2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yok tek gecelık fitil sadece bugece kullanıcam bıde krem verdı antıbıyotık son zmanlarda iyi değil dedi canım benım..

istanbulda 29 mayıs hastanesinin doğum fiyatlarını bilen varmı?
telefonla aradım bilgi alayım diye. saygısız ukala elemanlar, telefonla bilgi veremiyorlarmış. ne zannediyorlarsa kendilerini bilmem, gidip bilgi alacakmışız...
ben mi yanlışım anlamadım ama bir hastaneye gitmeden arayıp bilgi istemenin nesi yanlış...sinir oldum...

Selamlar herkese sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende ağustos annesi olucam inşallah ikinci bebeğime hamileym.Benim birtane kızım var 11 yaşında şimdi bide oğlumuz olacak inş.Ben biraz daha tecrübeliyim sizlere göre sormak istediğiniz şeyler olursa memnuniyetle cevaplarım.33 yaşındayım.SAT 14 Kasım Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin

gerçekten ayıp etmişler canım. ben izmirde çınarlı hastanesini aradım telefonla bilgi verdiler. bir fiyat öğrenmek için neden oraya kadar gitmek gereksin ki...

bende çok sinir olurum öle şeylere.
ama burda da var malesef cnm.prensiplerinden dolayı fiyat vermiyolar telefonda ne alaka bilemiyorum ama

gerçekten ayıp etmişler canım. ben izmirde çınarlı hastanesini aradım telefonla bilgi verdiler. bir fiyat öğrenmek için neden oraya kadar gitmek gereksin ki...

bende izmirdeyim cnm çınarlı hastanesinin fiyatlarını bende merak ediyorum bilgin varsa benide aydınlatır mısın?sezeryan ve normal olarak.

hoşgelsin aramıza:)
allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaaah :Saruboceq:

Hoşgeldin aramıza canım 63 olduk kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
Allah sağlıcakla kucaına almayı nasip etsin hepimize zmanında

Hoşgeldin...Allah bebişini hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin.

Kızlar bide bişey rica edicem sizden şu tickerlardan banada biriniz yapsa çok memnun olurum denedim olmadı SAT 14 KASIM Yazı olarakda ailen seni bekliyor ataberkim

Hoşbuldum şekerler sıcak karşılamanız için teşekkürler.Benim hamilelik rahat geçiyor çok şükür şekerim biraz yüksek çıkmıştı iki hafta önce.Yarın tekrar yapılacak açlık kan şekeri ve tokluk kan şekeri ölçülecek inşallah normal çıkar değerleri. Aşırı kiloluda değilim tatlıyı deseniz hiç aram yoktur neden yüksek çıktı anlamadım.Sizler yaptırdınız mı şeker ölçümlerinizi sonuçlar nasıl çıktı

benim şekerim 1. saat 145 2. saat 100 çıktı. bende çok tatlı yemem ama oturup 1 kilo meyve yiyorum normal yani yüksek çıkması:)

Bluspirito ve diğer arkadaşlar sizlerin bebişlerinizin cinsiyetleri ne acaba isimleri bellimi oooyyyy yerim onları bennnyerimseniben

canlar merhaba uzun bir süre sonunda beeen gedim :)
nasılsınız bebişler nasıl bir sorun ypoktur umarım..

biz iyiyiz oğluşumla bugün şeker yüklemesi vardı ve çok kötü oldum açlıktan daha yeni gelebildim kendime
limonda götürmüştüm ama gerek kalmadı baktım hemşire limonlanmış olarak verdi :) şekerli limonlu öyle bi içtim ki açlığımı bastırsın die ama çok şeker daha fena yaptı beni neyse ki atlattık sonucuda alırım yarın ya da çarşamba umarım temiz çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…