didoba sağmasan da kullanılıyor dimi yara olmasın die sadece... kalkan...
[
canım burda Kocaeli'de yoğun bakım ünitesi olan Özel Konak Hastanesi var bende orda düşünüyorum İzmit'te iyi bir hastane. Ama ben doktorumu dışardan getiricem o zaman sezeryan fiyatı 1400 Tl, hastanenin doktoru olursa 700 Tl alıyorlar birde Marmara Hastanesi var hemen evimin karşısında dışardan doktor getirsende fark almıyorlar 770 TL sezeryan fiyatı...
Senin aldığın slikon göğüs ucu, onu emziriken kullanıyorsun. kalkan sert plastikten kapak gibi bişey yarım portakal kadar var. kalkanı emzirmediğin zamanalrda krem sürüp takıyorsun. krem göpğüs ucunda kalsın ve göğüs uçları hava alsın diye
iiyiymiş fiyatları..inşallah hepimiz hastane ve dr larımızdan memnun kalırız.bu işler birazda kısmet işi bence.çokta evham yapmamak lazım..bazı insanlar acayip takıntılı oluyolar ve ıncık cıncık araştırma yapıyolar.istersen milyarları dök yinede başına bişey gelecekse gelir zaten..kimide normal devlet hastanesinde yapıyo acayip memnun kalıyoo..acayip bu işler yani.o yüzden ben pek abartmadan biraz baktım ne nedir diye..o kadar yanii..hakkımızda hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok aslında..
Ayy acaba ben yanlışmı aldım o zaman..benim aldığım acaba göğüs ucu olmayanlar için emzirebilsinler diye olan bişeymi acaba yaa bak şimdi kafam karıştı..benim almak istediğim deki amaç yara acı olduğu zaman onunla emzirebilmek..benimki böle bişey için değilmi şimdi cnm??
evet tatlım hallisnaya özelden facede kullandığın mail adresini göndermen gerekiyor:)Ya bende face eklenmek istiyorum sizleri görmek istiyorum çok Halisna'ya özelden mesaj mı göndermeliyim kızlar?
İiyiymiş fiyatları..inşallah hepimiz hastane ve dr larımızdan memnun kalırız.bu işler birazda kısmet işi bence.çokta evham yapmamak lazım..bazı insanlar acayip takıntılı oluyolar ve ıncık cıncık araştırma yapıyolar.istersen milyarları dök yinede başına bişey gelecekse gelir zaten..kimide normal devlet hastanesinde yapıyo acayip memnun kalıyoo..acayip bu işler yani.o yüzden ben pek abartmadan biraz baktım ne nedir diye..o kadar yanii..hakkımızda hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok aslında..
Ayy acaba ben yanlışmı aldım o zaman..benim aldığım acaba göğüs ucu olmayanlar için emzirebilsinler diye olan bişeymi acaba yaa bak şimdi kafam karıştı..benim almak istediğim deki amaç yara acı olduğu zaman onunla emzirebilmek..benimki böle bişey için değilmi şimdi cnm??
Ya bende face eklenmek istiyorum sizleri görmek istiyorum çok Halisna'ya özelden mesaj mı göndermeliyim kızlar?
İiyiymiş fiyatları..inşallah hepimiz hastane ve dr larımızdan memnun kalırız.bu işler birazda kısmet işi bence.çokta evham yapmamak lazım..bazı insanlar acayip takıntılı oluyolar ve ıncık cıncık araştırma yapıyolar.istersen milyarları dök yinede başına bişey gelecekse gelir zaten..kimide normal devlet hastanesinde yapıyo acayip memnun kalıyoo..acayip bu işler yani.o yüzden ben pek abartmadan biraz baktım ne nedir diye..o kadar yanii..hakkımızda hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok aslında..
ben de üye oldum ama daha girip bakamadım kimseye
canım senin aldıın bu mu ama bak ne diyo
Avent Kelebek Göğüs Koruyucu 2'li Detay Bilgisi
Üretim Yeri: İngiltere
Markanın Ait Olduğu Ülke: İngiltere
Aldığı Ödüller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: 90/128/EEC, EN 71 pt3, BS EN 1400
# Özellikleri : AVENT Göğüs Ucu Koruyucuları kağıt inceliğinde, yumuşak, kokusuz silikondan yapılmıştır ve acıyan veya çatlak göğüs uçlarını korur.
# Bebeğinizin göğsünüzle daha çok temas kurabilmesi için kelebek şekillidirler.
# Bebeğiniz teninizi ve kokunuzu hissetmeye devam ederek emerken anne sütünün çoğalmasını temin eder.
# Göğüs uçlarınız iyileştiğinde ise kolayca göğsünüze döner.
# Küçük ve standart olmak üzere 2 bedeni mevcuttur.
UYARI; Göğüs Koruyucu yalnızca acıyan veya çatlak göğüs uçlarınız varsa kullanımınız içindir ve doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır.
Paket İçeriği: 2 adet Kelebek şekilli Göğüs Ucu Koruyucu
Ürün madde içeriği:
# Silikon
# Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da 5 dakika kaynatarak steril edilebilir.
siercim senin aldığınla bebeği emziriyorsun kalkanda lazım yara olursa krem sürüp takıcan meme ucu kıyafetle temas etmesin diye canım ederse acır çünki kalkanda alman lazım
evet seninki yara olunca emzirmek için. ben pek kullanamadım onu.
Nurcancım ararsan "hani gelme demiştin ne oldu" der bir dahha laf söylemeye devam eder. Ama aramayıp o kendiliğinden ben gelme binmem arabana dedikten sonra gelirse bir daha bana "ben senşn söförün müyüm" diyemez :)))
Halisna mı sana gönderdi arkadaşlık yoksa sen mi ekledin canım?
Herkes sözde buradfa konuşan pek yok ya kocam gelir mi sizce beni almaya yoksa gelme dedim diye gelmez mi ya benim ayaklarım şiş ama üff keşke gelme demeseydim
didoba emzirme başlığı da almamız lazım mı o da gerekli mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?