Aynen benim kocam gibi. Almış call of duty modern ware bilmem ne, onu oynuyor. Ay bi de beni de alet ediyor, ingilizceleri tercüme ediyorum. Sinir ya. Benim için değil, oğlumuzun geleceği için o sınava girecek. Allah zihin açıklığı versin hem benim hem senin eşine.
Sağol canım, hep dua ediyorum Allah'a "annemi sen aldın, bari bebeğim bende kalsın" diye.
Ya benim 8. kilom ama nasıl açım, sürekli yemek istiyorum ve yiyorum. Diyette olduğum için yağsız ve hafif şeyler yiyorum, meyve yiyorum bol bol, bir de yoğurtlu bir salata tarifim var o tok tutuyor. İsterseniz tarif verebilirim.
ben 77 ile kalmıştım en son kontrolde de 77 çıktım.benim kız annesinin depolu yağlarından alıyor enerjisini.yediklerimde direk bebeğe gidiyomuş.umarım sonuna dek böyle giderde biriki kilo kalır bende
benimde sorunum kilo alamamaktan yana düzenli besleniyorum çikolata ve dondurmadan vazgeçemiyorum ama kilo alamıyorum kimse 6 aylık hamile olduğuma inanmıyor daha 5 kilo aldım pek memnun değilim bu durumdan sanki ben kilo almayında bebişte almıyomuş gibi geliyor.
Enee hoşgeldin gııı, nasılsın? Gidecek misin bu hafta cevat bey'e??
Valla ben 8 kilo aldım ama karnım pek çıkmadı nedense? Top gibi karnım var. 7,5 aylık hamile olduğumu öğrenenler "için geniş demek ki" diyor. İçin geniş ne demekse? Bebek gayet normal boyutlarda ama sinirim bozuluyor minicik kalmış gibi geliyor bebeğim.
yok olur mu öyle şey alıyordur bebeğin,keşke bende senin gibi olsam..
her sabah yeni bir 100 gr ile tanışıyorum..
aynen bende ööle..
hergün kilolarımı artırarak alıyorum..:umursamaz:
tok tutan salatamıııısırnaşık şey
tarifini verde şekerim yemeklerin yanında yerim:roflol:
bende biraz oynama görsem kilomda sevinicem akşamları tartılıyorum sevineyim diye gündüzleri hep aynı çünkü az olsada razıyım yani.
kızlaar bişey sormak istiyorum
bebişin odasını boyayacağız hangi marka boya kullanabilrim bir fikri olan var mı?
yada boyatanlar ne kullandı?
hoşbuldum cicim:)iyiyim şükür ama yorgunum dinlenemiyorum bi türlü
sen nasılsın
inşallah diyorum zira işyerinde işler çok yoğun. ama gitmek istiyorum kesinlikle.
bide doğumu da orda düşünüyorum ya sonm aylarda gidiim diyorum en azından:)
kızlaar bişey sormak istiyorum
bebişin odasını boyayacağız hangi marka boya kullanabilrim bir fikri olan var mı?
yada boyatanlar ne kullandı?
Yemeklerin yanında mı :roflol: ben ara öğünlerde yiyorum. Neyse vereyim:
Malzemeler:
Yapılışı:
- çiğ, ayıklanmış, bolca yıkanmış semizotu (kıyılmamış olacak, yaprak kısımları olacak, dal olmasın, bir avuç kadar).
- bir tutam kıyılmamış, iyice yıkanmış maydonoz (sapları olsa da olur, idrar söktürür).
- bir tutam kadar dereotu.
- varsa, kıyılmış taze nane (boğaza takılır)
- küçük küçük doğranmış salatalık (1 tane). (rende de olur ancak ne kadar demire sürtülürse o kadar vitamini kaybolurmuş)
- ve yeteri kadar yoğurt.
Tüm malzemeleri kaba koyun, en son yoğurt ekleyin. Karıştırın ahan da bu kadar.
kaç kilo ile kaldın canım hamile.
115 kilo ile gebe kalıp 100 kg ile doğuma giren tanıyorum ben
çok saol canım..bende akşam yemekelrinde sadece çorba ve salata yeme kararı aldım artık 10 kg yu görünce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?