2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen makina muhendisi misin ben de makina tasarımcısıyım ama çalışmıyorum dün de dediğim gibi şu an...

evet canım makina mühendisiyim , 7 yıldır çalışıyorum , allahım sağlık verirsede gidebilşeceğim yere kadar gideceğim inşllh

hoşgeldin cnm nasıllsın?girmiorsun bu aralar..

iyiyim çiğdemcim ya evde yoktum daha yeni geldim gelir gelmezde nete girdim valla bende merak ediyorum sizleri ne yaptınız ne yapmadınız bu arada maşallah doruk bebeğe gördüm faceden yer onu teyzesiii:ecrin_bebek:cokacimcoook

evet canım doğru söylüyorsun , bide kız çocuğusun ustalara göre başlarına möühendis olarak gelmişsiin.
bide kadın erkek eşitliğiderler nerde...

aynı olayın benzerini bende yaşadım tek fark benim bebeğim sağlıklıydı erkenden doğum başladı ama allahım insana öyle bir sabır veriyorki isyan etmeden allahıma sığınıyorsun ondan yardım istiyorsun ve atlatmaya çalışıyorsun şimdi yeni gelen bebeğimle onun acısı bir nebzede olsa dindi bizde gömdük arada mezarına gidiyoruz eşimle beraber

evet canım doğru söylüyorsun , bide kız çocuğusun ustalara göre başlarına möühendis olarak gelmişsiin.
bide kadın erkek eşitliğiderler nerde...

yok canım ben kadın erkek eşitliğine inanmıyorum bireysel oluyor bence o eşitlik kabul edene eşit etmeyene eşit değil allahtan benim patronlarım hep benden yana oluyorlardı da dize geliyorlardı

<bu kociş beni öldürecek şimdi de yazlık lalaım diyor sanki evimiz var da yazlık kusur kaldı nasıl ödiycez doğum üzeri adamın umrunda değil

<bu kociş beni öldürecek şimdi de yazlık lalaım diyor sanki evimiz var da yazlık kusur kaldı nasıl ödiycez doğum üzeri adamın umrunda değil

bencede önce istanbuldan bir ev alın sonra yazlık alın onun şimdi kanına giren birileri olmuştur cazip fırsatlar sunmuşlardır oda heveslenmiştir erkekler malesef kadınlar kadar hesap kitap yapmazlar canım

Sorma canancım sorma ben hep diyordum yazlık olsa çocuk için iyi olr filan diye ben de isterim ama şimdi zamanı değil ki en azından 6ay filan beklesin

NE GÜZEL İŞTE ADAM YATIRIM YAPMAK İSTİYO, BAŞKASI İSTER KOCASI ALMAZ, SENİN Kİ KENDİLİĞİNDEN ALALIM DİYO NE İSTİYOSUN DAHA, HEM BEBEK OLUNCA ÖLE OTELLERDE OLMAZ TATİL, Bİ YAZLIK LAZIM :)))) yerimseniben

Benim hediyem geld,. Çok teşekkür ederiz. ama arkadaşımız nickini yazmamış şimdi kim olduğunu bilmiyorum ben.

Serpilcim ayranı yok içmeye tövbe tövbe yoksa ben de istemez miyim?Arabayı satalım diyorum olmaz sana lazım oluyor diyo altınları satalım diyorum olmaz o bebeğin şeyleri sattırmam diyor eeee 60.000tl istiyorlar yazlığa bu para da gökten düşmez ki. Kredi çeksek 4ay çalışmıycam maaş olmıycak benim eee kardeşi evlenecek valla bilmiyorum bu adam deli sana alıcam daha ne itiyorsun diyo sanki manavdan elma alıyor

Sorma canancım sorma ben hep diyordum yazlık olsa çocuk için iyi olr filan diye ben de isterim ama şimdi zamanı değil ki en azından 6ay filan beklesin

kız senin kociş beğenmiştir aklına yatmıştır bi yazlıkta ondan diodur kesin tekirdağdan biyerden dirkaydirigubbakcemile3

yemeyin benim oğluşumuuuu ama çok tatlı dimi burnunu gördün mü tostoparlak aynı benhihoyyyt

Bizim eve 25dk da yazlık selimpaşada aslında çok da iyi olur arabayı satsak ne güzel olur ama yok olmaz diyo

Bizim eve 25dk da yazlık selimpaşada aslında çok da iyi olur arabayı satsak ne güzel olur ama yok olmaz diyo

canım senin eşinin işinden dolayı bi arabası var zaten e kendinizinkini satarsanız alabilirsiniz heralde mantıklı aslında ama kira vermesem ev alsak diyorsan tabiki ev almak daha mantıklı bence benim fikrim.sonuçta kirada boşa gidiyor...

Anladım tabiki sizin aile içi bütçe olaylarınız tabi ama güzel olurdu dimi, istanbulada yakın gelirdik yazın, bizim yazlık uzak çeşmede, sana gelirdik ama kızımlan

selimpaşa çokk güzel 60 binde iyi bence hayırlısı olsun didemcim bebeğinin bak rıskı ne kadar açıkk herşeyleri bol bol oldu şimdi birde bıcırığın rahat tatil yapması için yazlığı olacak 4 ay çalışmıcaksın ama para alacaksın ccanım toplu olarak

serpil nbr tatlım.
dideeem biz geliriz kız biz t.dağ a giderken yol üstü değil mi(bi de istanbulu bilsem) kaydirigubbakcemile3

didoba canım sana sevilsul arkadaşımız gönderdi:)
resimleri ve göndrim bilgisi bana gelmedi.. resimleri çekmeyi unutma olurmu ve hediyeleşme topiğine eklemeyi...

Anladım tabiki sizin aile içi bütçe olaylarınız tabi ama güzel olurdu dimi, istanbulada yakın gelirdik yazın, bizim yazlık uzak çeşmede, sana gelirdik ama kızımlan

ooo çeşme harika ama istanbula çok uzak kalıyor benim ailem manisada onlara yakın çok giderler oraya ama yazlık eski foçada orayada gidiyorlar bize her yer uzak ama biz eşimle yazlık istiyoruz ayvalık tarafı olsun diyoruz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…