2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese nasılsınız
Ben bugün pek iyi değilim çok afedersiniz bağırsaklarım bozulmuş salgın varmış galiba bu aralar sabahtan beri mahvoldum doktorumu aradım pirinç lapası haşlanmış patates ve bol sıvı tüket dedi geçmezse gel tedavi edelim dedi beklemedeyim şu anda halsizlikde var offf. sizlerde dikkat edin kızlar oğluşum nasıl bilmiyorum içerdemirmirmirmir

çok geçmiş olsun, geçen gece bende çok kötü oldum, sancı falanda yaptı, geçti gibi şimdi,

Kızlar alışverişlerinizi bence .çok sıcaklara bırakmayın malum hamilelik ve sıcak eh birazda hantallaşıcaz tabi zor olabilir ben şimdiden başladım acil ihtiyaçlarını almaya oğlumun

Sağol canımmm
Dayanamadm bende napim:) zaten yıkancak uyku seti şimdilik dursun:)
Perdesi felan hazır değil daha onları ne zamana yaparm bilmiorm..

Bu arada serpil sen işe gidiyormusun yoksa çıktın mı?Bu ay sonunda mı çıkacaktın?Ben mi yanlış anladım yoksa

çok geçmiş olsun, geçen gece bende çok kötü oldum, sancı falanda yaptı, geçti gibi şimdi,

Çok teşekkür ederim canım şu hamilelik dönemini özlellikle sağlıklı geçirsek başka bişey istemiyorum neyse buna şükür diyelim Allahtan bebeğe bi zararı yokmuş ama hiç sesi çıkmıyo kuzumun

evet canım. baban esnafsa babamı kesin tanır. Vergi denetmeniydi babam. 1988-1996 sonuna kadar kaldık manisada.

canım senin yaşadıklarını anlıyorum bir buçuk yıl kayınvalide kayınpeder aynı evde vallahi boşanma sebebi bir akşam yemeye gelseler bile bir sürü problem oluyor laf sokmalar falankızkardeşimiz doğumundada süit odadakalıyordu kayın pederi 60.da yok daha emzirirken oda odada duruyordu ne terbiyesiz seviyesiz insanlar ya

Sezeryan olursa en büyük korkum benimde aynı kaydirigubbakcemile3.Ama daha görülmemiştir heralde böle bişi. :)

Bu arada yakın ark. kuzeni doğum yaptı 3. ye 3. de epidural normal ve çok çok tavsiye ediyor çok rahattı ve sanki hiç doğum yapmamış gibiyim felan diomuş.Ama tabi burda önemli olan anestezist doktoru ( ve burdan medikalparkta yaptı doumunu özel dr getirterek (dr u da Sare Davutoğluymuş sanırım) 10 milyarla çıkmışlardır heralde.Eee bende de o kadar para olsa bende hiç anlamam heralde kaydirigubbakcemile3

kızkardeşimin bebeğini hastanede getirdiler odaya altı değişecek üstüne kusmuş sinsi sinsi bakıyolar görümcesiyle kaynanası kalkında yapın madem onlar yapmayınca ben yapıyordum birde bebeğe dokunuyorum diye kıskanıyolardı bir daha bebeği olursa kızkardeşimin gitmiycem onlar yüzünden doğumda

Bu arada serpil sen işe gidiyormusun yoksa çıktın mı?Bu ay sonunda mı çıkacaktın?Ben mi yanlış anladım yoksa

gidiyorum cnm, ama daha serbestim artık, çok takmıyorum, bu ay sonu erken olur gibi geliyo,sıkılırım ben evde şimdi, biraz daha duriym diyorum bakalım hairan sonuda olabilir

Çokmu konuşuyorum bilmiyorum ama napim söylemeden geçemiyorum işte hepimizin iyiliği için sonuçda.yürüyüş yapıyormusunuz bol bol yürümemiz gerekiyormuş en azından akşamları 1 saat birde denizde yüzmek,havuzu kesinlikle tavsiye etmiyor doktorlar ben kızımdada bol yürüyüş yapmıştım çok faydasını gördüm kızlar 5 saatde doğurmuştum yavrumu doktor b,ile şaşırmıştı ayyy içim bi tuhaf oldu şaka maka fazla bişey kalmadı anneeeeyvahedigeldismile

Biz geldikkk...

küveti ve iki banyoyu temizledim allahım belim kopacak sanki. vallaçamaşır suyu ve marc ile temizledim. kötü kokuyor ama ne yapayımne zamandır temizlmemiştim.

benim alışveriş hevesim yine kaldı güya önümüzdeki hafta gidip her şeyini alcaktım oğluşumun öbür haftaya attı kaynanam ve kız kardeşinin işi varmış of ya ben kesin doğururum ondan sonra alınır oğluşuma üst baş

Şişt daha var doğuma nurcan deme öyle.

Bence de serpilcim temmuz başı en mantıklısı ben de o zaman çıkıcam 36. haftamda işallah:))Ama benim hiç azalmadı aksine daha çok iş yüklüyorlar

kendin gidip eşinle alsana canım kaynana her ....karışır sinir olursun birde

Şişt daha var doğuma nurcan deme öyle.

Bence de serpilcim temmuz başı en mantıklısı ben de o zaman çıkıcam 36. haftamda işallah:))Ama benim hiç azalmadı aksine daha çok iş yüklüyorlar

ah be cnm isyan et biraz, kafamçokkarıştı valla onlara aslında rapor alıp evde oturucan, hakettikleri o ama senin sorumluluk duygun tavan yapmış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…