merhaba herkese kızlar... geçmişi okudum geldim herkeste bi telaş maşallah opuyorumnanaktan
benimde kafam karışık neyi düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşim tamamen bu ara kendini işe vermiş durumda beyninde başka bişeye yer yok benimde tamamen bebğimizle hazırlıklarla ve doğumla dolu kafam ve sonuç ortada hiç bişe yok...
merhaba herkese kızlar... geçmişi okudum geldim herkeste bi telaş maşallah opuyorumnanaktan
benimde kafam karışık neyi düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşim tamamen bu ara kendini işe vermiş durumda beyninde başka bişeye yer yok benimde tamamen bebğimizle hazırlıklarla ve doğumla dolu kafam ve sonuç ortada hiç bişe yok...
Ayy beni anlayan biri bulmak ne güsel :)
Ben patik ördüm 70 adet 35 mavi 35 beyaz şükür bitti sadece dikilcek zımbalıycam notu bile hazır sadece
tül-lavanta-kurdele-magnet off silikon tabancası alıcam onlar kaldı biranönce eminönüne atmak istiyorum kendimi :)))
İyiyim, yine uykusuz bir gece geçirdim, oğluşum sağolsun. Şimdi de kargo bekliyorum evde. Ya kargo şirketleri açık mıdır ki bugün? Sitede "gönderi dağıtımda" diyor. Daha gelmedi.
Bebek anneye "entegre süt tesisi" gibi davranacağı için önden düğmeli istiyorum ben. Bir de doğuracağım hastanede sadece önden düğmeli kabul ediyorlarmış geceliği. Pijama da kabul etmiyorlarmış. Benimki biraz mecburiyetten.
canım senin kociş hediyeni verdi mi yoksa kargodan onu mu bekliosun?
canım sıkkın biriki gündür kızlar yaa.
gittiğim onca doktor bana bebeğin eşi aşağıda vs demedi.varoluşundan aşağıdamı oluyor bu plesenta da doğuma yakın bebek kanala oturunca dönüyor. yoksa üstte de olabiliyor mu?
ben bebeğim şuan nasıl duruyor yani kafası totsu nerde falan dedim druma(bu arada gittiğim merkezdeki dr.değişti bu dr.ilkl kez gittim) bana bebeğin eşi aşağıda sana hiç bilgi verildimi dedi. şuan bebek ters duruyor dedi.ama henüz dönme haftasına gelmedin ileriki haftalarda dönecektir dönmezse eğer mecbur sezeryan olacaksın dedi.
benimde karnımın aşağısı acayip acıyodu biraz yürüyünce falan.baskı yapıyomuş meğerse.
dr. dönecek daha endişelenme. dönmeme ihtimali de var ama bunu için şuan erken konuşmak dedi.
Verdi şekerim dün akşam geldiğinde. Yoga cd'si bekliyorum kargodan.
İlk zaman aşaıda olurmuş sonra yukarı çıkarmış inşalah çıkar biranönce ama çıkmazsa sezeryan olur olsun hangisi hayırlıysa o olsun.canım sıkkın biriki gündür kızlar yaa.
gittiğim onca doktor bana bebeğin eşi aşağıda vs demedi.varoluşundan aşağıdamı oluyor bu plesenta da doğuma yakın bebek kanala oturunca dönüyor. yoksa üstte de olabiliyor mu?
ben bebeğim şuan nasıl duruyor yani kafası totsu nerde falan dedim druma(bu arada gittiğim merkezdeki dr.değişti bu dr.ilkl kez gittim) bana bebeğin eşi aşağıda sana hiç bilgi verildimi dedi. şuan bebek ters duruyor dedi.ama henüz dönme haftasına gelmedin ileriki haftalarda dönecektir dönmezse eğer mecbur sezeryan olacaksın dedi.
benimde karnımın aşağısı acayip acıyodu biraz yürüyünce falan.baskı yapıyomuş meğerse.
dr. dönecek daha endişelenme. dönmeme ihtimali de var ama bunu için şuan erken konuşmak dedi.
Ayy aman dikkat et canım.sağolun kızlar hoşbulduk...
eski hazırladığım listeyi yenilemem lazım alınanları çıkarayım alınacakları yazayım... dün alışverişe gittik doktordan sonra kendime 2 parça kıyafet aldım tam oğluşuma bişeler almak için gidiyorduk bir yağmur kaza yapıyoduk nerdeyse ağzım dilim tutuldu korkudan vazgeçtik hemen direk eve döndük kaldı bizim alışveriş bilmiyorumkismile olsun ama canımız sağolsun oğlumda sağlıklıymış çok şükür daha ne isterim...
pijama bende önden düğmeli aldım 1 tane ama 1 tane daha alıcam cicikomun varmış böle yanlardan açılan modeli bi bakın istersenizbelki hoşunuza gider ben bitane çok beğendim resmini bulayım 1 sn
Ayy aman dikkat et canım.
Ben akşam dedim yazlık kıyafetlerime bakayim bol şort felan bişiler olursa giyerim ama nerdeee tekrar vakumlayıp kaldırmak zorunda kaldım
bende şuan 27 ahftalık hamileyim benimkinin eşinin aşağıda olduğu 4 aylıkken lekelenme olunca ortaya çıktı.özeldeki doktorlar nasıl bi eğititim alıyolarsa lekelenme tarzındaki kanamayı ve ultrason görüntülerine rağmen anlayamadılar ve birşeyin yok dediler.halbuki ben karnımı zor taşıyodum belim ağrıyodu çok ayakta durunca.ama onlar bişeyin yok dediği için ben gündelik hayatıma devam ettim taki kanama geçirene kadar meğer plesanta aşağıdaymış ve zeynep kamilde 1 hafta yattım. evde hiç kalkmadan 2 ay yattım.ama 6. ayda çıkar dendi ve gerçekten çıktı şuan elhamdülillah iyiyim ama sana söyleyeceğim şu ki arkadaşım seninki altıncı ayı geçtiği için sakın çok yorma kendini sürekli uzan.hatta annende git kal.ymeğin bile önüne gelsin benim yaşadıklarımı yaşama.ilişkiye sakın girmeyin seni sarsıcak her türlü aktiviteden kaçın çok ayakta durma.istersen mail adresimden ulaşıp daha çok bilgi veririm çünkü ben çok zor günler geçirdim.yeşilyurda da gittim bucaya da gittim.hiç kimse demedi öyle bişey.bende aksi olsa söylerlerdi diye sormadım hiç doktorlara.malum burunlarından kıl aldırmıyolar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?