sana da hayırlı cumalar...hepınıze hayırlı cumalar kızlar
selam hanımlar nasılsınız?
kızım ve ben den kucak dolusu sevgiler herkese..opuyorumnanaktan
uzun bi ayrılıktan sonra tekrar sizlerleyim inş. eski hesabıma kavuştum adım epic ama hesap özelliklerim eski hesabımdan. artık özelden msj atabilir bilgi güncellemesi yapabilirm yani.
sana da hayırlı cumalar...
hoşgeldin cnm nasılsın?
hoşgeldın canım
Kızlar,herkese hayırlı cumalar nasılsınız?
Ben üşütmüşümbiraz daha yenikalktım. Eşimle de atıştım. Moralim çok bozuk of...
Sizlerde ne var ne yok?
hayırlı cumalar tatlım
geçmiş olsun aman dikkat et bu havalar tam şifa kapma havası
moralini bozmaya değmez canım geçer elbet sen bebeğini üzdüğünle kalırsın. takma kafana akşam eşin gönlünü alır.
hoşbuldukk kızlar daha iyiceyim çok şükür. hiç yoktan polyannacılık oynuyorum kızım mutlu olsun diye. şarkılar söyleyip moral depoluyoruz beraber.
sizler nasılsınız?
Saol şeymacım ya. Valla inşallah alır. Almazsa çok kötü olacak çünkü. Hep anası yüzünden bıktım valla kaynanadan ya off...Hayatımızın dibine kadar girmese böyle olmaz da neyse. 3 Gündür evede bakamıyorum aldı başınıgidiyor. Cuma saati geçsin debbiraz etrafı toparlayayım.
Saol şeymacım ya. Valla inşallah alır. Almazsa çok kötü olacak çünkü. Hep anası yüzünden bıktım valla kaynanadan ya off...Hayatımızın dibine kadar girmese böyle olmaz da neyse. 3 Gündür evede bakamıyorum aldı başınıgidiyor. Cuma saati geçsin debbiraz etrafı toparlayayım.
canım hiççç üzülme allahım sana öyle bir mutluluk veriyorki dünyaya geldiği zaman gözün ondan başkasını görmeyecek bütün dünyan o olacak canım o yüzden şu anda çektiğin sıkıntılara değecek bir varlığı içinde taşıyorsun allahım hep yardımcın olsun canım
hepimiz mi aynı dertten muzdaribiz anlamadım ki. bizim en çok anlayışa ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde neden daha hödük oluyo bu erkekler anlamam? ufacık bişiye üzüldüğümüzde hormonlar demeyi biliyolar madem biliyosun niye kırıyosun. hele şu 3. şahısların müdahalesi yok mu klava:
sendemi kaynana mağdurusun sabahtan beridir arkadaşların hepsi aynı sorundan muzdarip sizin kaynanaları kaynar kazanlara atmalı valla
sendemi kaynana mağdurusun sabahtan beridir arkadaşların hepsi aynı sorundan muzdarip sizin kaynanaları kaynar kazanlara atmalı valla
saol tatlım. aminn diyorum güzel temennilerine. herşey bizim için kısmet diyorum artık..takmıyorum. hani bi ara için çok yanar sonra soğuyunca içinde bişiy kaskatı kalır ya,yüreğim nasırlaştı sanırım. ben değer verdiğim insanların yaptığı yanlışalar çok üzülür kırılırdım şimdi o insanı özel yerden herhangi bi insan yerine koydum üzülmüyorum.
bebeğim ve ben mutlu olucaz inş.
saol tatlım. aminn diyorum güzel temennilerine. herşey bizim için kısmet diyorum artık..takmıyorum. hani bi ara için çok yanar sonra soğuyunca içinde bişiy kaskatı kalır ya,yüreğim nasırlaştı sanırım. ben değer verdiğim insanların yaptığı yanlışalar çok üzülür kırılırdım şimdi o insanı özel yerden herhangi bi insan yerine koydum üzülmüyorum.
bebeğim ve ben mutlu olucaz inş.
Canım hiçüzülme,inan insanların değerini yaptığı davranışlardan çok net anlıyorsun. Seni o kadariyi anlıyorum ki. Allahım sabır versin.Dara düşünce ona sığın inan en büyük destekçimiznden başka gerçek yar'ımız yok bu dünyada şükürler olsun.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?