bana şükriye hanım dediler kadın benimle dalga geçti dosyamı uzattım ne bu beni sınava mı tabi tutacaksın dedi. delirdim delirdim.
ben muayeneye gittiğimde dr ultrasona baksın istiyorum ultrason odasına göndermesin kendisi baksın istiyorum.bide ultrasonda sıra bekliyosun çünkü
Ne ne ne ne?? Dalga mı geçti? Yuh, şikayet etseydin ya. Sana kim şükriye hanım dedi bilmiyorum ama ben burada ya sana ya da başka birine, kadın doktorlardan biri çok cadıymış, hangisi bilemiyorum, erkeğe gidin diye tavsiyede bulunmuştum, demek şükriye hanımmış. Ultrason odası denilen yer, ayrıntılı usg odası benim bildiğim. Pol. deki doktor yönlendiriyor acayip bir şey olursa. Ben ne zaman gittiysem muayeneye, ultrasona girdim yani. Hem de kendi odalarında vardı ultrason. Gitme bir daha bayan doktora. Erkek olan birşey görmüyor zaten göbek haricinde. Bak cevat bey'e git, nasıl memnun kalacaksın?? Senin kontrolün var mı bu ay. Vereyim sana istediğin doktorun pol. gününü...
pazartesi gittim bu ayki kontrolüme.haftaya gideyim cevat beye bende.bakalım o neler diyecek
ben geldım...............
herkeze merhaba bız geldık:)
nası bulantım var anlatamam.yediğim yemeği midemde zor tutuyorum.yeni kan ilacımın etkisi sanırım.daha içilecek 2 tane kasiyum tableti var ıyyyyy
kurs varmış hastanede okudunmu sitesinde
Hastanemizde gebelere haftada 1 saat Çarşamba günleri ve toplam 8 hafta olmak üzere ücretsiz gebelik, doğum süreci, doğum sürecinde solunum egzersizleri ve doğum sonrası dönemde emzirme ve bebek bakımı ile ilgili eğitim vermek üzere gebe sınıfı açılacaktır.
Başvurmak isteyenler zemin kat Kalite Odasında Eğitim Hemşiresi Bihter Akın’a adres ve telefonla kayıt yaptırabilirler. Eğitim saatleri ve günleri daha sonra telefonla bildirilecektir.
Buca Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi Eğitim Hemşireliği Birimi
Biliyorum şekerim.. Kocam sırf o kursa göndermemek için yoga cd'si aldı bana. "Evde yoga yap, daha iyi olur" dedi. Adam sokağa çıkmayayım diye para saçıyor oraya buraya. Bir şey soracağım, bu şükriye hanım(!!)'ın boyu kısa mı?? Kendi şansını kendin yaratacaksın bazen. Ben cevat bey hakkında ne kötü bir şey duydum, ne başkasına ters birşey söylediğine şahit oldum ne de benim muayenemde bana ters bir şey söyledi. Çok kibar, çok efendi biridir.
canım yoga cd'n neslihan iskit'in mi? bende düşünüyorum ama karar veremedim
Ta kendisi. Bugün kargo ile geldi. Biraz baktım içine. Pek zorlayacak hareket yok. Nefes egzersizi var, sonuçta hamile yogası. Yarın başlayacağım. Ben de dvd almadım zaten. Doğuma kalmış 2 ay. 4liraya vcd aldım. Doğumdan sonra da anne-bebek yogası alacağım. 40'ım çıktıktan sonra başlayabilirmişim.
Ben kullanmıyorum canım sık sık duş alıyorum zaten bide günde 2-3kez çamaşırı değiştiriyorum dikkat ediyorum temizliğime çok şükür şimdiye kadar bi sorun çıkmadı.Neden sordun ki problem mi var
seymacım nasılsın öncekı kadar sık gıremıyorsun sanırım...
orada doktora gıttınmı ne dediii arada bı gır nasıl olduğunu yaz sekerim
ben kullanıyorum canım yaklaşık 3 senedir numis med ıntıım kullanıyorum canım çokk memnunum
Hoşgeldinizzzz...
ayy nefes egzersizleri cok önemli bende astım var oturdugum yerde bazen tıkanıyorum değilki geceleri artık öksüre öksüre nefessiz uyanıyorumbide doğumda napıcam... bende alayım bare sağol cnm
hosbulduk canım... nasılsın... naptın evı yerlestırdınız mı bayadır gorusemedık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?