2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tok tutan salatamıııısırnaşık şey
tarifini verde şekerim yemeklerin yanında yerim:roflol:

ben 77 ile kalmıştım en son kontrolde de 77 çıktım.benim kız annesinin depolu yağlarından alıyor enerjisini.yediklerimde direk bebeğe gidiyomuş.umarım sonuna dek böyle giderde biriki kilo kalır bende

Enee hoşgeldin gııı, nasılsın? Gidecek misin bu hafta cevat bey'e??

yok olur mu öyle şey alıyordur bebeğin,keşke bende senin gibi olsam..
her sabah yeni bir 100 gr ile tanışıyorum..

yemeklerin yanında mı? hahah süpersin canım yaa.ben sirkeli salataya bayılıyorum bu ara.her akşam sirkeli domates salatalık biber soğan dörtlüsü salatası yapıyorum

Enee hoşgeldin gııı, nasılsın? Gidecek misin bu hafta cevat bey'e??

hoşbuldum cicim:)iyiyim şükür ama yorgunum dinlenemiyorum bi türlü
sen nasılsın

inşallah diyorum zira işyerinde işler çok yoğun. ama gitmek istiyorum kesinlikle.
bide doğumu da orda düşünüyorum ya sonm aylarda gidiim diyorum en azından:)

aynı şekilde sanki hamilelere özenip karnıma top koymuşum gibi duruyor iç karnın geniştir diyolar bende anlamdım ne demek istediklerini bu ay doktorum izinli olduğundan bebişimi çarşamba görücem ozaman normal mi değilmi anlıyacagım am dediğin gibi böyle olması bizlerin moralini bozuyo sanki ufacık doğucakmış gibi geliyor.

kızlaar bişey sormak istiyorum
bebişin odasını boyayacağız hangi marka boya kullanabilrim bir fikri olan var mı?
yada boyatanlar ne kullandı?

tok tutan salatamıııısırnaşık şey
tarifini verde şekerim yemeklerin yanında yerim:roflol:

Yemeklerin yanında mı :roflol: ben ara öğünlerde yiyorum. Neyse vereyim:
Malzemeler:
  • çiğ, ayıklanmış, bolca yıkanmış semizotu (kıyılmamış olacak, yaprak kısımları olacak, dal olmasın, bir avuç kadar).
  • bir tutam kıyılmamış, iyice yıkanmış maydonoz (sapları olsa da olur, idrar söktürür).
  • bir tutam kadar dereotu.
  • varsa, kıyılmış taze nane (boğaza takılır)
  • küçük küçük doğranmış salatalık (1 tane). (rende de olur ancak ne kadar demire sürtülürse o kadar vitamini kaybolurmuş)
  • ve yeteri kadar yoğurt.
Yapılışı:
Tüm malzemeleri kaba koyun, en son yoğurt ekleyin. Karıştırın ahan da bu kadar.

Rutin kontrollerini aksatma şekerim. Muhakkak gitmeye bak. Ben de orada doğuracağım. Ya ister misin aynı gün doğuralım? Tesadüfen karşılaşsak ne hoş olur... bayanssulusmile

kızlaar bişey sormak istiyorum
bebişin odasını boyayacağız hangi marka boya kullanabilrim bir fikri olan var mı?
yada boyatanlar ne kullandı?

bir arkadaşım gülen boyanın natural su bazlısını aldı kokusu olmaması en büyük artısı ve çok hoş renkleri var canım.bizde geçen sene evi onunla boyadık önerebilirim yani bide bende astım olduğundan her boyayı kullanamıyoruz.

çok saol canım..bende akşam yemekelrinde sadece çorba ve salata yeme kararı aldım artık 10 kg yu görünce..

çikolata tatlı pasta ((((((( ağlamak istiyorum hiç birini yiyemiyorum cnm çok tatlı isterse yiyebildiğim tek şey karpuz çıldırıcam resmen rejimdeyim valla hamile kalmadan çnce daha çok yerdim ben ya kuruyemişte yasak hamurişide ama en son çarşamba yemiştim çikolata 2 günüm kaldı heyecanla çarşamba akşamı bekliyorum

bu arada arkadaşım doğum yaptı ikizleri oldu erken geldiler daha fazla sabredememişler ama maşallah biri 2,5 biri 2,75 miş ikiside sağlıklı çok şükür öyle heycanlandım ki kendim doğurmuş gibi oldum resmen

çok saol canım..bende akşam yemekelrinde sadece çorba ve salata yeme kararı aldım artık 10 kg yu görünce..

Öyle yapma şekercim. Ne yediğin değil, ne kadar yediğin önemli. Doğurduktan sonra emzirdikçe kilo verirsin nasılsa. Senin yağa, amino asitlere, kalsiyuma filan hep ihtiyacın var. Hamile bünyesi, normal olarak depoluyormuş, doğumdan sonra iyi beslenemez içgüdüsü ile. Yani pek elimizde olan birşey değil şişmemek. porsiyonlarını küçült ama herşeyden ye, bebeğin sağlıklı beslensin. Bünyesi kuvvetli olsun. Benim halime baksana 3 ara, 3 ana öğün yiyorum. Bir gıdım bir gıdım, ama herşeyden...

Merhaba kader arkadaşlarım :)) bugün nasılsınız?
kilo konusuna ben hiç girmeyeyimmm :)) bide bana sen zayıfsın çok kilo almazsın diyolardı..ama zayıflar çok kilo alıyo bence..kimi zayıf bilsem ben hamileliğimde 20 kilo 30 kilo aldım diyolar yavvv...şok oluyom..benimde göbeğemm baya var.zaten benim daha 3.ayda çıkmıştı hiç bi pantalonum olmuyodu daha o zamanlar...göbeği olmayan ve kilo almayan arkadaşlarımmm boşuna canınızı sıkmayın bebişle hiç alakası yok bu durumun..dr larda diyo zatenn..merak etmeyin yanii..bebişler normal kilosunu alıyolar yani..

Buarada biraz önce öğle tatilimde izmir caddesinde büyük bi düğmeci var..ordan oğluşum için bebek şekeri malzemeleri aldımm..çok güzel şeyler var..ben 40 kişi için aldım hem hastaneye hem eve gelenler için..benim burda kimsem yok ailem izmirde..o yüzden fazla almadım.eşimin yakınları hariç benden kimse yok yani..20 tanesini mavi kadife keseli, 20 tanesinide beyaz puanlı tüldan yapıcam...20 tanesine mavi emzik,20 tanesine biblo bebek koycam..arkalarınada mıknatıs yapıştırcam.çünkü atılan bişey olsun istemiyorum.gelenler zaten yakınlar olcağı için hatıra kalsın bebişimden..içlerine lavanta koyayım diyorum..ayrı olarak çikolata alırız.çikolayaıda ölece ikram ederiz diye düşünüyorum..çünkü içine badem şekeri konsa,kimse açıp yiyemiyeceği için boşuna koyamayım.bari lavanta olsunda hem güzel kokulu bişey olur..çikolata yanında güzel olur diye düşünüyorummm...ayy çok sabırsızlanıyorum yapmak için.ama lavanta ların kokusu gitmesin diye epey bi süre sonra yapıcam sanırım (( yapıncada foto eklerimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…