kendin gidip eşinle alsana canım kaynana her ....karışır sinir olursun birde
Çokmu konuşuyorum bilmiyorum ama napim söylemeden geçemiyorum işte hepimizin iyiliği için sonuçda.yürüyüş yapıyormusunuz bol bol yürümemiz gerekiyormuş en azından akşamları 1 saat birde denizde yüzmek,havuzu kesinlikle tavsiye etmiyor doktorlar ben kızımdada bol yürüyüş yapmıştım çok faydasını gördüm kızlar 5 saatde doğurmuştum yavrumu doktor b,ile şaşırmıştı ayyy içim bi tuhaf oldu şaka maka fazla bişey kalmadı anneeeeyvahedigeldismile
kendin gidip eşinle alsana canım kaynana her ....karışır sinir olursun birde
insanın sinirleri bozuluyor o kadar hevesliyimki hevesimi kursağımda bıraktılar şimdi dinlemesem kendi annemle yada arkadaşlarımla gitsem benden kötüsü olmaz
Sezeryan olursa en büyük korkum benimde aynı kaydirigubbakcemile3.Ama daha görülmemiştir heralde böle bişi. :)
Bu arada yakın ark. kuzeni doğum yaptı 3. ye 3. de epidural normal ve çok çok tavsiye ediyor çok rahattı ve sanki hiç doğum yapmamış gibiyim felan diomuş.Ama tabi burda önemli olan anestezist doktoru( ve burdan medikalparkta yaptı doumunu özel dr getirterek (dr u da Sare Davutoğluymuş sanırım) 10 milyarla çıkmışlardır heralde.Eee bende de o kadar para olsa bende hiç anlamam heralde kaydirigubbakcemile3
Çokmu konuşuyorum bilmiyorum ama napim söylemeden geçemiyorum işte hepimizin iyiliği için sonuçda.yürüyüş yapıyormusunuz bol bol yürümemiz gerekiyormuş en azından akşamları 1 saat birde denizde yüzmek,havuzu kesinlikle tavsiye etmiyor doktorlar ben kızımdada bol yürüyüş yapmıştım çok faydasını gördüm kızlar 5 saatde doğurmuştum yavrumu doktor b,ile şaşırmıştı ayyy içim bi tuhaf oldu şaka maka fazla bişey kalmadı anneeeeyvahedigeldismile
Biz geldikkk...
küveti ve iki banyoyu temizledim allahım belim kopacak sanki. vallaçamaşır suyu ve marc ile temizledim. kötü kokuyor ama ne yapayımne zamandır temizlmemiştim.
insanın sinirleri bozuluyor o kadar hevesliyimki hevesimi kursağımda bıraktılar şimdi dinlemesem kendi annemle yada arkadaşlarımla gitsem benden kötüsü olmaz
işin garibi ne biliyormusun canım bundan önce kaynanam hiç birşeyime karışmadı hep kendi alemimdeyim tek istediği beraber alışveriş yapmamız bunuda kursağında bırakmayayım kadın benden birşey istedi diye sesimi çıkartmıyorum işte
Canım tam oalrak bilmiyorum salladım 5-6 diye duymuştum ist. özel hast. burdanda konuşuolardı 5-6 gibi dedim bide drunu getirmiş sözde.Herşeyide ektra özeldir yani kadın ve eşide eczacı.bende kabataslak dedim 10 milyarla çıkmışlardır die ark. konuşurken oda dedi vardı yani die.10 milyarmıııııııııı..ne kadar pahalıymış..gerçi benimde bi arkadaşım var ist.da oturan bana fiyatları söyledi dudağım uçuklucaktı..orda çok pahalı olduğunu söylemişti..bende burda başkent üniv.hastanesine prof.dr a gidiyorum.özel yani.doğumumda burda olcak ama fiyatlar gayet makul o zaman bizim..vayyy bee..
oy oy kesin tanır canım vergi denetmenleri uğrarlardı bizim yanımıza baya yıl olmuş manisayı çokk seviyorum güzel bir yer valla
ah be cnm isyan et biraz, kafamçokkarıştı valla onlara aslında rapor alıp evde oturucan, hakettikleri o ama senin sorumluluk duygun tavan yapmış bence
yok canım masraflar bana ait tamamen
Canım öncelikle kendini çok yorma haziran başı başlarsın parayı cebine koydun mu 2 günde biter alışveriş listeyi de alırsın yanına. Bakma ben çok evhamlı olduğum için bu kdar aceleciyim
Ay deme valla sıra bize geldi sayılır ben korkuyorum bayılırsam da ayılamazsam diye üffff
10 milyarmıııııııııı..ne kadar pahalıymış..gerçi benimde bi arkadaşım var ist.da oturan bana fiyatları söyledi dudağım uçuklucaktı..orda çok pahalı olduğunu söylemişti..bende burda başkent üniv.hastanesine prof.dr a gidiyorum.özel yani.doğumumda burda olcak ama fiyatlar gayet makul o zaman bizim..vayyy bee..
Cnm ben dediğin gibi akşamları işten eve gelince 1 saat yürüyorum tempolu..herkes çok faydasını özellikle doğum için çok faydalı olduğunu söylüyor.ayrıca kilo almamak adınada iyi olur..ne güzel ilk doğumun öyle kolay ve çabuk olduysa ikincisinde daha rahat olur..genelde ikinciler daha çabuk ve daha rahat olurmuş..
Hoşgeldinn cnm ama ben netten okumuştum öle koku veren temizlik maddelerini hamilelerin kullanmasının sakıncalı olduğu yazıyordu.bende küveti ve tuvaleti eşime fırçalatıyorum.hem daha güçlü yaptığı için daha güzel oluyo hemde belim ağrıdığı için öle çok güç harcanan işleri yapamıyom zaten..bi de koku olunca iyi değil zaten..
Çiğdem kaçma bir yere artık sinir geldi yoksun kaç gündür
Ya raporu alsam sonra bebişimle zaman geçiremiycem eşim de 32de çık diyor 2 hafta sonra doğumdan sonra 2-3ay ücretsiz kullanırsın diyo bilmiyorum ya kafam karıştı
Nurcan bişr de kaynanam iyi diyordun ben dedim "en iyisi olsa ne olur kaynana kaynanadır" en kısa zamanda uzaklaşmak lazım yoksa sinir yaparlar bünyede
Ooo masraflarda senden se o zaman ne yap çık dışarı bi ara çok önemli olanları bikaçını al görüncede de gördüm napiim çok beendim biranda aldım,geriye kalanları da beraber alırsınız aklinialirimsmileyavaştan 1-2 gün dışarı çıktıkça :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?