2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didemcim yazmak istemezsen buraya özelden yaz bana okey canım?
kızlar ben çıkıyorum yemek zamanı...kendinize ve bebişlere dikkat.byyy

aaa niye turuncu gibi olmuş yaaa öff anneler de böyle işte hemen yaptıklıarını söylerler.e odayı annen boyamıyor heralde değil mi?boyacının başında duruyordur heralde alla alla niye kavuniçi olmuş ki baris pembe gibi duruyor renk...

defnecim ya net koptu kusura bakma şimdi geldi ama eşim çıka geldi ben kaçıyorum o yüzden hepiniz kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)

Öyle tipler çok canım ya sorma benim de her şeyime yorum yapıyorlar hiç dinleme çocuk senin çocuğun başkasına halt etmek düşerkötükedihüso

serdem 2. kat boyandığında ve kuruduğunda gerçek renk yakalanabiliyor çoğu zaman o yüzden şimdiden sıkma canını.

serdem 2. kat boyandığında ve kuruduğunda gerçek renk yakalanabiliyor çoğu zaman o yüzden şimdiden sıkma canını.

İkinci katta boyanmış annem tertemiz oldu güzel diyor ama şimdi ben görmeden rahat etmem neyse uysun da odaya zaten çok açık renkti. Ya ben çok evhamlı oldum

didemcim boyanın rengine şimdi bidaha baktım netten çok pembe gibi değil hakikaten ama bence çok güzel bir renk ki senin aldığın takımında baya pembesi var zaten duvarların da iyice pembe olması hoş olmaz bence zaten eminim bu renk biraz pembeden uzak ama çok güzel olmuştur.oda takımı gelince zaten ne kadar yakıştığını görürsün.oda takımını gördüğüm için böyle bir yorum yapıyorum şekerim neyse ben kaçtım herkese iyi akşamlar...

mesai bitiyor seviniyorum ama evde yemek yok:)) benimde amma derdim var bugün tabi 3 gün tatil yapınca insanın hiç bir şey yapası gelmiyor

bu kadar yazdınız ama ben iyi takip edemedim DİDEMcim sen nerden almıştın bebek odanı

Canım ben maskodan şeker çocuktan aldım internette yok malesef resmi gelsin ben çekicem size resmini peşin 2250ye aldım büyüyen yatak nevresim cibinlik 3 kapılı dolap askılı rafı oyuncak sepeti ve şifonyeri. Ayrıca halısı perdesi avizesi de içinde. Çok iyi bir esnaf ama tam zamanında teslim ediyor helal olsun dedim umarım gelen eşyalarda da sorun çıkmaz

mesai bitiyor seviniyorum ama evde yemek yok:)) benimde amma derdim var bugün tabi 3 gün tatil yapınca insanın hiç bir şey yapası gelmiyor

Valla canım benim zeytinyağlım vardı eşim rejimde zaten onu yesin pilav filan da var onu da ben yerim yapamıycam 1 şey napıyım üfff. Zaten öğlen ben sıcak yemek yiyorum akşam da geçiştiririm yeterki gidiyim de yatıyım

iyi günlerde kullan canım içini ferah tut hiçbir sorun çıkmayacak

iyi günlerde kullan canım içini ferah tut hiçbir sorun çıkmayacak

İşallah canım işallah gerçi sorun çıkacaksa bunlarda çıksın prenses sağlıklı doğsun da gerisi hiç önemli değil ama işte insan en iyisi en mükemmeli onun olsun istiyor

canım ben de çorbam vardı zeytinyağlı biber doldurdum bol naneli dereotlu cacık yapcam ama şu an tok olduğum için canım hiçbişey istemiyor
ben de eşimi rejime sokucam dün kaynanam laf soktu sen eskiden ilgileniyordun artık ilgilenmiyorsun çok kilo aldı diye kandimi zor tuttum ben evlendiğimde 32 yaşındaydı sigarayı baca gibi içiyordu haftada 3 gün gece 3 de kör kütük geliyordu o zaman yok muydu kolesterolü siz ne yapıyordunuz üstelik o zaman da eşim dal gibi değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…