2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kafamda sürekli bir şeyler dönüp duruyor. Yok, bebek deterjanı; sonra "ya acaba hangi marka bebek bezi alsam?" . "Duvarlara çivi de çakmak lazım, daha çerçeve asılacak duvara" vs vs. Hepsini bir arada düşünmekten beynim patlayacak.

ilahı pelıncım bende diyorum sunnetını mınıkken yaptıralım diye sonra yıne düğünü yapılır ama kısmet bakalım babamızında aklına yattı

neden basak kız bebekler nasıl oluyokıııı

Almam gerekenler (emzik-biberon felanda var ama almıcam şimdilik)
Bebek şeri malz.(lavanta-tül-kurdale vs.)
Kapısüsü-sepet-altın yastığı
Bebek bezi 1 numara prima
Fırça tarak seti
Tırnak makası vs
Vücut termometresi/ateş ölçer
Banyo termometresi
Banyo süngeri
Kulak çubuğu
Burun aspiratörü
Penye yelekler (3 tane var ama 2 si beyaz 1 i yeşil yetmez heralde çok kullanılıyormuş)
1 veya 2 altlı üstlü takım

Off çok mu yaa unuttuum bişi yok heralde daha bana gecelik ve bi sürü şey alınacak
ve şu ilaç içirmek için aparatlara gerek varmı yaa bana gereksiz geliyo sanki

Günaydın şekerim hoşgeldin
Her an çıkabilirim işten gidecek kişiyi bekliyorum.
Çiğdem kız senden heveslendim son eksikleri tamamlamaya gidiyorum

benim gibi oluyorlar genelde.İşimi şansa bırakmaktan nefret ederim.
İnsanlar için benle olmak iyi (onlar öle diolar).Dur şu ne demekmiş pelin mutlaka bilir ya da bişiyi hatırlamazlar felan kesin pelin hatırlar pelinde vardır gibi.Çok araştırıyorum bazen kendimden yoruluyorum.
Hatta dışarı çıktıımda çantamda bulunanlar bak:ıslak mendil-jel-kağıt sabun,adet olmasam bile ped,hatta bi ara giydiim renge göre iğne iplik taşıyodum sökülür felan bişi olur die,tırnaım kırılırsa tırnak makası-törpü böle saçma sapan şeyler ama bazı şeyleri bıraktım ama şu planlama huyumdan bi türlü kurtulamıyorum. laelaelaelaelae
Ya inanmıcaksınız ama doğum yaptıktan sonra insanalr bebek görmeye gelince oturma odasında bebik nerde yatıcak akşam ben ne tarafta yatıcam,mevlütte olacaklar ,odalar deişecek mevlütten sonra ne nereye koyulacak onları bile ayarladım yaa kendme çok kızıyorum.kafayı üşütücem laelaelaelaelae

Eyvah ayvah akannehir

Taxicdaisy ben de başak burcuyum ve aynen dediğin gibi mevlut şekerlerimin bile siparişi verildi. Kıyafet vs herşey 4aylıkken hazırdı düşün artık

Günaydın şekerim hoşgeldin
Her an çıkabilirim işten gidecek kişiyi bekliyorum.
Çiğdem kız senden heveslendim son eksikleri tamamlamaya gidiyorum

hoşbulduuuum..hehehe ne güzel hızlandırıyorum işleri bak...git bakalım tamamlayın herşeyi de kafamız rahat olsun.ben de bugün doruğun kıyafetlerini ütülüycem.bir de doğum çantasını hazır edicem.bi çok şey hazır zatenn..gecelik ve pijama olayı kaldı onu da c.tesi havuzlu handan bakıcam orada var mıdır acaba?gecelik pijama çeşidi bi de ben bu ebru maternety den şunları beğendim...

Çok şekerler, ben önden düğmeli olanlara bakıyorum şimdilik.

Havuzlu handa varmış canım pijama gecelik takımları ben oradan almadım ama pijamamı... Ben daha hastane çantası hazırlamadım ay başında yıkıycaz artık kıyafetleri

merhaba herkese kızlar... geçmişi okudum geldim herkeste bi telaş maşallah opuyorumnanaktan
benimde kafam karışık neyi düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşim tamamen bu ara kendini işe vermiş durumda beyninde başka bişeye yer yok benimde tamamen bebğimizle hazırlıklarla ve doğumla dolu kafam ve sonuç ortada hiç bişe yok...

hoşbuldum canıııım iyiyim çok şükür sen nasılsın??

çiğdem ben de öyle bakıordum da bunlarda kullanışlı gibi geldi bakalım gidicez c.tesi bunlara bakmaya da...

İyiyim, yine uykusuz bir gece geçirdim, oğluşum sağolsun. Şimdi de kargo bekliyorum evde. Ya kargo şirketleri açık mıdır ki bugün? Sitede "gönderi dağıtımda" diyor. Daha gelmedi.
Bebek anneye "entegre süt tesisi" gibi davranacağı için önden düğmeli istiyorum ben. Bir de doğuracağım hastanede sadece önden düğmeli kabul ediyorlarmış geceliği. Pijama da kabul etmiyorlarmış. Benimki biraz mecburiyetten.

Taxicdaisy ben de başak burcuyum ve aynen dediğin gibi mevlut şekerlerimin bile siparişi verildi. Kıyafet vs herşey 4aylıkken hazırdı düşün artık
Ayy beni anlayan biri bulmak ne güsel :)
Ben patik ördüm 70 adet 35 mavi 35 beyaz şükür bitti sadece dikilcek zımbalıycam notu bile hazır sadece
tül-lavanta-kurdele-magnet off silikon tabancası alıcam onlar kaldı biranönce eminönüne atmak istiyorum kendimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…