bu ilk uyarı..
arkadaşlar msj edıtlemek ceza alma sebebidir..
epic görünmesini istemediğin sohbetleri lütfen özelden yapar mısın..
offff kızlar bi arkadaşımla konuştum şimdi facebook tan o da ağustosta doğum yapacaktı çok kötü şeyler olmuş yaaa ama anlatmakta istemiyorum burada ağlıycam neredeyse çok üzüldüm yaaa offff...
ayyyh herkesss kaynanallardan derttlıı nedır bunlardan cektıgımız anacımmDD bılmıyomkkıı walla en ıyısı umursamıycaksınnn uzak olsunn her yonde..kendılerı oyle ıstıyor zatenn.fazla yuz goz olmaya gerek yok luzumsuzz..
Defne ne olmuş kıs anlat hadi çatlarım valla...
çalışmak kolay olurmu canım her işin zorluğu var malesef kıymet bilen insanlara çattırsın allahım evet 4 ay en azından stresten uzak bebişinle mutlu huzurlu olursun canım
Allahım sabır versin defnecim arkadaşına. Çok kötü birşey. Allahım meleklerimizi korusun. İçimizi ferah tutalım herşey allahtan. Mevlam neylerse güzel eyler demişler. Şükürler olsun kimeleklerimiz iyi. İnşallah sağlıkla dünyaya gelecekler allahın izni ile.
hADİ BİR GELİN DE DÖVÜN bir de bayan ya hiç anlamıyor
canım işte en gıcığıda o valla bayan bayanın halinden daha iyi anlaması lazım kendisi hamile olmamışmı ne demek olduğunu bilmiyormu yada oda hamileyken onada acımadıysalar o yüzden yapıyor olabilir canım
en güzelini yapmışsın ne olursa olsun hiççççç kimseye hakettiğinden fazla değer vermiceksin özverili olmucaksın insanlar özel olduklarıını hissettikçe şımarırlar ve hep fazlasını isterler en ufacık birşeyde de senden suçlusu yoktur artık kendimizi ve evladımızı özel yapma zamanı
Canım benim dün bende çok sıkıntılı saatler geçirdim işyerinde , akşam eve gittim ağlaya ağlaya bir hal oldum , çalışmka loay sanar herkes ama değil , kim ben rahatım derse bile değildir. çok şükürki 2 ay sonra izne ayrılacağım , burdan 4 ay uzaklaşmak bana çok iyi gelecek sanırım . bebeğimi ve iznimi düşünerek katlanıyorum burdaki bazı salakalra.
ayyy anlatmasam daha iyi kızıyorlar sonra ama uyarı yapıym bari.
ÇOK ETKİLENENLER OKUMASIN ARKADAŞLAR
şimdi bi arkadaşım hamileydi benim ağustosta doğum yapıcaktı erkekmiş bebeğide
Bebeğinde bazı anormallikler görülmüş 5 aylıkken falan kalbi falan midesi olması gereken yerde değilmiş.ama çok hareketli imiş.amniosentez istenmiş istanbula gelip yaptırmışlar kromozom anomalisi görülmüş.karar verin demişler doktorlar bebeğini düşürtmeye karar vermiş ilaçlar vermişler ayyy nasıl kötü oldum dio ki ilaçları attım(heralde aşaıdan atıordu) sonra kasığıma bir toplandı tekme tarken taş kesildi dio dayanamadım vallahi heralde o da yazarken ağlıordu sonra düşmüş işte normal doğum gibi bişey olmuş.bebeğini gömmüşler çok üzüldüm yaaaa...mafoldumbenmafoldumben
evet canım tuttum tuttum kendimi ama dün atık tutamadım , sürekli susan ben dün konuştum , sustukça tepene çıkıyo adamlar , nedense burada makina teknikeri bir şef var , mühendis olarak beni sindiremiyor , 2 yılıdr burdayım sürekli laf laf laf , hep sustum yeni evlendim düğün borcum falan var diye ama artık dün dayanamadım , patladım normalde benki kimseye laf söyletmeyen ben , sineye çektim , halada çekiyorum önce oğlum sonra eşim için.
bı anne için cok zordur emınım allah sabırlar versın.ama dunyaya gelse ne bılıyım amelıyatla falan duzelmezmıymıskı ...
ne yapımyaaa kıyamadım:gitme:
Kızlar,herkese hayırlı cumalar nasılsınız?
Ben üşütmüşümbiraz daha yenikalktım. Eşimle de atıştım. Moralim çok bozuk of...
Sizlerde ne var ne yok?
merhaba güzel anneler iki gündür yoktum oğlumla gezmelere gittik geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
ayyy anlatmasam daha iyi kızıyorlar sonra ama uyarı yapıym bari.
çok etkilenenler okumasın arkadaşlar
şimdi bi arkadaşım hamileydi benim ağustosta doğum yapıcaktı erkekmiş bebeğide
bebeğinde bazı anormallikler görülmüş 5 aylıkken falan kalbi falan midesi olması gereken yerde değilmiş.ama çok hareketli imiş.amniosentez istenmiş istanbula gelip yaptırmışlar kromozom anomalisi görülmüş.karar verin demişler doktorlar bebeğini düşürtmeye karar vermiş ilaçlar vermişler ayyy nasıl kötü oldum dio ki ilaçları attım(heralde aşaıdan atıordu) sonra kasığıma bir toplandı tekme tarken taş kesildi dio dayanamadım vallahi heralde o da yazarken ağlıordu sonra düşmüş işte normal doğum gibi bişey olmuş.bebeğini gömmüşler çok üzüldüm yaaaa...mafoldumbenmafoldumben
evet canım tuttum tuttum kendimi ama dün atık tutamadım , sürekli susan ben dün konuştum , sustukça tepene çıkıyo adamlar , nedense burada makina teknikeri bir şef var , mühendis olarak beni sindiremiyor , 2 yılıdr burdayım sürekli laf laf laf , hep sustum yeni evlendim düğün borcum falan var diye ama artık dün dayanamadım , patladım normalde benki kimseye laf söyletmeyen ben , sineye çektim , halada çekiyorum önce oğlum sonra eşim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?