aman dıkkat et canım benım gecmıs olsun sıcak bızım lıgamentlerımızı gevsetıyor ve erken dogum olabılıyor allah korusun o yuzden sıcaksuyla yıkanmamakta lazım ve ayakta dus alın dıyor doktorlar oturarak yıkanmakta erken doguma sebep oluyormus haberın olssn seker
Değişik değil, bazen "sopası eksik kalmış" gibi davranıyorlar. Neyse zaten stratejim belli. Kesinlikle bir yere gitmiyorum artık kocam olacak adamla.
Uff valla Allah yardımcın olsun. Bol bol çalış kuşum ne diyeyim. Benim kocam da kpss'ye girecek lisans okuyanlar için sınava. Üzerine gidip duruyorum, çalışsın diye. Yakın olsaydık seni de canından bezdirir çalıştırırdım. Oysa buradan dediğin gibi dua edebilirim bidenem.
herkese iyi haftalar..
bi an önce cuma gelsiiinnnnnn
Onatcım kaç kilo aldım benim 12kilo oldu
Geçmiş olsun şekerim yaw. Benim de sabaha kadar adet görecekmişim gibi karnım ağrıdı; ayaklarım da adet görürken sıcak arardı, aynı öyle oldu. Sonra kendi kendine geçti. Termofor meselesini de söylediğin iyi oldu.
hahahahah :) moralım cok bozk guldugume bakma seker tammmmmmm 85 kıloym 15 kılo aldım
Valla ben 20kg ile doğuma gidicem herhalde amaaan napıyım çikolta hayali kuruyorum 1 saate büfe gelir:)
saol bebısım ya gecerım ınsallah benım beyde kpss gırcek suan devlet ısı ama sozlesmelı olunca cokta guvenemıyor bıseylere bıde bu calıstıgı kurum kpds sartı koymus gecemezse allah korusun ıssız kalır.allah senın esınınde sınavı kazanıp senıde kuzucuguda cokk rahat ettırmesını nasıp etsın.bende benım beye sınır oluyorum sebepte ne bılıyormusun eve gelır gelmez oyuna oturuyor zaten sabahtan aksama kadar gorusemıyoruz bıde eve gelıpte oyun delılıgı yapmıyormu cıldırıyorum sonra gel yanıma az otur dedıgımdede bır uste cıkıyor gormelısın sankı ben ezıyet edıyorum adama o hıc deşarj olamıuyormus.artık bıseyde demıyorum oyle gelıp saatlerce oynuyor sonrada uyuyoruz bızde
çok saol canım..
geçmişi okudum biras..sanada çook geçmiş olsun.dikkat et kendine tatlım..bol bol dua oku kendine ve bebişine:Saruboceq:
benimde tam 10kg oldu..bunun 2,5 kg sunu 3 hafta içinde almışım..daha 26+5 günlük hamileyim..sizler gibi 30a geldiğimde 20kiloda az gelir bana bu hızla...
sizinde iştahınızda artış varmı ya..ben doymak nedir unuttum resmen..az önce yemekten geldim şimdi yine bişeyler tıkınıyorum.offfffff offf nolcak böyle hiç bilmiyorum ohaoldumsmile
benimde sorunum kilo alamamaktan yana düzenli besleniyorum çikolata ve dondurmadan vazgeçemiyorum ama kilo alamıyorum kimse 6 aylık hamile olduğuma inanmıyor daha 5 kilo aldım pek memnun değilim bu durumdan sanki ben kilo almayında bebişte almıyomuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?