Ya sormayın arkadaşlar ya. Bir insan hamile geline kurabiye yap geitr müsafir gelcek dermi ya eli ayağı tutmuyor sanki.Bana gelip bir işin ucundan tutmaz terbiyesiz kadın.birde ümreye gidip gelmiş hasbam yaa...klava:
canım belki senin kurabiyeni çokkkk beğeniyordur o yüzden senden istemiştir.işte ayaktasın sıkıntılarını hissettirmiyorsun ya o yüzden yapar getirir ne olcak diye düşünüyorlardır
ey derdim senden büyük rabbim var diyerek sabrediyorum zaten. ama an geliyor öyle bir ah ediyorum ki bebeğimi bu kadar üzenlere. mübarek cuma saati bişiy diycem tutacak diye susuyorum. allah a havale ettim ben hepsini.
ayy çok yoruldum yaa valla hiç bitmio bu evin işi....cuma cuma süpürge de açıcaktım ama biraz daha vakit geçsin diyorum...
ey derdim senden büyük rabbim var diyerek sabrediyorum zaten. ama an geliyor öyle bir ah ediyorum ki bebeğimi bu kadar üzenlere. mübarek cuma saati bişiy diycem tutacak diye susuyorum. allah a havale ettim ben hepsini.
Bİ KAYNANA GELİNİNE HİÇ BİR ZAMAN ACIMAZ kızlar bunu bilin...yeri gelince de kızım benim o derler ama kızı olsa öyle mi yaparlar????YALAANNNN kızı falan değiliz onların ne yaptırırsam kardır diye düşünüyorlar hiç acımıyorlar bu koca bi gerçek ne yazık kiii...
bi kaynana gelinine hiç bir zaman acımaz kızlar bunu bilin...yeri gelince de kızım benim o derler ama kızı olsa öyle mi yaparlar????yalaannnn kızı falan değiliz onların ne yaptırırsam kardır diye düşünüyorlar hiç acımıyorlar bu koca bi gerçek ne yazık kiii...
Canım benim dün bende çok sıkıntılı saatler geçirdim işyerinde , akşam eve gittim ağlaya ağlaya bir hal oldum , çalışmka loay sanar herkes ama değil , kim ben rahatım derse bile değildir. çok şükürki 2 ay sonra izne ayrılacağım , burdan 4 ay uzaklaşmak bana çok iyi gelecek sanırım . bebeğimi ve iznimi düşünerek katlanıyorum burdaki bazı salakalra.
bize müsade kızlar.. biraz dinlenelim.. bugün laptop yok masaüstü karşısında yoruldum.belim ağrıdı sandalye tepesinde.
hepinizi ve tatlı bebişlerinizi kocaman öpüyorum..
morali bozuk olanlara takmayın diyorum neler gelip geçiyor. bana bakın derdinizi küçümseyin :) sizi çok seviyoruz
offff kızlar bi arkadaşımla konuştum şimdi facebook tan o da ağustosta doğum yapacaktı çok kötü şeyler olmuş yaaa ama anlatmakta istemiyorum burada ağlıycam neredeyse çok üzüldüm yaaa offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?