2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya işallah dediğin gibidir canancım ağlamaktan şiştim valla naparım ona bir şey olursa daha dursun durduğu yerde

a.s.

Ayaklarımı kaldırayım? Tamam canım. Hoşgeldin bu arada.

evet cnm bana da doktorum söyşlemişti. aşağı düştüğü zaman kasıklarım taş gibi oluyor.hareket etmem zor oluyor demiştim. O da ayaklarını kaldırıp yat biraz yukarıçıkar demişti ve işe de yarıyor ..

Peki kuşum uzatıyorum ayaklarımı.

Kızlarallah korusun bebişlerimiz erken gelmesinler tabi ki. Ama 30.haftadan sonra endişelenecek bir durum yok.bebeğinizin gelişimi normal ise birkaç gün küvezden sonra normal hayata geçiyorlar doğan bebekler. Bizim bir akrabamız 29.haftadadoğum yaptı.bebeğin gelişimio kadar iyiydi ki maşallah 2 gün küvezde kaldı ve şimdi de 1,5 yaşında maşallahı var. Korkmayın ya bu kadar. doğsa da biraz ufak olurlar ama onlar bizim meleklerimiz hayata sıkıca tutunurlar inşallah. sakın stres yapmayınn...

Ya ben çalışıyorum ben napıcam nasıl kaldırıyım ayaklarımı daha bir de sabah beri form fakslıyorum ayakta üfffffff

Aynen ya bana da huysuzluk çöktü kızlar bu da erken doğum belirtisi herhalde

Erken doğum tehdididinin diğer önemli belirtileri arasında pelviste dolgunluk hissi, adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar, pozisyon değiştirmekle geçmeyen belağrıları, vajinal akıntının artması ya da niteliklerinin değişmesi (daha müköz, daha sulu ya da kanlı akıntı ortaya çıkması), ishalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan barsak krampları yeralır. Bu durumda yine kasılmalarınızı elle kontrol ediniz. Bu belirtiler kasılma olmadan tek başlarına bir anlam taşımazlar. Ancak bu belirtilerden biri varsa ve kasılmalarınızın olup olmadığından emin değilseniz yine doktorunuza başvurmalısınız.

Ne diyorsun kuşum, var mıdır bir şey?? Benim hissettiklerimin altını çizdim ben.

didemcim iş stresi erken doğum korkusu huzursuzluk yapıyorolabilir. Ama korkma bu kadar endişelenme ya. Vaktinde gelecekler inşallah hepsi. Kendini buna adapte et.ohaoldumsmile

Ya işallah dediğin gibidir canancım ağlamaktan şiştim valla naparım ona bir şey olursa daha dursun durduğu yerde

canım yaaa ona hiçbirşey olmayacak ağlama ağladıkça bebişte strese giriyor canı sıkılıyor üzülüyor belkide oda ağlıyor canım sen şimdi netten biraz uzaklaş market falan varsa yakında git birşeyler al ye iç güzel şeyler düşün hava al net insana kabus gibi çöküyor bazen canım

Allah kolaylık versin didemcim sana.çalışırken çok zor oluyordur eminim.Ben evde bile ne kadar zorlanıyorum bazen. sen yine oturduğum yerde ayağını bilgisayar kasasına felan uzatabiliyorsan öyle birşey yapmayı dene cnm ya.

sağol cnm hoşbulduk fazla durmuycam arada bakıcam size hemoroid yüzünden oturamıyorum yan yatayım azcık kaydirigubbakcemile3

ınşallah kısa sürede geçer canım. opuyorumnanaktan

ıyiyiz canım sen nasılsın ? Hoşgeldin bu arada. opuyorumnanaktan

Ben de yedim geldim masal hala durmadan tepiniyor:))

Afiyet olsun canım. Sen çoooooook kafana taktın, bi türlü atamıyosun şu erken doğum meselesini, biraz başka şeyler düşün canım. Bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş. Ben saydım 39. yu da söyledin, bi kere daha söylersen gelip saçını başını yolucam.kaydirigubbakcemile Doktorunu bi ara bakalım o ne diycek ?

Bu aradaaa ben biraz temizlik yapıcam, ara ara gelip bakarım. Öptüm hepinizi.

hoşbulduk berrakcım.

Kıslar birşey soracağım size ya. benim oğlan bazen öyle bir hareket ediyor ki karnım titriyor acaba hapşırıyor mu yada ne bilim nasılbir hareketse karnım titriyor şok olur gibi..

evet erken doğum herkesin kabusudur muhakkak ki, ama şunu düşünmek lazım.ınşallah vaktinde gelecekler.Ben oğlumla bile konuşurken hep telkin ediyorum sakın erken gelme vaktinde gel diye. benim korkum da 40.haftaya kadar gelmezse nasıl taşıyacağım diye korkuyorum. daha 27.haftada zor kalkıyorum yattığım yerden. 40.haftada ne olurum bilemiyorum. bu aralar yemeğime içmeme çok dikkat ediyorum.çok abur cubur tatlı yemiyorum. Allahım yardımcımız olsun arkadaşlar...

Bende yok sadece şimdi kolu fırlıycakmış tarzı aşağıda gıdıklanma hissi ve hafif beyazımsı akıntı var(günde 2 kere geldi) bir de içimdeki bu thaf his..

didemcim iş stresi erken doğum korkusu huzursuzluk yapıyorolabilir. Ama korkma bu kadar endişelenme ya. Vaktinde gelecekler inşallah hepsi. Kendini buna adapte et.ohaoldumsmile

Evet ya hep iş stresinden oluyor biliyorum ben

Şimdi gidip saçlarımı kestirmek istiyorum. Kuaför de yakında allahtan.gideyim de azcık baktırayım kendime bari yaaa..saçlarımı tarayamaz oldum vallahi keçe gibi oldular...

Kendinize iyi bakın arkadaşlar.sakın erken doğurayım da demeyin hee... öptük hepinizi kocamannn

dideeeeem tatlım hadi yoğunluktan yazdıklarımı görmüyorsun canımm çok takıldın sen bu duruma doktorunu aramayı niye düşünmüyorsun yaaaklava:
ara şu doktorunu bikere bak 2.ye yazıyorum ara bakalım anlat aynen ne diyecek belki de bişey yoktur..çağırır belki gel bi bakalım der ama BİŞEYLER YAP şekerim bugün diğer günlerden farklı şeyler hissediyorsun anlaşılıyor o yüzden DOKTORUNU ARAAA...
ve bu mesajı da oku lütfennnn....

hoşbulduk berrakcım.

Kıslar birşey soracağım size ya. benim oğlan bazen öyle bir hareket ediyor ki karnım titriyor acaba hapşırıyor mu yada ne bilim nasılbir hareketse karnım titriyor şok olur gibi..

Hapşırması mümkün değil bitanem yaw. Nefes almıyor henüz. Hıçkırıyor olabilir, seri halde arka arkaya titriyorsa hıçkırık tutmuş olabilir, amniyos sıvısını yutuyor çünkü.
Benim karnım da dalgalanıyor, böyle ayaklarını sürtüp duruyor kuvvetlice. Çok sık yapıyor, canımı yakmaya başladı.

E birşeyin yokmuş senin kuzucum ya. Stresten kesin, bir de bu aralar takma kafana erken doğum, küvez meselesini. Ya ben yürüyemiyorum fazla çok affedersiniz pubik kemiğim acıyor :sinifsinif:

tek yazılan mesajı okumayan didem değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…