Canım öncelikle kendini çok yorma haziran başı başlarsın parayı cebine koydun mu 2 günde biter alışveriş listeyi de alırsın yanına. Bakma ben çok evhamlı olduğum için bu kdar aceleciyim
yok be cnm evhamlıda değilsin aslında iyi yaptın ağırlaşmadan iyce hallettin işlerini, benimde bu işler olmasaydı yapardım şimdi, benimki gecikti aslında, iyi yaptınız valla
Selamlar herkese nasılsınız
Ben bugün pek iyi değilim çok afedersiniz bağırsaklarım bozulmuş salgın varmış galiba bu aralar sabahtan beri mahvoldum doktorumu aradım pirinç lapası haşlanmış patates ve bol sıvı tüket dedi geçmezse gel tedavi edelim dedi beklemedeyim şu anda halsizlikde var offf. sizlerde dikkat edin kızlar oğluşum nasıl bilmiyorum içerdemirmirmirmir
Güle güle kullansın bebişin odasını huzurla büyüsün işallah içinde canım. Ben de ilk başta sermiştim sonra topladım perdesini bile kirlenmesin diye. Temmuzun 10unda herşeyini sermeyi düşünüyroum:))
evet canım. baban esnafsa babamı kesin tanır. Vergi denetmeniydi babam. 1988-1996 sonuna kadar kaldık manisada.
çok geçmiş olsun, geçen gece bende çok kötü oldum, sancı falanda yaptı, geçti gibi şimdi,
evet canım. baban esnafsa babamı kesin tanır. Vergi denetmeniydi babam. 1988-1996 sonuna kadar kaldık manisada.
Canım öncelikle kendini çok yorma haziran başı başlarsın parayı cebine koydun mu 2 günde biter alışveriş listeyi de alırsın yanına. Bakma ben çok evhamlı olduğum için bu kdar aceleciyim
Ay deme valla sıra bize geldi sayılır ben korkuyorum bayılırsam da ayılamazsam diye üffff
Bu arada serpil sen işe gidiyormusun yoksa çıktın mı?Bu ay sonunda mı çıkacaktın?Ben mi yanlış anladım yoksa
benim alışveriş hevesim yine kaldı güya önümüzdeki hafta gidip her şeyini alcaktım oğluşumun öbür haftaya attı kaynanam ve kız kardeşinin işi varmış of ya ben kesin doğururum ondan sonra alınır oğluşuma üst baş
Şişt daha var doğuma nurcan deme öyle.
Bence de serpilcim temmuz başı en mantıklısı ben de o zaman çıkıcam 36. haftamda işallah:))Ama benim hiç azalmadı aksine daha çok iş yüklüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?