2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didemcim... sakın ama sakın aklına erken doğum falan getirme... sen düşündüğün için olmasada öyle oluyor gibi geliyordur. tamamen psikolojik... biraz unut bebeğine konsantre ol... diğer şeyleri unut azcık rahatlat kendini.. aaa ne erken doğumu yapmayın getirmeyin aklınıza böyle şeyler.. unutmayın ki bebeğini hareketlerini hissetmediğimizi düşündüğümüzde bebek hareket etsede hissedemiyoruz... herşeyi kötüye yormayın lütfen ama... tamamen psikolojik... bu kadar kafaya takmayın ne olur.. kadınların çoğu gibi bziler de zamanında doğum yapacağız inş. sürekli senaryo yazmayalım... inanın belirtileri düşünmekten belirtleri gerçekten yaşıyormuş gibi oluyorsunuz... bu herkesce bilinen bişey

Okuyorum canım okuyorum da sen okumadın beni aradım doktoru ama bugün izinliymiş:)

Evet ya sanırım öyle yoksa kuzum bu kadar oynamazdı di mi?:sm_cool:

tek yazılan mesajı okumayan didem değil sanırım

Hİİİİİeyvahedigeldismileayy evet kaçırmadım mesajını ama cevap yazamadım bi taraftan bebiş cicileriyle uğraşıorum bi taraftan telim hiç durmuyor bi taraftan burası cvp yazamadım sana kuzum.kızmadığını anladım bitanem bu arada sen de ara doktorunu sana da bi mesaj yazıcaktım şimdi ya korkuyorsunuz okadar telaşlanıyorsunuz nie arayıp doktorunuzu anlatmıyorsunuz derdinizi kızlarklava:
DİDEM VE ÇİĞDEM ikiniz içinde söylüyorum doğuramanın nasıl bişey olduğunu bilmiyoruz o yüzden her tuhaf durumda doktorunuzu arayın bence...

vereliniortak

Anlatmıyorum kimseye, çünkü panikletmek istemiyorum kimseyi. Hık desem acilde alıyorum soluğu. Geçici birşey olabilir diye bekliyorum. Belki de korkuyorum. Bilmiyorum...

didem cnm izinli de olsa bişey demedi mi telde cebini arasaydın acil durumlar için sana akıl vermek zorunda doktorun acile git falan da diyebilir yani benim kaç defa oldu doktorum yokken hastanede başka bir dr baktı ama gittim herseferinde(kanama su vs.olduğunda)

Üfff ya bu arada yazlık almaya çalışıyorum eşim beynimi yiyor üfff ya bu karanbolde kredi almaya uğraşıyorum çıldırıcam

Hamileyiz, sağol sen nasılsın?? kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: bende hamileyim cnm aynen.. kaydirigubbakcemile3
Bugün elbise aldım penye,siyah..havalar bi güzel olsada giysemmmm sandaletlerimle..çok güsel olduu göbeğemde o kadar çok sırıtmadı..penye olduğu için güzel kamufle ediyoo..bi de siyah olması azcık ince gösterdi :))

kızlar valla söyleye söyleye erken doğum yapacaksınız ya..benide etkilediniz burda bende sabahtan beri kendimi dinleyip duruyorum..yapmayın lütfen böyle..bebişler yerlerinde gayet rahatlar..rahatsız bir durumları olsa çok farklı sinyaller verirler.

30.hafta sendromu heraldekaydirigubbakcemile3
bunlar 30.haftaya girdiler ya şimdi ondan.
didem girmiş
çiğdem de girmek üzerekaydirigubbakcemile3

Kızlar doktorumu aradım, "akıntın kanlı değilse sorun olmaz" dedi. Pubik kemiğimdeki ağrı için de "baskı yapıyorsa ağrıyabilir" dedi. Sonra "biraz daha bekle, geçmezse acile git" dedi.

merhaba kızlar bir sorum olacaktı benim göğüslerimle boyun arasında kalan bölgede acayip bi damarlanma görünüyor süt kanalları mı yoksa kan damarları mı anlayamadım ya. resmen hani böyle maketler olur ya kan damarlarını gösteren onlar gibi olmuş anatomi derslerinde gösterilir durumda yani acayip korktum kendimden ya merak ettim sizde böyle bişey farkettiniz mi acaba?eyvahedigeldismile

Sana aynen katılıyorum cnm..kesinlikle böyle pipmpiriklenmemek gerek yok yere..boşuna kendimizi ve bebişleri strese sokuyoruz yanii..allahın izniyle hiç bişey olmuycak ve hepimiz zamanında sağlıkla doğumlarımızı yapıcaz inşallaahhhhhh..

Kızlar doktorumu aradım, "akıntın kanlı değilse sorun olmaz" dedi. Pubik kemiğimdeki ağrı için de "baskı yapıyorsa ağrıyabilir" dedi. Sonra "biraz daha bekle, geçmezse acile git" dedi.

aferiiiiin bak şimdilik bişey yok gibi.bekle bakalım devam ederse gidersin acile...
bu arada o baskı gibi bişey yazmıştın erken doğum belirtilerin de ben de yol yürüdüğümde o baskıdan oluyor bazen şişkinlik gibi orada ağır bişey giderek
ağırlaşıyor gibi oluyor ama oturunca dinlenince geçiyor sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…