2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın biz geldik :))
Maşşallah kuzuna canım :)
Geçmiş olsun bekide stresten felan olabilir psikolojik.Çok yoğun çaılışıyorsun ve herşeyi yine sana bırakmışlar bugün bile çalışıyorsun az daha sabır az kaldı :)

Doğum görmek ferahlamak,rahatlamak,dertlerden kurtulmak anlamına gelirmiş canım öle duymuştum

Günaydııın ben geldim... Doktorum'da sabiha paktuna var, müsait olan baksın. Süper konular işleniyor çocuk gelişimi ile ilgili.

bİR ŞEY olmaz canım doğum yapmak rüyada sıkıntıdan kurtulacağın anlamına gelirmiş hem hiç de küçük değiller artık kocaman oldu afacanlar:)

Ya müdürüm geldi sen öğlen gibi çık dedi ya neden geldim o zaman diye bağırmak geçiyor içimden

bozma moralını tabıkı git gel zordur ama ya git demeseydı sanırım günlerimiz azaldıkca dahada stresli oluyoruz dimi*ben sana çicek gonderiyimde biraz sakınleş...buyrun

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a

gguunnaayyddın hoşgelllddınn...yerimseniben

günaydın canım hoşşşbuldukkk
Doğum görmek ferahlamak,rahatlamak,dertlerden kurtulmak anlamına gelirmiş canım öle duymuştum
oh oh sevindim o zaman 35 inci haftaya kadar gelmeyii çokkkk istiyorum ççünkü bebeğimi hemen kucağıma almayı yıllarca süren hasretimi giderebilmek istiyorum yüce mevlam zamanında bebeklerimizi noksansız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin

bİR ŞEY olmaz canım doğum yapmak rüyada sıkıntıdan kurtulacağın anlamına gelirmiş hem hiç de küçük değiller artık kocaman oldu afacanlar:)

eşimle iddaaya girdik bakalım 30+5 de randevum var kilosu o diyor 2000 gr ve üstü bende o kadar olmaz 1800 gr civarı olur diyorum oda bak göreceksin çok kuvvetli vuruyor dışardanda net olarak farkediliyor birde o başından beri kulağını karnıma dayayıp içerden gelen sesleri dinliyordu şimdi artık sesler azaldı diyor rahatça hareket edemediği için fazla seste çıkaramıyor diyor yeri daraldı büyüdü işte diyor

Ya müdürüm geldi sen öğlen gibi çık dedi ya neden geldim o zaman diye bağırmak geçiyor içimden

canım boşver ttakma kafana öğlen çıkmakta iyi birşey git evine uzat ayaklarını al meyvanı kucağına hem ye tv izle dinlen biraz canım

Son düzenleme:
Canancım 2kilo biraz çok gibi ama 1900 filan olur herhalde ay ne biliyim işallah 2 hatta 2200 olmuştur:))

Canancım 2kilo biraz çok gibi ama 1900 filan olur herhalde ay ne biliyim işallah 2 hatta 2200 olmuştur:))

evet canım banada çok ama eşim işte öyle diyor bende senin gibi düşünüyorum ne kadar kilosu iyi olursa o kadar daha hoşuma gidiyor ama aslında sağlığının yerinde olması önemli birde nasıl olsa sezeryan olucam bare bebeğim biraz kilolu olsun istiyorum
büyüme sütleri varya canım onlar bebeği çok besliyormuş ben şekerli diye içemiyorum sizler deneye bilirsiniz

merhaba kızlar nasılsınız bugun bız iyiyiz oğlusumla teyzesını beklıyoruzzz eşimde calısıyoooooo

hoşgeldiniz canım bizler iyiyiz allahımıza şükürler olsun teyzoş gelecek demek oh oh bol bol muhabbet edin oğluşunun teyzesiyle benim eşim evde ama uyuyor şimdi horul horul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…