eeee ne almış canım özel bişeyse söylemeyebilirsin...
yeşilyurda da gittim bucaya da gittim.hiç kimse demedi öyle bişey.bende aksi olsa söylerlerdi diye sormadım hiç doktorlara.malum burunlarından kıl aldırmıyolar ya.
Çİğdemcim nar bebeye gidicem. Beka plazada merterden beylikdüzüne giderken sağda e5üzerinde. Ben arabasını da oradan almıştım şimdi de pompada süper indirim var 250 tutan 3ürün 159tlye
http://www.nar-bebe.com/Medela-Sut-Pompasi-Sut-Poseti-Gogus-ucu-kremi,PR-5128.html
bak buna çiğdemcim git al bence
merhaba herkese kızlar... geçmişi okudum geldim herkeste bi telaş maşallah opuyorumnanaktan
benimde kafam karışık neyi düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşim tamamen bu ara kendini işe vermiş durumda beyninde başka bişeye yer yok benimde tamamen bebğimizle hazırlıklarla ve doğumla dolu kafam ve sonuç ortada hiç bişe yok...
Serpil kız yine okuyorsun okuyorsun tek kelam etmiyorsun
bi de bişi sorucam bizm aldğmz butun kıyafetleri 0-3 ay arası henüz daha 4 aylık için bile bişi almadık sizin alışverişinizde böyle mi merak ettim????
merhaba kızlar; hepininiz ve bebişlerde iyidir inşallah??
ben de aynı durumdayım eşiimin işleri şu sıra çok yoğun ve aynı zamanda daha erken diyorama ben de bişeler almak istiyorum bizim buralarda da pek farklı bişeler bulunmuyor izmire gitmek lazım ama onun içinde eşim gerekiyor (( aman sıkıldım
ne güzel hazırlıklarını yapanları gördükçe daha dorudüzgün bişeyimiz yok
haftaya izin almayı düşünüyorum işten.hem alışverişi bitireceğim hem dinleneceğim.bide erken geliverirse.....
hiç kanama vs yaşamadım ben çok şükür ama karnımın altında taş var sanki
Yooo, söylemiştim geçmiş sayfalarda. Dün kayısılı bir şey aldım deyip meraktan öldürmüştü beni. Meğer bakım kremi almış avondan. Kargo da şimdi geldi canım.
Buca'da kadın doktor meselesini seninle mi konuşmuştuk? Hafızam gerilemiş. Kiminle ne konuştuğumu unutuyorum artık. Bana Buca'da cevat bey söyledi bebek ters diye. O yüzden erkek doktor tavsiye ediyorum hastanede konuştuklarıma. İşlerini çok severek yapıyorlar. Kadınların tam tersi nedense??
bucada anomali usg çekildi orda da mı görmediler anlamadım. son zamanmı indi aşağı?
bu dediğin dr.odasındamı var ultrason.genelde devletlerde ultrason için ayrı odaya gidiliyor ya.
sen bucadamı doğuracaksın karar verdinmi?
Evet bucada doğuracağım. 3 önemli nedeni var: Birincisi, doktorları çok iyi, cerrahları da süper, akrabamızın gelini sezaryenle doğurdu cevat beymiş doktoru. Çok memnundu. İkincisi, ebeleri çok sabırlı ve yumuşak başlı. Öyle azarlayan insanlardan değillermiş, buna da şahit kadın. Üçüncü nedense, evimize yürüme mesafesiyle 15dk uzaklıkta. Uzaklığı aslında hiç önemli değil, çünkü altta arabamız var. Acil bir durumda kendimizi rahatça atıyoruz hastaneye. Uzak da olsaydı sırf doktorları için yine Buca'ya giderdim.
allah allah yaa bi bana düşmüyo böyle anlayışlı bilgili dr.ince eleyip sık dokuyan biride değilimdir aslında ama şansım yok bu konuda.sen cevat beye gidiyosun öylemi?
acil bişi olunca sıra almadan bakmıyolardır herhalde.yada acile gidiyosun dr.unmu geliyor
bide cevat beye mi gitsem acaba?bende orada düşünüyorum doğumu çünkü.
birde doğumda rastgele kim girerse değilmi devlette. seçme hakkımız yok doğum sırasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?