1 fitil ama içinde 2 tane var 3 gün arayla dimi.
Fitili kullanırken önce wc ye git alaturka iyyice eğil boşalsın mesanen çunkü fitilden sora gidersen geri çıkıo sabah a kadar gitmemen lazım ve fitil i en en derine :S anladın dimi yoksa küücücük öksürmede bile geri çıkıo
İnşallah geçmezse yine alttan muayene ve ordan şey alıncak delikafadulden çıldırıcam allam inşallah geçer istemiyorum aşaıdan aşaıdan yaaa bakalım 25 inde gidicem inşallah benimkide geçer seninkide...
Katılımlara devam,görmeyenlerde görsün :)Kızlar yeni konu açtım :CüvCüv:
2010 Ağustos Anneleri Haydi Artık Şafak Saymaya...
istanbulda 29 mayıs hastanesinin doğum fiyatlarını bilen varmı?
telefonla aradım bilgi alayım diye. saygısız ukala elemanlar, telefonla bilgi veremiyorlarmış. ne zannediyorlarsa kendilerini bilmem, gidip bilgi alacakmışız...
ben mi yanlışım anlamadım ama bir hastaneye gitmeden arayıp bilgi istemenin nesi yanlış...sinir oldum...
istanbulda 29 mayıs hastanesinin doğum fiyatlarını bilen varmı?
telefonla aradım bilgi alayım diye. saygısız ukala elemanlar, telefonla bilgi veremiyorlarmış. ne zannediyorlarsa kendilerini bilmem, gidip bilgi alacakmışız...
ben mi yanlışım anlamadım ama bir hastaneye gitmeden arayıp bilgi istemenin nesi yanlış...sinir oldum...
gerçekten ayıp etmişler canım. ben izmirde çınarlı hastanesini aradım telefonla bilgi verdiler. bir fiyat öğrenmek için neden oraya kadar gitmek gereksin ki...
Selamlar herkese sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende ağustos annesi olucam inşallah ikinci bebeğime hamileym.Benim birtane kızım var 11 yaşında şimdi bide oğlumuz olacak inş.Ben biraz daha tecrübeliyim sizlere göre sormak istediğiniz şeyler olursa memnuniyetle cevaplarım.33 yaşındayım.SAT 14 Kasım Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
Selamlar herkese sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende ağustos annesi olucam inşallah ikinci bebeğime hamileym.Benim birtane kızım var 11 yaşında şimdi bide oğlumuz olacak inş.Ben biraz daha tecrübeliyim sizlere göre sormak istediğiniz şeyler olursa memnuniyetle cevaplarım.33 yaşındayım.SAT 14 Kasım Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
Kızlar bide bişey rica edicem sizden şu tickerlardan banada biriniz yapsa çok memnun olurum denedim olmadı SAT 14 KASIM Yazı olarakda ailen seni bekliyor ataberkim
Kiminki gibi istiyorsun?
hosgeldın canımmm ataberk bebek sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?