aaa neguzel bu sayede tanışmış oluruz bızde bebeklerımmızde ama zor ya ordan oray dımı allah kolaylık versın...
hayırdır canım neyın var kusura bakma yazdgını okuyamadım cıkmıstım netten yenı geldım.neden sınırlısın hayırdır????
bazı ultrason kağıtları ince oluyor ya onlar zamanla siliniyomuş bende onu düşünüyorum tarasam onları fotografcıdan fotograf cıktısı alsamda silinmeseler görsün sıpam büyüdüğünde kendini opuyorumnanaktan
İyi fikirmiş. Ben de öyle yapayım. Bak valla Allah razı olsun senden.
ben biraz yokum...şu hemoroide bişeler bulmam lazım
Kocama kızdım. Başbaşa gezmek istiyorum ben, o da bana inat yapar gibi annesini çağırıyor. Hadi o çağırıyor, sen niye geliyorsun? Gelme, hiç mi başbaşa kalamayacağım ben kocamla yaa.
Neyse zaten dün sondu. Daha da bir yere gitmek istiyorsa anasıyla gitsin. Kesinlikle gitmem.
Sen nasılsın canım?
onatcım bende aynı durumdayım çalışmam lazım çalışasım yok bütünleme şansımız bu durumda zor gibi umarım iyi geçer umarım bütünlemeye gerek bile kalmaz.
Yedik geldik çook şükür doydum valla Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin hele hamişleri
erkekler bıraz degısıkler bende bazen anlamıyorum hıc esımı.canını sıkma desemde sıkıcaksın ama cok sallamamamaya calıs esınıde anasınıda :) bende ıyı dıyım ole olsun hafta sonu sınavım var acıkogretımden ama hıc calısasım yok napcam bılmıyorum bende bıraz ona sıkılıyorum cunku gecmem lazım kalırsam bute gırme sansımda yok bebıs yenı dogmus oluyor evdende cıkamamdua et bana olurmu benım ıcın:)
herkese güzel ve çabul geçen haftalar olsun inşalllaaahhhhopuyorumnanaktan
hafta sonu temizlik yaptım bira..yani temizlik dediysem öyle ev süpürme toz falan basit işler yani..c.tesi akşamı belime inanılmaz bir ağrı girdi.kociş biras ovdu falan ama banamısın demedi..gece uyurken inlemeye başlamışım o da belimin ağrısından deyip sıcak su torbasına su ısıtıp belime koymuş..sabah uyandım belim adet ağrısı gibi ortadan ikiye bölünecekmişb gibi ağrıyor..doktoru aradım hemen..gel bir bakalım dedi. nst ye bağladı..allahtan sancı falan görülmedi..işe bağlı yorgunluktan önemli bişey değil dedi..sıcak su torbasına da kızdı..aklınızda bulunsun kızlar izinde beliniz ağıdığında falan aman bizim gibi sıcak su torbası falan koymayın..gebeliğin ilk başlarında düşüğe sonraki aylarındada erken doğuma neden olabilirmiş..
herkese güzel ve çabul geçen haftalar olsun inşalllaaahhhhopuyorumnanaktan
hafta sonu temizlik yaptım bira..yani temizlik dediysem öyle ev süpürme toz falan basit işler yani..c.tesi akşamı belime inanılmaz bir ağrı girdi.kociş biras ovdu falan ama banamısın demedi..gece uyurken inlemeye başlamışım o da belimin ağrısından deyip sıcak su torbasına su ısıtıp belime koymuş..sabah uyandım belim adet ağrısı gibi ortadan ikiye bölünecekmişb gibi ağrıyor..doktoru aradım hemen..gel bir bakalım dedi. nst ye bağladı..allahtan sancı falan görülmedi..işe bağlı yorgunluktan önemli bişey değil dedi..sıcak su torbasına da kızdı..aklınızda bulunsun kızlar izinde beliniz ağıdığında falan aman bizim gibi sıcak su torbası falan koymayın..gebeliğin ilk başlarında düşüğe sonraki aylarındada erken doğuma neden olabilirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?