2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bewn de gösteririrm çiğdemcim bizimki de öyle valla canım acıyor...iş yerinde kızımı hissetmeyen yok herkes gelip bakıyor oynuyor mu diye...

Kaçıncı katta oturuyorsun sen?Sopayla filan sil bari ay ben ömrümde cam silmedim valla bilmem başka kolay yolu var mıdır?Ya kadın tut be bir dengen bozulsa üffff strese soktun beni

ya tatlım hakketen ne cesaret cama çıkıyon bi de,tamam hamileliğin normal problemsiz olabilir ama ne bileyim çok da rahat olma yaaaa....ben korkuyom burda kaydirigubbakcemile

bewn de gösteririrm çiğdemcim bizimki de öyle valla canım acıyor...iş yerinde kızımı hissetmeyen yok herkes gelip bakıyor oynuyor mu diye...

akşam eşimin kuzenin d.günü vardı oraya gittik kalabalık tabiii.oda da herkes muhabbet falan edio.benimde üzerimde tişörtüm var esprili tişörtlerden artık baya baya yapışıor karnıma.Sonra karnıma bir baktım gümbür gümbür inio kalkıyo tekme tokat resmen boks yapıo içerde.bir baktım bakmamla göbişi elimle örtmem bir oldu okadar çok belli ki birinin gözü göbeğime kaysa olan biten herşeyi görecek...geçenlerde yine kalabalık oda da oturuyoruz benimki yine aynını yapıor eşim bi baktı kahkahalara boğuldu resmen çok komik görünüyor çünkü ben yerimde duruyorm o çövüyo habire:roflol:

kızlar sizin bebekler çok yaramaz olacak kesin benim oğlum çok uslu yaaaa anca çikolata falan yersem çoşuyor yoksa öyle yavaş yavaş hareket eder oyy yerim ben hepsini yaaaa :))

Kaçıncı katta oturuyorsun sen?Sopayla filan sil bari ay ben ömrümde cam silmedim valla bilmem başka kolay yolu var mıdır?Ya kadın tut be bir dengen bozulsa üffff strese soktun beni

Çİğdoş bırak işi gücü de bari sen konuş canım sıkılıyor benim ayaklarımda şiş bak ağlarım
tamam kız laf yetiştiriom ben merak etme senin bugün işin yok galibakaydirigubbakcemile3
ya tatlım hakketen ne cesaret cama çıkıyon bi de,tamam hamileliğin normal problemsiz olabilir ama ne bileyim çok da rahat olma yaaaa....ben korkuyom burda kaydirigubbakcemile

Kızlar korkmayın ben biliorum kendimi valla geçenlerde arka camlarımı sildim mahsus özellikle köşeleri bıraktım kirli kirli silebilirdim belki ama silmedim kalsın dedim çerçeveler daha önemli bembeyaz olsun istiyorum..dış taşını falan yıkıyorum çok hoşuma gidiyo valla bugün tam temizlik modundayım her yerim mis olsun istiyorum herşeyim temizkaydirigubbakcemile3

kızlar sizin bebekler çok yaramaz olacak kesin benim oğlum çok uslu yaaaa anca çikolata falan yersem çoşuyor yoksa öyle yavaş yavaş hareket eder oyy yerim ben hepsini yaaaa :))

ay ben dün baya tatlı yedim akşam falan d.günün de dedim ya gece ondan mı uyutmadı beni bu yavru..ama yok bugün daha uslu gece böyle olsa valla ohoooo mışıl mışıl uyurum ama gece coşuyo benimkisi hartt hurrrt kaburgalarımı tekmeliyor ayaklarda yukarıda tam sağ kaburgama dayanıyor böyleee...

kızlar benim annem beni hiç aramıyor 10 günde 1 konuşuyoruz o da ben arıyorum 3-4 aydır böyle hamileliğimde anneme anlattığım hiçbişey yok çok takıyorum bu durumu kimseye demiyorum ama...

ışim var ama sıkıldım çalışmaktan iş yeri bizim de çok karışık anlatırım c.tesi. Az çalışıcam bende napıyım yaptıkça üstüme kalıyor ayaklarım şiş zaten gelene bağrıyom gişidene bağrıyorum deli bu dediler kimse bulaşmıyor bana:))))
Bu arada benim kızım çok asabi hep kaş çatıyordu vuruşları da sert sanırım bu bizi döver ileride

İşim var ama sıkıldım çalışmaktan iş yeri bizim de çok karışık anlatırım c.tesi. Az çalışıcam bende napıyım yaptıkça üstüme kalıyor ayaklarım şiş zaten gelene bağrıyom gişidene bağrıyorum deli bu dediler kimse bulaşmıyor bana:))))
Bu arada benim kızım çok asabi hep kaş çatıyordu vuruşları da sert sanırım bu bizi döver ileride

bende yarına gelmiycem işe off ayaklar deme ban bitti bitti, bileklerim davul gibi , ki benim incecik bileklerim vardı, dün eski resimlere bakıyodum ay incecikmişim, çok özledim ben o halimi, ya öff darlandım ben

kızlar benim annem beni hiç aramıyor 10 günde 1 konuşuyoruz o da ben arıyorum 3-4 aydır böyle hamileliğimde anneme anlattığım hiçbişey yok çok takıyorum bu durumu kimseye demiyorum ama...

canım ya bu konularda ne düşünüyorlar bilmiyorum ama mesela bizim orada böyle şeyleri ayıplarlar anneyle yada babanla fazla konuşamazsın sizdede böyle birşey varmı acaba hele çocuk falan olsun babanın yanında sevmeyi bile kınarlar gerçi benim babamın fazla takıntısı yoktur ama annem uyarır mutlaka şöyle yapma böyle yapma diye uyuz olurum klava:

Ben günde annemle abartmıyorum ama 6-7 kere konuşurum ya o arar ya ben eve gidince haber veririm filan ya onu aramadan duramam ki ben

neyse kızlar ben çıkıyorum şimdilik yine geleceğim ama dışarda işerlim var öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…