benim bi komşum var burda o da senin gibi canım Allah yardımcın olsun.:teselli:bazen sınırsell bazen sebepsız olabılıyor.uykudan uyanınca tutabılıorr.3 gun gecmek bımeyen bı agrı kafandaa gozlerrrını zor acıyorsun mıde bulantıda yapıyorr.onceden ılacla bıraz hafıfletıyordu sımdı ılacta ıcemıyorumm.wallahı bıktım bu agırdan bızım aıleden ggelıyor.gunumu zehır edyıorr.bıde bu halde calsıyorum 2 gubdur ıste.ıyıce azdıı( sinifsinif:
seninki nerde giriyo sınava canım?hahah bugun aynı seylerımı yasıyoruz ne benım esımınde kpds sınavı var oda yok sabahın 5.30 kalktım dua ettım ınsallah gecer dıye bu 2.gırısı ve onların kurumda devlet ısı ama sozlesmelı 3 kere gırme sansları var oda calısmadı pek bızım beyde sureklı bılgısayarda maç yapsa adam oldurse araba yarısı yapsa sankı 10 yasındakı cocuk bende bazen cok sınır oluyorum ısten gelıyor bı yemek yıyoruz sonra maç ben ıcerde yıne yalnızımama gıdıp cemkırıyorum bagırıyorum ıcım rahatlıyor :)
bizde de öyle benim ailem destek oluyo hep!bende calısmıyorumbebıs oldu dıye onceden calısıyordum.sen bayag sınırlenmıssın canım geldıgınde konusursun rahatlarsın alıncaklarda yavs yavas alırsın sıkma canını benımde var eksıklerım bızdede benım aılem bayag bıseyler aldı karsı tarafta tık yok bende ona sınır oluyorum
benim bi komşum var burda o da senin gibi canım Allah yardımcın olsun.:teselli:
seninki nerde giriyo sınava canım?
aynen benimki de netten bi oyuna sardırdı kıl oluyorum!!!
bi de bana memurluk sınavlarına çalışmıyosun diye akıl veriyodu bu halimle!
birde bi kızım var canavar gibi maşallah.
ben hem bunlarla ilgilenecem hem de ders çalışacakmışım akıl verene bak!
evet aynılar ve de çok benciller...bız tokatta oturuyoruz canım bıze en yakın yer sıvas orda gırıyor.allhtan orda denız yok :):):) benımkıde bana sureklı kıtap oku hayatım dıyor benı cıldırtıyor sureklu takım elbıse gıyıyor onların utusu benı zaten delırtıyor bıde ben ıs yaparken kıtap okuyormusun canım dıye sormuyormu utuyu kafasına atasım gelıyor :) hepsı aynı :) canım kızınıda allah bagıslasın resımdekımı yoksa ??
evet aynılar ve de çok benciller...
benim ki de öyle ütüsü bitmez..
biz hep deniz kenarındayız.
hafta sonları da balık telaşımız var.
balığa gider arkadaşlarıyla!
yani sosyal yaşantısından da ödün vermez.:umursamaz:
temizliğim hele hiç bitmez tam pasaklılar.
evet resimdeki kızım orda bikaç aylıktı bu ayın 14ünde dört yaşına girecek..[/QUOT
kızın maşallah cok tatlıymış.allah nazardan saklasın canım ben az ıcerıde uzancam çok erkn kalktım esım yola gıdıcek dıye oturamıyorum artık az yatym.kendıne ıı bak canım sıkma canını desemde sıkılıyor bılıyorum ama az sıkmaya calıs canım.kendıne ıı bak hoscakalllll....
amin canım teşekkürler...evet aynılar ve de çok benciller...
benim ki de öyle ütüsü bitmez..
biz hep deniz kenarındayız.
hafta sonları da balık telaşımız var.
balığa gider arkadaşlarıyla!
yani sosyal yaşantısından da ödün vermez.:umursamaz:
temizliğim hele hiç bitmez tam pasaklılar.
evet resimdeki kızım orda bikaç aylıktı bu ayın 14ünde dört yaşına girecek..[/QUOT
kızın maşallah cok tatlıymış.allah nazardan saklasın canım ben az ıcerıde uzancam çok erkn kalktım esım yola gıdıcek dıye oturamıyorum artık az yatym.kendıne ıı bak canım sıkma canını desemde sıkılıyor bılıyorum ama az sıkmaya calıs canım.kendıne ıı bak hoscakalllll....
görüşürüz...
Herkese günaydınlar kızlar, iyi birpazar günü diliyorum:Hava süper. Dün düğüne gittik gezmelere gittik yazamadım resimleri de ekleyemedim. Şimdi eklemeye çalışacağım cicilerini oğlşuşumun=)
Geçmiş olsungunayyydınn kızzlllaarrrr..guzel bır pazar gunu ama bnm basım cok agrıyorr halaaa.kahvaltıdan snra ılaç alıcm aertık dayanamıyycaammm 3 uun olduu gecmezzmıı((
Ayy buralara gelmez inşallah :)ohhh ne guzel yapmıssınız:):):) bızım burda hava cok kotu cok yagmur yagıyo... her yerı sel goturuyo.... ekle demırhanın cicişlerınıde bakalım annesı maasallah:):)
Merhaba güzel anneler.
Berrakadacım benimki de genellikle karnımın ortası taş gibi kenarları yumuşak oluyor. Ama bazen yan tarafı serrt diğer taraf yumuşak oluyor. Gerçi artık her yeri sert oluyo
Bende dokununca o sert yere yuvarlak bişey var gibi geliyo, hatta itiyo orayı ,10-15 saniye sonra falan kaçıyo ordan.Garip ve güzel bişey. opuyorumnanaktan
Selam kızlar , bişey sorucam size. Sizin bebişinizde böyle karnınızın bi tarafına arada sırada kafasını mı yoksa ayağını mı tam bilemiyorum yaslıyomu. böyle dokununca karnınızın bi tarafı semsert bi tarafı yumuşak oluyo mu.? Hatta o yaslandığı yer şişik oluyo diğer taraf inik. Bi kaç zamandır yapıyo benim kızım, hatta dün babası, teyzesi, amcası, dayısı bile elleyince farkettiler şişliği. opuyorumnanaktan Anlatabilmdim mi bilmiyorum ama. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?