2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm cok guzel kılosu..ınş boyle dewam eder bı tosuncuk dogurursun :)) ayrınıtlı ııcin gec deılmı ya 26 haftalıkken benmı yanlıs anladım ??eyvahedigeldismile

ayy kızlar bende bu aralalr hamıelıktenmıdır nedır bılmiıyorm abuk subukk ruyalar goruyorumm..hergun yenı bır sacmalıkla uyanıyorum ( nolacak bole bılmıyorum :))

Benimkiler de çıkıyor ama çoğunlukla ölecekleri görüyorum. Tabi onun da şartları var. İsimli görmüyorum. Öleceğin kim olduğunu bilmeden görürsem maalesef gidiyor. 2 örnek vereyim; rüyamda birinin tabutu taşınıyordu, kim olduğunu bilmiyorum tabi. 10 gün falan sonra annem aniden vefat etti. Aradan 1 hafta kadar geçti, annemi gördüm mezarlıkta yürürken, dağlık bir yerdeymiş. Annem elini bir mezartaşına koydu, döndü bana baktı. Eşimin anneannesi vefat etti, annemle arasında 22 gün var. Hayatımda istihareye yatmadım, Allah dilediği zaman gösteriyor bana. Aldığımız evin duvarlarına kadar görmüştüm. Kimse inanmıyor anlattığımda ama çıkınca susmak zorunda kalıyorlar.

girerim cnm bakarım...
masallah canım bebişine ne kadarda buyumusss ama bundan sonra hep kıloları katlama alcaklar
katlanarak alırsa ohoooo kimbilir kaç kg olacak...
Yedik geldik okudum çiğdemcim okudum o kadar normal bence. Doruk bebek de kocaman olmuş masal bile bu ctesi 27+4te 1100gram dedi 300gram yanılma payı var dedi. Yaaaa benim kızım küçük mü kaldıııı

Belki de yanılıorlardır cnm yaa ama küçükler daha bebeklerimiz yanılma paylarıda ona orantılı olarak daha düşük olabilir gibi me geliyo.cnm masal küçük değil yaa nerde o tablolar bi bakalım bakalım kaç gr olmaları gerekir 27 28 de?

hahaha adam rüyana kadar girmiş işte git bence adamın olduğu gün bul onu git vardır bunda bi iş:))))

Ama hayatım doruk bebekle aynı gidiyordu şimdi geride kaldı. 3 haftada 300 gram almış daha önceki 4 haftada 450gram almıştı daha hızlı alması gerekirken yavaşlıyor

Lansinoh lanolin+ avent/medela göğüs kalkanı
Emzirme başlığı değil kapak gibi
demişti bundan alırsan adı tam olarak bu

canım bende alacağım gögüs kalkanındam ama nerede bulabilirim .

dün eczaneye sorum göbek bağı bandı , eczanede bulamazsınız medikalcilerde vardır dedi.

canımya soruıma cevap vermedin görmedinsanırım , nereden bulabilirim?

maşallah cnm cok guzel kılosu..ınş boyle dewam eder bı tosuncuk dogurursun :)) ayrınıtlı ııcin gec deılmı ya 26 haftalıkken benmı yanlıs anladım ??eyvahedigeldismile

defnecim maşallah bebişe ya kocaman olmuş. Benimki daha 690 gr.24.haftada

Sağolun kızlar amann MAŞALLAAAHHhepimizinkilere maşallah..
gülgüzeli cnm geçmişi okumadın sanırım.ben ayrıntılıya girmedim akşam gittik acile eşimle su gelmişti ondan...

canımya soruıma cevap vermedin görmedinsanırım , nereden bulabilirim?

aaaa görmedim yetişemiyorum valla:)))cnm ben de bilmiorum ki tam olarak almadım da daha göğ.kalkanını ama bu marka adı da bu araştırıp bulurum diye düşündüm.eczanelerde olmadığını da senden öğrendim.
üzgünüm yardımcı olamadım tatlım.bi eczeneye sorsan nereden alabilirim tam olarak diye yönlendiirirlermi acaba?

Ama hayatım doruk bebekle aynı gidiyordu şimdi geride kaldı. 3 haftada 300 gram almış daha önceki 4 haftada 450gram almıştı daha hızlı alması gerekirken yavaşlıyor

canım bakıyorum sitelere de bizimkiler çok çok üstünde olması gereken gramdan hem yanılma paylarını da düşün.belki de girdiğim usg farklı bi usg idi fazla gösteriyor biraz...
bi sitede 27.hftada 800 gr demiş 28.haftada da 900 gr demiş.
bi sitede de 27.hafta 862 28.hafta 998 demişler
hep bu civarda yani telaşlanacak bişey yok hiç belli olmaz belki geri de düşebilir ağırdan alır bi süre sonra benimki seninki hızla artar hç belli olmaz..

anladım canım sağol

merhaba defne dün akıntın vardı ne oldu doktora gittin sanırım

kızlar ağda işlerini yapabiliyormusunuz dün yaptım ben kendim komle sirli ağda sizlerede tavsiye ederim ben yıllardır yapıyorum bayağı azaldı tüyler ama önümüzdeki ay o bölgeyi yapamam belki göbekten dolayı

kızlar birşey diyeceğim ya bilen varsa yardım etsin evde birtane hasır sepetim var buna bebek şekerlerini koymak için süslemek istiyorum ama bir türlü nasıl süslenir bir site bulupta bakamadım bildiğiniz bir site varsa buraya koyarmısınız ya şimdiden çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…