2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saolasın canım, benim sabah akşam içmem lazımmış 60 adet şişe var elimde bir aylıkyemeklerden önce yazıyo ben bi sabah uyanır uyanmaz içtim daha iyi emilsin diye 15 dk falan sonra bişeyler yedim süt vs. beraber olmaması lazım ama bencede biraz aralıklı olsıun zamanları, yoksa faydası azalır, zaten vişneli şuruplardan nefret ederdim hep, sulandırarak içiyorum o yüzden.

ben benexol b12 kullanıyorum,doktorada sordum sabahları emilimi zor oluyormuş hangi saatlerde alayım diye,sen sabahları almaya devam et herkes bu konuda bir şey söyler kafan karışmasın dedi..birde sabah alırsan güne daha zinde başlarsın dedi..

kIZLAR,

aynı zamanda sanki alttan bir şey çıkacak gibi bir his var içimde gıdıklanıyor gibi size de oluyor mu ne olur gülmeyin çok endişeliyim

aynen bende de oluyor..benim geceleri daha çok yapıyo amaaşağı doğru öyle bir vuruyoki fırlayıp gelecek sanıyorum:roflol:

sana da günaydın canım
ben hamile kalmadan önce de çok çabu yorulurdum nefes nefese kalırdım ta o zamanlar doktora gittiğimde demir hapı vermişti bir ay kullanmıştım sontra tekrar düşüyo anlamıyorum yani, bu şuruplar daha etkili gibi görünüyo, artık bende bi sorun var kesinlikle diyordum, çünkü dışarda bi sürü hamile görüyorum karnı burnunda benden daha dinç hareket ediyolardı maşallah deyimbana ise dışarı çıkmak bile işkence gibi geliyo bazen.

günaydın canım
vitamin kullanıyorum canım ama bir iki hafta ancak oldu çok düzenli kullanamadım çünkü demir hapıyla beraber feci halde kabızlık sorunu yapıyodu bende, pekmez de deneyim canım, saolasın

Çiğdoş hoşgeldin kzıım aşağılara indi çıkıcak galiba diyorum sen küstüm diyorsun

beniimki hep aşağılarda geziyor.her an doğuracakmışım gibi...
bu arada selamımı almaman için bi sebep mi bu?
(allah korusun beraber konuşalım böyle şeyleri de biriniz bi hoşgeldin diyin yahuuu)

benm de yol yürüdüğüm zaman bacaklarımın arasından çıkıcakmış gibi oluyor..
uzun yürüdüğümde aşağıya çöküyor resmen...

Beyaz akıntı oluyor dünden beri üffff ya ben panik bir insanım zaten bayılıcam şimdi

Evet:asigim:

yaaa dikkat et hafif kanlı filan gelmesin de nişan mişan olur mazaallah..
en son nasıl duruyordu masal başı aşağıda mıydı gerçi kaçkere dönmüştür ogünden beri...
kız sezeryan filan derken hepimizden önce normal yoldan doğurmayasın?allah korusun sancı kasılma vs.var mı bugün extradan hissettiğin bişey???

Yok ya kasılma sancı yok sürekli tekme atıyor tekmeler de gögüs altımda y en son gittiğimde yatıyordu baş aşağı filan değildi ama sanırım döndü yani tekmeler gögsümde çünkü

Selam kızlar . Defne hoşgeldin canım . Ya dün de bana karnım küçülmüş gibi geldi. Hepimiz aynı şeylerimi yaşıyoruz ne . kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr gunaydıınnn.. noluyor kım doguruyor yaa bendede oluyr cok asgıda hısedıyorum bebegıı ıc camasırım we pantolunum sıkıyor dıye duusnuyordum bıde sureklı otrdugum ıcın agrılar kramplar oluyor sanıyordum ama normla heralde bu haftalarda..durun kızlar az kaldı sabredınn dogum mogum yapmayınn..bebısler zamanında gelsın..:))

Kızlar bu arada şeker yüklemesi için hastaneye fiyat sordum da söylemediler . Siz kaça yaptırdınız ? ılk şeker yüklemesini soruyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…