canım ya bu konularda ne düşünüyorlar bilmiyorum ama mesela bizim orada böyle şeyleri ayıplarlar anneyle yada babanla fazla konuşamazsın sizdede böyle birşey varmı acaba hele çocuk falan olsun babanın yanında sevmeyi bile kınarlar gerçi benim babamın fazla takıntısı yoktur ama annem uyarır mutlaka şöyle yapma böyle yapma diye uyuz olurumklava:
Ben günde annemle abartmıyorum ama 6-7 kere konuşurum ya o arar ya ben eve gidince haber veririm filan ya onu aramadan duramam ki ben
biz geldik tekrardan
benimde ellerim şişmeye başladı o da akşamları oluyo onuda dün akşam fark ettim yüzüklerimi zor çıkarttım
zaten evdeykende pekte takmam ama bundan sonra dışarı çıkarkende takamıycam heralde
özleeem bizim ticker lara noldu böyle???
kızlar benim annem beni hiç aramıyor 10 günde 1 konuşuyoruz o da ben arıyorum 3-4 aydır böyle hamileliğimde anneme anlattığım hiçbişey yok çok takıyorum bu durumu kimseye demiyorum ama...
Canım taatlı bir şey istiyor çıldırıcam büfeci çocuk da gelmedi üfffff
yaaa ben silmessem kim silecek..benim annem yok öyle yardıma gelsin..
haftaya mevlutumuz var kaynım askerden gelio k.validem de yapamaz bana mevlut
aşağıda olcak ama bana da çıkan olur büyük bir ihtimalle.
Yalnız ben de bu kötü ve uykusuz gecenin ardından enerjime şaşırmıyor değilim yani.
ama bi de sürekli tıkınma halindeyim bu arada...kaydirigubbakcemile3
Kıpır kıpır bizmkinin hareketleri yanında sönük kalıyor idemcim güümmm gümm
vuruyor bak c.tesi hareketli olursa aynı bugünkü gibi gösteririmsositososito
hOŞGELDİN MERALCİM.
Çiğdoş öğle diyip üzülme doruk bebeği de üzme insan evladını görmeyince gönülden de ırak olurmuymuş vardır bir sebebi. Yoksa doruk uzağa gitse gönülden ırak mı olacak öyle deme bak bebeğin üzülür
ay canım üzüldüm neden aramıyo acaba on günde bir çok az ya birde sen arıyormuşsun bazı insanlar yapı gereği soğuk mizaçlı olur acaba senin annendemi öyle
aynı canım benimde yardım edicek kimsem yok hain görümce yakında ama okendi evinin işini bile yapmaz temizlikçi çağırır birde bana diyor geçende tetenoz aşısı olmaya gittim orada gördüm a kendini yorma diyor bende kim yapacakki benden başka dedim burada temizlikçi 80 e geliyor oda güzel bile yapmıyorlar bende yavaş yavaş kendim yapıyorum o parayla kendime bir şey alırım diyorum
çiğdemcim cnm daha öncede böylemiydi
yoksa sen hamile kalıncamı değişti
bende hergün günde sayısı bile belli değildir annemle konuşmamızın
Çiğdemcim annen sen bekarken de böylemiydi? yoksa evlenip buraya gelince mi böle oldu... benim annem de soğuk mizaçlıdır öle pek gösteremez sevgisini ama o bile günde en az 2 kere arar ne yapıyorsun diye... ben de onu ararım ne yapıyosun anne dedikodu var mı oturmaya gittin mi bugün diye ehehe onun anlattıkları komik oluyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?