Ayaklarımı kaldırayım? Tamam canım. Hoşgeldin bu arada.
a.s.
evet cnm bana da doktorum söyşlemişti. aşağı düştüğü zaman kasıklarım taş gibi oluyor.hareket etmem zor oluyor demiştim. O da ayaklarını kaldırıp yat biraz yukarıçıkar demişti ve işe de yarıyor ..
Aynen ya bana da huysuzluk çöktü kızlar bu da erken doğum belirtisi herhalde
Ya işallah dediğin gibidir canancım ağlamaktan şiştim valla naparım ona bir şey olursa daha dursun durduğu yerde
sağol cnm hoşbulduk fazla durmuycam arada bakıcam size hemoroid yüzünden oturamıyorum yan yatayım azcık kaydirigubbakcemile3
Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım:?bebişlerimiz nasıliyilerdir inşallah. Missgrafik cnm geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Çiğdemcim ayaklarını havada tutmaya çalış hayatım. Benimde bazen aşağı düşüyor çok zorlanıyorum.hemen ayaklarımı dikip yatıyorum iyi geliyor.
Ben de yedim geldim masal hala durmadan tepiniyor:))
Erken doğum tehdididinin diğer önemli belirtileri arasında pelviste dolgunluk hissi, adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar, pozisyon değiştirmekle geçmeyen belağrıları, vajinal akıntının artması ya da niteliklerinin değişmesi (daha müköz, daha sulu ya da kanlı akıntı ortaya çıkması), ishalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan barsak krampları yeralır. Bu durumda yine kasılmalarınızı elle kontrol ediniz. Bu belirtiler kasılma olmadan tek başlarına bir anlam taşımazlar. Ancak bu belirtilerden biri varsa ve kasılmalarınızın olup olmadığından emin değilseniz yine doktorunuza başvurmalısınız.
Ne diyorsun kuşum, var mıdır bir şey?? Benim hissettiklerimin altını çizdim ben.
didemcim iş stresi erken doğum korkusu huzursuzluk yapıyorolabilir. Ama korkma bu kadar endişelenme ya. Vaktinde gelecekler inşallah hepsi. Kendini buna adapte et.ohaoldumsmile
Bende yok sadece şimdi kolu fırlıycakmış tarzı aşağıda gıdıklanma hissi ve hafif beyazımsı akıntı var(günde 2 kere geldi) bir de içimdeki bu thaf his..
Evet ya hep iş stresinden oluyor biliyorum ben
hoşbulduk berrakcım.
Kıslar birşey soracağım size ya. benim oğlan bazen öyle bir hareket ediyor ki karnım titriyor acaba hapşırıyor mu yada ne bilim nasılbir hareketse karnım titriyor şok olur gibi..
Bende yok sadece şimdi kolu fırlıycakmış tarzı aşağıda gıdıklanma hissi ve hafif beyazımsı akıntı var(günde 2 kere geldi) bir de içimdeki bu thaf his..
Evet ya hep iş stresinden oluyor biliyorum ben
dideeeeem tatlım hadi yoğunluktan yazdıklarımı görmüyorsun canımm çok takıldın sen bu duruma doktorunu aramayı niye düşünmüyorsun yaaaklava:
ara şu doktorunu bikere bak 2.ye yazıyorum ara bakalım anlat aynen ne diyecek belki de bişey yoktur..çağırır belki gel bi bakalım der ama BİŞEYLER YAP şekerim bugün diğer günlerden farklı şeyler hissediyorsun anlaşılıyor o yüzden DOKTORUNU ARAAA...
ve bu mesajı da oku lütfennnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?