İnanamadım bi an nurcancım ne güzel yaaa kadın hiç gelipte rahatsız etmior seni.
Bizimkiler öyle değil maalesef 3 saat geçmez birbirimizden habersiz eşim de ben de aşağıya herhalukarda inmek zorundayız.Hee hele misafir gelirse kkaçınılmaz bir durumdur
aaaa ayıp olur kızım olmaz der.planımız vardır biryere gideceğiz mesela geçen akşam öyle oldu tam gidecektik ki yengeleri geldi eşimin babannesini görmek için ann.günü kutlamak için gelmişler yaşlı kadına aaa olmaz gitmeyin biyere ayıp olur dedi sinirlerim zıpladı o an niye ayıp olsunn bana mı gelmişler benim evimemi gelmşşler 5dkotururuz yanlarında bize müsaade diyip kalkarız bunda ne var ama olmaz hep gözü üstümüzde sanki nereye gitmeyin erken gelin bak mis.gelecek evde olun naptınız?falan filan işte.K.pederim allah var adamın ağzından tek laf çıkmaz bide k.valideme kızar sanane yaaa genç onlar nereye isterlerse gitsinler der...
Ben bir yemekl yiyim sonra geliyim kızlar biraz azalttım işleri en azından arada bir yazarım size. Çiğdem ne oldu akıntı onu yaz okıycam gelince
kızlar ben çıkıyorum daha sonra görüşmek üzere
Kızlar günaydın?
Pelincim geçmiş olsun
Burcucum sana da geçmiş olsun..Kızlar dün okadar Peline söyledim sakın durma git dedim.telaş yaptırdık kıza aynı şey benim başıma da geldi Pelinkadar değil tabiii.Dün de yazmıştım herkes akıntı falan sandı yorumlara baktım şimdide galiba fazla telaşsızmısım.Yine de bişey yok çok şükür ama gelen baris belli suydu Pelininki gibi şarrr diye gelmedi ama şırıl şırıl aktı resmen çamaşırımın alt kısmı su oldu hatta eşofmanım üzerimdeydi onun üzerine bile çıktı aynı zamanda akıntıda geldi ben ağrımsızım olmadığı için okadar telaşlanmadım k.valideme söyledim o çok telaş yaptı korktu kadın tabii sonra
doktorumu aradım açmadı bi türlü eşim geldi apar topar hastaneye gittik.Başka bi dr.vardı
çok iyi bi bayan çok güzel baktı.Tabi söyler söylemez korktu kadında inşallah doğum başlamamıştır çünkü çok erken daha yaşama şansı düşük olurmuş bana önemli bişey yok gibi gelior dedim.inşallah dedi.alttan muayene etti açıklığım yokmuş çok şükür.sonra karından usg ile baktı kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı kafası biraz daha aşağıda olsaydı doğ.kanalına girmiş olacaktı dedi çok korktum ama şimdilik öyle görünmüyor.nst ye bağlıycaz seni dedi.40 dk.kadar bebeğin kalp atışlarına ve ağrı kasılma vs.var mı diye bakıldı.çok şükür o da yokmuş.su için olabilir bazen bu haftalar da su sızması olabilir dedi.sen yine de temkinli ol fazla hareket etme istirahat et birşey olursa da su gelmesi kanama sancı hemen hastaneye gel dedi.valla ben korkmamıştım baştan ama doktorun ilk tepkileri çok korkuttu beni çok şükür bişeycik yok.akşam geldikten sonra da az bişey su geldi ama bu sefer ki çokaz olduğu için gitmek istemedim olabiliormuş böyle sızıntı falan....
B]
canım akıntımın rengi beyaz ama baya koyu kıvam dediğin pey.kıvamında gibi bişey ama onun dışında da bildiğimiz su (rengi yok) aktı durdu.ayaktaydım şoka girdim resmen şırıl şırıl aktı tuv.yaparmış gibi.
bana da akıntın çok dedi fitil kullandın mı diye sordu hamile kaldığım ay kullandım dedim düşündü bi an fitil falan verecek sandım ama vermedi.
mutlaka gitmemiz gerekliymiş su falan geldiğinde bize de sakın ihmal etmeyin dedi.
