aaa yazmayı da unuttum gittik bide oğluşumu uzuuun uzun gördük babasıyla ters yatıor ayaklar yukarıda öyle hareketli öyle hareketli ki dr.bakmaya çalışıor gümmm vuruyor yukarıya doğru bak hiissediyor musun diyor dr.(hissetmek mi??)Parmağını emiyordu yine sağ el parmağı detaylıda da 20 dk böyleydi dedim doktora aynı doğduktan sonra da bu hareketi çok yapacak dedi.doktor öyle tatlı ki parmağını emerken gördü aferiiiin diyor benim oğluma eli kolu hiçç durmuyor yüzünü çekti verdi bize ya bana mı öyle gelior bilmiorum ama yanakları çok tombiiiişş.bi de çok büyümüş tam 1 hafta önce p.tesi 850 gr dı dün tam bir hafta sonra 1118 gr dedi dr.dedim bu kadar çabuk alır mı diye almış işte dedi biz pek inanmadık usg ölçümüne doktor da dedi hai en fazla usg den usg ye 100 gr oynasın dedi aşağı yukarı belli gramı dedi.Şaşırdım yani daha 26+4 te 1118 gram olmasına...
defnecim maşallah bebişe ya kocaman olmuş. Benimki daha 690 gr.24.haftada
Aaa iyi o zaman , ben hiç renkli olmuyo sandım, bi ara sormuştum yine de , kimse yoktu. Giden birinden net cevap alamamıştım. Sevindim valla, yüzünü renkli görmek istiyodum. opuyorumnanaktan
Ayy canım, benim rüyalarım çıkıyo ara sıra, mesela bir gün annemin dayısını gördüm rüyamda, merdivenlerden düşmüştü. Sabah uyanınca anneme dedim git bi dayına bak, belki bişey olmuştur. Ertesi gün annem gitti, meğer adam ameliyat olmuş. Daha böyle bir sürü görüyorum işte. Dünde işte rüyamda diyorum daha küçük doğamaz falan, ablam da diyoki 3 kilo falan olmuştur , bişey olmaz. Ben de diyorum daha 2 gün önce 772 gramdı , nasıl 3 kilo olucak. kaydirigubbakcemile3
girerim cnm bakarım...maşallah bebişine çiğdemcim benim 27 haftada 1kilo 41 gramdı gerçi 1 hafta geçti şimdi ne kadardır bilemem ama tekmeleri ve hareketleri daha bir belirgin oyy yerim ben onu face girmiyormusun resmini koydum oğluşumun kulupte var
katlanarak alırsa ohoooo kimbilir kaç kg olacak...masallah canım bebişine ne kadarda buyumusss ama bundan sonra hep kıloları katlama alcaklar
Yedik geldik okudum çiğdemcim okudum o kadar normal bence. Doruk bebek de kocaman olmuş masal bile bu ctesi 27+4te 1100gram dedi 300gram yanılma payı var dedi. Yaaaa benim kızım küçük mü kaldıııı
Şimdi onun olduğu gün ben yokum, benim olduğum gün o yok. Çok da gitmek istiyordum. Başka bir doktor var, az buçuk bilirim, iyi adamdır. Ama alışmışım ya bir kere... Rüyamda bana "neden bana gelmedin, cuma gelecektin (bir de başka bir hastane adı söyledi)" dedi yaaa. Perşembe şansımı deneyeceğim, bazen değişiyorlar günleri. O zaman varsa var, yoksa yapacak birşey yok -tatlicadiarzu-
Lansinoh lanolin+ avent/medela göğüs kalkanı
Emzirme başlığı değil kapak gibi
demişti bundan alırsan adı tam olarak bu
canım bende alacağım gögüs kalkanındam ama nerede bulabilirim .
dün eczaneye sorum göbek bağı bandı , eczanede bulamazsınız medikalcilerde vardır dedi.
maşallah cnm cok guzel kılosu..ınş boyle dewam eder bı tosuncuk dogurursun :)) ayrınıtlı ııcin gec deılmı ya 26 haftalıkken benmı yanlıs anladım ??eyvahedigeldismile
defnecim maşallah bebişe ya kocaman olmuş. Benimki daha 690 gr.24.haftada
canımya soruıma cevap vermedin görmedinsanırım , nereden bulabilirim?
hahaha adam rüyana kadar girmiş işte git bence adamın olduğu gün bul onu git vardır bunda bi iş:))))
Ama hayatım doruk bebekle aynı gidiyordu şimdi geride kaldı. 3 haftada 300 gram almış daha önceki 4 haftada 450gram almıştı daha hızlı alması gerekirken yavaşlıyor
aaaa görmedim yetişemiyorum valla:)))cnm ben de bilmiorum ki tam olarak almadım da daha göğ.kalkanını ama bu marka adı da bu araştırıp bulurum diye düşündüm.eczanelerde olmadığını da senden öğrendim.
üzgünüm yardımcı olamadım tatlım.bi eczeneye sorsan nereden alabilirim tam olarak diye yönlendiirirlermi acaba?
canım bakıyorum sitelere de bizimkiler çok çok üstünde olması gereken gramdan hem yanılma paylarını da düşün.belki de girdiğim usg farklı bi usg idi fazla gösteriyor biraz...
bi sitede 27.hftada 800 gr demiş 28.haftada da 900 gr demiş.
bi sitede de 27.hafta 862 28.hafta 998 demişler
hep bu civarda yani telaşlanacak bişey yok hiç belli olmaz belki geri de düşebilir ağırdan alır bi süre sonra benimki seninki hızla artar hç belli olmaz..
merhaba defne dün akıntın vardı ne oldu doktora gittin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?