hepsi ayrı cins bunların kimisi amamn herşeyi kız tarafı halletsin bize masraf çıkmasın der kimisi kıskanıp kıyasıya rekabet ederolan gelinlere oluyor diyorlar ya ana gibi yar olmaz diye çok doğru canım aslında kayınvalidelere pek yüz vermemek lazım
benim annem neler yaptı bebeğe halada yapıyor ama kaynanam yada aileden her hangi biri bir iğne almış değiller ablam olsun annem olsun sırf koşturuyorlar birşey lazımmı diye bunda tık yok rahat kadın ama ondan birde çok laf etmeyelim kız ben korkarım valla benimde oğlum olacak biz nasıl kaynana olacağız oda var :)
Aklıma geldi kuzenim bebişi emzirirken çok ağlıyodu ısırıyoduda hep yara olmuştu çoook acıyo diodu.Bakcam bakalım beki biranda eser alabilirm,şeyde kararsızım sağmaszam gögüslerimi gerek kalmazsa sağmaya ona da gerek olurmu.Sadece yara olmasın die mi.Açıklamasında sağdıktan sonra kalan sütü toplar felan dioda ondan.toxicim ne yaparsan yap bir kere yara olucak göğüs kalkanı diyolar ya ondan al bir tane
Ayy ben bilioum mana bulurum zaten tmda man bulduum bi kayınvalide olucam kesin :)benim annem neler yaptı bebeğe halada yapıyor ama kaynanam yada aileden her hangi biri bir iğne almış değiller ablam olsun annem olsun sırf koşturuyorlar birşey lazımmı diye bunda tık yok rahat kadın ama ondan birde çok laf etmeyelim kız ben korkarım valla benimde oğlum olacak biz nasıl kaynana olacağız oda var :)
Ayy evet bende gördüm o terlikleri palyaço gibi ksr bakmayın ama eğer çok ağrı felan yoksa bence gerek yok dıaşrdada kullanılmas ki herkes bak güler gibime geliyor kaydirigubbakcemile3
kızlar dün eşimle konuşuyoruz diyorumki 7. aya kadar ben taşıdım bebeği 2 ayda sen taşısan diyoki ben 9 ay taşırım ama doğumu sen yapıcaksın niyeki dedim kendini kestiremezmiş aaa dedim canın ne kadar kıymetli
Canım senin ne kadara malolacak doğum?
Ay inşallah siercim kolayca doğururuz inşallah şöyle çatırrrr ohhhh.aklinialirimsmile emzirmekde çok güzel kilo verdiriyormuş:CüvCüv:
toxicim ne yaparsan yap bir kere yara olucak göğüs kalkanı diyolar ya ondan al bir tane
:roflol: ay çok hoşsun canım yaa.Ben çok dedim doumu sen yapsan keşke die kıs kıs gülüo karşımda,tabi tuzu kuru gülsün o :)
:roflol: ay çok hoşsun canım yaa.Ben çok dedim doumu sen yapsan keşke die kıs kıs gülüo karşımda,tabi tuzu kuru gülsün o :)
İşyerinde internet gittiği için yazamadım kusura bakma..biz ilk araştırma yaparken sormuştuk ozaman.bi de bi arkadaşımız orda doğum yapmıştı memnun kalmışlardı.ve bizede çok yakın bi hastane anıttepede oturuyoruz biz..normal doğum 1500 sezeryan 3000 demişşti ilgili adam..ssk lıyım ben bunlar ssk lı için fiyatlar..normal doğumda 1 gece 2 kişilik oda fiyatı 1500 ama tek kişilik oda istersen artı 350 ödüyosun..sezeryandada 2 gecelik fiyatı 3000.yine aynı tek kişilik odada kalmak istersen 350 lira fark ödüyosun..dr um prof.onun möuayene ücreti 160 lira..beni genelde 3 haftada bir takip ediyo..o zaman fiyat alınmıyo 1 ayı geçmediği için.o yüzden ben 1,5 ayda 1 kere ücret ödemiş oluyorum hemde iki kez kontrol ediliyorum..:)))) tabi dr hastanenin dr u olduğu için ekstra dr ücretin olmuyo..burayı tercih etmemin en önemli nedeni de tam teşekküllü bi hastane olması ve yenidoğan bakım ünitesinin olması idi..sen nereye gidiyorsun peki??
Cnm biz napalım ilk defa doğurcaz yanii.sen en azından biliyosun nasıl bişey olduğunu.bide normal yapmışsın ilkini maşşallaahhh...o yüzden bence sen rahat ol cnm..evet emzirmekte hem bebek hemde anne için çok faydalı zaten.
Ben aldım göğüs kalkanı.avent kelebek denen bi ürün.bunu çok övüyolardı..ben işimi riske atmak istemiyorum emzirme konularında..lansinoh un kreminide aldım tabii..onu doğumdan önce başlıycam sürmeye sanırım.tabi az bi süre kala..
Benim gazi ünv. canım. ücretler yaklaşık aynı.
bu arada senin aldığın avent kelebek emzirmek ucu sanırım kalkan değil.
canım s....a istiyor(didemm anladın sen onu)
İşyerinde internet gittiği için yazamadım kusura bakma..biz ilk araştırma yaparken sormuştuk ozaman.bi de bi arkadaşımız orda doğum yapmıştı memnun kalmışlardı.ve bizede çok yakın bi hastane anıttepede oturuyoruz biz..normal doğum 1500 sezeryan 3000 demişşti ilgili adam..ssk lıyım ben bunlar ssk lı için fiyatlar..normal doğumda 1 gece 2 kişilik oda fiyatı 1500 ama tek kişilik oda istersen artı 350 ödüyosun..sezeryandada 2 gecelik fiyatı 3000.yine aynı tek kişilik odada kalmak istersen 350 lira fark ödüyosun..dr um prof.onun möuayene ücreti 160 lira..beni genelde 3 haftada bir takip ediyo..o zaman fiyat alınmıyo 1 ayı geçmediği için.o yüzden ben 1,5 ayda 1 kere ücret ödemiş oluyorum hemde iki kez kontrol ediliyorum..:)))) tabi dr hastanenin dr u olduğu için ekstra dr ücretin olmuyo..burayı tercih etmemin en önemli nedeni de tam teşekküllü bi hastane olması ve yenidoğan bakım ünitesinin olması idi..sen nereye gidiyorsun peki??
canım burda Kocaeli'de yoğun bakım ünitesi olan Özel Konak Hastanesi var bende orda düşünüyorum İzmit'te iyi bir hastane. Ama ben doktorumu dışardan getiricem o zaman sezeryan fiyatı 1400 Tl, hastanenin doktoru olursa 700 Tl alıyorlar birde Marmara Hastanesi var hemen evimin karşısında dışardan doktor getirsende fark almıyorlar 770 TL sezeryan fiyatı...
canım s....a istiyor(didemm anladın sen onu)
Adını yanlış telaffuz ediyorum o zaman :)) peki göğüs kalkanı ne oluyoo? benim aldığım, göğüs ucu acıdığı zaman yara olduğu zaman, onunla emzirmek için değil mi?
canım senin aldıın bu mu ama bak ne diyoBen aldım göğüs kalkanı.avent kelebek denen bi ürün.bunu çok övüyolardı..ben işimi riske atmak istemiyorum emzirme konularında..lansinoh un kreminide aldım tabii..onu doğumdan önce başlıycam sürmeye sanırım.tabi az bi süre kala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?