2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yok yaa öyle şey bizde tam tersine ben babamla bile konuşabilirim yeri gelince hamileliğimi erkek kardeşim arıyor yeğen napıo tekmeliyo mu benim biricik ablamı diyo düşün yani yok öyle bişey biz de annem niye böyle yapıor anlamıyorum:çok üzgünüm:

biz geldik tekrardan
benimde ellerim şişmeye başladı o da akşamları oluyo onuda dün akşam fark ettim yüzüklerimi zor çıkarttım
zaten evdeykende pekte takmam ama bundan sonra dışarı çıkarkende takamıycam heralde

hOŞGELDıN MERALCıM.
Çiğdoş öğle diyip üzülme doruk bebeği de üzme insan evladını görmeyince gönülden de ırak olurmuymuş vardır bir sebebi. Yoksa doruk uzağa gitse gönülden ırak mı olacak öyle deme bak bebeğin üzülür

ay canım üzüldüm neden aramıyo acaba on günde bir çok az ya birde sen arıyormuşsun bazı insanlar yapı gereği soğuk mizaçlı olur acaba senin annendemi öyle
kızlar benim annem beni hiç aramıyor 10 günde 1 konuşuyoruz o da ben arıyorum 3-4 aydır böyle hamileliğimde anneme anlattığım hiçbişey yok çok takıyorum bu durumu kimseye demiyorum ama...

belkide arkadaşın geregi yapısından dolayıdır.sevgisini içinde yaşıyodur.
ben annemle günde en az 4-5 kez konuşurum.ben ararım o arar.ben çok alışkınım

aynı canım benimde yardım edicek kimsem yok hain görümce yakında ama okendi evinin işini bile yapmaz temizlikçi çağırır birde bana diyor geçende tetenoz aşısı olmaya gittim orada gördüm a kendini yorma diyor bende kim yapacakki benden başka dedim burada temizlikçi 80 e geliyor oda güzel bile yapmıyorlar bende yavaş yavaş kendim yapıyorum o parayla kendime bir şey alırım diyorum

canım tabiki de uzak olmaz mesajını okurken içim sızladı valla doruğum uzağa gitse ben dayanabilir miyim dayanamam hergün sesini duymak isterim.işte bu yüzden bu durum bana tuhaf gelio.düşünsene hast.gittim geçen bilionuz haberi bile yok daha ben mi arayıp söyliyeyim anne böyle böyle oldu falan diye...onun sorması gerekir nasılsın nasıl gidior diye...

hoşbulduk kızlar ayy be net bugün beni deli edicek kopup duruyo yaaa klava:
benimde yarın şeker yülşemesi olucağı için bugün tatlı yemiycam ama canımda istiyo sanki :umursamaz
:

çiğdemcim cnm daha öncede böylemiydi
yoksa sen hamile kalıncamı değişti
bende hergün günde sayısı bile belli değildir annemle konuşmamızın

Çiğdemcim annen sen bekarken de böylemiydi? yoksa evlenip buraya gelince mi böle oldu... benim annem de soğuk mizaçlıdır öle pek gösteremez sevgisini ama o bile günde en az 2 kere arar ne yapıyorsun diye... ben de onu ararım ne yapıyosun anne dedikodu var mı oturmaya gittin mi bugün diye ehehe onun anlattıkları komik oluyor kaydirigubbakcemile3

ay canım üzüldüm neden aramıyo acaba on günde bir çok az ya birde sen arıyormuşsun bazı insanlar yapı gereği soğuk mizaçlı olur acaba senin annendemi öyle

ben babannemde büyüdüm hasta olayım hemen annem alırdı yanına bir güzel de bakardı.hep böyle yani bişey olsa hemen üzülür ama aramaz eskiden beri böyle işte annem babam ayrıydı bi 5 sene benim ozamanda hiç arayıp sormazdı hep bir bahanesi vardı.şimdi de çalışmaya başladı 3-4 aydır bahanesi de bu...e iyi de öğle yemeği molası vs de mi yokk...

canım ben çalışıyorum anneme diyorum anne parayı vereyim birini tut temizlesin sen yorulma boşuna diye.. dediğim gün evimi tertemiz yapmış oluyor... :))) o da senin gibi düşünüyor neden verelim millete para ama olmuyor yani ben zaten artık yapamıyorum eğilemiyorum bile... anneme de kıyamıyorum şimdi annem yok 10 gündür gelsin konuşcam parayı da vercem çağırsın birini... ne için çalışıyoruz sanki...

çiğdemcim cnm daha öncede böylemiydi
yoksa sen hamile kalıncamı değişti
bende hergün günde sayısı bile belli değildir annemle konuşmamızın

hep böyleydi kızlar ama hamileliğimde daha da fazlalaştı yanındayken yani oraya gittiğimde durmadan sever beni neredeyse kucağına oturtup sevecek o derece ama uzakta olunca hep böyle oluyor.okumaya gitmiştim 1 kaç ay gelmiyordum ozamanda aramazdı böyle 15 günü bulurdu...çok cnm sıkılırdı o zamanda.ama babaannem günde en az 1 kere arar o da en az bazen 3-4 sefer konuştuğumuz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…