aynen bende ööle..
hergün kilolarımı artırarak alıyorum..:umursamaz:[/QUOTE
doktorla pazarlık yaptım 9 kilo aldım,ee ayda 2 kilo alsam eder 4 kilo bende 13 kiloyla doğuma girerim dedim..gözlerini kocaman kocaman açarak olmazzz dedi:))ayda 1 kilo alcakmışım.ben şu dondurma yada tatlı sevdasından kurtulsam kilo almıcam ama dayanamıyorum..kız anneleri şanslı galiba daha çok erkek bebk ebkleyenler tatlıya düşkün oluyor..
çikolata tatlı pasta((((((( ağlamak istiyorum hiç birini yiyemiyorum cnm çok tatlı isterse yiyebildiğim tek şey karpuz çıldırıcam resmen rejimdeyim valla hamile kalmadan çnce daha çok yerdim ben ya kuruyemişte yasak hamurişide ama en son çarşamba yemiştim çikolata 2 günüm kaldı heyecanla çarşamba akşamı bekliyorum
bu arada arkadaşım doğum yaptı ikizleri oldu erken geldiler daha fazla sabredememişler ama maşallah biri 2,5 biri 2,75 miş ikiside sağlıklı çok şükür öyle heycanlandım ki kendim doğurmuş gibi oldum resmen
Merhaba kader arkadaşlarım :)) bugün nasılsınız?
kilo konusuna ben hiç girmeyeyimmm :)) bide bana sen zayıfsın çok kilo almazsın diyolardı..ama zayıflar çok kilo alıyo bence..kimi zayıf bilsem ben hamileliğimde 20 kilo 30 kilo aldım diyolar yavvv...şok oluyom..benimde göbeğemm baya var.zaten benim daha 3.ayda çıkmıştı hiç bi pantalonum olmuyodu daha o zamanlar...göbeği olmayan ve kilo almayan arkadaşlarımmm boşuna canınızı sıkmayın bebişle hiç alakası yok bu durumun..dr larda diyo zatenn..merak etmeyin yanii..bebişler normal kilosunu alıyolar yani..
Buarada biraz önce öğle tatilimde izmir caddesinde büyük bi düğmeci var..ordan oğluşum için bebek şekeri malzemeleri aldımm..çok güzel şeyler var..ben 40 kişi için aldım hem hastaneye hem eve gelenler için..benim burda kimsem yok ailem izmirde..o yüzden fazla almadım.eşimin yakınları hariç benden kimse yok yani..20 tanesini mavi kadife keseli, 20 tanesinide beyaz puanlı tüldan yapıcam...20 tanesine mavi emzik,20 tanesine biblo bebek koycam..arkalarınada mıknatıs yapıştırcam.çünkü atılan bişey olsun istemiyorum.gelenler zaten yakınlar olcağı için hatıra kalsın bebişimden..içlerine lavanta koyayım diyorum..ayrı olarak çikolata alırız.çikolayaıda ölece ikram ederiz diye düşünüyorum..çünkü içine badem şekeri konsa,kimse açıp yiyemiyeceği için boşuna koyamayım.bari lavanta olsunda hem güzel kokulu bişey olur..çikolata yanında güzel olur diye düşünüyorummm...ayy çok sabırsızlanıyorum yapmak için.ama lavanta ların kokusu gitmesin diye epey bi süre sonra yapıcam sanırım(( yapıncada foto eklerimm..
Merhaba kader arkadaşlarım :)) bugün nasılsınız?
kilo konusuna ben hiç girmeyeyimmm :)) bide bana sen zayıfsın çok kilo almazsın diyolardı..ama zayıflar çok kilo alıyo bence..kimi zayıf bilsem ben hamileliğimde 20 kilo 30 kilo aldım diyolar yavvv...şok oluyom..benimde göbeğemm baya var.zaten benim daha 3.ayda çıkmıştı hiç bi pantalonum olmuyodu daha o zamanlar...göbeği olmayan ve kilo almayan arkadaşlarımmm boşuna canınızı sıkmayın bebişle hiç alakası yok bu durumun..dr larda diyo zatenn..merak etmeyin yanii..bebişler normal kilosunu alıyolar yani..
