Ya raporu alsam sonra bebişimle zaman geçiremiycem eşim de 32de çık diyor 2 hafta sonra doğumdan sonra 2-3ay ücretsiz kullanırsın diyo bilmiyorum ya kafam karıştı
Nurcan bişr de kaynanam iyi diyordun ben dedim "en iyisi olsa ne olur kaynana kaynanadır" en kısa zamanda uzaklaşmak lazım yoksa sinir yaparlar bünyede
Çok saol tatlım ark. geldi banada eczanede çalışıo demiştim ya hep otribebe nazal aspiratör alıyor herkes dedi ama monodoz dediin şeyi alan denk gelmedi dedi.İlla o mu alınması lazım yoksa başka deniz syuu felan olurmu öğrencek sipariş verdim ona aspiratör,lansinoh göğüs kremi,evicap burgaza gidince alıcam.O deniz suyu mu monodoz mu onu da sonra alırım gerçi alsamda açmayınca bozulmazmış.Kalkan konusundada kararsızım.Pompayı da almıcam görümcem mesela hiiç kullanmadı eğer lazım olursa eczanelerde var sölerim ark. getirir.pelincim nbr cnm
eczaneye gitmedim ben ama o şeyi öğrendim şekerim
bu burun aspiratörünü kullanmadan önce mutlaka deniz suyu sıkmamız gerekiormuş.
benimkinin kağıdında öyle yazıor bebekler için olanını eczaneden alıp temin etmeliyiz yani
anlayacağın şekerim markası otribebenin ki olursa iyi olur tabii
valla korkuyorum kız kocişle de atıştım şimdi hem araba kullanma diyor hem bana ben senin şöförün müyüm dedi ben de binmiycem arabasına servisle gidicem oradan da babamı çağrıcam.
Ben de ona ben senin sekreterinmiyim dedim önce ama haketti bana bağırdı tel. nosunu yanlış verdim diye. Sonra da ben senin sekreterin miyim diyince ben senin şöförün müyüm yazmış çok kırıldım çok
kaynana kaynanadır doğru am ne bileyim ben fazla iyi niyetliyim herhalde :))
ya eminönüye gideceğiz havuzlu hana herşey varmış orada yoksa evin yakınından alacak olsam çoktan alırdım zaten[/QUnurcancım nevresim yorgan vs aldınmı hepsi ogünmü alınacak
valla korkuyorum kız kocişle de atıştım şimdi hem araba kullanma diyor hem bana ben senin şöförün müyüm dedi ben de binmiycem arabasına servisle gidicem oradan da babamı çağrıcam.
Ben de ona ben senin sekreterinmiyim dedim önce ama haketti bana bağırdı tel. nosunu yanlış verdim diye. Sonra da ben senin sekreterin miyim diyince ben senin şöförün müyüm yazmış çok kırıldım çok
Çok saol tatlım ark. geldi banada eczanede çalışıo demiştim ya hep otribebe nazal aspiratör alıyor herkes dedi ama monodoz dediin şeyi alan denk gelmedi dedi.İlla o mu alınması lazım yoksa başka deniz syuu felan olurmu öğrencek sipariş verdim ona aspiratör,lansinoh göğüs kremi,evicap burgaza gidince alıcam.O deniz suyu mu monodoz mu onu da sonra alırım gerçi alsamda açmayınca bozulmazmış.Kalkan konusundada kararsızım.Pompayı da almıcam görümcem mesela hiiç kullanmadı eğer lazım olursa eczanelerde var sölerim ark. getirir.
Komşumunda hastanede süt sıtması gibi bişi olmuş hastabede varmış kullanmış hemen soraada lazım olmamış.
Gerçi bi abla var bebei 6 aylık oda aldı medela elektrikli.Sütü kesildi 2 aylıkken eşinin tarafı yüzünden ama sağdıı halde gelmedi makina tertemiz duruyor yanımda bile denedi ama süt hiç gelmediAcil olursa ondan satın alırım die düşünüyorum elinde kaldıı için uyguna alacak birini arıyor
Off ammada yazdım bea :)
kaynana kaynanadır doğru am ne bileyim ben fazla iyi niyetliyim herhalde :))
ya eminönüye gideceğiz havuzlu hana herşey varmış orada yoksa evin yakınından alacak olsam çoktan alırdım zaten
bu terlik hakkında bilgisi olan var mi acaba :)
http://www.hamileterligi.com/
komik gorunuyor ama ise yariyor mu acaba?
Ayy evet bide ondan yani.bide kullanmazsam (görümcem felan kesin der ben kullanmadım ne gerek var pelin ya felan die)eşim bıdır bıdır sölenir.Off bilemedim.kremide alıcam ama şuan hiiç çatlak yok sürekli yağlıyorum ben hergün ama olsun acımasın çok ama sürüncede silinmesin die de takmak lazım heralde kafamçokkarıştıanladım şekerim bence illak
monodoz mudur nedir ondan olması şart değil çünkü yumuşaması için sıkıcaz onu bebekler için olan deniz suyundan olabilir ben eczaneye sorup alıcam.
kalkana gelince ben alıcam her halukarda çünkü sürtünme olmadığı için yara da olmaz gibime geliyor gerçi çokta pahalı beyaaaaa 29.90 tl....
canım işe yarıyordur ama çok çirkin gözüküyor ya:) Ortapedik bir telik alsana onlarda çok rahat ben aldım polarisin...
onları benim annem halledecek canım ya kadın koşturuyor beşiğiydi yorganıydı diye ama kaynanada tık yok bende anlamadım :)
Ayy evet bide ondan yani.bide kullanmazsam (görümcem felan kesin der ben kullanmadım ne gerek var pelin ya felan die)eşim bıdır bıdır sölenir.Off bilemedim.kremide alıcam ama şuan hiiç çatlak yok sürekli yağlıyorum ben hergün ama olsun acımasın çok ama sürüncede silinmesin die de takmak lazım heralde kafamçokkarıştı
Bu arada gögüs ucumu ne silikon olanlarda yara olunca felan kullanılıyormuş sorun yoksa kullanmıyın diolar silikon olanları geçen gece temmuz topiinde konuşmuştuk.
Ahım tuttu kredi için sormuş bankaya buna kredi vermiyorlarmış eskiden bankalarla sorunu vardı o yüzden:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?