- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
Aaa kızlar şimdi çok meraklandığım ve endişelendiğim konuyu netten okumuş oldum:) ben gece soluma yattığımda bebişim sürekli hareket ediyor bende acaba rahatsızmı ediyorum eziliyomu gibi şeyler düşünmeye başlamıştım..okuduğum yazıda sola yatmanın en faydalı yatış şekli olduğunu,bebeğin sol yan pozisyonda hareketlerini arttırmasıda iyilik halinin göstergesidir.unutmayınki hareketli bebek sağlıklı bebektir..deniyorr.ayy çok sevindim şimdii..bide gündüzden çok gece sürekli hareket ediyor..onun içinde gündüz biz hareket halindeyken bebiş amniyon sıvısının içinde beşik gibi hissettiğinden gündüzleri uyurmuş.geceleride uyanık olurmuşş..bunlarıda okuduğum iyi oldu şimdi..:))
üstekinide kendin mi yaptın tamamen çok güzel olmuş
Missgrafik bende vardı başlarda ben bebeyağı sürmüştüm. Evet çok kötü bir his oluyor ama 1 günde geçmişti
evet haklısın canım. oğlumda çalışmıyordum, her anında yanındaydım. her akşam babası gelince anlatacak yeni bir şeyimiz olurdu. Hatta onları bir hatıra defteri şeklinde tutmadığıma çok pişman olmuştum sonradan. oğlum o kadar hareketli bir çocuktu ki. bazen 3 kişi helak olurduk peşinde koşmaktan ama onun enerjisi bitmezdi. uyuduktan sonra ise özlerdik, uyandırmak isterdim bazen...
şimdi nasipse kızımızı bekliyoruz ama ben çalışıyorum. ücretsiz izin vs. max. 11 ay bir arada kalabilecez sanırım. yakalayabildiklerimizi yakalayacaz artık.
her anının tadını çıkartmak lazım ama. o kadar çabuk geçiyor ki....(çok mu dramatik oldu:))
günaydın herkese hatta tünaydın bilmiyorumkismile
size oğluşuma yaptıgım defterleri ekliyorum...
evet canım süper buralar guzel yanı sakındı oncelerı ama şimdi bayağı gelıştı guzel yer yanı sen neredensın..
Yoo, dramatik değil, tam da yerinde oldu. Dün sabah kütüphanemizi toparlarken ne buldum? Evde yapılan hamilelik testini saklamışım. İkisini birden (biri hatalı çıkar diye, 2 tane almıştım) buldum hem de. Unutmuşum atmayı, saklamaya karar verdim. O gün benim hayatımın değiştiği gündü. Saklamak iyi olur diye düşünüyorum.
Çok güzelmiş, tünaydın şekerim bu arada...
ohh nihayet ya yüz kere salladım 1 kere vurdu amma uyukucu ya valla sinir etti beni sabahtan beri arada böyle yapıyor ama anlamıyorum nedenini inşallah sorun yoktur sadece öylesinedir bazen canımı yakıyor tekmeleri vurucak diye korkuyorum resmen bazende o kadar derinden geliyor ki nerelere gidiyor anlamıyorum
sağol cnmmm ben sırf saklamak için test alıp yapmıstım ilk sağlık ocagında yaptırmıstımda attılar orda
Ben kıbrıstayım hayatım. eşim asker benim burdayız 1 yıldır.seneye tayinciyiz inş.o yüzden sordum nasıl oralar diye yazabiliriz kocaelinide
Biraz sinirliyim ama daha iyi olacağımı düşünüyorum. Yok yok biraz sinirli değilim, ciddi ciddi sinirimden kudurmuş haldeyim. Sen nasılsın??
günaydın herkese hatta tünaydın bilmiyorumkismile
size oğluşuma yaptıgım defterleri ekliyorum...
Ben evde de yapmıştım ilk. Onları buldum. Evet benimkini de atmışlardı, orada da yapmışlardı. Kayıt tutmak içinmiş. Bir tane saklama kutusu alacağım, bu ultrasonları, doğum belgelerini, hamilelik testlerini vs vs hepsi orada olacak. Bir de patiklerini özel olarak orada saklayacağım. Herşeyini saklasam da o patikler yalnız orada kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?