2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun tatlım bebiş sağlıkla gelsin de eksikler zaten tamamlanır sen sakın canını sıkma ben aceleciyim yoksa daha erken zatenyerimseniben

Ah ah kımse benımkı kadar olamaz ben kızım 7 aylık doĞacak dıye korkuyorum annesı Öyle doĞdu da :)))

kızlar buluşmadan bahsedelim biraz heyecanlı mısınız?ya epi topu 11 kişimiyiz koca istanbuldan?acaba yer neresi olacak muhabbetler nasıl olacak çok merak ediyorum:))))

Olsun tatlım bebiş sağlıkla gelsin de eksikler zaten tamamlanır sen sakın canını sıkma ben aceleciyim yoksa daha erken zatenyerimseniben

haklısın canım... şimdi çoook hevesliyim inş. bebeğim kollarımdayken onun için çoook çoook daha hevesli olurum.. herşey hallolur yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunn.. sağlıcakla kucaklarımıza alalım... :Saruboceq:

defnecim bende çok heyecanlıyım valla yerde bir belli olsa hayırlısıyla bir buluşalım ne dedikodular yaparız biz sen merak etme konu bol bizde

Kıslar selam nasılsınız ya uzun amandır gıremedım yoĞunluktan , evdede net yok ıhtıyaÇ duymadık evde nete ama sızlerle sohbet ıÇın baĞlatmam gerektıĞını anladım .

defnecim bende çok heyecanlıyım valla yerde bir belli olsa hayırlısıyla bir buluşalım ne dedikodular yaparız biz sen merak etme konu bol bizde
eminim dedikodunun bol olacağınakaydirigubbakcemile3
Kıslar selam nasılsınız ya uzun amandır gİremedİm yoĞunluktan , evdede net yok İhtİyaÇ duymadık evde nete ama sİzlerle sohbet İÇİn baĞlatmam gerektİĞİnİ anladım .

hoşgeldin canım valla çalışmıyorsan bir de evde yalnızsan net gerekli bence:))))stres atıyor insan...

eminim dedikodunun bol olacağınakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım valla çalışmıyorsan bir de evde yalnızsan net gerekli bence:))))stres atıyor insan...

canım ben çalışıyorum ,internete işyereinde girerim diye düşündüm ama iş yoğunluğundan giremiyorum çogunlukla

ayy keşke bizim evdeki nette kapansa eşimi başından alabilirim en azından bütün hafta sonu kalkmadı gerçi ağustosa kadar vaktim var sonra otursun bakiyim napıyorum ben onu

laluz bazen benimde öyle oluyor hatta çoğunlukla kalabalıksa ben kendi kendi kendime konuşuyorum :)

sağol arkadaşım cevabın için sende olmasan benim yazdıklarıma cevap yazan yok oyüzden zaten çok fazlada yazmıyorum.....

canım öyle deme yaa baksana herkes işinde gücünde bana da cevap yazan olmuyor bazen mesela selam yazdığımda cevap falan beklemiyorum sen de öyle yap direk konuya atlakaydirigubbakcemile3çok canın sıkılıyorsa mesela herkesiin mesajlarına bişeyler yaz ben öyle yapıyorum bilmediğim bişeyde olsa hiç bilgim yok falan yazıyorum bazen de bana yazılanlara yorum yapmadan çıkmak zorunda kalıyorum o anki durumuma bağlı oluyor yani.ama ne kadar çok yazarsan okadar çok cevap geliyor böyle yani....

kızlar bebeğe hiç bir şey almayıp birde karışan çevremizdeki insanlara kızıyorum bende dün eşimin arkadaşı karı koca geldi sakın çok kıyafet alma diyor kadın sana ne çocuk benim birde bizim yatak üst katta onu aşağı indir istersen şimdi indirelim dedi eşimde koca yatak sığmaz dedi aşağıki odaya biz oraya beşik alıcaz dedi üst kata aa ne çok biliyolar ben kızkardeşime bile karışamadım yakınım olduğu halde

Ya boya güzel olku kavun içi oldu dedi dedim ne kavuniçisi turuncu nasıl olur pembeydi o diye "iştte ben uğraşıtyorum sen beğenmiyorsun" filan diye başladı işte konuşmaya ben de yapıyorsan söyleme bari de kıymeti olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…