2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az önce eşimle konuştum sanırm yatak odasına klima alıcaz allahım çook mutluyum biraz olsun uyuyabilicem.
valla dediklerinizi benim çağırdım kadın yapıyor 70 tl ama deterjan benden o bezlerini falan getiriyor bide ev dubleks canı çıkıyor yazık üzülüyorum ama ben demeden yapıyor herşeyi süper

ha bide ayak şişmesiyle ilgili valla drum pek umursamadı desem yeri ben 2-3 defa sordum o yinede çok üstüne düşmedi sadece tuzsuz ye dedi gerçi ben hafta sonları şişmiyor dedim ki öyle.
asıl korkulucak olan sabah kalktığınızda oluşan şişliklerniş yani yataktan kalktığınızda el ayak ve gözler şişse dikkat etmek lazımmış bide bilek değilde baldırların şişmesi daha tehlikeliymiş

merhaba kızlar tickerlara bakıyorumda hakaten baya yol katetmişiz zemuszemus

benim 3 gündür karnımda ağrı var göbek deliğimin sağ tarafı ve sol tarafında heleki tuvalete sıkışınca zaten sürekli sıkışıyorum su içmekten nerdeyse zor gidiyorum tuvalete ağrıdan sizde de oluyormu?

Benim sabah çok şişim yok ama alyansı sabah takıyorum gece onla yatsam sabah çıkmıyor o kadarı normaldir herhalde?

Aynen oluyor tatlım biraz önce kasığıma kramp bile girdi herhalde yalancı kasılmalar doktor günde 5 ve üstü olursa gel demişti ay çok az kaldı

merhaba guzel anneler bızde oğlumla hastaneye gıdıcez doktorumuza soralım demır takvıyesı alıyorum yarın yıne gıdıcemya tetonoz asısı olmam lazım yan etkı falan yaparmı dıye bı soralım gecen cok kotu olmustum

cnm normal tabi ben bıraktım alyans takmıyorum zaten kalındı bizimki hepten sıkıyor diye takmıyorum bide nette okudum bazı hamileler kestirmek zorunda kalıyormuş çıkartmak için korktum çıkarttım erkenden

Aynen oluyor tatlım biraz önce kasığıma kramp bile girdi herhalde yalancı kasılmalar doktor günde 5 ve üstü olursa gel demişti ay çok az kaldı

hem az kaldı hem sıcaklar bastırıyor Allah hepimize yardım etsin... kaydirigubbakcemile5

hmmm çok iyi dolap.içlerini de silerim artık cnm sen bana da gönderir misin iletişim bilgilerini?ben sorarım bu tarafa geşiyorlar mı?

ayy amma yoruldum bee eşim duymasın valla tlf etti demin çaktırmadım hiçkaydirigubbakcemile3 şincik camımı da sileyimmm

merhaba güzel anneler nasılsınız biz oğluşumla gezmedeyiz ama merakından yinede gelip bakayım size dedim biz dünden beri çok nazlıyız ara ara oynuyoruz sonra yine duruyoruz bakalım ne zaman normale dönecek oğlum sizler nasılsınız bakalım

yorma kendini hiç ne gerek var nasılsa 2-3 ay sonra naz yapamayacağız son günlerimizi iyi değerlendirmeliyiz:)))

Ne cam silmes i ya bu delirdi galiba.

Bu arada yedik geldik masalım kıpır kıpır maşşallah

yaaa ben silmessem kim silecek..benim annem yok öyle yardıma gelsin..
haftaya mevlutumuz var kaynım askerden gelio k.validem de yapamaz bana mevlut
aşağıda olcak ama bana da çıkan olur büyük bir ihtimalle.
Yalnız ben de bu kötü ve uykusuz gecenin ardından enerjime şaşırmıyor değilim yani.
ama bi de sürekli tıkınma halindeyim bu arada...kaydirigubbakcemile3
Kıpır kıpır bizmkinin hareketleri yanında sönük kalıyor idemcim güümmm gümm
vuruyor bak c.tesi hareketli olursa aynı bugünkü gibi gösteririmsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…