2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eeee ne almış canım özel bişeyse söylemeyebilirsin...

Yooo, söylemiştim geçmiş sayfalarda. Dün kayısılı bir şey aldım deyip meraktan öldürmüştü beni. Meğer bakım kremi almış avondan. Kargo da şimdi geldi canım.

yeşilyurda da gittim bucaya da gittim.hiç kimse demedi öyle bişey.bende aksi olsa söylerlerdi diye sormadım hiç doktorlara.malum burunlarından kıl aldırmıyolar ya.

Buca'da kadın doktor meselesini seninle mi konuşmuştuk? Hafızam gerilemiş. Kiminle ne konuştuğumu unutuyorum artık. Bana Buca'da cevat bey söyledi bebek ters diye. O yüzden erkek doktor tavsiye ediyorum hastanede konuştuklarıma. İşlerini çok severek yapıyorlar. Kadınların tam tersi nedense??

Çİğdemcim nar bebeye gidicem. Beka plazada merterden beylikdüzüne giderken sağda e5üzerinde. Ben arabasını da oradan almıştım şimdi de pompada süper indirim var 250 tutan 3ürün 159tlye

bu medelanın pompası eşim günlerdir soruyor bana alalım mı çok iyiymiş kullanımı rahatmış falan diodu.hem araştırıo hem de işyerindekiler söylemişler kullananar çok memnunmuş.biz de alırsak onu alıcaz ama ben doğumdan önce almakta kararsızım bilemiyorum yani sütüme göre alırız diyorum gerçi buyuk ihtimalle kullanılacak ama şimdilik bilmiyorum şu nar bebeye biz de bakalım bi gidip.bebek kıyafeti falan da satılıordur heralde demi?yaaa bizim buraarda çok kıytırık şeyler var çok ucuz ama güzel değiller biraz daha iyi bişeler bakmak istiyorum tulum falan da alıcam zaten daha...

bi de bişi sorucam bizm aldğmz butun kıyafetleri 0-3 ay arası henüz daha 4 aylık için bile bişi almadık sizin alışverişinizde böyle mi merak ettim????

merhaba kızlar; hepininiz ve bebişlerde iyidir inşallah??

ben de aynı durumdayım eşiimin işleri şu sıra çok yoğun ve aynı zamanda daha erken diyor ama ben de bişeler almak istiyorum bizim buralarda da pek farklı bişeler bulunmuyor izmire gitmek lazım ama onun içinde eşim gerekiyor (( aman sıkıldım
ne güzel hazırlıklarını yapanları gördükçe daha dorudüzgün bişeyimiz yok

Valla canım kıyafette var orada ama bak bence pompoayı önce al annemi hastanede süt basmış ateşi çıkmış hemen sağması gerekmiş o yüzden ben şimdiden alacağım. Orada kıyafette var tatlım ama pahalı. Kıyafete gelince vballa masala 1 yaş kıyafeti bile aldım ben yani 3-6 ay filan da çok var

ben mümkün değil çarşı pazar gezemiyorum artık. alınacak şey dolu. nasıl gideceğim gözümde büyüyor.çabuk yoorulıyorum karnım acıyoreve gelince ruh gibi seriliyorum hemen

Serpil kız yine okuyorsun okuyorsun tek kelam etmiyorsun

kaydirigubbakcemile3 AY NE BİLİYM OKUMAK HOŞUMA GİDİYO AMA NE DİYİMKİ ŞİMDİ BEN, DAHA HİÇBİŞEY ALMADIM OTURUYORUM ÖLE EL EL ÜSTÜNDE , SİZİN YAZDIKLARINIZI NOT ALIYORUM BİDEE, BENDE İŞTEYİM BU ARADA 13.30 GİBİ ÇIKICAMM, ÇOK KÖTÜ DİMİ

off kızlar biz kaçar kotamız 3,5 gb a yaklaşmış sınırlı internetten nefret ediyorum klava: kışlıkları vakumlayayım bende bari görüşürüz kızlar öptük byyyyy

bi de bişi sorucam bizm aldğmz butun kıyafetleri 0-3 ay arası henüz daha 4 aylık için bile bişi almadık sizin alışverişinizde böyle mi merak ettim????

canım zaten doğumdan sonra bir sürü hediyeler gelicek sonra eksiklerimizide tamamlarız hayırlısınla bi doğsunlar 3 aylık olalımda kaydirigubbakcemile2 zaten mevsimde değişiyor olacak

haftaya izin almayı düşünüyorum işten.hem alışverişi bitireceğim hem dinleneceğim.bide erken geliverirse.....

hiç kanama vs yaşamadım ben çok şükür ama karnımın altında taş var sanki

hoşgeldin cnm napalım sağlıklarımız iyi olsun gerisi öle böle olucak boshayallersmile

Hımmm kolay görünüyor bu yoga. Pilates yaparken anam ağlardı. Yalnız cd 60dk. Ben haftada 1 kezle başlasam, sonra 2'ye çıkarsam 60'ar dakikadan. Olur değil mi? Pilates gibi hergün 1 saat yapamam ölürüm yorgunluktan.

