iyiyim fıstıgım ıste yorgunluk hala:):) şırnaktan geldık odamı yerlestırdım eşimi gonderdım gerı... şimdide doktor işlerı oyle doktor secmeye calısıyorum... sen nasılsın doruk paşam nasıl:)
kızlar ya ben hala tetanoz aşımı vurulmadım :)
doktor şimdi de olur farketmez dedi de...
aşıdan sonra ne kadar suruyor agrı? sag sol hangi kola vuruluyor?
canım bana gore 2.sı daha hafıf oldu ılkınde 3 gun kolumu kaldıramadım toplamda 5-6 gun agrıdı... 2. aşi 5 gun agrıdı ama her işimide yapabıldım
düzenini kurdun anlaşılan kocişten ayrılmak zor gelmedi mi kııız?
Valla doruk çok hareketli maaşallah:)))bugünlerde çok fena:))))
Bu çocuk kesin doğum pozisyonu aldı napıcam ben ya okuyorum okuyorum internetten içim daraldı
Bu çocuk kesin doğum pozisyonu aldı napıcam ben ya okuyorum okuyorum internetten içim daraldı
kızlar bebiş dogum pozısyonunu kacıncı haftadan ıtıbaren almaya baslıyo bılen var mı?
Canımcım sabah ben de bunu merak etmiştim baktıştım internetten. 8.ayda bebek doğum pozisyonuna girermiş. Az kaldı az.. Ben cuma doktora gittim bebeğin ters dedi, başı yukardaymış hala.. pazartesi tekrar gidicem bakalım kuzum ne durumda! kaydirigubbakcemile2
Canımcım sabah ben de bunu merak etmiştim baktıştım internetten. 8.ayda bebek doğum pozisyonuna girermiş. Az kaldı az.. Ben cuma doktora gittim bebeğin ters dedi, başı yukardaymış hala.. pazartesi tekrar gidicem bakalım kuzum ne durumda! kaydirigubbakcemile2
Evcilik oynuyoduk, piknik yapıyoduk bol bol, kardeşim benim üstümde oluşmuştu, ezmiş beni biraz, tüm yemeklerin çoğunu o yemiş, sonrada benden daha şişman doğdu.İkizim 2900 ben 2300 doğmuşum. kaydirigubbakcemile3 Hepte benden şişman oldu 2 kilo falan boyu da 2-3 cm uzundur. Gerçi şimdi ben daha şişmanım 3 kilo falan . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canim normaldir bagirsaklarin dolu bos olmasindan farkeder,ya da vucuttaki su miktarindan...
ben de 3 hafta once 60.9 idim,gecen hafta 60.6 olmusum..
canım ben aylardır hersabah wc ye girdikten sonra pijamalarımla hassas tartı yapıodumkaydirigubbakcemile3excel tablom var benim ona kaydediyorum gün gün
ama insan 25 günde hiç mi almaz ben onu düşünüyorum...yani bebekte mi almıyor ki?
biz artık 7.ayımızı bitiriyoruz daha hızlı kilo almamız gerekli korkuyorum bebek hep önde gidiyordu ama bakalım 1 hafta sonra dr.kontrolum var almışmı?ama normal değil gibi me geliyor 25 günde hiç kg almamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?