Canım sen kafana takma.Oldu o kadar para ver bide söylemek zorunda kalıyorlamış ne diyekadın doğum dr u olmuş o zaman Allah Allah bak canım uzman tv yi izle kaan koca tepeyi epiduralle normal anlatıyor zaten iğnede vurulmasa normal doğumda zaten sana ıkın diye bağırıyorlar ebeler ben de karar verdim kim ne derse desin epidural normal yapıcam tabi anestezi dru çok önemliSağolun kızlar.didemcim sana da geçmiş olsun canım...
açlık şekerim 79
yüklemeden sonraki ise 125 çıktı.dr.normal dedi.
oğluşum 850 gr olmuş hala 1 hafta önde görünüyor.dr.gramı biraz fazla görünüyor
ama önemli değil son haftalar önemli dedi.son haftalarda atak yaparsa doğ.
şeklini etkileyebilir dedi.bir de bu ay 3 kg almışım zayıf başladığın için bişey demiyorum dedi.çok mu almışım ki toplam da 4.5 kg falan oldu.Sabah ilk gittiğimde (şeker yüklemesi için.asıl randevum akşamüstü 4 teydi)doktora bugün muayeneden sonra doğum hakkında konuşmak istiyorum dedim.doğum hakkında konuşmak için daha çok erken dedi.ben de ısrarla ama benim kafamda soru işaretleri var hem eşim gelecek 4 te herzaman gelemiyor konuşmak istiyoruz dedim tamam dedi zarla zorlakaydirigubbakcemile3sonra muayeneye girdim çıktım ve doğum hakkında sorular sorduk.Normal doğum yapmak istiyorum ama epd.aneljezi ile siz ne düşünüyorsunuz dedim.epiduralli nordoğum şekli kötü bi doğ.şekli değil dedi.ama ben sevmiyorum dedi.sebebine bakar mısınız yalnız?anneye ıkın demek zorundaymış dr.o yüzden sevmiyormuş.okadar para veriyoruz normal doğum için kadın gelsin 9 cm de iki dakkada doğurtsun gitsin istiyo.evet ağrısız bi doğ.şekli ama ıkınma hiissi bazen olmayabiliyor anne de biz söylemek zorunda kalıyoruz dedi.istiyorsan tabiki o şekilde yaparız dedi.Bi zahmet söyleyiversin demi ama allah allah.sonra hastnenin kitapçığını aldım baş anestezist bir yazı yazmış epidural prenses doğum diye orada da ıkınma hissinin daha kuvvetli olduğu ve doğumun daha erken sürede gerçekleştiği yazıyor.şaşırdım ama sonuçta ağrısız bir doğm olacak ben böyle istiyorum dedim doktorum da tamam dedi.Bu arada fiyatlarda zamlanmış.normal doğum 1000 tl olmuş üstüne de bunuöğrenince sinir oldum doktora hiç uğraşmak istemiyorlar.ciyak ciyak doğuralım da aman onlar uğraşmasınlar mantık ta bu yani....
Ya bu arada herkes ne biçim isim o Masal diye olur mu diyor ama ben çok beğendim. Hep çift isimden de vazgeçmek üzereyim ya MASAL kötü mü
Sağolun kızlar.didemcim sana da geçmiş olsun canım...
açlık şekerim 79
yüklemeden sonraki ise 125 çıktı.dr.normal dedi.
oğluşum 850 gr olmuş hala 1 hafta önde görünüyor.dr.gramı biraz fazla görünüyor
ama önemli değil son haftalar önemli dedi.son haftalarda atak yaparsa doğ.
şeklini etkileyebilir dedi.bir de bu ay 3 kg almışım zayıf başladığın için bişey demiyorum dedi.çok mu almışım ki toplam da 4.5 kg falan oldu.Sabah ilk gittiğimde (şeker yüklemesi için.asıl randevum akşamüstü 4 teydi)doktora bugün muayeneden sonra doğum hakkında konuşmak istiyorum dedim.doğum hakkında konuşmak için daha çok erken dedi.ben de ısrarla ama benim kafamda soru işaretleri var hem eşim gelecek 4 te herzaman gelemiyor konuşmak istiyoruz dedim tamam dedi zarla zorlakaydirigubbakcemile3sonra muayeneye girdim çıktım ve doğum hakkında sorular sorduk.Normal doğum yapmak istiyorum ama epd.aneljezi ile siz ne düşünüyorsunuz dedim.epiduralli nordoğum şekli kötü bi doğ.şekli değil dedi.ama ben sevmiyorum dedi.sebebine bakar mısınız yalnız?anneye ıkın demek zorundaymış dr.o yüzden sevmiyormuş.okadar para veriyoruz normal doğum için kadın gelsin 9 cm de iki dakkada doğurtsun gitsin istiyo.evet ağrısız bi doğ.şekli ama ıkınma hiissi bazen olmayabiliyor anne de biz söylemek zorunda kalıyoruz dedi.istiyorsan tabiki o şekilde yaparız dedi.Bi zahmet söyleyiversin demi ama allah allah.sonra hastnenin kitapçığını aldım baş anestezist bir yazı yazmış epidural prenses doğum diye orada da ıkınma hissinin daha kuvvetli olduğu ve doğumun daha erken sürede gerçekleştiği yazıyor.şaşırdım ama sonuçta ağrısız bir doğm olacak ben böyle istiyorum dedim doktorum da tamam dedi.Bu arada fiyatlarda zamlanmış.normal doğum 1000 tl olmuş üstüne de bunuöğrenince sinir oldum doktora hiç uğraşmak istemiyorlar.ciyak ciyak doğuralım da aman onlar uğraşmasınlar mantık ta bu yani....
