Off ya biz herşeyi erteliyoruz burada pahalı olur ve hepsini birarada alalım die. Nasılsa hep İst. gitcem die bizimkide bıktı artık duymak istemio o alıncak bu alıncak die.Havuzluhan a gidicem Allah izin verirse bide şu bebek şekeri malzemeleri için oof içime sıkıntı oluo gidemicem alamıcam die biranönce bitsinde kurtulsam.
Huyum kurusun yaa,herşeyim planlı olsun her zaman yedek bir plan ne biliim herşey düşünülsün bişi olursa ne yapılcaıı bilinsin istiyorum.
Utanmasam herkesin eline liste vericem,hastaneye hangi arabayla gidilcek,gece olursa doğum nasıl olur,hastaneye giderken ne giyilcek doğumda ne sünneti bile ne zaman yaparız diye düşünüyorum
Başak kız bebek dourcakalra allah kolaylık versin
Off ya biz herşeyi erteliyoruz burada pahalı olur ve hepsini birarada alalım die. Nasılsa hep İst. gitcem die bizimkide bıktı artık duymak istemio o alıncak bu alıncak die.Havuzluhan a gidicem Allah izin verirse bide şu bebek şekeri malzemeleri için oof içime sıkıntı oluo gidemicem alamıcam die biranönce bitsinde kurtulsam.
Huyum kurusun yaa,herşeyim planlı olsun her zaman yedek bir plan ne biliim herşey düşünülsün bişi olursa ne yapılcaıı bilinsin istiyorum.
Utanmasam herkesin eline liste vericem,hastaneye hangi arabayla gidilcek,gece olursa doğum nasıl olur,hastaneye giderken ne giyilcek doğumda ne sünneti bile ne zaman yaparız diye düşünüyorum
Başak kız bebek dourcakalra allah kolaylık versin
ilahı pelıncım bende diyorum sunnetını mınıkken yaptıralım diye sonra yıne düğünü yapılır ama kısmet bakalım babamızında aklına yattı
neden basak kız bebekler nasıl oluyokıııı
günaydın kızlar:)))
benim gibi oluyorlar genelde.İşimi şansa bırakmaktan nefret ederim.
İnsanlar için benle olmak iyi (onlar öle diolar).Dur şu ne demekmiş pelin mutlaka bilir ya da bişiyi hatırlamazlar felan kesin pelin hatırlar pelinde vardır gibi.Çok araştırıyorum bazen kendimden yoruluyorum.
Hatta dışarı çıktıımda çantamda bulunanlar bak:ıslak mendil-jel-kağıt sabun,adet olmasam bile ped,hatta bi ara giydiim renge göre iğne iplik taşıyodum sökülür felan bişi olur die,tırnaım kırılırsa tırnak makası-törpü böle saçma sapan şeyler ama bazı şeyleri bıraktım ama şu planlama huyumdan bi türlü kurtulamıyorum. laelaelaelaelae
Ya inanmıcaksınız ama doğum yaptıktan sonra insanalr bebek görmeye gelince oturma odasında bebik nerde yatıcak akşam ben ne tarafta yatıcam,mevlütte olacaklar ,odalar deişecek mevlütten sonra ne nereye koyulacak onları bile ayarladım yaa kendme çok kızıyorum.kafayı üşütücem laelaelaelaelae
Günaydın şekerim hoşgeldin
Her an çıkabilirim işten gidecek kişiyi bekliyorum.
Çiğdem kız senden heveslendim son eksikleri tamamlamaya gidiyorum
hoşbulduuuum..hehehe ne güzel hızlandırıyorum işleri bak...git bakalım tamamlayın herşeyi de kafamız rahat olsun.ben de bugün doruğun kıyafetlerini ütülüycem.bir de doğum çantasını hazır edicem.bi çok şey hazır zatenn..gecelik ve pijama olayı kaldı onu da c.tesi havuzlu handan bakıcam orada var mıdır acaba?gecelik pijama çeşidi bi de ben bu ebru maternety den şunları beğendim...
hosgeldın ciğdem nasılsın oğlusun nasıl bakalım
Günaydın, hoşgeldin. Nasılsın bakalım?
hoşbuldum canıııım iyiyim çok şükür sen nasılsın??
çiğdem ben de öyle bakıordum da bunlarda kullanışlı gibi geldi bakalım gidicez c.tesi bunlara bakmaya da...
Ayy beni anlayan biri bulmak ne güsel :)Taxicdaisy ben de başak burcuyum ve aynen dediğin gibi mevlut şekerlerimin bile siparişi verildi. Kıyafet vs herşey 4aylıkken hazırdı düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?