O ağırlık plesenta ile bebeğin başı. Ben çok yürüyemiyorum, kafası donk donk mesaneme vuruyor sonra tuvalet arıyoruz kaydirigubbakcemile3

bucada anomali usg çekildi orda da mı görmediler anlamadım. son zamanmı indi aşağı?
bu dediğin dr.odasındamı var ultrason.genelde devletlerde ultrason için ayrı odaya gidiliyor ya.

kızlar ben kaçtım eczaneye gidip şu göğ.kalkanını sorayım dün aramadılar.pazara da gidicem.görüşürüz didemciiiim iyi alışverişler öpüyorum senii:))))

bucada anomali usg çekildi orda da mı görmediler anlamadım. son zamanmı indi aşağı?
bu dediğin dr.odasındamı var ultrason.genelde devletlerde ultrason için ayrı odaya gidiliyor ya.

Son zamanda dönmüştür, benimki öyle oldu çünkü. Buca'da 5. poliklinik hariç hepsinin odasında ultrason cihazı var. Yani 1, 3, 4 bunlarda var. Pol.2 'de muayene olmadım bilemiyorum. 5.'de olmadığı için (yeri dar), aynı kattaki acil odasında bakıyor doktor; artık hangi doktora denk gelirse.

sen bucadamı doğuracaksın karar verdinmi?

Evet bucada doğuracağım. 3 önemli nedeni var: Birincisi, doktorları çok iyi, cerrahları da süper, akrabamızın gelini sezaryenle doğurdu cevat beymiş doktoru. Çok memnundu. İkincisi, ebeleri çok sabırlı ve yumuşak başlı. Öyle azarlayan insanlardan değillermiş, buna da şahit kadın. Üçüncü nedense, evimize yürüme mesafesiyle 15dk uzaklıkta. Uzaklığı aslında hiç önemli değil, çünkü altta arabamız var. Acil bir durumda kendimizi rahatça atıyoruz hastaneye. Uzak da olsaydı sırf doktorları için yine Buca'ya giderdim.

allah allah yaa bi bana düşmüyo böyle anlayışlı bilgili dr.ince eleyip sık dokuyan biride değilimdir aslında ama şansım yok bu konuda.sen cevat beye gidiyosun öylemi?

acil bişi olunca sıra almadan bakmıyolardır herhalde.yada acile gidiyosun dr.unmu geliyor

bide cevat beye mi gitsem acaba?bende orada düşünüyorum doğumu çünkü.

birde doğumda rastgele kim girerse değilmi devlette. seçme hakkımız yok doğum sırasında

Ben 2 kez o hastanede doktor değiştirdim. Bir tanesi hastaneden ayrıldı, diğeriyle denk gelemedik. Nöbet günleri farklıydı. Uzmana rastlamadım pek, geneli opr. dok. Cevat Bey'e gittim bir kaç kere. Çok iyi espirili bir doktor. Bütün doktorları çok iyi. Yalnız ben bayanlara hiç gitmedim bilemiyorum kadın doktorlar nasıldır? Doktorunu muayenede seçebiliyorsun ancak doğumda denk gelemiyor olabilir. Aslında Ahmet Oğuz beye gitmem lazımdı. 1 gün önceden gitmem gerekti, karşılaştık ama onun ameliyatı vardı. Cevat Beyi daha önceden bildiğim için gittim. Kesinlikle tavsiye ederim kendisini. Bir de Şinasi Bey varmış, çok övdüler onu. Ama gidersen çok erken gitmeye bak. Ben saat 9'da tansiyonuma baktırırken, ekrandan gördüm, daha o saatte 57 kişi sıra bekliyordu.
Acil konusunda da şöyle söyleyebilirim; Bir üst katta banko var, numara alıyorsun kimliğinle, içeride bekliyorsun, o günkü nöbetçi doktor bakıyor. Doktorları iyi, kim denk gelirse gelsin, hasta ile iletişimleri gayet düzgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…