2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım aynen herkeste aynı şeyler geçerli.
Dışarı çıkıp alışveriş yapmak istiyorum sürekli bişiler almak istiyorum oğluma delikafadulden

Selam, hoşgeldin. Zamanımız daraldıkça, sıkıntımız artıyor belli oranlarda...

Ne güzel canım evde yapman. Git valla al bitsin rahatla ben seni çok iyi anlıyorum için huzur bulmaz her şey ayarlanmayınca

canım senin kociş hediyeni verdi mi yoksa kargodan onu mu bekliosun?

canım sıkkın biriki gündür kızlar yaa.

gittiğim onca doktor bana bebeğin eşi aşağıda vs demedi.varoluşundan aşağıdamı oluyor bu plesenta da doğuma yakın bebek kanala oturunca dönüyor. yoksa üstte de olabiliyor mu?

ben bebeğim şuan nasıl duruyor yani kafası totsu nerde falan dedim druma(bu arada gittiğim merkezdeki dr.değişti bu dr.ilkl kez gittim) bana bebeğin eşi aşağıda sana hiç bilgi verildimi dedi. şuan bebek ters duruyor dedi.ama henüz dönme haftasına gelmedin ileriki haftalarda dönecektir dönmezse eğer mecbur sezeryan olacaksın dedi.

benimde karnımın aşağısı acayip acıyodu biraz yürüyünce falan.baskı yapıyomuş meğerse.
dr. dönecek daha endişelenme. dönmeme ihtimali de var ama bunu için şuan erken konuşmak dedi.

sağolun kızlar hoşbulduk...
eski hazırladığım listeyi yenilemem lazım alınanları çıkarayım alınacakları yazayım... dün alışverişe gittik doktordan sonra kendime 2 parça kıyafet aldım tam oğluşuma bişeler almak için gidiyorduk bir yağmur kaza yapıyoduk nerdeyse ağzım dilim tutuldu korkudan vazgeçtik hemen direk eve döndük kaldı bizim alışveriş bilmiyorumkismile olsun ama canımız sağolsun oğlumda sağlıklıymış çok şükür daha ne isterim...

pijama bende önden düğmeli aldım 1 tane ama 1 tane daha alıcam cicikomun varmış böle yanlardan açılan modeli bi bakın isterseniz belki hoşunuza gider ben bitane çok beğendim dagi
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Benimki de ters duruyor, hatta nst de sancı bile çıktı. Tabi ben hissetmedim o ayrı konu. Bana da doktor "dönmesi lazım" demişti. Takip ediyoruz, henüz dönmedi. Benimkinin eşi yerinde ama başı doğum kanalına çok yakın. Canım sen miydin Buca'ya giden??

İlk zaman aşaıda olurmuş sonra yukarı çıkarmış inşalah çıkar biranönce ama çıkmazsa sezeryan olur olsun hangisi hayırlıysa o olsun.
ben de sorayım diyorum ama utanıyorum öle olsa sölerdi sie düşünmüştüm ama sölemeyende varmış dmekki sorayım gidince...
Ayy aman dikkat et canım.
Ben akşam dedim yazlık kıyafetlerime bakayim bol şort felan bişiler olursa giyerim ama nerdeee tekrar vakumlayıp kaldırmak zorunda kaldım

yeşilyurda da gittim bucaya da gittim.hiç kimse demedi öyle bişey.bende aksi olsa söylerlerdi diye sormadım hiç doktorlara.malum burunlarından kıl aldırmıyolar ya.

Kızlar bu arada aklıma gelmişken sorayım bakım ürünlerinde pişik kremi var hem pişik önleyici pişik olmadanda kullanıcas heralde de pudrayada gerek var mı yaa.Pudra görümcem kullanmıştı benden almıştı vardı bende gül kokulu ama oğlu 3 yaşında felandı,poposu terliodu felan ondan kullanıodu sanırım ama pekde bilmiyorum...

Ayy aman dikkat et canım.
Ben akşam dedim yazlık kıyafetlerime bakayim bol şort felan bişiler olursa giyerim ama nerdeee tekrar vakumlayıp kaldırmak zorunda kaldım

aynen hepsini çıkarttığım gibi vakumlayıp kaldırdım large tişörtler giyiyorum kocaman olduk valla kaydirigubbakcemile3
evlenmeden önce 48 kiloydum hep evlenirken 55 hamile kalırken 65 şimdi 76 akannehir

Çığdemcim nar bebeye gidicem. Beka plazada merterden beylikdüzüne giderken sağda e5üzerinde. Ben arabasını da oradan almıştım şimdi de pompada süper indirim var 250 tutan 3ürün 159tlye

yeşilyurda da gittim bucaya da gittim.hiç kimse demedi öyle bişey.bende aksi olsa söylerlerdi diye sormadım hiç doktorlara.malum burunlarından kıl aldırmıyolar ya.
bende şuan 27 ahftalık hamileyim benimkinin eşinin aşağıda olduğu 4 aylıkken lekelenme olunca ortaya çıktı.özeldeki doktorlar nasıl bi eğititim alıyolarsa lekelenme tarzındaki kanamayı ve ultrason görüntülerine rağmen anlayamadılar ve birşeyin yok dediler.halbuki ben karnımı zor taşıyodum belim ağrıyodu çok ayakta durunca.ama onlar bişeyin yok dediği için ben gündelik hayatıma devam ettim taki kanama geçirene kadar meğer plesanta aşağıdaymış ve zeynep kamilde 1 hafta yattım. evde hiç kalkmadan 2 ay yattım.ama 6. ayda çıkar dendi ve gerçekten çıktı şuan elhamdülillah iyiyim ama sana söyleyeceğim şu ki arkadaşım seninki altıncı ayı geçtiği için sakın çok yorma kendini sürekli uzan.hatta annende git kal.ymeğin bile önüne gelsin benim yaşadıklarımı yaşama.ilişkiye sakın girmeyin seni sarsıcak her türlü aktiviteden kaçın çok ayakta durma.istersen mail adresimden ulaşıp daha çok bilgi veririm çünkü ben çok zor günler geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…