canım çok geçmiş olsun..o demir ilacından banada verdi.(solüsyon ca şişede iğrenç bir tadı var)sana nezamanları iç dedi?benim doktor kafana göre dedi ama demir ilacı olduğundan sabah içmek çok doru gelmedi bana..süt içtiğimden..gerçi doktora kalsa sabah portakal suyu iç sütü ara öğünlerde al diyo ama sabah sabah uğraşamam portakal sıkmayla falan..
canım çok geçmiş olsun..o demir ilacından banada verdi.(solüsyon ca şişede iğrenç bir tadı var)sana nezamanları iç dedi?benim doktor kafana göre dedi ama demir ilacı olduğundan sabah içmek çok doru gelmedi bana..süt içtiğimden..gerçi doktora kalsa sabah portakal suyu iç sütü ara öğünlerde al diyo ama sabah sabah uğraşamam portakal sıkmayla falan..
kIZLAR,
aynı zamanda sanki alttan bir şey çıkacak gibi bir his var içimde gıdıklanıyor gibi size de oluyor mu ne olur gülmeyin çok endişeliyim
günaydın canım,
bende de var kansızlık benım ki b vitaminine bağlı..sabahları yataktan kalkmak ölüm gibi geliyor,çünkü kansızlık yorgunluk,nefes darlıgı,depresyon,baş dönmesi gıbı sonuclara neden oluyormus.yediklerine dikkat et,çok kolay toparlanan bi durum demir eksikliği..
demir eksikliği ebebkten çok anneyi etkileyen bir durum dolayısıyla bebğinle ilgili endişelenme..
günaydın canımGünaydın Parle
sıkma canını böyle olması gayet normal hem daha ikibuçuk ay var doğuma ilaçlarını düzenli kullanırsan depoların fazlasıyla dolar vitaminde kullanıyormusun sabahları pekmez ye 2kaşık inan faydasını göreceksin geçmiş olsun
Çiğdoş hoşgeldin kzıım aşağılara indi çıkıcak galiba diyorum sen küstüm diyorsun
Ya çok tedirgin oldum ben doktora gidicem herhalde habire wcye gidiyorum korkudan
akıntı bişey geliyo mu?
kız didem yazsana ne oldu wc ye mi gittin yine...
Beyaz akıntı oluyor dünden beri üffff ya ben panik bir insanım zaten bayılıcam şimdi
Evet:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?