2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canancım yaaa bence de yandım doğunca çünkü hiç bir günümüz sakin geçmiyor gecelerimiz ayrı bir dert uyku muyku yok...
Şeymaaaam hoşgeldin nasılsın?
gurbet çok şekermiş odası çok tatlı güle güle kullansın minik...
Dideeem üzülme yaaa yapamıyorum desene ya da ağır ağır yap.
baktılar gördüler işler yürümüyor başkasına verirler bişey derlerse de yapamıyorum
de.sall biraz yaaavv

benım kızım hala yan duruyo sagda kafası solda ayakları... ama cok kotu tekmelıyo canım acıyo:):) bıde dun usgde durmadan babannesıyle bana dil cıkardı:):)

iyiyim fıstıgım ıste yorgunluk hala:):) şırnaktan geldık odamı yerlestırdım eşimi gonderdım gerı... şimdide doktor işlerı oyle doktor secmeye calısıyorum... sen nasılsın doruk paşam nasıl:)

KIZLAR BU ARADA KUZUMUN ODASINI ALDIK, Bİ KAÇ GÜNE TESLİMİ YAPILIR, ÇOK HEYECANLIYIM hihoyyyt

:dance:

Çoooook tatlı, güle güle kullansın bebişin.opuyorumnanaktan

canım ben medipol hastanedinde 25 tl ye yaptırdım

Özele gidiyorumda genelde , telden arayınca fiyat vermediler, devlete gideyim bende o zaman. Hem daha yakın. opuyorumnanaktan

ben geldım....................

Hoşgeldinn.opuyorumnanaktan

:roflol: hahaha doğru demiş , benim de ikiz kardeşim var , ordan biliyorum . kaydirigubbakcemile3 (Sanki annemin karnındaki halimi hatırlıyo gibi konuştum ) kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa ben 25 gün önce sabah tartıldığımda 60.2 kg idim bugün yine 60.5 kg çıkıyorum.
inanılacak gibi değil oğluşta mı gram almıyor anlamıyorum ben niye böyle oluyor yaaa????

merhabalar kızlar ben de yeni buldum sizi aranıza katılmak isterim valla o kadar çok şey yazmışsınız ki hepsini okuyamadım.... bizimde 27. haftamız sanırım burda herkes aynı .....fisfisfis

Canım hayırlı olsun bebişin güle güle kullansın.Çok güzel.Belisinmi bu?

Sağol canım benim,evet kuzuş belisten aldık..

Çoooook tatlı, güle güle kullansın bebişin.opuyorumnanaktan

Sağol canım benim

cok seker tatlım gule gule kullanın ıns

Çok sağol canımcım.. Bi de oğlum olursa diye turuncu tonlarında olsun dedim, pembe-mavi ayrımını da çok sevmiyorum açıkçası.

kızlar bebiş dogum pozısyonunu kacıncı haftadan ıtıbaren almaya baslıyo bılen var mı?

hosbulduk tatlım nasılsın..

çok şükür canım birgün iyi bir gün kötü yuvarlanıp gidiyoruz bugünümüze şükürler olsun artık yavaş yavaş yaklaştıkça sıkıntılarımız artıyor arada evham yapıyoruz seninde güzel haberlerini okudum mutlu oldun canım bebeğinin kilo alması için büyüme sütleri varya onlardan al ve fırsatbuldukça soluna yat tatlım ceviz hergün ye arayı kapatır merak etme

canım ınan herseye dıkat etmeye calısıyorum ama hala cok kusuyorum ondanda oluyo galıba...

Berrakadacım hahah ne yapıyordunuz 9 ay sürecinde evcilik oynamaktan bıkmıyormuydunuz?

Evcilik oynuyoduk, piknik yapıyoduk bol bol , kardeşim benim üstümde oluşmuştu, ezmiş beni biraz, tüm yemeklerin çoğunu o yemiş, sonrada benden daha şişman doğdu.İkizim 2900 ben 2300 doğmuşum. kaydirigubbakcemile3 Hepte benden şişman oldu 2 kilo falan boyu da 2-3 cm uzundur. Gerçi şimdi ben daha şişmanım 3 kilo falan . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ben hala tetanoz aşımı vurulmadım :)
doktor şimdi de olur farketmez dedi de...

aşıdan sonra ne kadar suruyor agrı? sag sol hangi kola vuruluyor?

canım ben de muhasebeciyim ve çok iyi anlıyorum ama ben işi bırakmıştım hamile olmadan önce, iyiki de bırakmışım yoksa ben de çok stresli olurdum, o yoğun günlerde o kadar geç çıkardımki yetişti tyetişmedi bi panik vs.,
boşver rahat ol, artık senin için en önemli bebeğin.

kızlar yaa ben 25 gün önce sabah tartıldığımda 60.2 kg idim bugün yine 60.5 kg çıkıyorum.
inanılacak gibi değil oğluşta mı gram almıyor anlamıyorum ben niye böyle oluyor yaaa????

canim normaldir bagirsaklarin dolu bos olmasindan farkeder,ya da vucuttaki su miktarindan...
ben de 3 hafta once 60.9 idim,gecen hafta 60.6 olmusum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…