canım sen makina muhendisi misin ben de makina tasarımcısıyım ama çalışmıyorum dün de dediğim gibi şu an...
hoşgeldin cnm nasıllsın?girmiorsun bu aralar..
canım seni çok iyi anlıyorum bende gıda mühendisliği mezunuyum bende mesleğimi yaparken aşcı başılar usta başılarla aram hep açılırdı gençsin ya seni tecrübesiz görüyorlar onlar yıllarca bu işleri kafalarına göre yapmışlar sen biraz kural göstermeye kalk hemen seslerini çıkartıyorlardı
ayyy anlatmasam daha iyi kızıyorlar sonra ama uyarı yapıym bari.
ÇOK ETKİLENENLER OKUMASIN ARKADAŞLAR
şimdi bi arkadaşım hamileydi benim ağustosta doğum yapıcaktı erkekmiş bebeğide
Bebeğinde bazı anormallikler görülmüş 5 aylıkken falan kalbi falan midesi olması gereken yerde değilmiş.ama çok hareketli imiş.amniosentez istenmiş istanbula gelip yaptırmışlar kromozom anomalisi görülmüş.karar verin demişler doktorlar bebeğini düşürtmeye karar vermiş ilaçlar vermişler ayyy nasıl kötü oldum dio ki ilaçları attım(heralde aşaıdan atıordu) sonra kasığıma bir toplandı tekme tarken taş kesildi dio dayanamadım vallahi heralde o da yazarken ağlıordu sonra düşmüş işte normal doğum gibi bişey olmuş.bebeğini gömmüşler çok üzüldüm yaaaa...mafoldumbenmafoldumben
evet canım doğru söylüyorsun , bide kız çocuğusun ustalara göre başlarına möühendis olarak gelmişsiin.
bide kadın erkek eşitliğiderler nerde...
<bu kociş beni öldürecek şimdi de yazlık lalaım diyor sanki evimiz var da yazlık kusur kaldı nasıl ödiycez doğum üzeri adamın umrunda değil
<bu kociş beni öldürecek şimdi de yazlık lalaım diyor sanki evimiz var da yazlık kusur kaldı nasıl ödiycez doğum üzeri adamın umrunda değil
Sorma canancım sorma ben hep diyordum yazlık olsa çocuk için iyi olr filan diye ben de isterim ama şimdi zamanı değil ki en azından 6ay filan beklesin
iyiyim çiğdemcim ya evde yoktum daha yeni geldim gelir gelmezde nete girdim valla bende merak ediyorum sizleri ne yaptınız ne yapmadınız bu arada maşallah doruk bebeğe gördüm faceden yer onu teyzesiii:ecrin_bebek:cokacimcoook
Bizim eve 25dk da yazlık selimpaşada aslında çok da iyi olur arabayı satsak ne güzel olur ama yok olmaz diyo
Serpilcim ayranı yok içmeye tövbe tövbe yoksa ben de istemez miyim?Arabayı satalım diyorum olmaz sana lazım oluyor diyo altınları satalım diyorum olmaz o bebeğin şeyleri sattırmam diyor eeee 60.000tl istiyorlar yazlığa bu para da gökten düşmez ki. Kredi çeksek 4ay çalışmıycam maaş olmıycak benim eee kardeşi evlenecek valla bilmiyorum bu adam deli sana alıcam daha ne itiyorsun diyo sanki manavdan elma alıyor
Bizim eve 25dk da yazlık selimpaşada aslında çok da iyi olur arabayı satsak ne güzel olur ama yok olmaz diyo
Anladım tabiki sizin aile içi bütçe olaylarınız tabi ama güzel olurdu dimi, istanbulada yakın gelirdik yazın, bizim yazlık uzak çeşmede, sana gelirdik ama kızımlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?