Allah allah havalrdaan da olabilir ya da kafana birlşeyler taktıysan yat uzan bi iş yapma aşaaıda inme (moralini felan bozarlar yine malum :)).Biraz uyu geçer inşallahŞeyma,pelin,çiğdem ve burcu teşekkürler canlarım...
Akşam 11.30 civarında resmen fenalık geçirdim kızlar yaaa.
İlk defa oldu böyle bişey nedenini de anlayamadım bir türlü..
Ne kadar alakası var bilmiyorum ama
ilk önce oğluşumdan 1-2 şiddetli çimdik yedim.
(bu çimdik olayıda duyduğum kadarıyla bebişin kordonu çekmesiymiş)
ama çok şiddetliydi resmen içim acıdı birkaç dakika sonra başım
dönmeye başladı ilk önce yavaştan dönüyordu uzandım biraz ışığı kapattım
karanlıkta daha beter dönmeye başladı ama deli gibi dönüyordu tavan avize
gözlerimi kapatıyorum daha beter oluyorum kalkıyorum yine kötü oluyorum.
sonra vücudumu bir ateş bastı resmen fenalık geçiriyordum eşim de korktu cnm
benim tansiyonuma baktık.normalde 9-5 civarındadır 11-7 idi ama kalp atışım
çok yüksekti 60-62 gibi çıkarken akşam 90 nın üzerindeydi 1 saate yakın öyylee
kötüydüm.sonra dayanamadım lavaboya koştum ve çıkardımm.baş dönmesiyle
birlikte hepsi birden çok kötü oldum.eşim ısrar etti dr.a gidelim diye ama istemedim.
bugün daha iyiyim sadece kalp atışım yüksek biraz önce ölçtüm 92 çıktı neden
böyle anlamadım arada hafif hafif başım dönüyor...
Canım sen kafana takma.Oldu o kadar para ver bide söylemek zorunda kalıyorlamış ne diyekadın doğum dr u olmuş o zaman Allah Allah bak canım uzman tv yi izle kaan koca tepeyi epiduralle normal anlatıyor zaten iğnede vurulmasa normal doğumda zaten sana ıkın diye bağırıyorlar ebeler ben de karar verdim kim ne derse desin epidural normal yapıcam tabi anestezi dru çok önemli
Çok alem bu doktorlar, ne zaman ıkınacağımızı biz nereden bilelim? Sanki 100 kere doğurmuşuz gibi davranıyorlar. Söyleyecekler tabi. Epiduralle tamamen hissiz olmuyormuş ki annecikler. Sadece acıyı geçiriyormuş.
Şeyma,pelin,çiğdem ve burcu teşekkürler canlarım...
birlikte hepsi birden çok kötü oldum.eşim ısrar etti dr.a gidelim diye ama istemedim.
hoşbulduk kızlarrrr
Alla alla nası doktormus o oyle canım... kesıp bıcmek daha kolaylarına gelıyo tabı... ama artık yasakkı kafasına gore sezeryan yapamaz... ben bıle sınırlendım cıgdem ınan... bu arada sanada oglusunada kocaman bı masallah:):):)
Maşallah doruk bebeğe teyzesi yer onu yer...Ya ben de artık çok merak ediyorum kızımıAz kaldı c.tesi sabahtan görücez işallah sonra da annemle çarşıya çıkıcaz ona ayakkabı alacağım anneler günü için:)
Ayıp olmazsa sormak istiyorum: Akşam ne yedin? Gıda zehirlenmesi belirtisi gibi geldi bana.
sağolun kızlar valla benim dr.böyle işte ama sezeryancı bi dr.değil dedi ki eğer korkuyorum normal doğumdan ben sezeryan istiyorum diyorsa anne ben epidural nor.doğumu öneriyorum dedi.
didem cim senin masalcık ta kocaman olmuştur hee 1200. gr vardır heralde....
İşallah çiğdemcim 1200 filan olsa ne güzel olur di mi?KOcaman oldu artık kızım teyzeleri ya daha 2,5 ay var doğuma üfffff artık çatlıycam meraktan kızımı istiyorum kucağımda
Şeyma,pelin,çiğdem ve burcu teşekkürler canlarım...
geçmiş olsun canım iyimisin simdi yediğin bişiyle alakalıda olabılır artık daha dıkkatlı davranmak zorundayız onceden tarıhlere bakmazdım sımdı hep bakıyorum
teşekkürler cnm yediklerimi yazdım yukarıdaki mesajda sanmıyorum yani onlardan olabileceğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?