2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelin canım hepiniz gelin yeterki biz alalım da siz gelin.Canancım benim toplu paramın yeri hazır malum görümcem evleniyor yatak odası alınacak(töbe ytöbe)

bende aslında yakınlarda istiyorum şöyle ağva tarafı falan, çeşmeye her dakka atladığın gibi gidilmiyo, gidip uzun süre kalmak lazım, bende şöle yakında olsa hafta sonlarıda kaçsak falan istiyorum ama zor şimdilik

Canzicim ailen manisa merkezde mi?biz 9 sene yaşadık manisada

Amin canancım son yük olsun işallahhhhhhhhhhhh.
Serpilcim sen bebişin eşyalarını ne yaptın aldın mı kuzuya bir şeyler

merhaba güzel anneler biz geldik bi bakalım dedik 5 dakika.Biz Allah a şükür çok iyiyiz sizler nasılsınız.
19 mayısta çoştu burası ismail yk gelmiş off erken yatiim demiştim hiiç uyuyamadım dünde ruh gibin gezdim.ama bugün çok iyiyiz.Bu sabah kalktıımda karnım resmen kareydi oğlum bi güzel sağ tarafıma oturmuş ninni söledim konuştum sevdikçe sağ tarafımı bi yanaşıyor oraya,annecik sevdikçe bi kıpırdıyo bi görseniz :))

Amin canancım son yük olsun işallahhhhhhhhhhhh.
Serpilcim sen bebişin eşyalarını ne yaptın aldın mı kuzuya bir şeyler

CNM BENİM, haklısın yazmamam konusunda, tmm daha çok yazıcam artık
bebiş eşyalarına gelincede, daha bişey almadım ama sizin aldıklarınızı kendime not ettim, tamamen vakitsizlikten , kardeşim evleniyo ya 30 mayısta onun işlerine koşturuyoruz bizde, 1 haziran itibari ile inşallah başlıycam bende almaya, hevesim çok ama yapacak bişey yok, kafamı toplamam lazım iki işi birarada idare edemiyorum napiym, zaten kardeşimin hazırlıklarıyla çok yorulduk, onuda araya karıştırmıyim dedim, bitse şu işler bebişe yoğunlaşıcam inşallah :1hug:

Kızlar bi bakiim dedim temmuz topiine biri daha doum yapmış 19. unda ikiz bebeişler erken gelmiş ayy iyice heyecan bastı beni :)

merhaba annişler ve masum bebişler:)
Bir bakalım dedik nasılsınız?
Şeker yükleme sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı. Kontrol için idrar tahlilide istemişti dr. O da temiz ama az içiomuşum su
Oğlumun oda tk geldi:) sildim şimdi ve yerleştrcem kıyafetlerini de zaten yıkayp ütülemiştim. Yatağını uyku setinide açtım yerleştirdim hazır görmek istedim:) eşim kızıcak ama Zaten yıkamadan görüntü amaçlı düzenledim:)
ıçim çok garip oldu...
Allah ım hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin...

Canım öncelikle kendini çok yorma haziran başı başlarsın parayı cebine koydun mu 2 günde biter alışveriş listeyi de alırsın yanına. Bakma ben çok evhamlı olduğum için bu kdar aceleciyim

Kızlar bi bakiim dedim temmuz topiine biri daha doum yapmış 19. unda ikiz bebeişler erken gelmiş ayy iyice heyecan bastı beni :)

Ay deme valla sıra bize geldi sayılır ben korkuyorum bayılırsam da ayılamazsam diye üffff

Güle güle kullansın bebişin odasını huzurla büyüsün işallah içinde canım. Ben de ilk başta sermiştim sonra topladım perdesini bile kirlenmesin diye. Temmuzun 10unda herşeyini sermeyi düşünüyroum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…