evet canım banada çok ama eşim işte öyle diyor bende senin gibi düşünüyorum ne kadar kilosu iyi olursa o kadar daha hoşuma gidiyor ama aslında sağlığının yerinde olması önemli birde nasıl olsa sezeryan olucam bare bebeğim biraz kilolu olsun istiyorum
büyüme sütleri varya canım onlar bebeği çok besliyormuş ben şekerli diye içemiyorum sizler deneye bilirsiniz
Büyüme sütleri derken?? Anlayamadım da. Biraz daha açar mısın kuşum??
Hoşgeldin, tekrar nice yıllara.... a.s.
hoşgeldiniz canım bizler iyiyiz allahımıza şükürler olsun teyzoş gelecek demek oh oh bol bol muhabbet edin oğluşunun teyzesiyle benim eşim evde ama uyuyor şimdi horul horul
hane nestlenin falan var böyle içinde bal falan takviyeli bir sürü vitamin içerikli oluyorlar genelde renkli kutularda oluyor üzerinde büyüme sütü falan yazıyor zaten
ama canım sanırım seninde şeker diyetin var o yüzden ondan içemezsin canım tatlı çünkü
bende o yüzden kullanmıyorum
tesekkur ederım çığdemcım bu doğum gunumde dahada mutluyum artık eli kolu kıpırdayan bize benzeyen mınık bı canlı doğurucam sırnaşık şey onun varlığını hıssetmek bıle guzel:dance:
kız kavunlu ne almıs eşin sana......
Anladım, doğru söylüyorsun. Tüh!! senağlama
Evet en güzel yılımızı yaşıyoruz sanki... Kavunlu bakım kremi almış avondan benneyaptımki . Hayatta aklıma gelmezdi. K.validem çok istediğim gömleği almış, şu yeni moda olanlar var ya. Pasta filan kestik vs vs...
Nice yıllara sağlıkla huzurla :))tesekkur ederım çığdemcım bu doğum gunumde dahada mutluyum artık eli kolu kıpırdayan bize benzeyen mınık bı canlı doğurucam sırnaşık şey onun varlığını hıssetmek bıle guzel:dance:
kız kavunlu ne almıs eşin sana......
Üzülme kuzum,ossun bende kızıyorum bizimki hep ihml ediyor herşeyi ama herşeyi naapaalım sürekli beklemelerdeyiz.meraba kızlar nasılsınız ? bebişler nasıl? keyifler yerinde mi ?
ben sıkıntılıyım bugün çokoğluşun odası gelio ve yerleri hala yapılmadı.. eşimin ihmarkarlığı yüzünden yapılmadı yaptırcaz ama şimdi mis gibi kurulacaktı yerleşekti :/ sonra yaptırmak demek yine alt üst olcak herer yine dağılcak neyse yapacak bişi yok erteleyemem odayı bir daha zaten kaç kez ertelndi ben yokum die
üstelik perdeleri ve lambasınıda hazırlayamadım pufffffff
eşim yoğun bu aralar beraber bişi yapamıoruz tek başımada yaptırmıo, yanlız bırakmıo beni
bütün hevesim gitti yani.. hep eksik hep eksik
ben bugün herşeyi bitsin istiodum olmadı işte...
çasmaşırlarını yıkadım bu arada onları ütülüorum...
bluspirito sanırım doğum gününmüş :) nice mutlu yıllara tatlım.. bu yıl karnında seneye kucağında olacak yavruşun :)
Kızlar bugün narbebeye gidicem şunları alacağım;
Kanguru
unıbaby
pompa+gögüs kremi+süt poşet(kampanya yapmışlar hepsi 150tl)
prima yenidoğan mega 3-6
chicco mikrodalga sterilizatörü
çamaşır filesi
Geriye sadece dönencemle gecelik kalacak hatırladığım kadarıyla 300tlye alırım herhalde hepsii di mi?İnternette fiyatlar öyle gibi belki peşinde indirim yaparlar
haklısın yapacak bişi yok ama işte bende çok tez canlıyım. olacaksa hemen olsun bitsin istiorum eşim ise benim tam tersim :) bizim de tek uyumsuzluğumuz bu işte...Nice yıllara sağlıkla huzurla :))
Üzülme kuzum,ossun bende kızıyorum bizimki hep ihml ediyor herşeyi ama herşeyi naapaalım sürekli beklemelerdeyiz.
Olsun 3 ay var yaparsın insan tabi biran önce olsun bitsin istiyo ama bu erkekler işte.Doğuma kadar tamamlarsın.Ohh mis gibin kokmuştur şimdi küçük adamın eşyaları kolay gelsin canım yerimseniben
Amin Canım :)tesekkur ederım canlarım insallah kucağımızda da gorucez buradada boy boy fotolarını gorucez nasıp olursa
Elektrikli ve pilli canım madela en iyisi bu diye duydum 250den 150ye düşmüş takım fiyatı
Kızlar bugün narbebeye gidicem şunları alacağım;
Kanguru
unıbaby
pompa+gögüs kremi+süt poşet(kampanya yapmışlar hepsi 150tl)
prima yenidoğan mega 3-6
chicco mikrodalga sterilizatörü
çamaşır filesi
Geriye sadece dönencemle gecelik kalacak hatırladığım kadarıyla 300tlye alırım herhalde hepsii di mi?İnternette fiyatlar öyle gibi belki peşinde indirim yaparlar
olsun canım bakımlı olasın ıstıyo demekkı bızde hep yıycek dusundukkaydirigubbakcemile3
evet bızde aksam kestıkkk daha hedıyemız yok ama almadedımde bılmem belkıde bu sefer dınlemıstır benı
meraba kızlar nasılsınız ? bebişler nasıl? keyifler yerinde mi ?
ben sıkıntılıyım bugün çokoğluşun odası gelio ve yerleri hala yapılmadı.. eşimin ihmarkarlığı yüzünden yapılmadı yaptırcaz ama şimdi mis gibi kurulacaktı yerleşekti :/ sonra yaptırmak demek yine alt üst olcak herer yine dağılcak neyse yapacak bişi yok erteleyemem odayı bir daha zaten kaç kez ertelndi ben yokum die
üstelik perdeleri ve lambasınıda hazırlayamadım pufffffff
eşim yoğun bu aralar beraber bişi yapamıoruz tek başımada yaptırmıo, yanlız bırakmıo beni
bütün hevesim gitti yani.. hep eksik hep eksik
ben bugün herşeyi bitsin istiodum olmadı işte...
çasmaşırlarını yıkadım bu arada onları ütülüorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?