Ya boya güzel olku kavun içi oldu dedi dedim ne kavuniçisi turuncu nasıl olur pembeydi o diye "iştte ben uğraşıtyorum sen beğenmiyorsun" filan diye başladı işte konuşmaya ben de yapıyorsan söyleme bari de kıymeti olsun dedim
aaa niye turuncu gibi olmuş yaaa öff anneler de böyle işte hemen yaptıklıarını söylerler.e odayı annen boyamıyor heralde değil mi?boyacının başında duruyordur heralde alla alla niye kavuniçi olmuş ki baris pembe gibi duruyor renk...
kızlar bebeğe hiç bir şey almayıp birde karışan çevremizdeki insanlara kızıyorum bende dün eşimin arkadaşı karı koca geldi sakın çok kıyafet alma diyor kadın sana ne çocuk benim birde bizim yatak üst katta onu aşağı indir istersen şimdi indirelim dedi eşimde koca yatak sığmaz dedi aşağıki odaya biz oraya beşik alıcaz dedi üst kata aa ne çok biliyolar ben kızkardeşime bile karışamadım yakınım olduğu halde
İkinci katta boyanmış annem tertemiz oldu güzel diyor ama şimdi ben görmeden rahat etmem neyse uysun da odaya zaten çok açık renkti. Ya ben çok evhamlı oldum
didemcim boyanın rengine şimdi bidaha baktım netten çok pembe gibi değil hakikaten ama bence çok güzel bir renk ki senin aldığın takımında baya pembesi var zaten duvarların da iyice pembe olması hoş olmaz bence zaten eminim bu renk biraz pembeden uzak ama çok güzel olmuştur.oda takımı gelince zaten ne kadar yakıştığını görürsün.oda takımını gördüğüm için böyle bir yorum yapıyorum şekerim neyse ben kaçtım herkese iyi akşamlar...
Canım ben maskodan şeker çocuktan aldım internette yok malesef resmi gelsin ben çekicem size resmini peşin 2250ye aldım büyüyen yatak nevresim cibinlik 3 kapılı dolap askılı rafı oyuncak sepeti ve şifonyeri. Ayrıca halısı perdesi avizesi de içinde. Çok iyi bir esnaf ama tam zamanında teslim ediyor helal olsun dedim umarım gelen eşyalarda da sorun çıkmaz
Valla canım benim zeytinyağlım vardı eşim rejimde zaten onu yesin pilav filan da var onu da ben yerim yapamıycam 1 şey napıyım üfff. Zaten öğlen ben sıcak yemek yiyorum akşam da geçiştiririm yeterki gidiyim de yatıyım
Canım ben maskodan şeker çocuktan aldım internette yok malesef resmi gelsin ben çekicem size resmini peşin 2250ye aldım büyüyen yatak nevresim cibinlik 3 kapılı dolap askılı rafı oyuncak sepeti ve şifonyeri. Ayrıca halısı perdesi avizesi de içinde. Çok iyi bir esnaf ama tam zamanında teslim ediyor helal olsun dedim umarım gelen eşyalarda da sorun çıkmaz
İşallah canım işallah gerçi sorun çıkacaksa bunlarda çıksın prenses sağlıklı doğsun da gerisi hiç önemli değil ama işte insan en iyisi en mükemmeli onun olsun istiyor
Valla canım benim zeytinyağlım vardı eşim rejimde zaten onu yesin pilav filan da var onu da ben yerim yapamıycam 1 şey napıyım üfff. Zaten öğlen ben sıcak yemek yiyorum akşam da geçiştiririm yeterki gidiyim de yatıyım
canım ben de çorbam vardı zeytinyağlı biber doldurdum bol naneli dereotlu cacık yapcam ama şu an tok olduğum için canım hiçbişey istemiyor
ben de eşimi rejime sokucam dün kaynanam laf soktu sen eskiden ilgileniyordun artık ilgilenmiyorsun çok kilo aldı diye kandimi zor tuttum ben evlendiğimde 32 yaşındaydı sigarayı baca gibi içiyordu haftada 3 gün gece 3 de kör kütük geliyordu o zaman yok muydu kolesterolü siz ne yapıyordunuz üstelik o zaman da eşim dal gibi değildi