2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayneen canım benimki de iyi iyi ama en iyisi böyleyse gerisini bilmiorum artık....

valla korkuyorum kız kocişle de atıştım şimdi hem araba kullanma diyor hem bana ben senin şöförün müyüm dedi ben de binmiycem arabasına servisle gidicem oradan da babamı çağrıcam.
Ben de ona ben senin sekreterinmiyim dedim önce ama haketti bana bağırdı tel. nosunu yanlış verdim diye. Sonra da ben senin sekreterin miyim diyince ben senin şöförün müyüm yazmış çok kırıldım çok

Çok saol tatlım ark. geldi banada eczanede çalışıo demiştim ya hep otribebe nazal aspiratör alıyor herkes dedi ama monodoz dediin şeyi alan denk gelmedi dedi.İlla o mu alınması lazım yoksa başka deniz syuu felan olurmu öğrencek sipariş verdim ona aspiratör,lansinoh göğüs kremi,evicap burgaza gidince alıcam.O deniz suyu mu monodoz mu onu da sonra alırım gerçi alsamda açmayınca bozulmazmış.Kalkan konusundada kararsızım.Pompayı da almıcam görümcem mesela hiiç kullanmadı eğer lazım olursa eczanelerde var sölerim ark. getirir.
Komşumunda hastanede süt sıtması gibi bişi olmuş hastabede varmış kullanmış hemen soraada lazım olmamış.
Gerçi bi abla var bebei 6 aylık oda aldı medela elektrikli.Sütü kesildi 2 aylıkken eşinin tarafı yüzünden ama sağdıı halde gelmedi makina tertemiz duruyor yanımda bile denedi ama süt hiç gelmediAcil olursa ondan satın alırım die düşünüyorum elinde kaldıı için uyguna alacak birini arıyor
Off ammada yazdım bea :)

hahaha:roflol:ay alemsiniz siz:roflol:
nolcek kız ben kocamın sekreteri olurum o da benim şoförüm ne olcak ki:roflol:

Bu arada dediim ark. elektrikli dah iyi ayarlanıyor çekimi diyor (gerçi hiç süt sağamadı sütü kesildikten sonra hiç gelmedi ama) manuel zor olur diyor.
Kuzenimde çalışıyor malum sürekli sağıyordu elektrikli mahvetti beni manuel daha iyi acıyınca kendine göre sağabiliyorsun demişti kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

valla hiçç alınmasın, kullanmanı istemiyosa şöförlüğünü yapacak, benimkide bıdırdanmaya başladı, dedim bende ya şöför tut yada şöförlüğümü yap , ben 7 bitene kadar sağlığım el verirse tabi kullanıcam mecburen, nasıl giderim ki oraya buraya, eşimde pek meraklı değil beni oraya buraya bırakmaya yani,

anladım şekerim bence illak
monodoz mudur nedir ondan olması şart değil çünkü yumuşaması için sıkıcaz onu bebekler için olan deniz suyundan olabilir ben eczaneye sorup alıcam.
kalkana gelince ben alıcam her halukarda çünkü sürtünme olmadığı için yara da olmaz gibime geliyor gerçi çokta pahalı beyaaaaa 29.90 tl....

kaynana kaynanadır doğru am ne bileyim ben fazla iyi niyetliyim herhalde :))

ya eminönüye gideceğiz havuzlu hana herşey varmış orada yoksa evin yakınından alacak olsam çoktan alırdım zaten

hepsi o gün alınacaksa ikiniz zor taşırsınız eşinide götür istersen birde hepsi bayağı çok tutar senin kaynanan laf edermi bilmiyorum bizim rahmetli olsa ederdi ozaman toxinin dediği gibi yatak yorgan battaniye vs.. kendin alabilirsin ayrı bir günde kayınvalidenle giysileri alırsın

onları benim annem halledecek canım ya kadın koşturuyor beşiğiydi yorganıydı diye ama kaynanada tık yok bende anlamadım :)

Cnm ben dediğin gibi akşamları işten eve gelince 1 saat yürüyorum tempolu..herkes çok faydasını özellikle doğum için çok faydalı olduğunu söylüyor.ayrıca kilo almamak adınada iyi olur..ne güzel ilk doğumun öyle kolay ve çabuk olduysa ikincisinde daha rahat olur..genelde ikinciler daha çabuk ve daha rahat olurmuş..

Ay inşallah siercim kolayca doğururuz inşallah şöyle çatırrrr ohhhh.aklinialirimsmile emzirmekde çok güzel kilo verdiriyormuş:CüvCüv:

Ayy evet bide ondan yani.bide kullanmazsam (görümcem felan kesin der ben kullanmadım ne gerek var pelin ya felan die)eşim bıdır bıdır sölenir.Off bilemedim.kremide alıcam ama şuan hiiç çatlak yok sürekli yağlıyorum ben hergün ama olsun acımasın çok ama sürüncede silinmesin die de takmak lazım heralde kafamçokkarıştı
Bu arada gögüs ucumu ne silikon olanlarda yara olunca felan kullanılıyormuş sorun yoksa kullanmıyın diolar silikon olanları geçen gece temmuz topiinde konuşmuştuk.

Ahım tuttu kredi için sormuş bankaya buna kredi vermiyorlarmış eskiden bankalarla sorunu vardı o yüzden:)))))))

onları benim annem halledecek canım ya kadın koşturuyor beşiğiydi yorganıydı diye ama kaynanada tık yok bende anlamadım :)

hepsi ayrı cins bunların kimisi amamn herşeyi kız tarafı halletsin bize masraf çıkmasın der kimisi kıskanıp kıyasıya rekabet ederolan gelinlere oluyor diyorlar ya ana gibi yar olmaz diye çok doğru canım aslında kayınvalidelere pek yüz vermemek lazım

Ayy evet bende gördüm o terlikleri palyaço gibi ksr bakmayın ama eğer çok ağrı felan yoksa bence gerek yok dıaşrdada kullanılmas ki herkes bak güler gibime geliyor kaydirigubbakcemile3

toxicim ne yaparsan yap bir kere yara olucak göğüs kalkanı diyolar ya ondan al bir tane

Ahım tuttu kredi için sormuş bankaya buna kredi vermiyorlarmış eskiden bankalarla sorunu vardı o yüzden:)))))))

kocana kızma canım hepimizinki öyle fazla naz yapmayalım diye yüz vermeyim diyolar akıllarınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…