Buarada biraz önce öğle tatilimde izmir caddesinde büyük bi düğmeci var..ordan oğluşum için bebek şekeri malzemeleri aldımm..çok güzel şeyler var..ben 40 kişi için aldım hem hastaneye hem eve gelenler için..benim burda kimsem yok ailem izmirde..o yüzden fazla almadım.eşimin yakınları hariç benden kimse yok yani..20 tanesini mavi kadife keseli, 20 tanesinide beyaz puanlı tüldan yapıcam...20 tanesine mavi emzik,20 tanesine biblo bebek koycam..arkalarınada mıknatıs yapıştırcam.çünkü atılan bişey olsun istemiyorum.gelenler zaten yakınlar olcağı için hatıra kalsın bebişimden..içlerine lavanta koyayım diyorum..ayrı olarak çikolata alırız.çikolayaıda ölece ikram ederiz diye düşünüyorum..çünkü içine badem şekeri konsa,kimse açıp yiyemiyeceği için boşuna koyamayım.bari lavanta olsunda hem güzel kokulu bişey olur..çikolata yanında güzel olur diye düşünüyorummm...ayy çok sabırsızlanıyorum yapmak için.ama lavanta ların kokusu gitmesin diye epey bi süre sonra yapıcam sanırım(( yapıncada foto eklerimm..
aynen bende ööle..
doktorla pazarlık yaptım 9 kilo aldım,ee ayda 2 kilo alsam eder 4 kilo bende 13 kiloyla doğuma girerim dedim..gözlerini kocaman kocaman açarak olmazzz dedi:))ayda 1 kilo alcakmışım.ben şu dondurma yada tatlı sevdasından kurtulsam kilo almıcam ama dayanamıyorum..kız anneleri şanslı galiba daha çok erkek bebk ebkleyenler tatlıya düşkün oluyor..
evet ya erkek bebek bekleyipte tatlıya düşmeyen hiçbir anne görmedim daha..tamda yaz mevsimindeyiz..her yerde insanın gözüne sokar gibi bisürü dondurma reklamı da var.resmen uyuyan yılanı uyandırıyolarsempatiksalakcinni
Hoşgeldin canım, 30 kilo mu akannehir sonra nasıl vermişler, onu da söylediler mi??
Ya kızlar ya, bebek bezi almak istiyorum ama hangi markanın yenidoğanını alsam bilemiyorum. Bir de 8 aylıkken doğum yapsam (Allah korusun ama ihtimalleri düşünmek lazım) molfix'in prematüre bezinden mi alacağım??
aynen bende ööle..
canım sen hastaneye gidyorsun?doktorun kim?ankaradasın sende değilmi?
saolun boya yardımlarınız için arkadaşlar.gülen boya ve marshall a bakacağım bende en güzel renk hangisindeyse :)
canım ben bu hafta sonu molfix in 2-5 kg için kullanılan çocuk bezinden aldım.her ihtimale karşı..
çikolata tatlı pasta((((((( ağlamak istiyorum hiç birini yiyemiyorum cnm çok tatlı isterse yiyebildiğim tek şey karpuz çıldırıcam resmen rejimdeyim valla hamile kalmadan çnce daha çok yerdim ben ya kuruyemişte yasak hamurişide ama en son çarşamba yemiştim çikolata 2 günüm kaldı heyecanla çarşambakşamı bekliyorum
bizde eşimle migrosta dolanıyoduk primanın yenibebek 3-6 kg 98 li paketinde indirim vardı ondan aldık evde bulunsun diye.
aynen bende ööle..
Yok be güzelimm.ben erkek bebeiş annesi adayıyım ama öle tatlıya düşkünlüğüm yok.gerçi bide tatlı yesem kimbilir daha kaç kilo alırdım orasıda ayrı bi meselede..yani önceddende tatlı aramazdım şimdide aynene devam..tatlı çok canım istersede hemen meyve yiyorum..hemen tıkıyo zaten.öle tatlı matlı isteğide hiç kalmıyo zaten.hem daha sağlıklıı..dondurma bence çok kötü bi şey değil.tabii ölçülü yenirse..çünkü ondada kalsiyum vs var yaa..az porsiyon arada yenebilir..
