2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah doruk bebeğe teyzesi yer onu yer...Ya ben de artık çok merak ediyorum kızımı Az kaldı c.tesi sabahtan görücez işallah sonra da annemle çarşıya çıkıcaz ona ayakkabı alacağım anneler günü için:)

Canım sen kafana takma.Oldu o kadar para ver bide söylemek zorunda kalıyorlamış ne diyekadın doğum dr u olmuş o zaman Allah Allah bak canım uzman tv yi izle kaan koca tepeyi epiduralle normal anlatıyor zaten iğnede vurulmasa normal doğumda zaten sana ıkın diye bağırıyorlar ebeler ben de karar verdim kim ne derse desin epidural normal yapıcam tabi anestezi dru çok önemli

Çok alem bu doktorlar, ne zaman ıkınacağımızı biz nereden bilelim? Sanki 100 kere doğurmuşuz gibi davranıyorlar. Söyleyecekler tabi. Epiduralle tamamen hissiz olmuyormuş ki annecikler. Sadece acıyı geçiriyormuş.

Şeyma,pelin,çiğdem ve burcu teşekkürler canlarım...
Akşam 11.30 civarında resmen fenalık geçirdim kızlar yaaa.
İlk defa oldu böyle bişey nedenini de anlayamadım bir türlü..
Ne kadar alakası var bilmiyorum ama
ilk önce oğluşumdan 1-2 şiddetli çimdik yedim.
(bu çimdik olayıda duyduğum kadarıyla bebişin kordonu çekmesiymiş)
ama çok şiddetliydi resmen içim acıdı birkaç dakika sonra başım
dönmeye başladı ilk önce yavaştan dönüyordu uzandım biraz ışığı kapattım
karanlıkta daha beter dönmeye başladı ama deli gibi dönüyordu tavan avize
gözlerimi kapatıyorum daha beter oluyorum kalkıyorum yine kötü oluyorum.
sonra vücudumu bir ateş bastı resmen fenalık geçiriyordum eşim de korktu cnm
benim tansiyonuma baktık.normalde 9-5 civarındadır 11-7 idi ama kalp atışım
çok yüksekti 60-62 gibi çıkarken akşam 90 nın üzerindeydi 1 saate yakın öyylee
kötüydüm.sonra dayanamadım lavaboya koştum ve çıkardımm.baş dönmesiyle
birlikte hepsi birden çok kötü oldum.eşim ısrar etti dr.a gidelim diye ama istemedim.
bugün daha iyiyim sadece kalp atışım yüksek biraz önce ölçtüm 92 çıktı neden
böyle anlamadım arada hafif hafif başım dönüyor...

Dikkat et doğum zamanında fasodan bahane çıkarıpta sezaryene almasınlar.Burda bazen öyle yapıyorlar hatta çocuk kilolu sen normal yapamssın felan diye.Eğer aklında soru işareti varsa vakit kaybetden dr değiştirmeni tavsiye ederim ist. envai çeşit dr var bizim burası gibi değl yani
Normal doğum en sağlıklısı ama şansmız varken neden güzel güzel doğum yapmayalım ki stressiz huzurlu dimi ama şimdi kızdım yaa ksr bkm

Allah allah havalrdaan da olabilir ya da kafana birlşeyler taktıysan yat uzan bi iş yapma aşaaıda inme (moralini felan bozarlar yine malum :)).Biraz uyu geçer inşallah

geçmiş olsun canım iyimisin simdi yediğin bişiyle alakalıda olabılır artık daha dıkkatlı davranmak zorundayız onceden tarıhlere bakmazdım sımdı hep bakıyorum

ayyy evet yaaa gıcık bu dr.lar...allahım yaaa zor geliyor kadına işte ıkın demek eşimde diyor kadın açık açık söyledi biz uğraşıyoruz sisin açınızdan zor bi durum yok diye kendi doğurdumu çok merak ediyorum bidaha ki gittimde kesinlikle soracağım bakalım nasıl oluyormuş...
kızlar ben zaten karar verdim çooooook uzun zamandır araştırıyorum ben pelincim netteki bütün bilgilerden haberdarım ben bu konuda resmen uzman oldum kesinlikle EPİDURALL NORMALLL DOĞUM İSTİYORUM KESİNLİKLE....

