Maşşallah kuzuna canım :)Kızlar bu arada dün doktora gittik. Maşallah oğluma 1 kg olmuş. 1002 gr dedi doktorumuz. Boyunu ölçemiyorum artık dedi çünkü bacakları toplu duruyor artık uzatamıyormuş yerin darlığından. Bazen çok şiddetlli canım acıyor dedim dönerken acıtır dedi Ama genel aurası iyi maşallah gelişimi de iyi. Göbeciği de hala duruyor. Yüzü tombik tombikti. Bize doğru baktı bir ara ayy kuzum kocaman olmuş yaaa..Bakmaya doyamadım kuzuma. Bugün eşimle gidip boyasını alacağız inşallah. Cumartesi de odası boyanacak. Eşim kendisi boyamak istiyor oğlunun odasını ama bakalım aklı belli de olmaz. Odasına perde siparişini de aldığımız yere vereceğim. Hayırlısıile gelsinler inşallah kuzularımız kızlar..
Geçmiş olsun bekide stresten felan olabilir psikolojik.Çok yoğun çaılışıyorsun ve herşeyi yine sana bırakmışlar bugün bile çalışıyorsun az daha sabır az kaldı :)Herkeslere günaydın annişler,
Biz malesef iştey,z ve moralimiz bozuk. Sol kasığımda kızarıklık ve kaşıntı vardı dünden beri karnımın altında ve sağ elimin üstünde de başladı ufak fiske fiske kabardı moralim bozuldu benim de(
Doğum görmek ferahlamak,rahatlamak,dertlerden kurtulmak anlamına gelirmiş canım öle duymuştumağlamak tamamenn hormonlara bağlı canım bende herşeye hemen ağlayasım geliyor alerji olmuşsundur canım geçici olarak hemen geçer canım merak etme kasığının orayı kaşıma canım çatlayabilir canım
bende şimdi annemle konuştum akşam rüyasında görmüş doğum yapıyormuşum bende birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum şimdi kafama takıldı canım sıkıldı allahım son zamana kadar bebeğimi içimde tutsun bunu çok istiyorum daha çokkkk küçükkk
Doğum görmek ferahlamak,rahatlamak,dertlerden kurtulmak anlamına gelirmiş canım öle duymuştum
ağlamak tamamenn hormonlara bağlı canım bende herşeye hemen ağlayasım geliyor alerji olmuşsundur canım geçici olarak hemen geçer canım merak etme kasığının orayı kaşıma canım çatlayabilir canım
bende şimdi annemle konuştum akşam rüyasında görmüş doğum yapıyormuşum bende birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum şimdi kafama takıldı canım sıkıldı allahım son zamana kadar bebeğimi içimde tutsun bunu çok istiyorum daha çokkkk küçükkk
Günaydııın ben geldim... Doktorum'da sabiha paktuna var, müsait olan baksın. Süper konular işleniyor çocuk gelişimi ile ilgili.
Ya müdürüm geldi sen öğlen gibi çık dedi ya neden geldim o zaman diye bağırmak geçiyor içimden
:dance: ben de ona bakıyordum bu kadına bayılıyorum.
gguunnaayyddın hoşgelllddınn...yerimseniben
oh oh sevindim o zaman 35 inci haftaya kadar gelmeyii çokkkk istiyorum ççünkü bebeğimi hemen kucağıma almayı yıllarca süren hasretimi giderebilmek istiyorum yüce mevlam zamanında bebeklerimizi noksansız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsinDoğum görmek ferahlamak,rahatlamak,dertlerden kurtulmak anlamına gelirmiş canım öle duymuştum
bİR ŞEY olmaz canım doğum yapmak rüyada sıkıntıdan kurtulacağın anlamına gelirmiş hem hiç de küçük değiller artık kocaman oldu afacanlar:)
Ya müdürüm geldi sen öğlen gibi çık dedi ya neden geldim o zaman diye bağırmak geçiyor içimden
bozma moralını tabıkı git gel zordur ama ya git demeseydı sanırım günlerimiz azaldıkca dahada stresli oluyoruz dimi*ben sana çicek gonderiyimde biraz sakınleş...buyrun
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a
Canancım 2kilo biraz çok gibi ama 1900 filan olur herhalde ay ne biliyim işallah 2 hatta 2200 olmuştur:))
Canancım 2kilo biraz çok gibi ama 1900 filan olur herhalde ay ne biliyim işallah 2 hatta 2200 olmuştur:))
merhaba kızlar nasılsınız bugun bız iyiyiz oğlusumla teyzesını beklıyoruzzz eşimde calısıyoooooo
merhaba kızlar nasılsınız bugun bız iyiyiz oğlusumla teyzesını beklıyoruzzz eşimde calısıyoooooo
Aaa alıyım o zaman ben tosuncuk istiyorum sezeryan olacağı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?