce masayı toplayayım bılaşıkları yıkıyayım da eşimle yukarıya çıkayım diye bakıyorum.k.validem geç kalkar sofradan genelde yemekleri buzdolabına koyar onun dışında herşeyi ben toparlar yıkarım.bunlar önemli de değil yaptığım halde bana böyle davranılmasına sinir oluyorum ayy bugün çok fenayım yaa ağlamaktan helak oldum
Eşimi de aradım anlattım bu ikinci patlayışım oluyor artık dışarı çıkalım dedim yemeklik yok evde bişi yapamam dedim.O zaten benim yanımdadır her zaman tamam dedi konuşucak annesiyle de banane yaaa artık ne olacaksa da olsun evlendiysem benim bir de evim varsa kimseyi düşünemem kocamdan başkaaaa...
canım ben yapamıyorum öyle bir an önce masayı toplayayım bılaşıkları yıkıyayım da eşimle yukarıya çıkayım diye bakıyorum.k.validem geç kalkar sofradan genelde yemekleri buzdolabına koyar onun dışında herşeyi ben toparlar yıkarım.bunlar önemli de değil yaptığım halde bana böyle davranılmasına sinir oluyorum ayy bugün çok fenayım yaa ağlamaktan helak oldum
Eyvah o zman benim yazdıklarımı okuyunca buluşmda seni bırakıcakmış yaa görmesin beni kaydirigubbakcemile3
Bak canım ben neyi çözdüm kötülüyerek birşeye varamıyorsun
artık biraz abartıp kendimi acındırıp,çarpıtılacak laflarını (.ok kötü anlamda olmasa de) çarpıtıp hemen arkamı dönüp ağlar gibi yapıyorum yani görümcemde gelince vır vır öter zaten ablasını çok iyi tanır hep benim arkamdadır.Dyorum anneni çok seviyorum çok iyi bir insan ama ablan gelince deişiyo acındırıoum napiim benim mutllulum daha önemli.
Ama çokta ispatlayamayacaım şeyler demioyorum sadece olayları birazcık abartıp kendi tarafıma çekiyorum daha doğrusu öyle yaptımda rahatladım birşey demiyorum artık o görüyo yani
artık ne olursa olsun benden başka kimseyi savunmuo ne de olsa bütüngün yok...
Ben onlara saygıda kusur etmedim sürekli güler yüzlü olup kızları gibi davrandım onlar içinde öyle olduğumu sanıyordum ama artık yok hamileliğimde herşeyi anladım kızları gibi görseler böyle olmazdı...benim kocamın işi de karşıda bişey olsun da bir an önce karşıya taşınalım en iyisi böylee olacak eminimm..
eşim de okuyordur tahminim şimdi kızdım ağladım telefonda kimseye anlatmayacağımı biliyor buraya yazdığımı tahmin ediyor girip okuyordur HİİİÇTE UMRUMDA DEĞİL napiiiim.
eşim öyle iyi biridir ki ne burada okuduğunu ne de bana neden yazdığımı sormaz seni de görse tanısa tek kelime etmez tanısanız anlardınız...o olmasa hiçbirşeye katlanmam..
Toxic cim sende fenasın haa benim gibi kaydirigubbakcemile3
Ay sorma benimde kendi eşim aklıma gelmedi değil biliyomusun biraz önce..gerçi daha hangi topik tam bilmiyo ama valla bi bulursa beni buralarda amanınnnn..dedikodu yaptığımı görcek..ama napayım yaa.ben zaten burda gurbetteyim ankarada hiç kimsem yok..bazen dolup taşıyorum anlatacak dertleşecek bi arkadaşım bile yok.(angel cığım hariç)
e eşimde bazen anlatıyom böle böle diye o da bazen kızıyo aramız bozuluyo..öylede olsun istemiyorum..o yüzden burda çok iyi rahatlıyorum ben şahsen ki herşeyide anlatmıyorum yaniii...
En iyisini yapmışsın cnm..allahtan eşin anlayışlıymışş..ama sende biraz yumuşak huylusun sanırım.yani yemeği filan sen niye yapıyonki orda anlamadım gitti..biraz mesafeli ol bence.aşağıda olsalarda o kadar sık sık girip çıkma bence..öle yapınca yüz göz olunuyo ne yapsanda yaranamazsın..ama deiğim gibi işte baştan ayarını yapcaktın cnm ahh..mesela onlara gittiğimizde çay içerler ben hiç içmem çay filan.k.validem kendisi koyar kalkar ben hiç ona bile el sürmem.misafir gibi oturur giderim.haa bana misafirliğe gelindiğindede hizmet ederim o ayrı.evime gelene ayrı hürmetim vardır ama onlarda kraliçe gibiyim hiiiççç beni ilgilendirmezzzz...
boşver canım boşver okusun sen de öyle de benim ark.yok burada oraya yazıyorum rahatlıyorum de bana dese okuyorum diye ben derim ona..Toxic cim sende fenasın haa benim gibi kaydirigubbakcemile3
Ay sorma benimde kendi eşim aklıma gelmedi değil biliyomusun biraz önce..gerçi daha hangi topik tam bilmiyo ama valla bi bulursa beni buralarda amanınnnn..dedikodu yaptığımı görcek..ama napayım yaa.ben zaten burda gurbetteyim ankarada hiç kimsem yok..bazen dolup taşıyorum anlatacak dertleşecek bi arkadaşım bile yok.(angel cığım hariç)
e eşimde bazen anlatıyom böle böle diye o da bazen kızıyo aramız bozuluyo..öylede olsun istemiyorum..o yüzden burda çok iyi rahatlıyorum ben şahsen ki herşeyide anlatmıyorum yaniii...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yağcıııı seniiii.okucak tabiiii :roflol:
Valla benim kociş de topiği biliyor okusa çok kızar cadımısın sen neden bizimkileri çekiştiriyosun diye ama napıyım kime anlatıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?