Bizim babamızda yemeee geliyor evde yemek olur gel deriz gelmez hazırlarız şimdi ne sular var ne de bişi sadece pilav var gelicei tuttu hay Allam yine bana geldiler ay başı malum adet zamanım sizimde öyle oluyor mu aynı adet gibi sinir felan.Off gideyimde bişiler hazırlayım bari

Ayıp olmazsa sormak istiyorum: Akşam ne yedin? Gıda zehirlenmesi belirtisi gibi geldi bana.

sağolun kızlar valla benim dr.böyle işte ama sezeryancı bi dr.değil dedi ki eğer korkuyorum normal doğumdan ben sezeryan istiyorum diyorsa anne ben epidural nor.doğumu öneriyorum dedi.
didem cim senin masalcık ta kocaman olmuştur hee 1200. gr vardır heralde....

ışallah çiğdemcim 1200 filan olsa ne güzel olur di mi?KOcaman oldu artık kızım teyzeleri ya daha 2,5 ay var doğuma üfffff artık çatlıycam meraktan kızımı istiyorum kucağımda

Ayıp olmazsa sormak istiyorum: Akşam ne yedin? Gıda zehirlenmesi belirtisi gibi geldi bana.

canım niye ayıp olsun ama burada söylenir mi bilmiyrum şimdi??
neyse akşam saat 6 buçuk gibi yoğurt çorbası-fırında kıymalı patlican yemeği ardından da peynirli makarna yedim.ama bütün akşam bişiyim yoktu sonra yatmaya yakın yani saat 10 dan sonra ekmek arası peynir-dom.-salata yaptım yedim..bunlardan değildir diye tahmin ediyorum.evden kimseye bişi olmadı...üstelik baş dönmesiyle başladı gıda zehirlenmesinde böyle bişi olabilir mi?bi de bana sanki içimdeki o acıyla alakalımış gibi geliyor.çok şiddetliydi çünkü acaba oğluş kordonu falan çekti de kuvvetli şekilde kanamam falan mı oldu ki içimde acaba mantıksız gibi ama ne bileyim anlayamadım yalnız 2 defa çok şiddetli bi acıydı birkaç dakika sonra da başım dönmeye başladı o ana kadar hiçbirşeyim yoktu oturdum elişi yaptım battaniyeyi işledim falan yani....

Merhaba arkadaşım normal doğum istemenize hayran kaldım ama ben çok korkuyorum ya sürekli rüyamda normal doğum sezeryan doğumu görüyorum kafam iyice karıştı benim bi cesaret istiyorum artık:)

İşallah çiğdemcim 1200 filan olsa ne güzel olur di mi?KOcaman oldu artık kızım teyzeleri ya daha 2,5 ay var doğuma üfffff artık çatlıycam meraktan kızımı istiyorum kucağımda

Didemcim sanırım biz seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz, aynı sıkıntılar bende de var sürekli 'hadi gel kızım yeter artık' modundayım... Sende korkuyor musun normal doğumdan peki?

caım cok gecmıs olsun ya bendede oluyo bu aralar bas donmesı hatta bayılıyodum gecenlerde eşim zor tuttu neden oluyo kı anlamadım...

teşekkürler cnm yediklerimi yazdım yukarıdaki mesajda sanmıyorum yani onlardan olabileceğini...

selamlar herkese uzun zamandır ara ara takip ediyorum sizi bende eylül annesi olucam..

g.o.paşa hastanesine kezban hanıma gidiyorum .. bende senin gibi epüdral ve normal doğum düşünüyorum lakin endişelerim var .sanırım sende aynı hastaneye gidiyorsun doktorunun kim oldugunu öğrenme şansım varmı fikir edinme açısından tabii mahsuru yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…