canım hangisinden aldın,moda düğmeden mi?ben daha hiç bakmadım..senden fikir almış olayım
Erdoğan düğmeden aldım cnm..meşhur peynirci nin yanında hemen..merdivenlerden biraz aşağı iniyosun..büyük bi yer..orda sorduğunda veya fikir almak istediğinde yardımcı oluyolar..ne de olsa uzman olmuşlar artık..ben iki farklı konsept yapayım dedimm..o yüzden bi 20 tanesi mavi ağırlıklı,diğer 20 tanesi beyaz ağırlıklı gibi bişey yapcam cnm..çünkü sepetim düz mavi renk..o yüzden beyaz tüllü de yapayım boğmasın iyice mavi mavi dedim..
Hoşgeldin canım, 30 kilo mu akannehir sonra nasıl vermişler, onu da söylediler mi??
Ya kızlar ya, bebek bezi almak istiyorum ama hangi markanın yenidoğanını alsam bilemiyorum. Bir de 8 aylıkken doğum yapsam (Allah korusun ama ihtimalleri düşünmek lazım) molfix'in prematüre bezinden mi alacağım??
Evet cnm yaa bende soruyom nasıl verdiniz şimdi inceciksiniz yine diyorum..zamanla kendiliğinden gidiyo emzirme filan derken..diyolar..banada moral veriyolar ama görcez bakalım..valla ben yürüyüş te yapıyorumm..doğumdadada faydası varmış hemde aşırı kilo almamak içinn..yoksamm ben hiç alışık değilim bu rakamlaraaa yaaaa mafoldumben
Merhaba arkadaşım şekerin yüksek çıktığı için diyettesin değilmi ya benimde yükleme sonrası şekerim 150 çıktı doktorum dikkat et dedi ama bana öyle kesin bişey demedi ben napayım ya ekmeği kesmem lazım bakalım ya uğraşıyorum senin değerin kaç çıkmıştı...Bana hızlı kilo aldığın için bu şekilde çıktı dedi mafoldumben
ben çikolata kaçamağı yapamıyorum geçen çarşamba yedim akşama kadar vicdan azabı çektim sonra eşim rahatlattı bak bi hafta yemessin diye cnm neler istiyor bi bilseniz ama malesef yiyemiyorum meyve bile sayılı ama karpuza bakmıyorum sayıya nasılsa yarısı su elimde salatalık ve domatesle geziyorum evde acıktıkça yiyorum ama tuzsuz ne anladım ot gibi işte :)) kilomda sabit bu arada tatlıyı yemeyince gram gram artıyor allahtan
Bir paket prima, bir paket molfix mi alsam acaba? Hee aklıma geldi şimdi; geçen granül sabunun yanlışlıkla matikini almıştık ya, dün elde yıkamasını bulduk aldık sonunda. Atta'lı niveayla birlikte. Nivea da deyince, o milupanın gönderdiği indirim kuponları geçmiyor hiçbir yerde. Barkodları tutmuyormuş, bilginize.
Evet cnm yaa bende soruyom nasıl verdiniz şimdi inceciksiniz yine diyorum..zamanla kendiliğinden gidiyo emzirme filan derken..diyolar..banada moral veriyolar ama görcez bakalım..valla ben yürüyüş te yapıyorumm..doğumdadada faydası varmış hemde aşırı kilo almamak içinn..yoksamm ben hiç alışık değilim bu rakamlaraaa yaaaa mafoldumben
Benim korkum kilodan değil de, ne yalan söyleyeyim çok kilo alıp çatlamaktan korkuyorum. Zaten veriliyor doğumdan sonra. Biz bakımlı hatunlarız, ne kilolar veririz evelallah...
Katalog elimde, doğru hatırlamışım "çiğ damlası"ymış renk. Katalogta açık renk görünüyor ama bizim duvarda 2 katla daha koyu çıktı. Beyaz pvc cam+ beyaz amerkn kapıyla bir güzel oldu ki sorma.
www.marshallboya.com adresinden bakalbilirsin istersen mavi tonlarına.
Aklım biraz karıştı, molfix'in mi yoksa primanın mı yeni doğanını alsam. 32. haftaya gireyim öyle alacağım ben de bez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?