2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim kociş de topiği biliyor okusa çok kızar cadımısın sen neden bizimkileri çekiştiriyosun diye ama napıyım kime anlatıyım

okusunlar boşveeer ben diyorum kimseye anlatmıyorum diye gerçekten ama hiiiçççbirr kimseye demiyorum çok yakın iki ark.var onlara bile tek bir kelime söylemiyorum sadece buraya yazıyorum o kadar...çok mu yanii..

haklısın didemcim alıştırdım ilk geldim herşeye saldırıyorum ben yapayım diye yemek yapmayı da öyle aham şaham bilmiyordum aman beceriksiz dmesinler aman kalpazan demesinler diye hiç oturmuyordum şimdi herşeyi yapabilirim alimallah.ama yapmamak gerekiyor bilsen de yapmıyacaksın bunu öğrendim ama benim yaşadığım yeri görseniz akraba dolu herkes içiçe birbirinin herşeyini biliyorlar.

amaaan neyse ben gidiyorum şimdi duşa giricem toparladım biraz kendimi suratı şimdi görsünler bakalım nasıl yapılıyormuşşşş.hazırlanayım da kocişim gelir 7 ye doğru...

ben de çıkıyorummm kızlar... yarın görüşürüz... nasılsa ben çalışıyorum... görüşmek üzere hepinisi çok bisürü öptüükk :))) opuyorumnanaktan

Kızlar ben çıkıyorum artık çok öptüm sizi kociş ağaç oldu
Byyy .
Yaşşa biraz kafanı dağıt canım kimseye yüz verme kocanla oğlunla dolaş ye iç bize lazımsın opuyorumnanaktan

Şimdi balkonu yıkadım çamaşır asıcam daha off saat kaç oldu belim koptu şimdi otururken bile ağrıyor bi arkadaş demişti 8. aydan sonra tek işiniz yatmak olucak galiba öyle ya şimdi böyleyse bi kaç ay sonra ne yaparım hiç bilmem şimdiden temizliklere başlamak lazım yağmurlar yağmasaydı badana da yapardık

iyi geceler kızlar bugün kayınvalide gündemi oluşturmuşsunuz bakıyorum ben aşı oldum bugün v e kolum çok kötü ağrıyor ne yapabilirim bilmiyorum neyse size iyi tatiller

iyi geceler kızlar bugün kayınvalide gündemi oluşturmuşsunuz bakıyorum ben aşı oldum bugün v e kolum çok kötü ağrıyor ne yapabilirim bilmiyorum neyse size iyi tatiller

bende oldum çok ağrıdı 3-4 gün

Herkeze kocaman gunaydınnnn... hepınızın cuması mubarek olsun opuyorum kocaman

Merak etme canım bende buradayım
bÜtÜn Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun kızımın ılk bayramı ve bız ÇalıŞıyoruzzzzzz (((((((

Merak etme canım bende buradayım
bÜtÜn Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun kızımın İlk bayramı ve bİz ÇalıŞıyoruzzzzzz (((((((

ewet bebıslerımızın ılk bayramıdaa haberlerı yok yawrucaklarınn( annelerı iştee goturseydık bı torene belkı seslere tepkı werırlerdı :)) olsun bakalaımmm özel şırketler bızı boyle somuruyorr az kalldıı..:sinifsinif:

Günaydınlarr..Kızlar hepimizin bebişlerinin bayramı kutlu olsunnnn.Bir dahakii bayramlarını kucağımızıda sağ salim kutlasınlarr..

sizin hafata bır gun tatılınız mı var???

ewwwettt benım tk pazarrımmm warrr( oda yetmıyor bişeye maaalesef 1 ay sonra cıkmayı dusunuyorum ınsallah artık dayanamıycammm yeterrrrr azda kendımıze zaman ayıralım dgılmıı..kızımaaaa kendımee ewımeee kocamaaaa,:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…