Bende yok sadece şimdi kolu fırlıycakmış tarzı aşağıda gıdıklanma hissi ve hafif beyazımsı akıntı var(günde 2 kere geldi) bir de içimdeki bu thaf his..
Evet ya hep iş stresinden oluyor biliyorum ben
dideeeeem tatlım hadi yoğunluktan yazdıklarımı görmüyorsun canımm çok takıldın sen bu duruma doktorunu aramayı niye düşünmüyorsun yaaaklava:
ara şu doktorunu bikere bak 2.ye yazıyorum ara bakalım anlat aynen ne diyecek belki de bişey yoktur..çağırır belki gel bi bakalım der ama BİŞEYLER YAP şekerim bugün diğer günlerden farklı şeyler hissediyorsun anlaşılıyor o yüzden DOKTORUNU ARAAA...
ve bu mesajı da oku lütfennnn....
Didemcim... sakın ama sakın aklına erken doğum falan getirme... sen düşündüğün için olmasada öyle oluyor gibi geliyordur. tamamen psikolojik... biraz unut bebeğine konsantre ol... diğer şeyleri unut azcık rahatlat kendini.. aaa ne erken doğumu yapmayın getirmeyin aklınıza böyle şeyler.. unutmayın ki bebeğini hareketlerini hissetmediğimizi düşündüğümüzde bebek hareket etsede hissedemiyoruz... herşeyi kötüye yormayın lütfen ama... tamamen psikolojik... bu kadar kafaya takmayın ne olur.. kadınların çoğu gibi bziler de zamanında doğum yapacağız inş. sürekli senaryo yazmayalım... inanın belirtileri düşünmekten belirtleri gerçekten yaşıyormuş gibi oluyorsunuz... bu herkesce bilinen bişey
tek yazılan mesajı okumayan didem değil sanırım
Didemcim... sakın ama sakın aklına erken doğum falan getirme... sen düşündüğün için olmasada öyle oluyor gibi geliyordur. tamamen psikolojik... biraz unut bebeğine konsantre ol... diğer şeyleri unut azcık rahatlat kendini.. aaa ne erken doğumu yapmayın getirmeyin aklınıza böyle şeyler.. unutmayın ki bebeğini hareketlerini hissetmediğimizi düşündüğümüzde bebek hareket etsede hissedemiyoruz... herşeyi kötüye yormayın lütfen ama... tamamen psikolojik... bu kadar kafaya takmayın ne olur.. kadınların çoğu gibi bziler de zamanında doğum yapacağız inş. sürekli senaryo yazmayalım... inanın belirtileri düşünmekten belirtleri gerçekten yaşıyormuş gibi oluyorsunuz... bu herkesce bilinen bişey
Hİİİİİeyvahedigeldismileayy evet kaçırmadım mesajını ama cevap yazamadım bi taraftan bebiş cicileriyle uğraşıorum bi taraftan telim hiç durmuyor bi taraftan burası cvp yazamadım sana kuzum.kızmadığını anladım bitanem bu arada sen de ara doktorunu sana da bi mesaj yazıcaktım şimdi ya korkuyorsunuz okadar telaşlanıyorsunuz nie arayıp doktorunuzu anlatmıyorsunuz derdinizi kızlarklava:
DİDEM VE ÇİĞDEM ikiniz içinde söylüyorum doğuramanın nasıl bişey olduğunu bilmiyoruz o yüzden her tuhaf durumda doktorunuzu arayın bence...
Hamileyiz, sağol sen nasılsın?? kaydirigubbakcemile3
Hamileyiz, sağol sen nasılsın?? kaydirigubbakcemile3
hpgeldin siercimmopuyorumnanaktan
kızlar valla söyleye söyleye erken doğum yapacaksınız ya..benide etkilediniz burda bende sabahtan beri kendimi dinleyip duruyorum..yapmayın lütfen böyle..bebişler yerlerinde gayet rahatlar..rahatsız bir durumları olsa çok farklı sinyaller verirler.
kızlar valla söyleye söyleye erken doğum yapacaksınız ya..benide etkilediniz burda bende sabahtan beri kendimi dinleyip duruyorum..yapmayın lütfen böyle..bebişler yerlerinde gayet rahatlar..rahatsız bir durumları olsa çok farklı sinyaller verirler.
Üfff ya bu arada yazlık almaya çalışıyorum eşim beynimi yiyor üfff ya bu karanbolde kredi almaya uğraşıyorum çıldırıcam
Kızlar doktorumu aradım, "akıntın kanlı değilse sorun olmaz" dedi. Pubik kemiğimdeki ağrı için de "baskı yapıyorsa ağrıyabilir" dedi. Sonra "biraz daha bekle, geçmezse acile git" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?