Adım attıkça pubik bölgem acıyor, baskı oluyor kesin oraya. Nst'de hissetmediğim sancılar çıkmasaydı korkmazdım bu kadar. eyvahedigeldismile
canım o akıntı enfeksıyondan oluyor bendede vardı doktor fıtıl verdı onu kullanıyorum hala daha yenı gectı.korkma sorun olmuyor gecmıs olsun
Birazdan da büssürü büssürü cicilerimizi yükliycem ciciler bölümüne...
merhaba herkese
çiğdem ve didem bu kadar panik yapmayın çocukların erken doğmuycağı varsada paniğinizden doğucaklar sonra... doktorlarınızı arayıp sorun bi kontrole gidin bazen bende karnımın aşağıya düştüğünü farkediyorum ama döndükleri ve artık büyüdükleri için öle duruyor sonra düzeliyor... kasıklarımda adet sancısı gibi sancılarım var oldu olacak heran gibi ama doktorum normal dedi bunlar gecen hafta...
bide ben annemin karnında ters duruyormuşum doğuma hazırlarlarken masada o an dönmüşüm ve normal doğum olmuş...
onatcım mevlut takımınız harika güle güle iyi günlerde giysin oğluşun...
yvzyvz sizinde odanız hayırlı olsun...
çiğdemmm hiç pas vermiyorsun sabah ta geldim günaydın dedim hiç görmedin bile
kızgınmısın yoksa bana?
ekle canımmm, merakla bekliyorummm. opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canımm.opuyorumnanaktan
merhaba herkese
çiğdem ve didem bu kadar panik yapmayın çocukların erken doğmuycağı varsada paniğinizden doğucaklar sonra... doktorlarınızı arayıp sorun bi kontrole gidin bazen bende karnımın aşağıya düştüğünü farkediyorum ama döndükleri ve artık büyüdükleri için öle duruyor sonra düzeliyor... kasıklarımda adet sancısı gibi sancılarım var oldu olacak heran gibi ama doktorum normal dedi bunlar gecen hafta...
bide ben annemin karnında ters duruyormuşum doğuma hazırlarlarken masada o an dönmüşüm ve normal doğum olmuş...
onatcım mevlut takımınız harika güle güle iyi günlerde giysin oğluşun...
yvzyvz sizinde odanız hayırlı olsun...
Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım:?bebişlerimiz nasıliyilerdir inşallah. Missgrafik cnm geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Çiğdemcim ayaklarını havada tutmaya çalış hayatım. Benimde bazen aşağı düşüyor çok zorlanıyorum.hemen ayaklarımı dikip yatıyorum iyi geliyor.
canım ben aylardır hersabah wc ye girdikten sonra pijamalarımla hassas tartı yapıodumkaydirigubbakcemile3excel tablom var benim ona kaydediyorum gün gün
ama insan 25 günde hiç mi almaz ben onu düşünüyorum...yani bebekte mi almıyor ki?
biz artık 7.ayımızı bitiriyoruz daha hızlı kilo almamız gerekli korkuyorum bebek hep önde gidiyordu ama bakalım 1 hafta sonra dr.kontrolum var almışmı?ama normal değil gibi me geliyor 25 günde hiç kg almamak...
Ben de yedim geldim masal hala durmadan tepiniyor:))
Ben de yedim geldim masal hala durmadan tepiniyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?