2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde tam tersi düşün işte canım kayınpederim çok dırdırcıdır herşeye karışır ama allahtan yazın köye gidiyor kışa kadar gelmiyor kış içinde valla zor idare ediyorum denirya öyle

Geldim kuşum
Çok yoğunum cuma geçicinin son günü çoğu işim bitmedi kovcaklar bebişim aç kalıcak :)))))
Şimdi yemeğe gidicektim bir bakıyım dedim size. Seni merak ettim ben de akşam akıntım var demiştin ne oldu gittin mi?

Ben bir yemekl yiyim sonra geliyim kızlar biraz azalttım işleri en azından arada bir yazarım size. Çiğdem ne oldu akıntı onu yaz okıycam gelince

Ben bir yemekl yiyim sonra geliyim kızlar biraz azalttım işleri en azından arada bir yazarım size. Çiğdem ne oldu akıntı onu yaz okıycam gelince

Kız akıntı değil su su geldi.akıntı da vardı zaten..okadar yazamıycam dur geçmişten alıntı yapayım sen bakamazsın şimdi...

HIH yaptım okumayanda okur artıkkaydirigubbakcemile3didemcim böyle işte....

ayyyy bu gün hava ne kadar güzel yaaa evde böyleee oturmak uyuzuma gidiyor valla olmadı balkonu yıkayayım biraz serinlerim belki ufffffff

aaa yazmayı da unuttum gittik bide oğluşumu uzuuun uzun gördük babasıyla ters yatıor ayaklar yukarıda öyle hareketli öyle hareketli ki dr.bakmaya çalışıor gümmm vuruyor yukarıya doğru bak hiissediyor musun diyor dr.(hissetmek mi??)Parmağını emiyordu yine sağ el parmağı detaylıda da 20 dk böyleydi dedim doktora aynı doğduktan sonra da bu hareketi çok yapacak dedi.doktor öyle tatlı ki parmağını emerken gördü aferiiiin diyor benim oğluma eli kolu hiçç durmuyor yüzünü çekti verdi bize ya bana mı öyle gelior bilmiorum ama yanakları çok tombiiiişş.bi de çok büyümüş tam 1 hafta önce p.tesi 850 gr dı dün tam bir hafta sonra 1118 gr dedi dr.dedim bu kadar çabuk alır mı diye almış işte dedi biz pek inanmadık usg ölçümüne doktor da dedi hai en fazla usg den usg ye 100 gr oynasın dedi aşağı yukarı belli gramı dedi.Şaşırdım yani daha 26+4 te 1118 gram olmasına...

Selam kızlar, nasılsınız ? Defne'cim dün gece rüyamda doğumum başlıyodu benimde, diyodum daha çok erken, nasıl doğucak , minicik daha diyodum. Kan geliyodu benden , ilk başta diyodum bişey olmaz, durdu kan, sonra tekrar kan geliyodu falan. Sizin yazınızı da daha yeni okudum, dün girememiştim nete. Aaaaa ne garip ya, belki de sizi gördüm rüyamda , arada rüyalarım gerçek çıkıyo.Bugün de ayrıntılıya giricem saat 3, 3 buçuk gibi. Bu ayrıntılı ultrason renkli değil di mi?

Çok tatlı yaaaa kıyamam ben bebişeeee :asigim: . Benimki de 10 günde 100 gr almıştı. Bakalım perşembe ne diyecek doktor. Rüyalarıma girdin be doktor. Gidemeyeceğim kendi doktoruma, yok çünkü perşembe. Off of vicdan azabı oldu adam bana iyi mi?? :tomato:

hoşgeldin cnm belki malum olmuş rüyanda görmüssündür.
Detaylı usg renkli usg cnm yani 3 boyutlu gösterior.ama benim gittiğim dr.ölçümleri organlarını falan hep siyah beyaz olarak baktı sonra bişeye basıyor renkliye dönüyor usg .Yüzünü falan hep renkli gösterdi video çekti renkli olarak ama tabi çok net değil ama güzel görünüyor yine de....

Hoşgeldin, biz iyiyiz sen nasılsın?? Kan rüyayı bozar be canımcım. Ben de gördüm erken doğum yaptığımı. İçim rahatlıyor kan görünce. Gerçek olmuyor çünkü rüyalarım (ya da kabuslarım)...

hehehe:)))niye vijdan azabı oldu bitanem anlamadım ben kendi dr.un yoksa başka bir dr.a görüneceksin demi ama niye vijdan azabı oldu ki kaçırdım galiba yazdıysan...

maşallah bebişine çiğdemcim benim 27 haftada 1kilo 41 gramdı gerçi 1 hafta geçti şimdi ne kadardır bilemem ama tekmeleri ve hareketleri daha bir belirgin oyy yerim ben onu face girmiyormusun resmini koydum oğluşumun kulupte var

masallah canım bebişine ne kadarda buyumusss ama bundan sonra hep kıloları katlama alcaklar

Yedik geldik okudum çiğdemcim okudum o kadar normal bence. Doruk bebek de kocaman olmuş masal bile bu ctesi 27+4te 1100gram dedi 300gram yanılma payı var dedi. Yaaaa benim kızım küçük mü kaldıııı

Aaa iyi o zaman , ben hiç renkli olmuyo sandım, bi ara sormuştum yine de , kimse yoktu. Giden birinden net cevap alamamıştım. Sevindim valla, yüzünü renkli görmek istiyodum. opuyorumnanaktan

Ayy canım, benim rüyalarım çıkıyo ara sıra, mesela bir gün annemin dayısını gördüm rüyamda, merdivenlerden düşmüştü. Sabah uyanınca anneme dedim git bi dayına bak, belki bişey olmuştur. Ertesi gün annem gitti, meğer adam ameliyat olmuş. Daha böyle bir sürü görüyorum işte. Dünde işte rüyamda diyorum daha küçük doğamaz falan, ablam da diyoki 3 kilo falan olmuştur , bişey olmaz. Ben de diyorum daha 2 gün önce 772 gramdı , nasıl 3 kilo olucak. kaydirigubbakcemile3

hehehe:)))niye vijdan azabı oldu bitanem anlamadım ben kendi dr.un yoksa başka bir dr.a görüneceksin demi ama niye vijdan azabı oldu ki kaçırdım galiba yazdıysan...

Şimdi onun olduğu gün ben yokum, benim olduğum gün o yok. Çok da gitmek istiyordum. Başka bir doktor var, az buçuk bilirim, iyi adamdır. Ama alışmışım ya bir kere... Rüyamda bana "neden bana gelmedin, cuma gelecektin (bir de başka bir hastane adı söyledi)" dedi yaaa. Perşembe şansımı deneyeceğim, bazen değişiyorlar günleri. O zaman varsa var, yoksa yapacak birşey yok -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…