2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bugün bebeğim için mevlütte dağıtılcak hatıralarını yapmaya başlıycam bakalım kendım yapıcam....nasıl olcak

hADİ BİR GELİN DE DÖVÜN bir de bayan ya hiç anlamıyor

canım işte en gıcığıda o valla bayan bayanın halinden daha iyi anlaması lazım kendisi hamile olmamışmı ne demek olduğunu bilmiyormu yada oda hamileyken onada acımadıysalar o yüzden yapıyor olabilir canım

mrb kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bugün bebeğim için mevlütte dağıtılcak hatıralarını yapmaya başlıycam bakalım kendım yapıcam....nasıl olcak

hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar hadi bakalım kolay gelsin bende kendim yapardım ama malzemeleri almaya gidemiyeceğim o yüzden hazır alıcam artık

iki oda oluyor canım birinde hasta yatıyor diğerinde misafirleri filkan duruyor içiçe odalar. benim de suit olacak:))

Bu arada ben yemek yiyip geliyim ancak i,nerim önce wc sonra aşağı in yemekhaneye filan kızım çok acıktı teyzeleri. Hadi öptüm

selam,
biraz geçmişi okudum da, bugün kayınvalide-kayınpeder çekiştirme günü galiba:)
ben yaşça da biraz büyüklerinizden olarak biraz ablalık yapayım...
şimdiden bunları düşünüp kendinizi sinir etmeyin derim. lohusalık zamanı zordur gerçekten. hele de anlayşsız aileler varsa... ben de baya bir zaman annem ve kayınvalidem arasında kalmıştım. arada da gariban sesini çıkartamayan bir kocam. anne ayri birşeyler der, kayınvalide ayrı...
ama hepsi bir zaman sonra geçiyor. size tavsiyem hiç bir şeye takılmamaya çalışın. bebişinizin keyfini çıkarmaya çalışın. unutmayın, siz ne kadar sakin olursanız bebişiniz de o kadar sakin oluyor. siz gerildikçe onun da gerginliğini mutlaka hissediyorsunuz...
şu anınızı da sterssiz geçirmeniz önemli bence. yine kendi tecrübelerimle sabit; ilk hamileliğimde y.lisansımı tamamlamaya çalışıyordum. 8. aya kadar koşturdum durdum. benim oğlum kadar hareketli bir çocuk daha varmıydı bilmiyorum. ben aşırı hareketini hep hamilelik dönemimdeki streslere bağladım. onun için şimdi hiç bir şeye takmamaya çalışıyorum...
hep birden yazayım deyince uzun oldu biraz kusura bakmayın. selam ve sevgilerimle...

ben kayınvalıdemle görüşmedığım için rahat olucam sanırım...tabıkı bebği gormeye gelırse bılemem naparım yolarım herhalde...

sağolun kızlar anladım bizim hastanede de vardır heralde bu odalardan?baya iyi bir hastane çünkü olmazsa ben de öyle istiycem gerçi neymiş o k.peder falan yaa hastaneye gelirler mi gelseler bile içiçede olsa odalarda olmamalılar yani zaten biz de gelmezlermiş hastaneye erkekler k.validem öyle demişti.eşim gelicek tabiii yanımda da o kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…