2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İiyiymiş fiyatları..inşallah hepimiz hastane ve dr larımızdan memnun kalırız.bu işler birazda kısmet işi bence.çokta evham yapmamak lazım..bazı insanlar acayip takıntılı oluyolar ve ıncık cıncık araştırma yapıyolar.istersen milyarları dök yinede başına bişey gelecekse gelir zaten..kimide normal devlet hastanesinde yapıyo acayip memnun kalıyoo..acayip bu işler yani.o yüzden ben pek abartmadan biraz baktım ne nedir diye..o kadar yanii..hakkımızda hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok aslında..

Ayy acaba ben yanlışmı aldım o zaman..benim aldığım acaba göğüs ucu olmayanlar için emzirebilsinler diye olan bişeymi acaba yaa bak şimdi kafam karıştı..benim almak istediğim deki amaç yara acı olduğu zaman onunla emzirebilmek..benimki böle bişey için değilmi şimdi cnm??

Herkes sözde buradfa konuşan pek yok ya kocam gelir mi sizce beni almaya yoksa gelme dedim diye gelmez mi ya benim ayaklarım şiş ama üff keşke gelme demeseydim

didemcim ara sor hayatım ya gelcenmi gelmicenmi de ona göre davranırsın sende

siercim senin aldığınla bebeği emziriyorsun kalkanda lazım yara olursa krem sürüp takıcan meme ucu kıyafetle temas etmesin diye canım ederse acır çünki kalkanda alman lazım

evet seninki yara olunca emzirmek için. ben pek kullanamadım onu.

Nurcancım ararsan "hani gelme demiştin ne oldu" der bir dahha laf söylemeye devam eder. Ama aramayıp o kendiliğinden ben gelme binmem arabana dedikten sonra gelirse bir daha bana "ben senşn söförün müyüm" diyemez :)))

Evet canım fiyatlar burda iyi ama bizim özel sigortamız yok sskmız var o yüzden biz karşılıycaz tamamını artık hayırlısı doktoruma bırakıcam hastaneyi o seçsin iki yere de gidiyormuş doğuma, hepimizin hakkımızda hayırlısı Allah'tan..

Evet cnm aynen bu benim aldığımm..tamam doğru amaçla almışım o zaman..ama sanırım kalkanda almam lazım bu durumda.ben kalkanın ayrı bişey olduğunu farklı amaçlı bişey olduğunu bilmiyordum da...:))

siercim senin aldığınla bebeği emziriyorsun kalkanda lazım yara olursa krem sürüp takıcan meme ucu kıyafetle temas etmesin diye canım ederse acır çünki kalkanda alman lazım

Evet cnm kalkanda almak lazım ozaman dediğiniz gibi..

evet seninki yara olunca emzirmek için. ben pek kullanamadım onu.

Hımm anladım cnm..benim cildim normaldede hassastır ve kurudur.o yüzden benim kesin çatlar diye düşünüyorum ben. o yüzden korkudan aldım napayım :)) ama kalkanda alcam şimdi..göğüs takımım tamamlansın böylece..kaydirigubbakcemile3

Nurcancım ararsan "hani gelme demiştin ne oldu" der bir dahha laf söylemeye devam eder. Ama aramayıp o kendiliğinden ben gelme binmem arabana dedikten sonra gelirse bir daha bana "ben senşn söförün müyüm" diyemez :)))

didem arama bence gelmezse servisle gidersin gelirse ne ala..ama arama kızdın madem bakalım gelecek mi?

Aramıycam ama gelmezse ben de ona akşam yemek yapmıycam yarın da işe arabayla basar gelirim o endişelensin bana ne. Öğlenden sonra da halamların yazlığına gidecektik oraya da basar arwabayla giderim deli olur

Herkes sözde buradfa konuşan pek yok ya kocam gelir mi sizce beni almaya yoksa gelme dedim diye gelmez mi ya benim ayaklarım şiş ama üff keşke gelme demeseydim

Sıkı kavgacılardansınız karı-koca :) ben hemen kendimi düşünürdüm yerinde olsam arardım gelip beni al derdim hiç gurur yapma boşuna canım gelip alsın güzel kafanı da yorma bence

didoba emzirme başlığı da almamız lazım mı o da gerekli mi yani?

Ben 2-3 markanın aldım kullanamadım canım. hem bebeğin ağzında kaldı hem de ucundaki azıcık boşluktan hava yuttu. zaten yara olunca kullanmak için ya, acımı da geçirmedi. ben de kullanmadım bi daha çöp oldu. kalkanlarla yara olmaz zaten olursa da hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…