- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
kör çiğdem dedim ya marshall diye
http://www.marshallboya.com/fashion_anim.htm
dan masum dokunuşlara tıkla
sen de hoşgeldiiiiinalkisalkisalkis
canım sen doktorsun değil mi gerçekten?
ne doktorusun?
hoşgeldin çok iyiyiz 3 nüz nasılsnız :))
hangisine girdiniz canım merak ettim biz artık ezberledik mağazaları:)))Didemcim ben de gördüm masal kızının odasını yakından hafta sonu eşimi ikna ettim gittik :) mağazadan girişte sağdaki 2. takım mıydı? kelebekli falan değil mi? bizi de çok iyi karşıladılar... yaşlı bir amca vardı.. :)) fiyatları da gayet uygundu...
kızlar bir yere girdik bebek odasına taammm 4.300TL dedii... kaçar adımlarla uzaklaştık oradan
merhaba canlarr
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür artık kızımı iyi şekilde hissetmeye başladım
onun dışında yorucu bir hafta sonu geçirdim
annemler taşındı falan derken yorgunum baya sabahtanda yoğundu gelemedim yanınıza
çocuk onkoloji.Hamileyken zor olur heraldeHoş buldum canım iyiz sağolun sizleri sormalı?Evet doktorum.Çocuk onkoloji cerrahı..
Hoş buldum canım iyiz sağolun sizleri sormalı?Evet doktorum.Çocuk onkoloji cerrahı..
hangisine girdiniz canım merak ettim biz artık ezberledik mağazaları:)))
bebishroom a gittiniz mi?bebishroom da orda hemen sağda pisili bir takım var çok tatlı pembeli ve tokalı pisili desenleri vardı biz çok beğenmiştik onu ama tabi kız içindi o..
canım 4 5 mağazaya gittik sadece en son gittiğimiz mağaza hem kesemize hem zevkimize uygundu.. ondan sonra aramadık :) evet o dediğin bebishroom daki takım çok güzeldi ama çok kız odasıydı... ben öle pes pembe bir oda istemiyorum bem beyaz olsun sadece aksesuarlarla kız odasına benzesin istiyorum ki zevkime uygunda bir çok model gördümm :)) hani beğendiğim size gösterdiğim GAMA modeli vardı ya onun daha güzel dolaplısını falan aynı olarak yapacak bir yer bulduk fiyatı da çok uygun... sanırım oradan alacağız :) ya da ilk girdiğimiz bir mağaza vardı SEV-AL bebe orada bir model beğendik 2900 dedi vadeli fiyatına orası biraz indirim yaparsa kocişte ikna olursa oradan almayı düşünüyorumm :) çook güzeell çoook mikemmmeel odalar var inamamadım... iyiki gidip gezmişim yoksa çok şey kaçırırmışım :) gerçekten prens ve prenseslere layıklar :))
Didemcim ben de gördüm masal kızının odasını yakından hafta sonu eşimi ikna ettim gittik :) mağazadan girişte sağdaki 2. takım mıydı? kelebekli falan değil mi? bizi de çok iyi karşıladılar... yaşlı bir amca vardı.. :)) fiyatları da gayet uygundu...
kızlar bir yere girdik bebek odasına taammm 4.300TL dedii... kaçar adımlarla uzaklaştık oradan
cok güzel canım benimkisi de polisan venedik pembesi
hangisine girdiniz canım merak ettim biz artık ezberledik mağazaları:)))
bebishroom a gittiniz mi?bebishroom da orda hemen sağda pisili bir takım var çok tatlı pembeli ve tokalı pisili desenleri vardı biz çok beğenmiştik onu ama tabi kız içindi o..
hoşgeldiiiin oh ne güzel sende hissediyorsun artık hissetmeyen kalmadı galiba:))))
yaaa benim haftalardır kafamın karışmasının nedeni bu işte çok güzel modeller var o yüzden.SEV-AL bebeye de girdik bütün bebek mağazalarına girdik şu an aklımızda 2 takım var zaten.Birisi işte bebishroom da ki akvaryum modeli o da 2900 tl vadeli fiyatı çok geldi bana sizin 2900 ün herşeyi içinde mi bari sence de çok değil mi?
Özlemcim sen beğendin mi benim aldığım odayı gerçekten.
Çiğdem cevap yazdım sana bu sabah ama son durumları da sordum ona cevap attıysan gelmedi
bak demek ki yanılmamışım :) bizi amca gezdirdi fiyatları söledi... sonra tam çıkarken birine daha ( snaırım oğlu dediğine göre) bir daha sordum birinin fiyatını daha fazla söledi.. dedim herlade ben yanlış hatırladım ama demekki doğruymuş :))) oğlu kazıkçı :))) beğendim canım gerçekten çok güzel.. tam bir kız prenses odası... ama ben öle bişi alamayacağım için hiç tam pembe takımlara bakmadım... benim tek bir çocuk odam var ileride Allah verirde erkek çocuğum olursa aynı takımları kullanabilsin diye değiştirilebilir bişey arıyorum.. o yüzden hep sırf beyazlara baktım... seninki de Çiğdemin dediği kedili modellerde süper tam kız odaları :)) sen fiyatını da çok iyi buldun valla tebrikler :))
doğru takımı görmüşüm dimi bol kelebekli pembeli çiçekli falan :)) ona 2650 dedi amca :)
Evet canım o takım amca öyle dedi bize de önce sonra 2400e düştü sonra ertesi hafta oğlu 3200den fiyat açtı en son al takke ver külah 2250ye tüm odası ve 250ye de beşiğini aldık ay beğenmeniz beni çok mutlu etti insan hep onaylanmak istiyor bebişle ilgili şeylerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?