2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

insanın sinirleri bozuluyor o kadar hevesliyimki hevesimi kursağımda bıraktılar şimdi dinlemesem kendi annemle yada arkadaşlarımla gitsem benden kötüsü olmaz

ben hiç yürüyüş yapmıyorum, ama yapmam gerektiğini biliyorum, eşimde çok kızıyo ama işten eve gidince acayip bi tembellik basıyo bana, deniz mevsimi gelmedi daha ama giderim heralde,

kendin gidip eşinle alsana canım kaynana her ....karışır sinir olursun birde

işin garibi ne biliyormusun canım bundan önce kaynanam hiç birşeyime karışmadı hep kendi alemimdeyim tek istediği beraber alışveriş yapmamız bunuda kursağında bırakmayayım kadın benden birşey istedi diye sesimi çıkartmıyorum işte

insanın sinirleri bozuluyor o kadar hevesliyimki hevesimi kursağımda bıraktılar şimdi dinlemesem kendi annemle yada arkadaşlarımla gitsem benden kötüsü olmaz

ya insanın en yakını eşi o bile alışveriş yaparken kıyafet çok alma giyemez hepsini bilmem ne dedimki eşime kıyafet yetmezse sana yıkatıcam sezeryanlı halimle birde onları yıkayama en iyisi tek gideceksin aslında yada eşinle

10 milyarmıııııııııı..ne kadar pahalıymış..gerçi benimde bi arkadaşım var ist.da oturan bana fiyatları söyledi dudağım uçuklucaktı..orda çok pahalı olduğunu söylemişti..bende burda başkent üniv.hastanesine prof.dr a gidiyorum.özel yani.doğumumda burda olcak ama fiyatlar gayet makul o zaman bizim..vayyy bee..

Cnm ben dediğin gibi akşamları işten eve gelince 1 saat yürüyorum tempolu..herkes çok faydasını özellikle doğum için çok faydalı olduğunu söylüyor.ayrıca kilo almamak adınada iyi olur..ne güzel ilk doğumun öyle kolay ve çabuk olduysa ikincisinde daha rahat olur..genelde ikinciler daha çabuk ve daha rahat olurmuş..

Biz geldikkk...

küveti ve iki banyoyu temizledim allahım belim kopacak sanki. vallaçamaşır suyu ve marc ile temizledim. kötü kokuyor ama ne yapayımne zamandır temizlmemiştim.

Hoşgeldinn cnm ama ben netten okumuştum öle koku veren temizlik maddelerini hamilelerin kullanmasının sakıncalı olduğu yazıyordu.bende küveti ve tuvaleti eşime fırçalatıyorum.hem daha güçlü yaptığı için daha güzel oluyo hemde belim ağrıdığı için öle çok güç harcanan işleri yapamıyom zaten..bi de koku olunca iyi değil zaten..

Canım Allah kolaylık versin sana benim mülayim pek öle insana karışmayan sessiz kayınvalidem bile karışıyorsa artık kanser olursun alışverişte.En önemlisi bişeyde kararsız kalırsan sakın belli etme o zaman bilmiosun die daha çok üstüne gidiolar..

ozaman başka canım sen daha iyisini bilirsin

Canım tam oalrak bilmiyorum salladım 5-6 diye duymuştum ist. özel hast. burdanda konuşuolardı 5-6 gibi dedim bide drunu getirmiş sözde.Herşeyide ektra özeldir yani kadın ve eşide eczacı.bende kabataslak dedim 10 milyarla çıkmışlardır die ark. konuşurken oda dedi vardı yani die.

oy oy kesin tanır canım vergi denetmenleri uğrarlardı bizim yanımıza baya yıl olmuş manisayı çokk seviyorum güzel bir yer valla

Ben de çok seviyorum manisayı ama çok kalabalıklaşmış artık. en çok akşam dışarı çıkıp roma dondurmacaısna gitmeyi özledim. yazın çok sıcak olunca tüm çarşı işimi akşama kalırdı. çok keyifliydi.

pelincim nbr cnm
eczaneye gitmedim ben ama o şeyi öğrendim şekerim
bu burun aspiratörünü kullanmadan önce mutlaka deniz suyu sıkmamız gerekiormuş.
benimkinin kağıdında öyle yazıor bebekler için olanını eczaneden alıp temin etmeliyiz yani
anlayacağın şekerim markası otribebenin ki olursa iyi olur tabii

ah be cnm isyan et biraz, kafamçokkarıştı valla onlara aslında rapor alıp evde oturucan, hakettikleri o ama senin sorumluluk duygun tavan yapmış bence

Ya raporu alsam sonra bebişimle zaman geçiremiycem eşim de 32de çık diyor 2 hafta sonra doğumdan sonra 2-3ay ücretsiz kullanırsın diyo bilmiyorum ya kafam karıştı

Nurcan bişr de kaynanam iyi diyordun ben dedim "en iyisi olsa ne olur kaynana kaynanadır" en kısa zamanda uzaklaşmak lazım yoksa sinir yaparlar bünyede

yok canım masraflar bana ait tamamen

Ooo masraflarda senden se o zaman ne yap çık dışarı bi ara çok önemli olanları bikaçını al görüncede de gördüm napiim çok beendim biranda aldım,geriye kalanları da beraber alırsınız aklinialirimsmileyavaştan 1-2 gün dışarı çıktıkça :)

hiiii saçmalama didem yaaaaklava:allah korusunnn

Canım senin ne kadara malolacak doğum?

Çiğdem kaçma bir yere artık sinir geldi yoksun kaç gündür

haklısın canım yaaa ama okadar çok işim var ki anlatamam.
babannem ben de ya .yaşlı o da ne yapsın çok fazla öyle külfet olmuyor bana
ama gene yap hazırla koy kaldır 2-3 gündür çamaşır işi kışlıklar falan bebişin
eşyaları yıka-ütüle bu akşam da kızkardeşim geliyor yarın da eşi.kızkardeşim değil de eşinden çekiniyorum valla evi toparladım bi süpürüp silinicek ama elim değmedi
daha. sayfa açık burada geliorum gidiyorum arada işte babannemde napıorsun orda diyip duruyor fazla oturamıyorum pc başında.neyse kocişi bekliom valla yoruldum bi süpürge açar bi de viledayla silerim yoksa elle silmeye sağı solu mecalim yok...

Arkadaşlar bizide alın aranıza kızımla, herkes iyidir umarım bebişleriyle az kaldı doğuma. Hazırlıklar tam gaz sürüyor bizde eşimle park yatak aldık ama bebek odası da alıcaz bu gidişle eşim beğenmiyor park yatağı büyüyebilen karyolayla, dolabını da alıcaz, ikisi 1500 TL iyi mi fiyatı kızlar ama çok çok güzel, dolap amlı ve pembe perdeli tamamen mdf kaplama sağlam gözüküyor..

kaynana kaynanadır doğru am ne bileyim ben fazla iyi niyetliyim herhalde :))

ya eminönüye gideceğiz havuzlu hana herşey varmış orada yoksa evin yakınından alacak olsam çoktan alırdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…