2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim annem neler yaptı bebeğe halada yapıyor ama kaynanam yada aileden her hangi biri bir iğne almış değiller ablam olsun annem olsun sırf koşturuyorlar birşey lazımmı diye bunda tık yok rahat kadın ama ondan birde çok laf etmeyelim kız ben korkarım valla benimde oğlum olacak biz nasıl kaynana olacağız oda var :)

kızlar dün eşimle konuşuyoruz diyorumki 7. aya kadar ben taşıdım bebeği 2 ayda sen taşısan diyoki ben 9 ay taşırım ama doğumu sen yapıcaksın niyeki dedim kendini kestiremezmiş aaa dedim canın ne kadar kıymetli

korkama canım benim şimdi benim en altımda yaşlı bankadan emekli bir hanım var diyorki bebekleri ileride bize baksın diye yapmıyoruz hakkımız yok buna benim evladım ileride eşiyle mutlu olsun ben hiç birşeye karışmam ama hediyesini falan gönderirim gelin rahatsız olmasın diye sık sık gitmem öyle evine

toxicim ne yaparsan yap bir kere yara olucak göğüs kalkanı diyolar ya ondan al bir tane
Aklıma geldi kuzenim bebişi emzirirken çok ağlıyodu ısırıyoduda hep yara olmuştu çoook acıyo diodu.Bakcam bakalım beki biranda eser alabilirm,şeyde kararsızım sağmaszam gögüslerimi gerek kalmazsa sağmaya ona da gerek olurmu.Sadece yara olmasın die mi.Açıklamasında sağdıktan sonra kalan sütü toplar felan dioda ondan.
Ayy ben bilioum mana bulurum zaten tmda man bulduum bi kayınvalide olucam kesin :)

Anneme çopk mana bulurdum evdekilere karışmak konusunda ve eşime aynı şeyleri yapıyorum ama artık biraz frenliyorum kendimi...

Ayy evet bende gördüm o terlikleri palyaço gibi ksr bakmayın ama eğer çok ağrı felan yoksa bence gerek yok dıaşrdada kullanılmas ki herkes bak güler gibime geliyor kaydirigubbakcemile3

Evet zaten komik bir görüntümüz var daha da komikleşmeyelim arkadaşlar aklinialirimsmile
Dün spor ayakkabılarımı giydim bütün gün eltimle dolaştık hiç yorulmadı ayağımız. Amca ve yenge olarak bişeyler almaları gerekirmiş o yüzden eltimle çarşıya çıktık bana chicconun anne çantasıyla bebek bakım ürünlerini aldı bir kaç zıbın ve bornoz takımı aldı sağolsun elticiğimle anlaşıyoruz....

:roflol: ay çok hoşsun canım yaa.Ben çok dedim doumu sen yapsan keşke die kıs kıs gülüo karşımda,tabi tuzu kuru gülsün o :)

Canım senin ne kadara malolacak doğum?

İşyerinde internet gittiği için yazamadım kusura bakma..biz ilk araştırma yaparken sormuştuk ozaman.bi de bi arkadaşımız orda doğum yapmıştı memnun kalmışlardı.ve bizede çok yakın bi hastane anıttepede oturuyoruz biz..normal doğum 1500 sezeryan 3000 demişşti ilgili adam..ssk lıyım ben bunlar ssk lı için fiyatlar..normal doğumda 1 gece 2 kişilik oda fiyatı 1500 ama tek kişilik oda istersen artı 350 ödüyosun..sezeryandada 2 gecelik fiyatı 3000.yine aynı tek kişilik odada kalmak istersen 350 lira fark ödüyosun..dr um prof.onun möuayene ücreti 160 lira..beni genelde 3 haftada bir takip ediyo..o zaman fiyat alınmıyo 1 ayı geçmediği için.o yüzden ben 1,5 ayda 1 kere ücret ödemiş oluyorum hemde iki kez kontrol ediliyorum..:)))) tabi dr hastanenin dr u olduğu için ekstra dr ücretin olmuyo..burayı tercih etmemin en önemli nedeni de tam teşekküllü bi hastane olması ve yenidoğan bakım ünitesinin olması idi..sen nereye gidiyorsun peki??

Ay inşallah siercim kolayca doğururuz inşallah şöyle çatırrrr ohhhh.aklinialirimsmile emzirmekde çok güzel kilo verdiriyormuş:CüvCüv:

Cnm biz napalım ilk defa doğurcaz yanii.sen en azından biliyosun nasıl bişey olduğunu.bide normal yapmışsın ilkini maşşallaahhh...o yüzden bence sen rahat ol cnm..evet emzirmekte hem bebek hemde anne için çok faydalı zaten.

toxicim ne yaparsan yap bir kere yara olucak göğüs kalkanı diyolar ya ondan al bir tane

Ben aldım göğüs kalkanı.avent kelebek denen bi ürün.bunu çok övüyolardı..ben işimi riske atmak istemiyorum emzirme konularında..lansinoh un kreminide aldım tabii..onu doğumdan önce başlıycam sürmeye sanırım.tabi az bi süre kala..

Ya hala aramadı beni şimid de dershaneye girdi eeee gelicek mi şimdi almaya beni gelme dedi ama ay kafamkarıştı

Benim gazi ünv. canım. ücretler yaklaşık aynı.

bu arada senin aldığın avent kelebek emzirmek ucu sanırım kalkan değil.

Benim gazi ünv. canım. ücretler yaklaşık aynı.

bu arada senin aldığın avent kelebek emzirmek ucu sanırım kalkan değil.

Adını yanlış telaffuz ediyorum o zaman :)) peki göğüs kalkanı ne oluyoo? benim aldığım, göğüs ucu acıdığı zaman yara olduğu zaman, onunla emzirmek için değil mi?

Adını yanlış telaffuz ediyorum o zaman :)) peki göğüs kalkanı ne oluyoo? benim aldığım, göğüs ucu acıdığı zaman yara olduğu zaman, onunla emzirmek için değil mi?

Senin aldığın slikon göğüs ucu, onu emziriken kullanıyorsun. kalkan sert plastikten kapak gibi bişey yarım portakal kadar var. kalkanı emzirmediğin zamanalrda krem sürüp takıyorsun. krem göpğüs ucunda kalsın ve göğüs uçları hava alsın diye

canım senin aldıın bu mu ama bak ne diyo
Avent Kelebek Göğüs Koruyucu 2'li Detay Bilgisi
Üretim Yeri: ıngiltere
Markanın Ait Olduğu Ülke: ıngiltere
Aldığı Ödüller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: 90/128/EEC, EN 71 pt3, BS EN 1400

# Özellikleri : AVENT Göğüs Ucu Koruyucuları kağıt inceliğinde, yumuşak, kokusuz silikondan yapılmıştır ve acıyan veya çatlak göğüs uçlarını korur.
# Bebeğinizin göğsünüzle daha çok temas kurabilmesi için kelebek şekillidirler.
# Bebeğiniz teninizi ve kokunuzu hissetmeye devam ederek emerken anne sütünün çoğalmasını temin eder.
# Göğüs uçlarınız iyileştiğinde ise kolayca göğsünüze döner.
# Küçük ve standart olmak üzere 2 bedeni mevcuttur.
UYARI; Göğüs Koruyucu yalnızca acıyan veya çatlak göğüs uçlarınız varsa kullanımınız içindir ve doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır.

Paket ıçeriği: 2 adet Kelebek şekilli Göğüs Ucu Koruyucu

Ürün madde içeriği:
# Silikon
# Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da 5 dakika kaynatarak steril edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…