2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

düzenini kurdun anlaşılan kocişten ayrılmak zor gelmedi mi kııız?
Valla doruk çok hareketli maaşallah:)))bugünlerde çok fena:))))

kızlar ya ben hala tetanoz aşımı vurulmadım :)
doktor şimdi de olur farketmez dedi de...

aşıdan sonra ne kadar suruyor agrı? sag sol hangi kola vuruluyor?

canım bana gore 2.sı daha hafıf oldu ılkınde 3 gun kolumu kaldıramadım toplamda 5-6 gun agrıdı... 2. aşi 5 gun agrıdı ama her işimide yapabıldım

düzenini kurdun anlaşılan kocişten ayrılmak zor gelmedi mi kııız?
Valla doruk çok hareketli maaşallah:)))bugünlerde çok fena:))))

kız gelmemı gecelerı uyuyana kadar ne cekıyom baya zor geldı... ınan her dakka arıyasım gelıyo adam bıde hasta gıttı gıderken burdan aklım hep onda... gun sayıyom 23 gun sonra burda ıns:)

Bu çocuk kesin doğum pozisyonu aldı napıcam ben ya okuyorum okuyorum internetten içim daraldı

tatlım hemen kaptırma kendını sancın falan var mı sadece aşşagıdamı hıssedıyosun bebişi... cunku ben hareket edınce yuruyunce hemen assa ınıyo kasılıyo kendı kendıne... ıstersen doktora gıt baksın ıcın rahat edecekse.. nettende her okuıduguna ınanama tatlım...

ye kadar %80 dönermiş bbeişler
36/37 haftaya kadarda diğer %15 i dönermiş
37 den sonra yani miladında bundan sonra dönmeleri çoook zormuş hatta imkansız gibi sadece %5 bebeiş ters gelirmiş

32 ye kadar %80 dönermiş bbeişler
36/37 haftaya kadarda diğer %15 i dönermiş
37 den sonra yani miladında bundan sonra dönmeleri çoook zormuş hatta imkansız gibi sadece %5 bebeiş ters gelirmiş

Benim ilki hiç ağrımadı, ikincisinde kocamla şakalaşırken tamda aşılı yerime aşı olduğum gün vurdu bi tane, az bi ağrı oldu o yüzden. Sol kola vuruldu benim :) .

Bu çocuk kesin doğum pozisyonu aldı napıcam ben ya okuyorum okuyorum internetten içim daraldı

Kız bu kadar düşünürsen olur, aklına getirmemeye çalış. Ya da bi doktora git , için rahatlasın.

kızlar bebiş dogum pozısyonunu kacıncı haftadan ıtıbaren almaya baslıyo bılen var mı?

Canımcım sabah ben de bunu merak etmiştim baktıştım internetten. 8.ayda bebek doğum pozisyonuna girermiş. Az kaldı az.. Ben cuma doktora gittim bebeğin ters dedi, başı yukardaymış hala.. pazartesi tekrar gidicem bakalım kuzum ne durumda! kaydirigubbakcemile2

canım dun doktorum dedıkı... kanaman olursa suyun gelırse bıde 24 saat hareketını hıssetmezsen benı hemen arıyosun dedı... eger bunlardan bırı varsa sende hemen gıt doktora

Doktora gidelim dersem eşim kesin panikler ya o benden fena yollamaz bir daha işe beni üffff dayanıyorum bakalım ne oalcak hiç durmadan vuruyor

benim bebek 24. haftada donmustu basasagi,tekrar ters donmez herhalde :)

hımmm az kalmıs ozman... benımkı hala yan duruyo cunku... bende merak ettım bakalım hazıranın 25ınde kontrol var ozmana kadar doner ıns

Ayyy hhaha.çok heyecanlandım ya benim bebişler ne zaman gelicekler çok özlüyorummm onlarııı..

canim normaldir bagirsaklarin dolu bos olmasindan farkeder,ya da vucuttaki su miktarindan...
ben de 3 hafta once 60.9 idim,gecen hafta 60.6 olmusum..

canım ben aylardır hersabah wc ye girdikten sonra pijamalarımla hassas tartı yapıodumkaydirigubbakcemile3excel tablom var benim ona kaydediyorum gün gün
ama insan 25 günde hiç mi almaz ben onu düşünüyorum...yani bebekte mi almıyor ki?
biz artık 7.ayımızı bitiriyoruz daha hızlı kilo almamız gerekli korkuyorum bebek hep önde gidiyordu ama bakalım 1 hafta sonra dr.kontrolum var almışmı?ama normal değil gibi me geliyor 25 günde hiç kg almamak...

canım ben 11 gibi yaptırmıştım akşam 6-7 gibi hafiten ağrılarını hissetmeye başlamıştım yattığımdada yorgan değince bile ağrıyodu ertesi gün de ağrıdı biraz sonrasında geçtiöle çok şidetli değil ama bişey değince ağrıyo biraz

ben deldım annısler nasılsınız oglusumun mevlut setını sıze gostermemıstım onu atayımda bakın ya cok cıcıs bısey :)

ben de haftada bir tartiliyorum,pijamalari da cikariyorum ben :)
ama iste her zaman ayni sekilde bosaltim yapamiyor insan :)
ben de 1 aydir kilo almamis gibi duruyorum,haftaya gidicem doktora
bebek aliyordur belki biz zayifliyoruzdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…