2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese hatta tünaydın bilmiyorumkismile
size oğluşuma yaptıgım defterleri ekliyorum...

bide kızlar geceden beri hemoroid belası ccok fena ne kullanılır başlarda yaşayanlar vardı önerisi olan var mı mafoldumben

aynen okuduğun gibi sola yatmak çok faydalı bebek daha rahat nefes alıp veriyormuş...hatta benim bebeğimin gelişimi( boy kiloolarak ) 1 hafta gerideydi..doktorum bana koyu yapraklı yeşillikler ( özellikle tere, roka ) yiyerek sol tarafıma yatmamı tavsiye etti.çalıştığım için iş yerinde fazla yapamasam da evde sürekli uyguluyordum. ve çok faydasını gördüm. 10 gün sonra bebeğim normal gelişimine yetişti...doktorum tecrübeliydi ve doğumumda eğlenceli oldu...hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

Missgrafik bende vardı başlarda ben bebeyağı sürmüştüm. Evet çok kötü bir his oluyor ama 1 günde geçmişti

ohh nihayet ya yüz kere salladım 1 kere vurdu amma uyukucu ya valla sinir etti beni sabahtan beri arada böyle yapıyor ama anlamıyorum nedenini inşallah sorun yoktur sadece öylesinedir bazen canımı yakıyor tekmeleri vurucak diye korkuyorum resmen bazende o kadar derinden geliyor ki nerelere gidiyor anlamıyorum

Yoo, dramatik değil, tam da yerinde oldu. Dün sabah kütüphanemizi toparlarken ne buldum? Evde yapılan hamilelik testini saklamışım. İkisini birden (biri hatalı çıkar diye, 2 tane almıştım) buldum hem de. Unutmuşum atmayı, saklamaya karar verdim. O gün benim hayatımın değiştiği gündü. Saklamak iyi olur diye düşünüyorum.

günaydın herkese hatta tünaydın bilmiyorumkismile
size oğluşuma yaptıgım defterleri ekliyorum...

Çok güzelmiş, tünaydın şekerim bu arada...

sağol cnmmm ben sırf saklamak için test alıp yapmıstım ilk sağlık ocagında yaptırmıstımda attılar orda

Cık cık cık lmaz: uyandırmışsın bebeği. Doğunca da "biraz uyusa da rahat etsem" dersin. kaydirigubbakcemile3 Yüzü içeri doğru dönükse (yani beline bakıyorsa), az hissetmen normaldir.

sağol cnmmm ben sırf saklamak için test alıp yapmıstım ilk sağlık ocagında yaptırmıstımda attılar orda

Ben evde de yapmıştım ilk. Onları buldum. Evet benimkini de atmışlardı, orada da yapmışlardı. Kayıt tutmak içinmiş. Bir tane saklama kutusu alacağım, bu ultrasonları, doğum belgelerini, hamilelik testlerini vs vs hepsi orada olacak. Bir de patiklerini özel olarak orada saklayacağım. Herşeyini saklasam da o patikler yalnız orada kalacak.

merhaba güzel anneler,herkese hayırlı haftalar diliyorum. Asspiribn canım üzülme benimde geçenlerde öyle oldu doktora gittim valla nasıloynuyordu içerde. Bazı dönemler annelerin hisetmesi zor olur dedi doktor. bazen de bebekler 1-2 gün boyunca uyuyabiliyor dedi. Yani merak etme canım herşey yolundadır. Bizde en sonunda foto makine kablosunu aldık. Birqazdan yeni ciilerin resmini koyacağım. Duvar süsünün kapı süsünün felan. Haber veririrm kızlar. muckk

Biraz sinirliyim ama daha iyi olacağımı düşünüyorum. Yok yok biraz sinirli değilim, ciddi ciddi sinirimden kudurmuş haldeyim. Sen nasılsın??

hayırdır canım neyın var kusura bakma yazdgını okuyamadım cıkmıstım netten yenı geldım.neden sınırlısın hayırdır????

bazı ultrason kağıtları ince oluyor ya onlar zamanla siliniyomuş bende onu düşünüyorum tarasam onları fotografcıdan fotograf cıktısı alsamda silinmeseler görsün sıpam büyüdüğünde kendini opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…