2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar hadi gelin de yorum yapın yaaa...
ben de dün sabah saatlerinde gönderdim hallisnacık ın kızı ipek in hediyesini
bugün ulaşır heralde eline...

merhaba herkese
çiğdem ve didem bu kadar panik yapmayın çocukların erken doğmuycağı varsada paniğinizden doğucaklar sonra... doktorlarınızı arayıp sorun bi kontrole gidin bazen bende karnımın aşağıya düştüğünü farkediyorum ama döndükleri ve artık büyüdükleri için öle duruyor sonra düzeliyor... kasıklarımda adet sancısı gibi sancılarım var oldu olacak heran gibi ama doktorum normal dedi bunlar gecen hafta...

bide ben annemin karnında ters duruyormuşum doğuma hazırlarlarken masada o an dönmüşüm ve normal doğum olmuş...

onatcım mevlut takımınız harika güle güle iyi günlerde giysin oğluşun...

yvzyvz sizinde odanız hayırlı olsun...

canım o akıntı enfeksıyondan oluyor bendede vardı doktor fıtıl verdı onu kullanıyorum hala daha yenı gectı.korkma sorun olmuyor gecmıs olsun

hafif sarımsı olması enfeksiyon mu oluyo, ama benim genelde öyle çamaşırda leke bırakacak şekilde, değişik değişik oluyo, kimi zaman beyaz, şeffaf kimi zaman sarı. doktora da sormamıştım idrar tahlillerinde çok ciddi bi durum çıkmadı

Birazdan da büssürü büssürü cicilerimizi yükliycem ciciler bölümüne...

ekle canımmm, merakla bekliyorummm. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canımm.opuyorumnanaktan

çiğdemmm hiç pas vermiyorsun sabah ta geldim günaydın dedim hiç görmedin bile
kızgınmısın yoksa bana?

Ay pisim olur mu öyle şey yaa. Diğer eve gittim geldim, duşakabin taktılar yepisyeni. Eskisi amma da darmış vs vs. Bir de panik haldeyim malum, karnım düştü aşağı, bebek zaten aşağıdaydı, belim falan da ağrıyor. Fena haldeyim. Pc'nin başında da pek yoktum, tıkınacak birşeyler arıyorum kendime.

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım:?bebişlerimiz nasıliyilerdir inşallah. Missgrafik cnm geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Çiğdemcim ayaklarını havada tutmaya çalış hayatım. Benimde bazen aşağı düşüyor çok zorlanıyorum.hemen ayaklarımı dikip yatıyorum iyi geliyor.

Ayaklarımı kaldırayım? Tamam canım. Hoşgeldin bu arada.

canım merak etme bende 21 günde hiç almamışım 500 gr da vermişim üstelik ama bebiş çok iyi maşallahı var 1800 gr canım o yüzden bizim almamamız sorun değil bence güzel bile

Ben de yedim geldim masal hala durmadan tepiniyor:))

Afiyet olsun canım, yarasın bebişine de sana da...
Ya benim de gece dikkatimi çekti, debelenip duruyordu içimde. Benim canım yanıyor, kocam kikirdiyordu Bu aralar bir huysuzluk var üzerinde, kendimi de garip hissediyorum. Hani öleceklere malum olurmuş ya; ben de sanki doğuracakmışım gibi hissediyorum. Yazı eklemiştim ya birkaç sayfa önce, orada erken doğum için nişan gelmesinden hiç bahsetmiyor eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…