aaa yazmayı da unuttum gittik bide oğluşumu uzuuun uzun gördük babasıyla ters yatıor ayaklar yukarıda öyle hareketli öyle hareketli ki dr.bakmaya çalışıor gümmm vuruyor yukarıya doğru bak hiissediyor musun diyor dr.(hissetmek mi??)Parmağını emiyordu yine sağ el parmağı detaylıda da 20 dk böyleydi dedim doktora aynı doğduktan sonra da bu hareketi çok yapacak dedi.doktor öyle tatlı ki parmağını emerken gördü aferiiiin diyor benim oğluma eli kolu hiçç durmuyor yüzünü çekti verdi bize ya bana mı öyle gelior bilmiorum ama yanakları çok tombiiiişş.bi de çok büyümüş tam 1 hafta önce p.tesi 850 gr dı dün tam bir hafta sonra 1118 gr dedi dr.dedim bu kadar çabuk alır mı diye almış işte dedi biz pek inanmadık usg ölçümüne doktor da dedi hai en fazla usg den usg ye 100 gr oynasın dedi aşağı yukarı belli gramı dedi.Şaşırdım yani daha 26+4 te 1118 gram olmasına...
Selam kızlar, nasılsınız ? Defne'cim dün gece rüyamda doğumum başlıyodu benimde, diyodum daha çok erken, nasıl doğucak , minicik daha diyodum. Kan geliyodu benden , ilk başta diyodum bişey olmaz, durdu kan, sonra tekrar kan geliyodu falan. Sizin yazınızı da daha yeni okudum, dün girememiştim nete. Aaaaa ne garip ya, belki de sizi gördüm rüyamda , arada rüyalarım gerçek çıkıyo.Bugün de ayrıntılıya giricem saat 3, 3 buçuk gibi. Bu ayrıntılı ultrason renkli değil di mi?
Selam kızlar, nasılsınız ? Defne'cim dün gece rüyamda doğumum başlıyodu benimde, diyodum daha çok erken, nasıl doğucak , minicik daha diyodum. Kan geliyodu benden , ilk başta diyodum bişey olmaz, durdu kan, sonra tekrar kan geliyodu falan. Sizin yazınızı da daha yeni okudum, dün girememiştim nete. Aaaaa ne garip ya, belki de sizi gördüm rüyamda , arada rüyalarım gerçek çıkıyo.Bugün de ayrıntılıya giricem saat 3, 3 buçuk gibi. Bu ayrıntılı ultrason renkli değil di mi?
Çok tatlı yaaaa kıyamam ben bebişeeee :asigim: . Benimki de 10 günde 100 gr almıştı. Bakalım perşembe ne diyecek doktor. Rüyalarıma girdin be doktor. Gidemeyeceğim kendi doktoruma, yok çünkü perşembe. Off of vicdan azabı oldu adam bana iyi mi?? :tomato:
aaa yazmayı da unuttum gittik bide oğluşumu uzuuun uzun gördük babasıyla ters yatıor ayaklar yukarıda öyle hareketli öyle hareketli ki dr.bakmaya çalışıor gümmm vuruyor yukarıya doğru bak hiissediyor musun diyor dr.(hissetmek mi??)Parmağını emiyordu yine sağ el parmağı detaylıda da 20 dk böyleydi dedim doktora aynı doğduktan sonra da bu hareketi çok yapacak dedi.doktor öyle tatlı ki parmağını emerken gördü aferiiiin diyor benim oğluma eli kolu hiçç durmuyor yüzünü çekti verdi bize ya bana mı öyle gelior bilmiorum ama yanakları çok tombiiiişş.bi de çok büyümüş tam 1 hafta önce p.tesi 850 gr dı dün tam bir hafta sonra 1118 gr dedi dr.dedim bu kadar çabuk alır mı diye almış işte dedi biz pek inanmadık usg ölçümüne doktor da dedi hai en fazla usg den usg ye 100 gr oynasın dedi aşağı yukarı belli gramı dedi.Şaşırdım yani daha 26+4 te 1118 gram olmasına...
hoşgeldin cnm belki malum olmuş rüyanda görmüssündür.
Detaylı usg renkli usg cnm yani 3 boyutlu gösterior.ama benim gittiğim dr.ölçümleri organlarını falan hep siyah beyaz olarak baktı sonra bişeye basıyor renkliye dönüyor usg .Yüzünü falan hep renkli gösterdi video çekti renkli olarak ama tabi çok net değil ama güzel görünüyor yine de....
Hoşgeldin, biz iyiyiz sen nasılsın?? Kan rüyayı bozar be canımcım. Ben de gördüm erken doğum yaptığımı. İçim rahatlıyor kan görünce. Gerçek olmuyor çünkü rüyalarım (ya da kabuslarım)...
hehehe:)))niye vijdan azabı oldu bitanem anlamadım ben kendi dr.un yoksa başka bir dr.a görüneceksin demi ama niye vijdan azabı oldu ki kaçırdım galiba yazdıysan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?