2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana şükriye hanım dediler kadın benimle dalga geçti dosyamı uzattım ne bu beni sınava mı tabi tutacaksın dedi. delirdim delirdim.

ben muayeneye gittiğimde dr ultrasona baksın istiyorum ultrason odasına göndermesin kendisi baksın istiyorum.bide ultrasonda sıra bekliyosun çünkü

Ne ne ne ne?? Dalga mı geçti? Yuh, şikayet etseydin ya. Sana kim şükriye hanım dedi bilmiyorum ama ben burada ya sana ya da başka birine, kadın doktorlardan biri çok cadıymış, hangisi bilemiyorum, erkeğe gidin diye tavsiyede bulunmuştum, demek şükriye hanımmış. Ultrason odası denilen yer, ayrıntılı usg odası benim bildiğim. Pol. deki doktor yönlendiriyor acayip bir şey olursa. Ben ne zaman gittiysem muayeneye, ultrasona girdim yani. Hem de kendi odalarında vardı ultrason. Gitme bir daha bayan doktora. Erkek olan birşey görmüyor zaten göbek haricinde. Bak cevat bey'e git, nasıl memnun kalacaksın?? Senin kontrolün var mı bu ay. Vereyim sana istediğin doktorun pol. gününü...

pazartesi gittim bu ayki kontrolüme.haftaya gideyim cevat beye bende.bakalım o neler diyecek

pazartesi gittim bu ayki kontrolüme.haftaya gideyim cevat beye bende.bakalım o neler diyecek

Bu ayın 25'i 26'sı, 28'i ve 31'inde cevat beyin polikliniği var.
24 ve 27'sinde ise ahmet oğuz bey var.
Eyvahlar olsun, şükriye hanımın önümüzdeki haftasının tamamı ameliyat dolu.

dediğim gibi ben şanssızımdır hep doktor konusunda.nedendir bilmem.başkasına sorsan süper der belki şükriye için.

nası bulantım var anlatamam.yediğim yemeği midemde zor tutuyorum.yeni kan ilacımın etkisi sanırım.daha içilecek 2 tane kasiyum tableti var ıyyyyy

kurs varmış hastanede okudunmu sitesinde

Hastanemizde gebelere haftada 1 saat Çarşamba günleri ve toplam 8 hafta olmak üzere ücretsiz gebelik, doğum süreci, doğum sürecinde solunum egzersizleri ve doğum sonrası dönemde emzirme ve bebek bakımı ile ilgili eğitim vermek üzere gebe sınıfı açılacaktır.
Başvurmak isteyenler zemin kat Kalite Odasında Eğitim Hemşiresi Bihter Akın’a adres ve telefonla kayıt yaptırabilirler. Eğitim saatleri ve günleri daha sonra telefonla bildirilecektir.

Buca Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi Eğitim Hemşireliği Birimi

nası bulantım var anlatamam.yediğim yemeği midemde zor tutuyorum.yeni kan ilacımın etkisi sanırım.daha içilecek 2 tane kasiyum tableti var ıyyyyy

benımde hala bulanıyo mıdem malesef... dogum yapana kadar kusucam galıba... ıdrra tahlılı yaptırdım gecen hafta doktor sen hala kusuyomusun dedı sonuca bakıp.. evet dedım... sımdıye kadar kalmaması lazım kusmaman lazımm nıyekı dedı:):) bılmıyom dedım

Biliyorum şekerim.. Kocam sırf o kursa göndermemek için yoga cd'si aldı bana. "Evde yoga yap, daha iyi olur" dedi. Adam sokağa çıkmayayım diye para saçıyor oraya buraya. Bir şey soracağım, bu şükriye hanım(!!)'ın boyu kısa mı?? Kendi şansını kendin yaratacaksın bazen. Ben cevat bey hakkında ne kötü bir şey duydum, ne başkasına ters birşey söylediğine şahit oldum ne de benim muayenemde bana ters bir şey söyledi. Çok kibar, çok efendi biridir.

canım yoga cd'n neslihan iskit'in mi? bende düşünüyorum ama karar veremedim

canım yoga cd'n neslihan iskit'in mi? bende düşünüyorum ama karar veremedim

Ta kendisi. Bugün kargo ile geldi. Biraz baktım içine. Pek zorlayacak hareket yok. Nefes egzersizi var, sonuçta hamile yogası. Yarın başlayacağım. Ben de dvd almadım zaten. Doğuma kalmış 2 ay. 4liraya vcd aldım. Doğumdan sonra da anne-bebek yogası alacağım. 40'ım çıktıktan sonra başlayabilirmişim.

ayy nefes egzersizleri cok önemli bende astım var oturdugum yerde bazen tıkanıyorum değilki geceleri artık öksüre öksüre nefessiz uyanıyorumbide doğumda napıcam... bende alayım bare sağol cnm

yok canım bı problem yokta... hanı cok dıkkatr etmek gerekıyo ya ıyıce hassaslastı sonucta genıtal bolgeler.. en ufak seyde mıkrop kapcak gıbı gelıyo ondan sonrdum... ıyıce dıkkat edeyım dıye:)

seymacım nasılsın öncekı kadar sık gıremıyorsun sanırım...
orada doktora gıttınmı ne dediii arada bı gır nasıl olduğunu yaz sekerim

canım cok sukur sımdılık bı problem yok... antalyaya geldık doktordan randevu almaya calıstık ama cokdoluymus hazıranın 1ınden once veremıyolarmıs.. bızde araya tanıdık soktuk en gec cuma doktora gıdıcez... sonucu yazarım ıns

ben kullanıyorum canım yaklaşık 3 senedir numis med ıntıım kullanıyorum canım çokk memnunum

tesekkurler canım eczanedemı satılıyo yoksa kozmetık dukkanlarında da satılıyomu...

Hoşgeldinizzzz...

hosbulduk canım... nasılsın... naptın evı yerlestırdınız mı bayadır gorusemedık

ayy nefes egzersizleri cok önemli bende astım var oturdugum yerde bazen tıkanıyorum değilki geceleri artık öksüre öksüre nefessiz uyanıyorumbide doğumda napıcam... bende alayım bare sağol cnm

Ben de normal doğumdan korkuyorum, o yüzden istedim. Hepsiburadadan aldı kocam cdyi.

hosbulduk canım... nasılsın... naptın evı yerlestırdınız mı bayadır gorusemedık

İyi olmana sevindim... Nasıl olayım, uğraşıyoruz işte. Ev işi daha da korkunç oldu. Bugün k.validemle k.pederim, banyodaki duşakabini değiştirmek için organize olmuşlar, duşakabinciye gitmişler, ölçü aldırmışlar, fiyatta da anlaşmışlar. Eve çıkacağımız tarih değişmedi ama ikinci kez banyo kırılıp dökülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…