2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da yasak onlar, ama bazen tutamıyorum kendimi. Sonuçta ölmeyeceğim. İnce bir dilim pasta, küçücük bir avuç kuruyemiş ya da hamurişi kaçamağı yapıyorum. Nefsim körlensin maksat.

Ay kıyamammm, Allah analı babalı büyütsün kuzuları :asigim:

canım hangisinden aldın,moda düğmeden mi?ben daha hiç bakmadım..senden fikir almış olayım

saolun boya yardımlarınız için arkadaşlar.gülen boya ve marshall a bakacağım bende en güzel renk hangisindeyse :)

Hoşgeldin canım, 30 kilo mu akannehir sonra nasıl vermişler, onu da söylediler mi??
Ya kızlar ya, bebek bezi almak istiyorum ama hangi markanın yenidoğanını alsam bilemiyorum. Bir de 8 aylıkken doğum yapsam (Allah korusun ama ihtimalleri düşünmek lazım) molfix'in prematüre bezinden mi alacağım??

canım ben bu hafta sonu molfix in 2-5 kg için kullanılan çocuk bezinden aldım.her ihtimale karşı..

bizde eşimle migrosta dolanıyoduk primanın yenibebek 3-6 kg 98 li paketinde indirim vardı ondan aldık evde bulunsun diye.

saolun boya yardımlarınız için arkadaşlar.gülen boya ve marshall a bakacağım bende en güzel renk hangisindeyse :)

Katalog elimde, doğru hatırlamışım "çiğ damlası"ymış renk. Katalogta açık renk görünüyor ama bizim duvarda 2 katla daha koyu çıktı. Beyaz pvc cam+ beyaz amerkn kapıyla bir güzel oldu ki sorma.

www.marshallboya.com adresinden bakalbilirsin istersen mavi tonlarına.

canım ben bu hafta sonu molfix in 2-5 kg için kullanılan çocuk bezinden aldım.her ihtimale karşı..

Aklım biraz karıştı, molfix'in mi yoksa primanın mı yeni doğanını alsam. 32. haftaya gireyim öyle alacağım ben de bez.

Merhaba arkadaşım şekerin yüksek çıktığı için diyettesin değilmi ya benimde yükleme sonrası şekerim 150 çıktı doktorum dikkat et dedi ama bana öyle kesin bişey demedi ben napayım ya ekmeği kesmem lazım bakalım ya uğraşıyorum senin değerin kaç çıkmıştı...Bana hızlı kilo aldığın için bu şekilde çıktı dedi mafoldumben

ben çikolata kaçamağı yapamıyorum geçen çarşamba yedim akşama kadar vicdan azabı çektim sonra eşim rahatlattı bak bi hafta yemessin diye cnm neler istiyor bi bilseniz ama malesef yiyemiyorum meyve bile sayılı ama karpuza bakmıyorum sayıya nasılsa yarısı su elimde salatalık ve domatesle geziyorum evde acıktıkça yiyorum ama tuzsuz ne anladım ot gibi işte :)) kilomda sabit bu arada tatlıyı yemeyince gram gram artıyor allahtan

bizde eşimle migrosta dolanıyoduk primanın yenibebek 3-6 kg 98 li paketinde indirim vardı ondan aldık evde bulunsun diye.

Bir paket prima, bir paket molfix mi alsam acaba? Hee aklıma geldi şimdi; geçen granül sabunun yanlışlıkla matikini almıştık ya, dün elde yıkamasını bulduk aldık sonunda. Atta'lı niveayla birlikte. Nivea da deyince, o milupanın gönderdiği indirim kuponları geçmiyor hiçbir yerde. Barkodları tutmuyormuş, bilginize.

benim ilk saat 145 ikinci saat 100 çıktı aslında dr çok önemsemedi ama diyetisyen gayet önemsedi onu yeme bunu yeme kastı beni resmen bende en doğrusunun doğrudan şeker almamak olduğuna karar verdim yani çikolata sütlü tatlı vs kestim tabi oturup bi şey olmaz diye bi tabak dolusu pilav yemiyorum ama dra kalsa kızartmada yeme içinde tatlı var diyor yuh artık azcık yiyorum ama havuç yemiyorum sende yeme onda baya varmış tatlı hamurişinide bıraktım ha bide meyve suyu çok içiyordum ağzıma sürmüyorum direk meyve yiyorum nasılsa yaz geldi

Ben çoook canım çekerse yalnızca bitter yiyorum o da 1 dilim (mi oluyor onlar). Banane ya, istediğim zaman kaçamak yaparım. Doktor moktor dinlemem. Tuzu kes dedi. Bir kestim, hastanelik oluyordum 2 hafta önce. O yüzden az da olsa yerim acımam.

Aslında denemek lazım benim kuzenimin kızına prima pişik yaptı molfix kullanıyo şimdi denemeden bilemicez yani ben de dalan roxy granül yumoş baby yumuşatıcı aldım makina için yavaş yavaş yıkamaya başladım.

ben bu çarşamba yaptırıcam şeker yüklemesini sonucunu hemen aldınız mı yoksa bir gün sonramı veriyolar arkadaşlar.

cnm ben mavi değilde kırmızı istiyorum tek duvarı ama yinede kararsızım.diğer duvarlar açıık krem renginde yeni boyandı daha tek duvar kırmızı nasıl durur acaba?
gidince boyacıya da danışacağım hem
mobilyam düz beyaz aksesuarlarını perde halısını uyku setini kırmızılı alıp tek duvarıda kırmızı istiyorum nasıl sizceee??:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…