2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa neguzel bu sayede tanışmış oluruz bızde bebeklerımmızde ama zor ya ordan oray dımı allah kolaylık versın...

Alıştık canım ya en azından gittiğimiz yerlerde uzun süre kalıyoruz buraya gelmeden yazmıştık kocaelini adapazarı sakarya falan.Değişik değişik yerler görüp insan ve hayat tecrübemiz artıyor canım

benım kuzucugun ultrason resımlerıde koyulasmıs neden oldu anlamadım dosyada duruyordu sımdı albume koydum ama benımde onları taramam lazım yoksa sılınıp kaybolcaklar kesın

hayırdır canım neyın var kusura bakma yazdgını okuyamadım cıkmıstım netten yenı geldım.neden sınırlısın hayırdır????

Kocama kızdım. Başbaşa gezmek istiyorum ben, o da bana inat yapar gibi annesini çağırıyor. Hadi o çağırıyor, sen niye geliyorsun? Gelme, hiç mi başbaşa kalamayacağım ben kocamla yaa.
Neyse zaten dün sondu. Daha da bir yere gitmek istiyorsa anasıyla gitsin. Kesinlikle gitmem.

Sen nasılsın canım?

İyi fikirmiş. Ben de öyle yapayım. Bak valla Allah razı olsun senden.

erkekler bıraz degısıkler bende bazen anlamıyorum hıc esımı.canını sıkma desemde sıkıcaksın ama cok sallamamamaya calıs esınıde anasınıda :) bende ıyı dıyım ole olsun hafta sonu sınavım var acıkogretımden ama hıc calısasım yok napcam bılmıyorum bende bıraz ona sıkılıyorum cunku gecmem lazım kalırsam bute gırme sansımda yok bebıs yenı dogmus oluyor evdende cıkamam dua et bana olurmu benım ıcın:)

onatcım bende aynı durumdayım çalışmam lazım çalışasım yok bütünleme şansımız bu durumda zor gibi umarım iyi geçer umarım bütünlemeye gerek bile kalmaz.

onatcım bende aynı durumdayım çalışmam lazım çalışasım yok bütünleme şansımız bu durumda zor gibi umarım iyi geçer umarım bütünlemeye gerek bile kalmaz.

ama daha ben hıc calısamadım son 10 yılın sorularını coz gır gecersın dedı arkadaslar bugun esıme onun cıktısını aldırtıcam ona bakıcam artık sen kactasın ben bıde ara sınftayım 4 ders ama kesın vermem lazım kayınpederde bızım okuyor o gecerde ben gecemezsem aglarım

herkese güzel ve çabul geçen haftalar olsun inşalllaaahhhhopuyorumnanaktan
hafta sonu temizlik yaptım bira..yani temizlik dediysem öyle ev süpürme toz falan basit işler yani..c.tesi akşamı belime inanılmaz bir ağrı girdi.kociş biras ovdu falan ama banamısın demedi..gece uyurken inlemeye başlamışım o da belimin ağrısından deyip sıcak su torbasına su ısıtıp belime koymuş..sabah uyandım belim adet ağrısı gibi ortadan ikiye bölünecekmişb gibi ağrıyor..doktoru aradım hemen..gel bir bakalım dedi. nst ye bağladı..allahtan sancı falan görülmedi..işe bağlı yorgunluktan önemli bişey değil dedi..sıcak su torbasına da kızdı..aklınızda bulunsun kızlar izinde beliniz ağıdığında falan aman bizim gibi sıcak su torbası falan koymayın..gebeliğin ilk başlarında düşüğe sonraki aylarındada erken doğuma neden olabilirmiş..

Değişik değil, bazen "sopası eksik kalmış" gibi davranıyorlar. Neyse zaten stratejim belli. Kesinlikle bir yere gitmiyorum artık kocam olacak adamla.
Uff valla Allah yardımcın olsun. Bol bol çalış kuşum ne diyeyim. Benim kocam da kpss'ye girecek lisans okuyanlar için sınava. Üzerine gidip duruyorum, çalışsın diye. Yakın olsaydık seni de canından bezdirir çalıştırırdım. Oysa buradan dediğin gibi dua edebilirim bidenem.

aman dıkkat et canım benım gecmıs olsun sıcak bızım lıgamentlerımızı gevsetıyor ve erken dogum olabılıyor allah korusun o yuzden sıcaksuyla yıkanmamakta lazım ve ayakta dus alın dıyor doktorlar oturarak yıkanmakta erken doguma sebep oluyormus haberın olssn seker

sizde rekabette söz konusu yani :) ben 1 deyim 4 dersten 2 tanesini bile versem razıyım ama evet finallerde genelde aynı sorular çıkabiliyor ordan en azından bişeyler aklında kalır bende öle yapayım bari gerçi 4gün neye yeterse razı olucam Allah yardımcımız olsun.Sen yinede stres yapma ama bebişe zararlı herşey olucağına varır.

kızlarnasılolmuş. Dün babası ile birlikte yaptık.Birde yıldızımız vardı ama sabah eşim götürmüş.Gözleri değişeekti pek beğenmedik.ış yerinde değiştirecem dedi.

Geçmiş olsun şekerim yaw. Benim de sabaha kadar adet görecekmişim gibi karnım ağrıdı; ayaklarım da adet görürken sıcak arardı, aynı öyle oldu. Sonra kendi kendine geçti. Termofor meselesini de söylediğin iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…