herkeze merbaha bugun doktor kontrolumuz vardı... gıttık geldık cok sukur...
Şeker yuklememiz yapıldı bıde kan uyusmazlıgı ıcın testımız yapıldı... seker yuklemem normal cıktı cok sukur 110 falan... dıger testımızde negatıf cıktı su anda bı problem yok cok sukur.... bebısımıde gordum 986 gr olmus bebıs... doktor kılosu az dedıama cok tatlıydı sıpam.... agzını acıp kapıyodu dıl cıkarıyodu tekmelıyodu durmadan cadı kızım...
hastanede gıycegım gecelıgımı aldım ama eksıklerımız cok daha bakalım.. hepınızı cok cok optum:)
teşekkürler cnm sen de hoşgeldiin.ben de geçenlerde diyordum karnım küçüldü mü ne falan ama belli hüsnü kuruntu benimkisi de dün herkes aaa maşallah göbişe bak falan dediler yani:))))Selam kızlar . Defne hoşgeldin canım .Ya dün de bana karnım küçülmüş gibi geldi. Hepimiz aynı şeylerimi yaşıyoruz ne . kaydirigubbakcemile3
Yok ya kasılma sancı yok sürekli tekme atıyor tekmeler de gögüs altımda y en son gittiğimde yatıyordu baş aşağı filan değildi ama sanırım döndü yani tekmeler gögsümde çünkü
Kızlar nasılsınız bebişlerinizle nasıl baş ediyorsunuz?benim sıpalar büyüdükce kalça bel bacaklarım fena ağrımaya başlıyor
Kızlar bu arada şeker yüklemesi için hastaneye fiyat sordum da söylemediler . Siz kaça yaptırdınız ? İlk şeker yüklemesini soruyorum .
hepinize günaydınlarrrrr
didem tatlım hiçç merak etme benim 15 gündür beyaz kremsi akıntım oluyor bebeğim aşağıya vuruyor kasıklarım sızlıyor ama hepsi normalmiş canım dün doktorla konuştum çünkü ayakları aşağıda oluyor zaman zaman dedi baskı yapması normal dedi endişeden uzak ol lütfen hiçbirşeyin yokken evham yapma iyisin maşallahınız var hayırlısıyla sonuna kadar ulaşacaksın
çiğdem canım senin bebeğin kafası aşağıda olduğu için wc olayında normal tatlım tabi senin yinede tedbirli olman lazım kafasının kanala yerleşmemesi önemli ama eminim senin yaramaz dönecek canım
Hoşgeldiniz kızlarrr a.s., Şeymacım şeker yüklemesini kaça yaptırdın canım ?
yA KİMSE BENİ ANLAMIYOR ÇOK YORULDUM HALA İŞ VERİYORLAR AĞLIYORUM ARTIIIIK
günaydın cnm hoşgeldin...
herkeze merhaba ben geldım:)
KIZLAR BU ARADA KUZUMUN ODASINI ALDIK, Bİ KAÇ GÜNE TESLİMİ YAPILIR, ÇOK HEYECANLIYIM hihoyyyt
:dance:
hoşgeldin cnm iyiyiz çok şükür.valla ben başetmiyorum artık bıraktım kendi haline:)))
dün mevlut vardı biz de oturuyorum insanların içinde karnım nasıl dikkat çekiiyor anlatamam herkes yüzüme bakıp bakıp güldü:)))))bir aşağı bir yukarı zıplayıp duruyor.2 zleri düşünemiyorum yani kimbilir nasıldır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?