serpil nbr tatlım.
dideeem biz geliriz kız biz t.dağ a giderken yol üstü değil mi(bi de istanbulu bilsem) kaydirigubbakcemile3
ooo çeşme harika ama istanbula çok uzak kalıyor benim ailem manisada onlara yakın çok giderler oraya ama yazlık eski foçada orayada gidiyorlar bize her yer uzak ama biz eşimle yazlık istiyoruz ayvalık tarafı olsun diyoruz bakalım hayırlısı
didoba canım sana sevilsul arkadaşımız gönderdi:)
resimleri ve göndrim bilgisi bana gelmedi.. resimleri çekmeyi unutma olurmu ve hediyeleşme topiğine eklemeyi...
Gelin canım hepiniz gelin yeterki biz alalım da siz gelin.Canancım benim toplu paramın yeri hazır malum görümcem evleniyor yatak odası alınacak(töbe ytöbe)
Gelin canım hepiniz gelin yeterki biz alalım da siz gelin.Canancım benim toplu paramın yeri hazır malum görümcem evleniyor yatak odası alınacak(töbe ytöbe)
ooo çeşme harika ama istanbula çok uzak kalıyor benim ailem manisada onlara yakın çok giderler oraya ama yazlık eski foçada orayada gidiyorlar bize her yer uzak ama biz eşimle yazlık istiyoruz ayvalık tarafı olsun diyoruz bakalım hayırlısı
yemeyin benim oğluşumuuuu ama çok tatlı dimi burnunu gördün mü tostoparlak aynı benhihoyyyt
Canzicim ailen manisa merkezde mi?biz 9 sene yaşadık manisada
evet canım merkezde oturyorlar herkes orda babamda esnaf çoğu insan tanır görev icabımı orda bulundunuz
Amin canancım son yük olsun işallahhhhhhhhhhhh.
Serpilcim sen bebişin eşyalarını ne yaptın aldın mı kuzuya bir şeyler
CNM BENİM, haklısın yazmamam konusunda, tmm daha çok yazıcam artık
bebiş eşyalarına gelincede, daha bişey almadım ama sizin aldıklarınızı kendime not ettim, tamamen vakitsizlikten , kardeşim evleniyo ya 30 mayısta onun işlerine koşturuyoruz bizde, 1 haziran itibari ile inşallah başlıycam bende almaya, hevesim çok ama yapacak bişey yok, kafamı toplamam lazım iki işi birarada idare edemiyorum napiym, zaten kardeşimin hazırlıklarıyla çok yorulduk, onuda araya karıştırmıyim dedim, bitse şu işler bebişe yoğunlaşıcam inşallah :1hug:
Kızlar bi bakiim dedim temmuz topiine biri daha doum yapmış 19. unda ikiz bebeişler erken gelmiş ayy iyice heyecan bastı beni :)
merhaba annişler ve masum bebişler:)
Bir bakalım dedik nasılsınız?
Şeker yükleme sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı. Kontrol için idrar tahlilide istemişti dr. O da temiz ama az içiomuşum su
Oğlumun oda tk geldi:) sildim şimdi ve yerleştrcem kıyafetlerini de zaten yıkayp ütülemiştim. Yatağını uyku setinide açtım yerleştirdim hazır görmek istedim:) eşim kızıcak ama Zaten yıkamadan görüntü amaçlı düzenledim:)
İçim çok garip oldu...
Allah ım hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?