2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım haberim oldu ama herşey için geç olabilirdi allah korusun..çok büyük birşey atlatmışız..özellikle kociş çok kötü oldu..dün akşama kadar resmen şoktaydı..kaş yapim derken göz çıkarcaktı nerdeyse..artık herşeyimize dikkat etmemiz lazım..

saol bebısım ya gecerım ınsallah benım beyde kpss gırcek suan devlet ısı ama sozlesmelı olunca cokta guvenemıyor bıseylere bıde bu calıstıgı kurum kpds sartı koymus gecemezse allah korusun ıssız kalır.allah senın esınınde sınavı kazanıp senıde kuzucuguda cokk rahat ettırmesını nasıp etsın.bende benım beye sınır oluyorum sebepte ne bılıyormusun eve gelır gelmez oyuna oturuyor zaten sabahtan aksama kadar gorusemıyoruz bıde eve gelıpte oyun delılıgı yapmıyormu cıldırıyorum sonra gel yanıma az otur dedıgımdede bır uste cıkıyor gormelısın sankı ben ezıyet edıyorum adama o hıc deşarj olamıuyormus.artık bıseyde demıyorum oyle gelıp saatlerce oynuyor sonrada uyuyoruz bızde

çok saol canım..
geçmişi okudum biras..sanada çook geçmiş olsun.dikkat et kendine tatlım..bol bol dua oku kendine ve bebişine:Saruboceq:

kızlar formda gordumde bazıları ıgne olcakmıs ne ıgnesı o akcıgerlerı bebısın gelıssın dıye falan yazıyorlardıda merak ettımm ben olmadım olcaksın dıyende olmadı bılgısı olan varmı?

hahahahah :) moralım cok bozk guldugume bakma seker tammmmmmm 85 kıloym 15 kılo aldım

benimde tam 10kg oldu..bunun 2,5 kg sunu 3 hafta içinde almışım..daha 26+5 günlük hamileyim..sizler gibi 30a geldiğimde 20kiloda az gelir bana bu hızla...
sizinde iştahınızda artış varmı ya..ben doymak nedir unuttum resmen..az önce yemekten geldim şimdi yine bişeyler tıkınıyorum.offfffff offf nolcak böyle hiç bilmiyorum ohaoldumsmile

Valla ben 20kg ile doğuma gidicem herhalde amaaan napıyım çikolta hayali kuruyorum 1 saate büfe gelir:)

artık bebeişler haftada 200 gr almaya başlamış,ben 9 kilo aldım,ctesi de kontrolumuz vardı çok şükür kilomuz 1340 olmuş gelişimimizde 1 hafta öndeymiş..kontrole gidecek arkadaşlarada iyi haberlerle gelmelerini diliyorum..

selam kızlar herkeze
iş yeri internetimde sorun vardı giremedim uzun zamandır.
geçmişede bir göz attım herşey yolunda gözüküyor.
herkese iyi bir hafta geçirmesini diliyorum...

buarada bende abartıp 14 kilo almış bulunuyorum.doğuma 20 kiloyla gitsem iyi doktorum çok kızıyor çook ama napayım kendime tatlı konusunda engel olamıyorum ooofffff klava:

benimde sorunum kilo alamamaktan yana düzenli besleniyorum çikolata ve dondurmadan vazgeçemiyorum ama kilo alamıyorum kimse 6 aylık hamile olduğuma inanmıyor daha 5 kilo aldım pek memnun değilim bu durumdan sanki ben kilo almayında bebişte almıyomuş gibi geliyor.

Aynen benim kocam gibi. Almış call of duty modern ware bilmem ne, onu oynuyor. Ay bi de beni de alet ediyor, ingilizceleri tercüme ediyorum. Sinir ya. Benim için değil, oğlumuzun geleceği için o sınava girecek. Allah zihin açıklığı versin hem benim hem senin eşine.

çok saol canım..
geçmişi okudum biras..sanada çook geçmiş olsun.dikkat et kendine tatlım..bol bol dua oku kendine ve bebişine:Saruboceq:

Sağol canım, hep dua ediyorum Allah'a "annemi sen aldın, bari bebeğim bende kalsın" diye.

Ya benim 8. kilom ama nasıl açım, sürekli yemek istiyorum ve yiyorum. Diyette olduğum için yağsız ve hafif şeyler yiyorum, meyve yiyorum bol bol, bir de yoğurtlu bir salata tarifim var o tok tutuyor. İsterseniz tarif verebilirim.

Valla ben 8 kilo aldım ama karnım pek çıkmadı nedense? Top gibi karnım var. 7,5 aylık hamile olduğumu öğrenenler "için geniş demek ki" diyor. İçin geniş ne demekse? Bebek gayet normal boyutlarda ama sinirim bozuluyor minicik kalmış gibi geliyor bebeğim.

ben 77 ile kalmıştım en son kontrolde de 77 çıktım.benim kız annesinin depolu yağlarından alıyor enerjisini.yediklerimde direk bebeğe gidiyomuş.umarım sonuna dek böyle giderde biriki kilo kalır bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…