Ya kimse niye konuşmuyor...en çok konuştuğum 4 kişi burada ama çıt yoookkk
yaaa ben silmessem kim silecek..benim annem yok öyle yardıma gelsin..
haftaya mevlutumuz var kaynım askerden gelio k.validem de yapamaz bana mevlut
aşağıda olcak ama bana da çıkan olur büyük bir ihtimalle.
Yalnız ben de bu kötü ve uykusuz gecenin ardından enerjime şaşırmıyor değilim yani.
ama bi de sürekli tıkınma halindeyim bu arada...kaydirigubbakcemile3
Kıpır kıpır bizmkinin hareketleri yanında sönük kalıyor idemcim güümmm gümm
vuruyor bak c.tesi hareketli olursa aynı bugünkü gibi gösteririmsositososito
bewn de gösteririrm çiğdemcim bizimki de öyle valla canım acıyor...iş yerinde kızımı hissetmeyen yok herkes gelip bakıyor oynuyor mu diye...
Kaçıncı katta oturuyorsun sen?Sopayla filan sil bari ay ben ömrümde cam silmedim valla bilmem başka kolay yolu var mıdır?Ya kadın tut be bir dengen bozulsa üffff strese soktun beni
tamam kız laf yetiştiriom ben merak etme senin bugün işin yok galibakaydirigubbakcemile3Çİğdoş bırak işi gücü de bari sen konuş canım sıkılıyor benim ayaklarımda şiş bak ağlarım
ya tatlım hakketen ne cesaret cama çıkıyon bi de,tamam hamileliğin normal problemsiz olabilir ama ne bileyim çok da rahat olma yaaaa....ben korkuyom burda kaydirigubbakcemile
kızlar sizin bebekler çok yaramaz olacak kesin benim oğlum çok uslu yaaaa anca çikolata falan yersem çoşuyor yoksa öyle yavaş yavaş hareket eder oyy yerim ben hepsini yaaaa :))
Şimdi burada herkes buluşmaya geliyor değil mi özlemcim buluşma topiğini oku yer belirlendi
kızlar benim annem beni hiç aramıyor 10 günde 1 konuşuyoruz o da ben arıyorum 3-4 aydır böyle hamileliğimde anneme anlattığım hiçbişey yok çok takıyorum bu durumu kimseye demiyorum ama...
özleeem bizim ticker lara noldu böyle???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?