Hoşgeldiniz kızlarrr a.s., Şeymacım şeker yüklemesini kaça yaptırdın canım ?
KIZLAR BU ARADA KUZUMUN ODASINI ALDIK, Bİ KAÇ GÜNE TESLİMİ YAPILIR, ÇOK HEYECANLIYIM hihoyyy
:dance:
ben geldım....................
evet canancım yaaa bence de yandım doğunca çünkü hiç bir günümüz sakin geçmiyor gecelerimiz ayrı bir dert uyku muyku yok...
Şeymaaaam hoşgeldin nasılsın?
gurbet çok şekermiş odası çok tatlı güle güle kullansın minik...
Dideeem üzülme yaaa yapamıyorum desene ya da ağır ağır yap.
baktılar gördüler işler yürümüyor başkasına verirler bişey derlerse de yapamıyorum
de.sall biraz yaaavv
KIZLAR BU ARADA KUZUMUN ODASINI ALDIK, Bİ KAÇ GÜNE TESLİMİ YAPILIR, ÇOK HEYECANLIYIM hihoyyyt
:dance:
canım ben medipol hastanedinde 25 tl ye yaptırdım
ben geldım....................
Hoş buldum canım.Maşallah bebişine canım.Aslında ço güzel bir duygu ya.Ya benim bebişler de karnımın her yönünden vuruyor.Nasıl pozisyonda olduklarını bilemiyorum.Bak aynı zamanda göbek deliyinden yukarda sağ tarafta da sol taraftada kasık tarafından da vuruyolar.Acaba nasıl durmuslar diye merak ediyorum.1 haziran kontrolu var zaten.Dün karnım sol tarafa büyümüş sertleşmişti sağ taraf sanki boştu.Eşim merak etme kardeş kardeşe misafirliye gitmiştir dedi.Ay koptu gülmekten....
Canım hayırlı olsun bebişin güle güle kullansın.Çok güzel.Belisinmi bu?
Çoooook tatlı, güle güle kullansın bebişin.opuyorumnanaktan
cok seker tatlım gule gule kullanın ıns
hosbulduk tatlım nasılsın..
çok şükür canım birgün iyi bir gün kötü yuvarlanıp gidiyoruz bugünümüze şükürler olsun artık yavaş yavaş yaklaştıkça sıkıntılarımız artıyor arada evham yapıyoruz seninde güzel haberlerini okudum mutlu oldun canım bebeğinin kilo alması için büyüme sütleri varya onlardan al ve fırsatbuldukça soluna yat tatlım ceviz hergün ye arayı kapatır merak etme
Berrakadacım hahah ne yapıyordunuz 9 ay sürecinde evcilik oynamaktan bıkmıyormuydunuz?
Sevgili kuzuşlarım hepinize merhaba, uzun zamandır giremiyorum. İşler inanılmaz yoğun bi de muhasebede olduğum için bi sürü dert oluyo, bugün biraz daha rahatım işler konusunda..
Cuma günü aşırı iş stresinden olsa gerek ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim,müdürle tartıştık,hala yerime gelcek eleman bile bakmadılar, adamın umrunda bile değil. En son gidip şikayet edicem patronlara o olcak! Bi iş yaptığı yok.. Bizim canımız müdürümüz emekli olup gidince yerine bu adam geldi, bi yıl oldu nerdeyse ama bişiden anladığı yok. Allahtan herkes napcağını biliyo da ona muhtaç olmuyoz. Çok yoğundum, sormuyo bile yardıma ihtiyaç var mı, destek lazım mı?Onun strese girmesi gerekirken işler yetişmicek diye, ben strese giriyorum.Kdv ye sadece bir gün vardı işlenmesi gereken 8 klasör.
Bebeğim karnımda fır dönüyodu. Yavrum benim ya, onu da strese soktum. Kendime gelemiyodum bi türlü, ağlamaya başladım hıçkırarak, nasıl dolduysam artık..Kendi doktoruma götürdüler. Çok korktum bebeğime bişi oldu diye, yol boyu tekme hissedemedim, hastaneye vardık yavaş yavaş tekme hissetmeye başladım. Eşim hastanede beni bekliyodu doktoruma benim geleceğimi haber vermişti. Aslında cumartesi kontrolüm vardı ama bu olay yüzünden cuma gitmek zorunda kaldım.. Cuma sabahı da öyle heyecanlıydım ki, kuzumu görücem kaç kilo olduğunu öğrencem diye. Doktorum baktı kuzuma, allahtan sorun yoktu. 1.300 gr olmuş ben bal kızım.. Rahatladım.. artık stres yok, işyeri de umrumda olmicak artık, iş yetişirse yetişir kasmicam kendimi artık.. Ne büyük salaklık yapmışım ya... mafoldumbenmafoldumben
Ayyy kızlar Allaha şükür herşey yolunda şuan.. Umarım herkes iyidir, geçmişi okuyamadım..
kızlar yaa ben 25 gün önce sabah tartıldığımda 60.2 kg idim bugün yine 60.5 kg çıkıyorum.
inanılacak gibi değil oğluşta mı gram almıyor anlamıyorum ben niye böyle oluyor yaaa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?